Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.11.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Ponedjeljak2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.11. u 19:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pozdrav drugovi, nije me bilo neko vrijeme na forumu i bas u tom periodu mi je bio mozda i najjaci kladionicarski period od kad pamtim.Svakodnevno sam ih ubijao, desavalo se to i ranije ali je opet bilo i gubitnih, a od otprilike 01.10 je usledilo gazenje.Od danas se opet vracam, da pokusamo da ih dokusurimo do kraja.Danas mi je jako losa ponuda ali opet sam izdvojio 4 para da ukupnom kvotom  oko 5.Ovo idem na manji ulog,cisto da ispostujem dan, a od sutra nastavljam jako.Necu vam pisati analize danas, ali vrijedi probati tiket na manji ulog.

Jong PSV - Almere Tip: 3+ (1.60)

Fenerbakce - Sivasspor  Tip:1+1 (1.53) (gol u oba poluvremena)

Olstzyn - Kotwica Tip: p1+ (1.43)

Mitiland - Nordsjeland Tip: p1+&2+ (1.44)

Stigao je ponedjeljak, dan za velike kvote. Za sada je statistika prilično dobra nakon četiri odigrana para ponedjeljkom imamo tri pogođena. Evo i trenutne statistike.

Screenshot_162.png

Midtjylland - Nordsjaelland 2 (3.20) bet365

Nordsjaelland je ove sezone prvi u danskoj ligi i u fenomenalnoj su formi. Zabijaju dosta golova i iako nisu favoriti u današnjem susretu, mislim da mogu do pobjede protiv nedosljednog Midtjyllanda. Midtjylland je ove sezone rijetko igrao utakmice bez primljenog gola u ligi, a kao rezultat toga njihova obrana je trenutno pod velikim pritiskom.

Ni na domaćem terenu Midtjylland nije ostvarivao baš sjajne rezultate, gdje su u proteklih šest mjeseci uzeli samo četiri pobjede. Također treba spomenuti da je par pobjeda koje su ostvarili na ovom terenu došlo protiv nekih od najslabijih momčadi u ligi.

Screenshot_163.png

Izvor: bet365

U međuvremenu je Nodrdsjaelland u dugom nizu bez poraza, a od njihova ukupno dva poraza ove sezone, jedan je bio protiv petoplasiranog Silkeborga. Također su bili najbolja ekipa na gostovanjima u cijelom natjecanju. Naime, samo su jednom izgubili u gostima u ovoj sezoni danske Superlige, a cijelo vrijeme su postizali dosta golova.

Midtylland je izgubio sa 1-2 na domaćem terenu u posljednjoj utakmici u ligi protiv Odensea. Obrana im je bila problem tijekom cijele ove sezone, budući da su kao što sam već i rekao, rijetko igrali utakmice bez primljenog gola. Čak ni pred domaćim navijačima u posljednje vrijeme nisu uspjeli ostvariti dobre rezultate.

S druge strane, Nordsjaelland ima dug niz sjajni nastupa. U posljednjem kolu upisali su pobjedu od 2-0 protiv Horsensa, koji im je uglavnom do sada zadavao dosta glavobolja. Zapravo su gosti izgubili samo dva puta od travnja, dok su zabili čak pet golova u prethodna dva gostovanja. Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 3.20 u bet365 kladionici. Čak i na ovom susretu bet365 kladionica nam računa okladu dobitnom ako Nordsajelland povede sa dva gola razlike. Sretno!

Midtjylland: A. Hansen, Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese, Christensen, Bidstrup, Diomande, M. Hansen, Nuamah, Schjelderup.

Nordsjaelland: Lossl, Dalsgaard, Dyhr, Juninho, Andersson, Dreyer, Olsson, Evander, Isaksen, Sisto, Martinez.

Screenshot_161.png

Izvor: bet365

prije 2 sati, KoiSaran said:

Pozdrav drugovi, nije me bilo neko vrijeme na forumu i bas u tom periodu mi je bio mozda i najjaci kladionicarski period od kad pamtim.Svakodnevno sam ih ubijao, desavalo se to i ranije ali je opet bilo i gubitnih, a od otprilike 01.10 je usledilo gazenje.Od danas se opet vracam, da pokusamo da ih dokusurimo do kraja.Danas mi je jako losa ponuda ali opet sam izdvojio 4 para da ukupnom kvotom  oko 5.Ovo idem na manji ulog,cisto da ispostujem dan, a od sutra nastavljam jako.Necu vam pisati analize danas, ali vrijedi probati tiket na manji ulog.

Jong PSV - Almere Tip: 3+ (1.60)

Fenerbakce - Sivasspor  Tip:1+1 (1.53) (gol u oba poluvremena)

Olstzyn - Kotwica Tip: p1+ (1.43)

Mitiland - Nordsjeland Tip: p1+&2+ (1.44)

Ispratio kolega. Hvala i idemo jako

Screenshot_164.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use