Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1/16 finala Guts-Leonardo kupa (21.11. do 27.11.2022.)

Goksim

Recommended Posts

Hrvatska-Maroko,  manje od 3.5 golova, kvota 1,2

Hrvatska reprezentacija po zadnjem popisu stanovništva ima nešto manje od 4 miliona izbornika samo u Hrvatskoj, a još nekoliko stotina tisuća u inozemstvu, jer im nije dovoljna izbornicka plaća , pa u fušu lijepe fasade, vare, montiraju, zidaju , voze itd...i svi mi, što uključuje i mene naravno, a skromno ću reći da sam ja najbolji hrvatski izbornik, imamo svoju ideju, tko, što, gdje, kad,kako , po kojoj strani i na koji način treba igrati.

Zato ću iskoristiti ovu rijetku priliku koja se pruža svake 4 godine, i kroz ovaj kup ću tipovati samo Hrvatsku, (bar dok ne ispadne), što u biti i neće biti problem jer ja kao izbornik imam najbolje i najtočnije informacije i uvid u stanje repke...pa ću vam za ovo kolo samo reci da je u Kataru vrelije i sparnije nego u intimnim djelovima Alexe Wild i da će to imati utjecaj na ritam i tempo, te da u kombinaciji sa nešto opreznijim pristupom u prvom kolu ova utakmica neće ići preko tri gola. 

A ako kojim slučajem Krama,  Perisic ili netko treci podivlja i krene trpati ko Alija Sirotanovic čumur na radnoj akciji, ja vam garantiram da cu ga izvaditi i da ce grijati ionako vrucu katarsku klupu....

20221120_120049.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use