Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 8.11.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Utorak1.png1.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Utorak2.png2.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Utorak3.png3.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.11. u 01:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @IzudinB

Secas li se "Izudinovog ugla"?? I to je bila moja kreacija, kao sto sam uostalom i sve ostalo sto vredi na ovom smesnom Posrtalu kreirao bas ja. "Izudinov ugao" je deo namenjen samo tebi, kao oblik zahvalnosti za sve sto cinis za nas na Forumu. Ti svakako nisi moj omiljeni kolega na Forumu, i najbolje bi bilo da tako ostane zauvek.  Ako se secas, tebe sam uporedio sa centrima iz svete kosarke. Centri su najpotcenjenija i nezasluzeno, najmanje cenjena kategorija u svim sportovima. Da ne postoji struka, koja je jedina koja razume koliko oni znace u kosarci, a da se pitaju narod, rulja, masa ili publika, centri u kosarci ne bi trebalo ni da postoje. Na srecu, rulja, narod, masa, publika se nista ne pitaju u svetoj kosarci, pa tako imamo privilegiju da uzivamo u tome sto postoje centri u kosarci. Centri u kosarci rade najprljavije poslove, skacu, postavljaju blokade, pomazu i bekovima i krilima, dobijaju udarce ... jednom recju rade sve ono sto niko drugi ne zeli. Za sve te prljave poslove niti su placeni koliko zasluzuju, niti dobijaju paznje koliko bi trebalo, o slavi da i ne govorimo. Ali, tek kada ih nema, vidimo koliko su oni zapravo vazni, odnosno da ih nema, kosarka ne bi ni postojala, niti bi bila najlepsi kolektivni sport.

Ja ti zaista zelim sve najgore u prvoj ligi Poslednje Sanse, a najvise bi voleo da od sledece sezone pises drugoligaske analize zajedno sa tvojim kolegom, vlasnikom ovog smesnog Portala, i da vam u sledecih sedamdeset narednih sezona sanse za povratak u prvu ligu, budu bas kolike su i njegove u ovoj sezoni. Pa ipak, samo ja na Forumu, znam na sta bi Poslednja Sansa licila kada ti ne bi postojao, i kada bi svi mi sami vodili evidenciju i brinuli se, svako za sebe,  da takmicenje bude regularno. Poslednja Sansa ne bi postojala vise od jednog popodneva.  

Nadam se da nikada nigde neces otici sa ovog Foruma, osim u drugu ili trecu ligu Poslednje Sanse. Ne verujem da si (dovoljno) dobro placen za sve prljave poslove koje radis za nas na Forumu, pa sam iz tog razloga kreirao "Izudinov ugao". To je deo gde sam izabrao tiket samo za tebe, koji bi trebalo da uplatis svojim novcem i tako zaradis dodatno za sebe, za sve ono sto cinis za nas, stoku. Nemoj nikada da zaboravis da su ljudi stoka, najgora ziva bica na planeti, i da je raditi sa ljudima, ili za ljude, najgora stvar koja nekome moze da se desi.

Samo za tebe, izabrao sam tri predloga iz obe lige Poslednje Sanse, i za to mi je trebalo manje od deset sekundi. Ove sezone, druga liga Poslednje Sanse je za nekoliko nivoa jaca od proslogodisnje, sto je iznenadjujuce, posto bi trebalo da bude obrnuto, da bude jos slabija, jer je u nju usao vlasnik Portala. Moje objasnjenje zasto je druga liga veeeeeeeoma jaca od proslosezonske je u tome, sto su iz nje otisli proslogodisnji pobednik i jos dva najboljeplasirana ucesnika i tako je ojacali (drugu ligu) i to za nekoliko nivoa. To sto su svojim ulaskom oslabili prvu ligu, je neka sasvim druga prica.

Tiket samo za tebe je najjednostavniji moguci u ovom trenutku

Bayern Munchen vs Werder, Bundesliga,    jedinica kao kuca, kvota 1,17

Fenerbahce vs Crvena Zvezda, euroleague,    jedinica kao kuca, kvota 1,16

Lazio vs Monza, Serie A   dupla sansa 1X, kvota 1,18

Ukupna kvota 1,60

Dobro se sjećam @LeonardoDrugi, listiće koje si sastavljao samo za mene bili su 100% prolazni, uvijek sam ih ispraćao sa nešto većim ulozima, jer sam znao da će proći, baš kao i ovaj danas koji sam već ispratio. Hvala ti na tome i nadam se da će se ova tradicija 'Izudinovog ugla' nastaviti :D Kvota na Bayern je znatno pala, ali u svakom slučaju sam je odigrao.

Screenshot_7.png

Izvor: bet365

Evo nešto i od mene za danas: 

Bayern - Werder 1 i 2+ (1.20) bet365

Werder se vratio na pobjednički put nakon niza od tri uzastopna poraza pobijedivši Herthu sa 1-0 na domaćem terenu prije 11 dana. Unatoč tome, teško da će večeras izbjeći poraz od Bayerna na Allianz Areni. Čini se da su Bavarci uhvatili željenu formu, jer su trenutno u nizu od devet pobjeda i jednog remija u posljednjih deest utakmica u svim natjecanjima.

3.png

Unatoč brojnim problemima sa ozljedama Juliana Nagelsmanna, njegova momčad još uvijek pronalazi način da uništi svoje suparnike bez obzira na to tko igra u početnih 11. Serge Gnabry, Jamal Musiala, Sadio Mane, Leon Goretzka, Mathys Tel i Eric Maxim Choupo-Moting su bili među strijelcima u pobjedi od 6-2 protiv Mainza u prethodnoj domaćoj utakmici Bayerna. Bavarci su zatim nastavili dovršavati savršenu sezonu u grupnoj fazi Lige prvaka sa pobjedom od 2-0 protiv Intera sredinom tjedna.

Vrlo je teško ovdje predviđati bilo što osim pobjede Bayerna. Međutim, moram reći da je Werder izgubio samo jednu od šest utakmica u Bundesligi na gostovanjima ove sezone. Možda možemo očekivati barem jedan gol sa njihove strane, ali kao i protiv Mainza vjerujem da će Bayern postići tri za svaki gol Werdera. Očekujem pobjedu domaćina i barem dva gola na utakmici po kvoti 1.20 u bet365 kladionici.

Bayern Munich: Neuer; Mazraoui, Pavard, Upamecano, Hernandez; Sabitzer, Kimmich; Sane, Musiala, Mane; Choupo-Moting

Werder Bremen: Pavlenka; Pieper, Veljkovic, Friedl; Weiser, Schmid, Gruev, Bittencourt, Jung; Fullkrug, Ducksch

Screenshot_8.png

Napoli - Empoli 1 (1.25) bet365

Empoli je imao malo lakšu utakmicu u subotu kada su ugostili Sassuolo, ali sada se vraćaju svom zastrašujućem rasporedu, gdje igraju protiv lidera Serije A Napolija večeras u 14. kolu. Ovo je najteža utakmica koju momčad može imati na gostovanju u ovom trenutku i stvarno nema mnogo toga što bi moglo upućivati na pozitivan scenarij za Empoli. 

Da stvar bude još gora po Zanettija, njegova momčad nije izgledala dobro ni u posljednjim utakmicama. Doživjeli su poraze od Juventusa i Atalante primivši šest golova, a pritom nisu postigli nijedan. Empoli je pao u donji dio tabele kao posljedica loše forme u posljednjim utakmicama.

2.png

S druge strane, Napoli nema namjeru usporiti. Trenutno su vodeći u Seriji A sa 11 pobjeda u prvih 13 utakmica, dok su također završili na vrhu svoje skupine Lige prvaka ispred Liverpoola, Ajaxa i Rangersa.

Igrači Luciana Spalettija se također mogu pohvaliti najboljim napadom sa 32 golova postignutih u 13 utakmica. S obzirom na to da je Empoli u prošlom gostovanju Serije A od Juventusa primio četiri gola, možemno očekivati jednu veliku pobjedu Napolija u posljednjoj domaćoj utakmici prije Svjetskog prvenstva.

Jaz u kvaliteti između ova dva tima je ogroman i teško da možemo očekivati bilo što osim pobjede Napolija po kvoti 1.25 u bet365 kladionici. bet365 okladu računa dobitnom ako Napoli povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

Napoli: Meret; Olivera, Kim, Ostigard, Di Lorenzo; Ndombele, Lobotka, Anguissa; Elmas, Osimhen, Politano

Empoli: Vicario; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi; Bajrami, Marin, Bandinelli; Baldanzi; Lammers, Destro

Screenshot_9.png

Osasuna - Barcelona 2 (1.53) bet365

Barcelona će se suočiti sa Osasunom u svojoj posljednjoj utakmici prije Svjetskog prvenstva. Katalonci su iskoristili neočekivani poraz Reala u posljednjoj utakmici protiv Rayo Vallecana (3-2) u gostima i tako prešli na prvu poziciju sa dva boda prednosti. Xavijeva momčad je prije desetak dana u gostima dobila Valenciju samo zahvaljujući Robertu Lewandowskom koji je u trećoj minuti nadoknade svom timu donio pobjedu.

Barca je svakako to zaslužila, jer su kontrolirali utakmicu tijekom cijelih 90 minuta, dopustivši Valenciji samo tri pokušaja. Sada imaju pet pobjeda i jedan poraz u šest gostujućih utakmica, jedini poraz se dogodio protiv Real Madrida u nedavnom El Clasicu.

1.png

Ipak, odlazak u Pamplonu bit će za Katalonce sve samo ne lak zadatak. Osasuna je dobila pet od sedam utakmica na domaćem terenu u ligi. Momčad koju vodi Arrasate bila je vrlo dobra u obrani, primivši samo 11 golova u 12 utakmica. Osasuna je također primila samo jedan gol tijekom niza od dvije pobjede i remija u nedavnim utakmicama. Očuvali su svoju mrežu u zadnja dva domaća susreta protiv Espanyola i Valladolida.

Osasunu je bilo teško slomiti u posljednje vrijeme, ali su ipak izgubili dvije od posljednje četiri ligaške utakmice pred svojim navijačima. Ovdje očekujem pobjedu Barcelone po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. Motivacije im ne nedostaje, preuzeli su prvu poziciju koju vjerujem neće tako lako ispustiti. Pogotovo nakon što su ispali iz Lige prvaka, sada se njihov fokus može usmjeriti ka La Ligi. Ako povedu sa dva gola razlike, bet365 kladionica nam automatski računa okladu dobitnom u bilo kojem trenutku utakmice.

Osasuna: Fernandez; Pena, U Garcia, D Garcia, Sanchez; Oroz, Torro, Gomez; Avila, Budimir, Barja

Barcelona: Ter Stegen; Balde, Christensen, E Garcia, Alonso; Gavi, De Jong, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati

Screenshot_10.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use