Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.11.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_33.png1.png2.png3.png4.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.10. u 16:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - Atlético Madrid (ESP)  | Group B
Sudac: Daniele Orsato (ITA)

18:45 CET - Leverkusen (BayArena) 
Bayer Leverkusen (GER) - Club Brugge (BEL)  | Group B
Sudac: Maurizio Mariani (ITA)

21:00 CET - Liverpool (Anfield)
Liverpool  FC (ENG) - SSC Napoli (ITA) | Group A
Sudac: Tobias Stieler (GER) 

21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium) 
Rangers (SCO) - Ajax (NED)  | Group A
Sudac: Glenn Nyberg (SWE)

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
Bayern München (GER) - FC Internazionale (ITA)  | Group C
Sudac: Ivan Kruzliak (SVK)

21:00 CET - Plzeň (Stadion města Plzně)
Viktoria Plzeň (CZE) - FC Barcelona (ESP) | Group C
Sudac: Radu Petrescu (ROU) 

21:00 CET - Marseille (Vélodrome) 
Olympique Marseille (FRA) - Tottenham (ENG)  | Group D
Sudac: Szymon Marciniak (POL) 

21:00 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting CP (POR) - Eintracht Frankfurt (GER) | Group D
Sudac: Slavko Vincic (SVN)     

prije 6 sati, IzudinB said:
21:00 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting CP (POR) - Eintracht Frankfurt (GER) | Group D

Sudac: Slavko Vincic" rel="">Slavko Vincic (SVN)     

Utaimica koja direktno odlučuje o prlasku dalje. Prenosim ovdje prijedlog iz Posljednje Šanse. 

prije 1 minutu, Goksim said:

Sporting L. - Eintracht over 3,5 kartona (1,20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Utakmica koja izravno odlučuje o prolasku dalje budući da je zadnje kolo. Over kartona ovdje mi je oklada za jači ulog jer jednostavno ne vidim kako ovo može biti miroljubiva utakmica. 

Utakmicu sudi Slavko Vincic" rel="">Slavko Vincic kojeg dugo nismo komentirali na forumu ali koji ima samo pozitivne komentare te je bio jedan od onih koji su brži na kartonima. Očekujem da mu materijala danas neće nedostajati. Očekujem minimalno 6-7 kartona kao i kladionice tako da bi granica od 3,5 trebala biti lagano pređena. 

Screenshot 2022-10-31 at 19.04.26.png

Screenshot 2022-10-31 at 19.03.40.png

Posle duuuuugo vremena, u Poslednjoj Sansi (obe lige) nisam pronasao vise od jednog predloga koji bi smeo agresivno da napadnem, pa cak i u sirokom sistemu. Prava je sreca za sve kolege sa Foruma sto postojim i sto su svi moji predlozi (jos uvek) besplatni,

Kao sto svi vec znamo, za izbor predloga u Poslednjoj Sansi, nije problem koji mec postaviti, kada imate ovakvu ponudu (Liga Prvaka, Liga Europe, Conference League, Euroleague, EuroCup …), vec je glavni problem koji par izbeci.

Ovde cu postaviti predloge, koje sam izdvojio kao najuzi izbor za Poslednju Sansu u ovom medjuweekendu, i gde ce vecina svakako proci, ali svi sigurno nece. Za svaki cu napisati nekoliko recenica, a kao najvaznije cu napisati zasto sam ih, na kraju, ipak eliminisao iz najuzeg izbora.

Kako sada stvari stoje, moj izbor za Poslednju Sansu ce najverovatnije biti klizni handicap na Armani Milano od 9,5 protiv Real Madrida, u okviru redovnog kola Euroleague, po kvoti od 1,25 kod kladionice bet365.

Cesto se ne slazem sa kladionicama kada su u pitanju kvote ili handicapi, ali ne bih mogao da se setim kada sam dobro prosao kada sam igrao protiv tih razbojnika, pogotovo kada se nisam slagao sa njima. Cak stavise, kada god se nisam slagao sa kladionicama i igrao protiv njih, to su, po pravilu, uvek bili moji najbolniji padovi. Kada su juce izasle kvote za mec Armani vs Real Madrid, kladionice su goste postavili kao favorite, cak u odnosu 1,68 na Real i oko 2,20 na Armani. Tokom dana su to korigovali, i tokom noci dok pisem post, kvote su otprilike 2,00-2,05 na Armani i 1,76-1,78-1,80 na Real Madrid. Ono sto se ne slazem sa kladionicama jeste da ne mislim da su gosti favoriti na mecu, a pogotovo ne verujem da je moguce da (lako) razvale Armani u gostima vise od deset razlike. Veoma mi se svidja sto su kladionice u toku dana korigovale kvote, sto znaci da sam spreman za posao savetnika ili konsultanta u bilo kojoj svetskoj kladionici.

Pre analize, odmah da napisem da mislim da Real Madrid ima fenomenalan roster, i veoma rado bih seo na njihovu klupu. Kada bi mi dozvolili da oteram dvojicu igraca, Real Madrid bi sa mnom na klupi, bio najveci favorit za titulu. I bez mene na klupi, kladionice su ih stavile, zajedno sa Efesom i Barcelonom u prva tri favorita (svi po kvoti od 5,50 za osvajanje Euroleague). Tamo na prolece, kada dodje eliminaciona faza, ko od klubova naleti na njih, najverovatnije ce se odmah oprostiti od zavrsnice Euroleague. Gledajuci kakav roster imaju, a kako igraju i kakve rezultate postizu, bez problema bih smeo da ih pozovem da dodju u Poslednju Sansu na obracun sa mnom, i da im pokazem sta znam. Ove sezone u gostima (u oba takmicenja, prvenstvu i Euroleague) su jedino razvalili Gironu sa 31 razlike, sve ostalo je bilo na jaja, ocajni Panathinaikos su dobili tri razlike, Unicaju pet razlike, a izgubili su dva puta uzastopno, od Barcelone i Baskonije, pa ne vidim kako bi oni mogli da masakriraju Armani u sred Milana. Cak su i kod kuce izgubili od Olympiakosa i ocajnog Virtusa. Sada dolaze odlicnom Armaniju, koji ima skor 3:2, ali je i cak cetiri puta gostovao u Euroleague. Naravno da se slazem da Real Madrid, teoretski moze svaku ekipu Euroleague da dobije i sa vise od dvadeset razlike, ali se nikako ne slazem da u ovom trenutku, mogu da dobiju lagano ovakakv Armani u gostima, ako ce uopste i da pobede. Ako do cetvrtka uspem da skupim dovoljno hrabrosti, verovatno cu odigrati i cistu jedinicu. Sve u svemu, Real Madrid je jak kao zemlja, ali bez straha pristajem da padnem, ako su u stanju u sred Milana da razvale Armani.

Ako do sutra neka od kladionica ipak izbaci granicu za ukupno golova u poslednjem kolu Lige Prvaka, najverovatnije ce to biti moj izbor za Poslednju Sansu, i to koliko god da bude granica. Poslednje je kolo grupne faze, previse je utakmica koje nista ne resavaju, a svaka od ekipa je u stanju da postigne vise od dva gola (Bayern vs Inter, Liverpool vs Napoli, Real Madrid vs Celtic, pa i Chelsea vs Dinamo)

Monaco vs Crvena Zvezda, Liga Evrope, dupla sansa 1X, (kvota 1,20 kod unibet i William Hill)

Ovo je predlog kolege @McGarrett iz druge lige, i sto kaze kolega, ovo bi trebalo da bude ne samo dupla sansa, vec jedinica kao kuca. Crvena Zvezda ne moze vec tri sezone da udje u grupnu fazu Lige Prvaka, a prepreke su im bili kiprani, moldavci i izraelci, pa bi to i bila moja analiza. Nakon ispadanja od izraelaca, ceo klub je otisao u qurac, ako ne racunamo srpsko prvenstvo, gde se utakmice ne igraju 90 minuta, vec dok Crvena Zvezda ne povede. Osim sto se igraci Crvene Zvezde, nakon sto autobusom izadju iz Beograda, pretvaraju u zeceve, dovoljno je uporediti kvalitet francuskog i srpskog prvenstva i eto vam analize za ovaj mec. Ovaj predlog sam izbacio samo iz razloga sto sam odgledao sve utakmice Armanija iz ove sezone, dok sam Crvenu Zvezdu gledao na jednoj i po utakmici, a i to mi je zao sto sam tako glupo potrosio vreme.

Bayern Munchen vs Inter, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,15 kod kladionice William Hill

Bez komentara, osim sto cu da kazem da je prava steta sto je germanska visa klasa izgubila Drugi Svetski Rat, i tako se nije ostvario rajski san, da ceo svet bude pod nemcima. Napisao sam “over 1,5 gol” na utakmici, ali sam mislio i na over 2,5 gola, mada osecam da mi ruka odmah pocinje da se susi, kada predlazem kvotu vecu od 1,20.

Panathinaikos vs Partizan, Euroleague, (najveci moguci klizni handicap na Partizan)

Partizan misli da je moguce igrati Euroleague sa sedam i po crnaca. Osim toga, oni su jedna ekipa kada igraju kod kuce, a sasvim druga kada igraju van Beograda. Kada bi kupili jos barem sestoricu crnaca, mozda bi i mogli da igraju ravnopravno u gostima sa nekim ekipama. Panathinaikos je ocajan, pa i takav je kvotiran sa 1,68 naspram Partizanovih 2,25. Handicapi na Partizan su 12,5 (kvota 1,18), 10,5 (kvota 1,25) 10,0 (kvota 1,20) 9,5 (kvota 1,28) 9,0 (kvota 1,30) … pa uzmite onoliko koliko ste pohlepni.

Leipzig prolazi grupu, kvota 1,22 kladionica bet365

Ovaj predlog ne bih stavio pre handicapa na Armani, taman da me uspavaju i poloze predlog umesto mene, ali zaista ako Leipzig ne prodje grupu, treba ih uhapsiti i poslati u Kinu da beru pamuk, i to na kolenima.

Tottenham prolazi grupu, kvota 1,28 kladionica bet365

Ovo slobodno preskocite, napisao sam predlog samo jer previse volim Antonia Contea, ova grupa ce biti horor sto se tice prolaska dalje, ali je pozitivno sto svaka ekipa zavisi iskljucivo od sebe.

Za kolege koje vole visoke kvote, predlazem tek dva para, jer ako napisem i treci, osusice mi se ruka. Golovi na utakmici Feyenoord vs Lazio, Liga Europe, ne bi smeli da izostanu, dva gola sigurno, a treci ako se nategne. Osnovna granica na over poene na mecu Euroleague, izmedju Zalgirisa i Albe je 157,5 ako ste pohlepni i ako vas boli qurac ako padnete. Ako se zadovoljavate mrvicama over od 147,5 po kvoti od 1,28 je bas stvoren za vas. Mec se igra u petak, dakle ne moze da se postavi kao predlog u Poslednjoj Sansi, bas kao i jedinica kao kuca na mecu Monaco vs Crvena Zvezda (Euroleague)

I za kraj, nikako ne smete zaboraviti na juznjake iz Napulja. Napoli ima trinaest vezanih pobeda, sto nema niko u Evropi. Jos nemaju poraz, a Bayern ima. U naredne dve utakmice idu Liverpoolu, te Atalanti. U prvoj utakmici kod kuce su masakrirali crvena londonska govna sa 4:1, tako da su pred vama samo dva izbora. Ili da i dalje pratite juznjake iz Napulja i tako postanete arapski seik, ili da strpljivo i disciplinovano cekate poraz, kao i nereseni ishod na utakmicama Napolija, uz postepeno podizanje novcanog iznosa. Ja sam izabrao ovo drugo, iako sam pred bankrotom zbog yebenih juznjaka.

Pozdrav kolege!

Evo za ljubitelje kladjenja na manje tečajeve jedan moj tip koji sam predložio u P.Š!

prije 1 sat, Leedsfan said:

bet365 online kladionica" rel="external">bet365

F6017A41-EB9D-428A-A405-28FFA09408CE.jpeg.7f69d65bd2eac18c9e792a814bd8e060.jpeg

LP!

Ovo je skupina u kojoj sve četiri momčadi mogu se plasirati u daljnje natjecanje. Izabrao sam utakmicu Marseille - Tottenham zbog najviše trenera koji gaje dosta žestok nogomet. Kako se radi o prolasku u daljnje natjecanje LP ocekujem dosta “nabrijane” ekipe od starta utakmice. Ova oklada bi trebala proći bez problema.

Trebali bi vidjeti dosta prekršaja na ovoj utakmici i pokoje zaleđe i time dobivamo veliki broj slobodnih udaraca. Oklada po ovome tečaju se isplatiti igrati.

LP!

Napoli - Liverpool, Napoli igra vrhunski fudbal, brza igra čvrsta odbrana, zaista impresivno ove sezone. Odlučio sam se za kornere i golove jer utakmica u neku ruku nema neki značaj jer i Liverpool i Napoli su izborili prolaz te ostaje da vidimo ko će biti prvi. Liverpoolu treba pobjeda sa 4 razlike dok za Napoli (ove sezone što sam gledao) siguran sam da se neće braniti. Povratak Osimhen-a donijelo je Napoliju dodatnu snagu tako da ovdje golove i kornere vidim kao sasvim izglednu opciju. Prva utakmica 4-1 gdje je moglo biti i puno više za Napoli a da se ne lažemo, mogao je i Liverpool tu mnogo više uraditi. Što se kornera tiče, ta utakmica je završila sa 15 kornera od kojih je Liverpool izveo 12 a Napoli samo 3. U ovoj utakmici sigurno očekujem barem 2 više od Napolija dok Liverpool sigurno uz TAA i Robersona, moglo bi to opet ići na dvocifreno. 

Bayern - Inter, također grupa gdje je sve riješeno ali poznavajuci Bayern sigurno neće izaći opušteno već ukoliko im se pruži prilika, trpati će Intera koliko god mogu. Inter malo hvata zalet i siguran sam da neće ovdje doći da se brani jer sam siguran da su svjesni da se neće dobro provesti. Siguran sam da Bayern svojom igrom sam može utrpati 3 ali isto to mi se par puta obilo o glavu ove godine gdje u 20 minuta zabiju 2 i na tome ostanu. Ovdje Inter sigurno neće pasti bez gola tako da 3 gola priželjkujem i mislim da je veoma realno.

Sporting L. - Frankfurt, više od 4,5 kartona. Ako ovdje ne bude kartona, zaista ne znam gdje će da bude. Utakmica koja direktno odlučuje ko ide, ko ne ide, sudija veoma dobar za kartone tako da, tjeraj sve niz vodu ako ovdje ne bude barem 6+ kartona.

Također, dodao sam dodatno par I.Swiatek-D.Kasatkina, pobjeda Swiatek (prepisano sa formu).

Screenshot 2022-11-01 at 11.04.56.png

12:50 Fils A. - Fognini F. 2 @1.72 bet365 
Jedan vrlo zanimljiv mec u Parizu.Artur Fils sa jedne strane, dok sa druge Fognini.Odmah da kazem, igram na osecaj, a kvota ok, pa rekoh da probam.Fognini usao u glavni zdreb kao ll, izgubio u kvalifikacije bas protiv Artura sa 2:1(gde je bio favorit kvota 1.45), ali izgubio..Iskreno desavalo se da malo jaci igraci izgubi u kvalifikacije, ulazu kao ll i onda odigraju puno bolje.
-Fils je 18 godisni igrac bez puno iskustva, po prvi put igra na ovakav turnir, pa ocekujem zbog neiskustva na trenutcima nervoze, nerealni udarci.
-Sto se tice dvorana, Fils ima skor 17/16(ove godine 16/8(pobjede se uglavno kvalifikacije).Kazem, ako je izgubio od Gombosa,Sacko,Donskoy,Chazal, moze da izgubi i danas.
-Fognini nije igrac gde treba da se puno ocekuje, totalno nestabilan igrac, ali ima kvalitet, jos da ima motiv za igru i tjt.
-Fognini u dvorani ne najbolji, u karijeri ima skor 40/55, prosle godine ispao u 1 kolo od Fucsovica pa vrv je danas taj dan za prolaz u 2 kolo i novi poeni za njega na kraju sezone..

20221101_121744.jpg

Leverkusen - Club Brugge 1 (1.57) bet365

Bayer Leverkusen je ostao u borbi za treće mjesto u skupini B Lige prvaka zahvaljujući promašenom jedanaestercu Yannicka Carrasca u završnici utakmice protiv Atletico Madrida prošle srijede. Njemačka momčad je još uvijek u samom podnožju tabele, ali potencijalna pobjeda u posljednjem kolu protiv lidera skupine Club Bruggea, uparena sa svime osim pobjede Atletica protiv Porta poslala bi Leverkusena u nokaut fazu Europske lige.

2.png

Izvor: bet365

Ipak, i Club Brugge ima svoju kalkulaciju. Nalaze se bod iznad Porta i mogu osigurati prvo mjesto sa pobjedom na BayAreni bez obzira na to što se dogodi u drugoj utakmici.

Međutim, Club Brugge će u ovu utakmicu ući nakon teškog poraza od 0-4 od Porta prošlog tjedna. Zanimljivo je da Belgijanci prije toga nisu primili niti jedan gol u prva četiri kola Lige prvaka. Sada igraju protiv napadački orijentiranog Leverkusena koji u posljednje vrijeme zabija i prima dosta golova. 

Iako to možda nisu pokazali do sada ove sezone, kvaliteta je na strani Leverkusena i očekujem da će biti jako motivirani osvojiti sva tri boda večeras pred svojim navijačima i podariti im nogomet u Europskoj ligi kao utjehu za loš nastup u grupnoj fazi Lige prvaka. Očekujem pobjedu po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Leverkusen povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti označena dobitnom u bet365 kladionici.

Bayer Leverkusen: Hradecky; Kossounou, Tapsoba, Tah, Bakker; Andrich, Palacios, Amiri; Adli, Schick, Hlozek

Club Brugge: Mignolet; Meijer, Mechele, Boyata, Sobol; Nielsen, Balanta, Vanaken; Sowah, Jutgla, Lang

Screenshot_38.png

Bayern Munchen - Inter 1 (1.44) bet365

Sve je riješeno u skupini C Lige prvaka i u ovoj utakmici će igrači igrati samo za ponos. Njemačka momčad osigurala je prvo mjesto u skupini sa još jednom izrazitom pobjedom nad Barcelonom, pobiejdivši katalonskog diva sa 3-0 prije šest dana na Spotify Camp Nou.

Momčad koju vodi Julian Nagelsmann tako ima pet bodova više od talijanskog viceprvaka u posljednjem kolu grupne faze. Sadio Mane, Ric Choupo-Moting i Benjamin Pavard bili su među strijelcima prošlog tjedna u Španjolskoj. Sa gol razlikom 16-2 jasno je da je Bayern daleko najbolja momčad u ovoj skupini.

3.png

Inter je, s druge strane, obavio posao pobijedivši Plzena sa 4-0 na domaćem terenu prije šest dana. Edin Džeko je još jednom zaigrao protiv češke momčadi, postigavši četiri gola u dva susreta protiv Plzena.

Inter je osigurao drugu poziciju u skupini nakon što je u trećem i četvrtom kolu osvojio četiri boda iz dvoboja protiv Barcelone. Budući da Nerazzuri imaju veliki derbi protiv Juventusa na rasporedu sljedećeg vikenda, u potpunosti očekujem da će glavni trener Simone Inzaghi napraviti dosta promjena u početnih 11 za ovu besmislenu utakmicu protiv Bayerna.

Oba menadžera će sigurno odmarati svoje najbolje igrače večeras. Ipak favorizujem Bayerna, koji je u nizu od šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. U dobroj su formi i ovdje očekujem još jednu pobjedu po kvoti 1.44 u bet365 kladionici.

Bayern: Lreich, Davies, Upamecano, Pavard, Mazroui, Sabitzer, Kimmich, Coman, Gravenberch, Mane, Tel

Inter: Onana, Darmian, De Vrij, Acerbi; Bellanova, Barella, Asllani, Mkhitaryan, Gosens; Correa, Lautaro

Screenshot_40.png

Citiraj

Sporting L. - Eintracht over 3,5 kartona (1,20) bet365 online kladionica' target='_blank' style=">bet365 online kladionica" rel="external">bet365 online kladionica">bet365

Utakmica koja izravno odlučuje o prolasku dalje budući da je zadnje kolo. Over kartona ovdje mi je oklada za jači ulog jer jednostavno ne vidim kako ovo može biti miroljubiva utakmica. 

Utakmicu sudi Slavko Vincic' target='_blank' style=">Slavko Vincic" rel="">Slavko Vincic">Slavko Vincic kojeg dugo nismo komentirali na forumu ali koji ima samo pozitivne komentare te je bio jedan od onih koji su brži na kartonima. Očekujem da mu materijala danas neće nedostajati. Očekujem minimalno 6-7 kartona kao i kladionice tako da bi granica od 3,5 trebala biti lagano pređena. 

Screenshot 2022-10-31 at 19.04.26.png

Screenshot 2022-10-31 at 19.03.40.png

Već 4 žuta u prvom poluvremenu a nadam se da ćemo vidjeti još barem toliko u drugom za one koji su igrali over kartona na većim granicama :)

prije 19 sati, Leedsfan said:

Pozdrav kolege!

Evo za ljubitelje kladjenja na manje tečajeve jedan moj tip koji sam predložio u P.Š!

Ovo je skupina u kojoj sve četiri momčadi mogu se plasirati u daljnje natjecanje. Izabrao sam utakmicu Marseille - Tottenham zbog najviše trenera koji gaje dosta žestok nogomet. Kako se radi o prolasku u daljnje natjecanje LP ocekujem dosta “nabrijane” ekipe od starta utakmice. Ova oklada bi trebala proći bez problema.

Trebali bi vidjeti dosta prekršaja na ovoj utakmici i pokoje zaleđe i time dobivamo veliki broj slobodnih udaraca. Oklada po ovome tečaju se isplatiti igrati.

LP!

WIN!

080CF10B-61E1-44E9-BCF6-4C7BC8951CA9.jpeg.2d69766299b2c38560bd86e61e9ba782.jpeg

LP!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use