Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.11.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_34.png5.png6.png7.png8.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.10. u 16:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Madrid (Estadio Santiago Bernabéu)
Real Madrid  (ESP) - Celtic (SCO)  | Group F
Sudac: Stephanie Frappart (FRA)

18:45 CET - Warsaw (Municipal Stadium of Legia Warszawa)
Shakhtar Donetsk (UKR) - Leipzig (GER)  | Group F
Sudac: Michael Oliver (ENG)

21:00 CET - London (Stamford Bridge) 
Chelsea (ENG) - Dinamo Zagreb (CRO)  | Group E
Sudac: Francois Letexier (FRA)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
AC Milan (ITA) - FC Salzburg (AUT)  | Group E
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP) 

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City (ENG) - Sevilla (ESP)  | Group G
Sudac: Orel Grinfeeld (ISR)

21:00 CET - Copenhagen (Parken) 
FC Copenhagen (DEN) - Borussia Dortmund (GER)  | Group G
Sudac: Aliyar Aghayev (AZE)

21:00 CET - Turin (Juventus Stadium) 
Juventus (ITA) - Paris Saint Germain (FRA)  | Group H
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (ESP)

21:00  CET - Haifa (Sammy Ofer Stadium) 
Maccabi Haifa (ISR) - Benfica (POR)  | Group H
Sudac: Anthony Taylor (ENG)   

Kolegama sa Foruma koji ce danas cekati moje dobitne analize, samo da kazem da danas necu biti na Forumu posto sam sebi proglasio Dan Zalosti. Samo da kazem da sam cekao X, nereseni ishod na utakmici Mareille vs Tottenham, sto u singlu, kao i u tiketima. Pao sam nakon sto je jedna budaletina prodala loptu u 90+5 minutu, te su igraci Totternhama u kontri tri na jedan, dali gol za 1:2, a sudija nakon toga odsvirao kraj. 

Nastavljamo dobitni niz, nadam se i danas😀

21:00 Moutet C. - Norrie C. 2 1.44#bet365
Po meni dosta siguran mec i pobjeda Norija.Britanac je trenutno 13 igrac na Atp listi, dosta iskusniji od francuza.U ovoj sezoni ima skor 49/25, te imao par dobrih rezultata poput titula Delray,Lyon, polufinale Wimbledon i Acapulko..U zadnje vreme je u nesto slabiju formu ali mislim da je danas veliki favorit.
-Norrie takodje brani poene od prosle godine, kada je igrao R16.
-Sto se tice h2h, jednom su igrali, prosle godine u Lyon gde je Norrie dobio sa 2:0.
Juce smo pratili mec Moutet-Coric..Moram priznati da francuz ima dosta slab servis, puno gresi na razmene, sreca pa je Coric bio preslab i imao neke amaterske pogreske.
Da skratim pricu:Bolji igrac, dosta iskusniji, puno bolji servis, bolji u razmene sa osnovne linije(zna kad da povuce dok Moutet itekako zna da podivlja pa da udara u aut), brani bodova, jeste francuz domaci igrac ali mislim da danas to nema veze, da je Coric odigrao konkretnije bilo bi drugacije..Sretno svima, ulog minimalan🍀

Pitanje prolaska je u većini skupina riješeno tako da mi danas kartoni nisu opcija. Najzanimljivija je utakmica Milana i Salzburga međutim tamo je Milan veliki favorit a isto me strah igrati jer im je dovoljan i X da uzmu drugo mjesto. 

Sutra je na rasporedu zadnje kolo Europske lige gdje bi trebalo biti materijala za kartone. Granice će većina kladionica izbaciti večeras ;)

Chelsea - Dinamo Zagreb 1 (1.36) bet365

Izvinjavam se što ranije nisam pisao. Kao što Goksim kaže u većini skupina je već sve riješeno, tako da nije preporučljivo ići sa većim uplatama na današnje utakmice. Chelsea je već osigurao ulaznicu za osminu finala. Ali nakon teške sezone u Ligi prvaka, siguran sam da žele ovu skupinu završiti sa pobjedom. Imaju sjajnu priliku za to, jer večeras igraju protiv posljednjeplasiranog Dinamo Zagreba.

5.png

Izvor: bet365

Plavci su loše krenuli ovosezonsku Ligu prvaka jer su od istog protivnika izgubili na gostovanju. Od tada su neporaženi sa tri pobjede i jednim remijem. Zabili su najviše golova u skupini zajedno sa Milanom, dok su primili najmanje. Trenutno su na vrhu tabele sa tri boda prednosti nad Milanom. Europski prvaci su u dobroj formi i igraju na domaćem terenu, gdje će sigurno tražiti osvetu nad Dinamom zbog poraza u prvoj utakmici.

Dinamo je primio najviše golova do sada u skupini E, dok su ujedno zabili najmanje golova. To je bilo i za očekivati, ali mogu biti ponosni na sebe, pogotovo zbog te pobjede povijesne pobjede nad Chelseajem. Imaju šansu da se kvalificiraju u Europsku ligu i ovdje im je potrebna pobjeda kako bi to uradili. Pod velikim su pritiskom pred susret na Stamford Bridgeu. Chelsea je posljednji put izgubio na domaćem terenu od Arsenala još u travnju. Mislim da idu danas po pobjedu protiv Dinama po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Sretno!

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Chalobah, Cucurella; Loftus-Cheek, Jorginho, Zakaria, Chilwell; Ziyech, Pulisic; Broja

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristovski, Peric, J. Sutalo; Moharrami, Ademi, Misic, Ivanusec, Ljubicic; Orsic, Petkovic

Screenshot_41.png

Juventus - PSG 2 (1.57) bet365

Parižani su jedna od najboljih momčadi u Europi u ovom trenutku, nakon naravno Manchester Cityja. Imaju zastrašujući napad koji je konačno u formi i veliki su favoriti za pobjedu protiv Juventusa. Stara dama je jednostavno u velikom neredu. Nisu čak ni u timovima koji se bore za naslov Serije A, dok je njihova forma ove sezone u Ligi prvaka jednostavno ispod razine.

8.png

Izjednačeni su sa posljednjeplasiranim Maccabijem i uspjeli su pobijediti samo jednu utakmicu u ovoj skupini i to protiv njih. Nakon što su kod kuće savladali Haifu, Talijani su izgubili već sljedeći susret protiv istog protivnika. Također, bez obzira na to što je Haifa posljednja, Talijani su postigli najmanje golova, dok su primili najviše do sada.

Na drugoj strani Parižani se bore za prvu poziciju sa Benficom koja igra protiv Maccabija. Ovdje im je potrebna pobjeda kako bi ostali na prvoj poziciji i tako potencijalno imali lakši ždrijeb u osmini finala. Očekujem pobjedu PSG-a po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Sretno!

Juventus XI (3-5-2): Szczesny; Bonucci, Gatti, Sandro; Cuadrado, Rabiot, Locatelli, Miretti, Kostic; Kean, Milik

PSG XI (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Mendes; Soler, Verratti, Ruiz; Sarabia, Mbappe, Messi

Screenshot_42.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use