Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

17. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 1.11. - 3.11. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Liverpool - Napoli   Napoli daje gol   1,28 (bet365)

Liverpoolu je potrebna pobjeda od 4 razlike da bi bio prvi, a u slučaju poraza ništa ne gubi tako da ova utakmica je za ona koja se mora odigrati. Očekujem puno golova kao i kladionice koje na over 2,5 daju samo 1,50. Napoli igra romantiku i to bi za navijače bilo puno značila završena grupa sa 6 pobjeda i uz to se još jedanput osvetiti Liverpoolu za izbacivanje u sezoni kada su osvoijili Ligu prvaka. Iako sam i u ovo uvjeren radije bih odigrao kartone Roma - Ludogorets jer oboje imaju 7 bodova a Roma mora napast jer ima poraz za lošiji međusobni omjer koji odlučuje o prolazu samo granice za njih još nisu izašle :P

image.png.4d31e4ed11bcaa8f6fc3f2d976e89f66.png

Rukomet, Europska Liga

Nexe - Balatonfuredi KSE 

Nexe -1,0 , iliti pobjeda Nasicana s barem dva gola razlike, kvota 1.22

Opet sam prespavao rokove i ovi mi ne bi bio ni sedmi izbor, ali eto između Medvedeva i Nexe uzeo sam ova rukometna spadala koja kod kuće imaju odličnu atmosferu i nadam se da će riješiti ove mađare puno lakše nego što im se ime izgovara.  

Također odličan mi je prijedlog @LeonardoDrugi ali ovaj put neću prepisati 😉😀

20221101_131113.jpg

LP: Chelsea-Dinamo, (PiK)1, 1,20, Supersport

Ne volim kad nemam unaprijed u glavi taj jedan pik, nego u moru izglednih trazim svoj nakon sto neki budu vec zauzeti ali idem sa ovim tipom po nastavak niza, a bude li prekid istog bit ce mi drago zbog mog Dinama.

Unatoc nedostatku rezultatskog motiva za Chelsea ocekujem da razlika u kvaliteti bude dovoljna za pobjedu i osvetu poraza u Zagrebu protiv Dinama koji je sada u padu (za vikend poraz u Osijeku) nakon propustenih sansi (2x Salzburg i Milan doma) za europsko proljece, i iako nada jos tinja Chelsea ce ju sutra i u sarenom sastavu svejedno ugasiti.

PS. a moguce je da prode i tip i Dinamo, to bi me tek obradovalo haha ajmo Dinamoo💪🏿

Screenshot_20221101-132307_Chrome.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use