Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

19. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 8.11. - 10.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 19. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_159.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj prijedlog za ovo kolo ide na pobjedu Bayerna protiv Werdera po kvoti 1.21 u marathonbet kladionici

Screenshot_160.png

prije 4 sati, Iblaz93 said:

Prijatelju koja kladionica je to?

Ja sam stavio taj  prijedlog  u drugoj ligi, ali morao sam klizni hendikep radi minimalne kvote....

koristi oddsportal da nadjes najvecu kvotu, imas 1xbet 1.21 i GGbet/Bwin 1.20 za Fener
https://www.oddsportal.com/basketball/europe/euroleague/fenerbahce-crvena-zvezda-mts-xdKxUXvq/

Armani Milano vs Virtus Bologna, Euroleague, najveci klizni handicap na Armani Milano (+4,5)    kvota 1,20 kladionica bet365 

Vise znam sta se desava u Armanijevoj kuci, nego u mojoj. Osim toga, oni me jos nisu izdali ove sezone, a i imaju na klupi najboljeg evropskog trenera. Ovo je italijanski derbi u okviru Euroleague, tezak mec za kladjenje, i u realnom kladjenju cu svakako pokusati na cistu pobedu domacina, gde se uopste ne bojim pada. Za svetu Poslednju Sansu uzimam ponudu od kladionice bet365, a to je klizni handicap na Armani od 4,5, odnosno da mogu da izgube (kod kuce) 4 i manje razlike. 

4F1FA307-B7FE-4842-ABEA-A449DA0D4420.jpeg.0836ff3ea74c38a17c234c83ce418ba5.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use