Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 28.01.

Goksim

Recommended Posts

Danas bi trebalo pricekati da zavrsi prva utakmica rukometa koja je i na hrt2 pa ako se kojim cudom desi da nam rezultat ide ba ruku i da smo u polufinalu i ako izgubimo, onda se za veci ulog moze odigrati protiv nasih jer sumnjam da bi u tom slucaju igrali cijelo vrijeme sa najboljom postavom sa maksimalnim angazmanom...                  MUSKO SKIJANJE. ... Slijede dva veleslaloma i slalom, discipline kao stvorene za raicha. Trenutno vodi 54 boda u odnosu na janku i realno je da ce povecati prednost. U veleslalomu mu janka donekle i moze parirati, ali u slalomu tesko. Ocekujem da ce u sve tri utrke raich biti bolji od janke i cucha, te bi i koef. Na pobjednika wc trebao dodatno pasti. Trenutno je 1,85.  Ocekujem oko 1,40 u ponedjeljak - bwin...

Ima li negdi možda statistika koliko je koji igrač dao golova u utakmicama?

Po meni bi danas trebalo probati Ivana Balića manje od 3,5 ili u HL 4 i manje za 1,50, ako nam se slučajno poklopi rezultat Island-Norveška onda će Ivano imati vrlo malu minutažu (ako je uopće i bude imao), a ako se pak budemo morali boriti za pobjedu mislim da će Danci gotovo stalno igrati sa jednim igračem čisto na Ivanu i mislim da neće imati toliko šansi za gol nego da će više pokušavati proigrati neke od suigrača

prošlo  :)

Ima li negdi možda statistika koliko je koji igrač dao golova u utakmicama?

Po meni bi danas trebalo probati Ivana Balića manje od 3,5 ili u HL 4 i manje za 1,50, ako nam se slučajno poklopi rezultat Island-Norveška onda će Ivano imati vrlo malu minutažu (ako je uopće i bude imao), a ako se pak budemo morali boriti za pobjedu mislim da će Danci gotovo stalno igrati sa jednim igračem čisto na Ivanu i mislim da neće imati toliko šansi za gol nego da će više pokušavati proigrati neke od suigrača

http://www.ehf-euro.com/Schedule-Results.1185.0.html

na ovoj stranici imaš sve kaj ti treba, imaš sve podatke, ne samo kolko je ko zabio golova, nego i točno u sekundu kolko je igro i baš sve ostalo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use