Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

17. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 1.11. - 3.11. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_29.pngScreenshot_30.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Sporting L. - Eintracht over 3,5 kartona (1,20) bet365

Utakmica koja izravno odlučuje o prolasku dalje budući da je zadnje kolo. Over kartona ovdje mi je oklada za jači ulog jer jednostavno ne vidim kako ovo može biti miroljubiva utakmica. 

Utakmicu sudi Slavko Vincic kojeg dugo nismo komentirali na forumu ali koji ima samo pozitivne komentare te je bio jedan od onih koji su brži na kartonima. Očekujem da mu materijala danas neće nedostajati. Očekujem minimalno 6-7 kartona kao i kladionice tako da bi granica od 3,5 trebala biti lagano pređena. 

Screenshot 2022-10-31 at 19.04.26.png

Screenshot 2022-10-31 at 19.03.40.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Istina. Da je novac glavni cilj ,svi ispod 10.mjesta u 2.ligi bi odustali jer pravog motiva više nema,prvi ne mogu biti,a ne ispada se. Prvoligaši imaju motiv ne ispasti,a bar 1 će dogodine doći na stadione pune rupa i izbočina. Igramo se,družimo,prepisujemo za realno kladjenje,komentiramo,šalimo,veselimo,tugujemo skupa,filozofiramo,nerviramo se...  Nije ni to za baciti. A i pad ima neku utjehu.Mi, koji ispadosmo iz kupa ne moramo više strepiti ,bojati se gola u sučevom,u miru pratiti dalje natjecanje i navijati da pobijedi drugoligaš. Ne zato što mrzimo elitu,jer kad si neutralan,obično navijaš za slabije.      
    • Kolega,sve ste lijepo rekli.To je tak, padnes,dignes se i ides dalje.I meni je isto glupo sto sam ispao u prvom kolu kupa i na koji nacin ali eto...Bez obzira sto se medjusobno natjecemo,pad ne zelim nikome.Za tih par sto eura nagrade na kraju natjecanja da likujem jer je netko pao i izgubio lovu u realnom natjecanju...ne bu islo...Podrav i sretno dalje svima
    • Šta reći;koju poruku napisati nakon što se igra hendikep 4:0 i još  ti ekipa povede 1-0 te mora primiti 5golova da prijedlog padne. U 86.minuti jos ekipa mora primiti 2gola da prijedlog padne. Kad primili 4.gol znao sam što slijedi.Peti u sučevom. Sličan slučaj imao sam ne tako davno na Real -Borussia hendikep 0-3. U 60.minuti Borussia je vodila 2-0 i trebala je primiti 5golova da prijedlog padne u redovnom kolu blatne lige. Nakon vodstva Shahtara pisao sam pobjedniku prošlogodišnjeg Kupa da bar ulazim u drugo kolo;kasnije što bude ,ali musavi Musiala i ostali bavarski arijevci htjeli su drukčiji kraj. Minut ćutanja shvatio sam kao empatiju ,a nakon kraja tekme dugo sam sjedio u mrtvoj tišini ,s knedlom u grlu. I prvi put se nisam radovao pobjedi Bayerna čiji sam fan. A onda je svanuo novi dan. Pa još 1dan. Ustadoh;oporavljen pišem ovu poruku znajući da će svi ,osim jednog,imati svoj tužni trenutak,ispadanje iz svetog kupa. Sretno svima,sa željom.da ne padaju na bizarne načine!Na kraju krajeva,zar postoji normalan pad?!
    • Astana vs Chelsea – 2 i oba daju (2,70) bet365 Chelsea je u sjajnoj formi u Konferencijskoj ligi, nakon što je započeo sezone s četiri uzastopne pobjede. Momčad je pokazala izvanredan napadački učinak, postigavši najmanje četiri gola u prva tri susreta, dok su u posljednjoj utakmici svladali njemački Heidenheim s 2:0. S druge strane, Astana također ima razloga za optimizam jer je pobijedila u prva tri susreta ove sezone u Konferencijskoj ligi. Međutim, čini se da dosadašnje predstave Astane neće biti dovoljne za ozbiljniji otpor protiv moćne momčadi iz Premier lige. Momčad Astane, predvođena trenerom Grigoriyem Babayanom, u ovaj susret ulazi potpuno spremna, s obzirom na to da nemaju ozlijeđenih igrača i da u posljednja dva tjedna nisu odigrali službenu utakmicu. Babayan će se vjerojatno osloniti na sličan sastav koji je svladao Dynamo Kiev. Chelsea se suočava s nekoliko izostanaka. Wesley Fofana, Romeo Lavia, Cole Palmer, Ben Chilwell i Marcus Bettinelli nisu registrirani za Konferencijsku ligu, dok su Fofana i Lavia ionako ozlijeđeni. Uz njih, Reece James te Cesare Casadei neće konkurirati za sastav. Mykhaylo Mudryk je pod upitnikom. Očekuje se da će trener Enzo Maresca ponovno rotirati momčad, pružajući priliku mladim talentima iz akademije poput Josha Acheamponga, Samuela Rak-Sakyija i Tyriquea Georgea. Astana: Čondrić; Bartolec, Kazukolovas, Kalaica, Vorogovskiy; Ebong, Amanović; Tomasov, Gripshi, Camara; Geoffrey Chelsea: Jorgensen; Acheampong, Disasi, Tosin, Veiga; Rak-Sakyi, Dewsbury-Hall; George, Nkunku, Felix; Guiu Očekujem pobjedu Chelseaja uz obje momčadi postižu gol po kvoti od 2.70 u bet365 kladionici.  (Koeficijenti 12.12. u 10:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use