Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 4.11. - 7.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 18. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_4.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj tip za ovo kolo ide na pobjedu Celtica u prvom poluvremenu protiv Dundee Utd-a po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Porto - Ferreira, Porto daje više od 1 gola 1,25 SuperSport

Porto nije pobjedio zadnje 2 utakmice u prvenstvu i vrijeme je da se vrate na pobjednički put, a protivnik je idealan za to. Pacos Ferreira je posljednja sa samo 2 boda u 11 kola i 20 primljenih pogodaka. Ne brine me forma jer Porto je svladao ovaj tjedan Atletico u LP i uzeo prvo mjesto u skupini.

Screenshot 2022-11-04 at 18-31-06 Pretvori užitak u dobitak!.png

prije 20 sati, unkdy said:

image.thumb.png.111c082b508b40b0acca87de55a5cedc.png

Nema Halland i Foden u startnoj postavi kod City tako da zamenujem par i igram Barcelona 1 i 2+
Prosli put kada Bayern izvadio kombiniran sastav i narasla kvota nisam promenio par pa su kiksali tako da necu da budem pisman opet, iako ce najverovatno dobit lagano CIty :D

image.thumb.png.43128d3ec869061445f9a1722249e766.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use