Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

16. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 28.10. - 31.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

prije 19 minute, nuki01 said:

Ok.sve ,nisam vidio da je tema za ps otvorena za period od uto cet,postavio sam par besiktas 1.5 gol vise ,pon,koji je prosao lagano u pon ,moja greska,(administrator je mogao upozoriti na pripust),zelim obavjestiti sve clanove foruma da napustam ovo smijesno natjecanje,svim normalnim clanovima zelim sve najbolje a ostalim sve najgore

Pozdrav kolega, ne vidim razlog tvom napuštanju natjecanja, dobro stojiš na tabeli, a ovakve greške se dogode svakom. Ostalo je još preko 60 kola do kraja sezone i imat ćeš sigurno svoju priliku za jednu od prve dvije pozicije. 

Da sam ranije vidio da su vaši parovi iz ponude za ponedjeljak, to bih vam odmah i napisao, kao i uvijek, međutim, svako kolo vas upozoravam na to u objavama, a i piše u naslovu u svakoj objavi.

prije 54 minute, nuki01 said:

Ok.sve ,nisam vidio da je tema za ps otvorena za period od uto cet,postavio sam par besiktas 1.5 gol vise ,pon,koji je prosao lagano u pon ,moja greska,(administrator je mogao upozoriti na pripust),zelim obavjestiti sve clanove foruma da napustam ovo smijesno natjecanje,svim normalnim clanovima zelim sve najbolje a ostalim sve najgore

Kako je prosao, kad je pad bio, zavrsilo 2:1

prije 3 sati, IzudinB said:

Pozdrav kolega, ne vidim razlog tvom napuštanju natjecanja, dobro stojiš na tabeli, a ovakve greške se dogode svakom. Ostalo je još preko 60 kola do kraja sezone i imat ćeš sigurno svoju priliku za jednu od prve dvije pozicije. 

Da sam ranije vidio da su vaši parovi iz ponude za ponedjeljak, to bih vam odmah i napisao, kao i uvijek, međutim, svako kolo vas upozoravam na to u objavama, a i piše u naslovu u svakoj objavi.

Hvala ti kolega nema veze moja greska,otvaranje sanse sam gledao preko tel medjutim moja odluka o napustanju stoji ,uvjek si bio fer i korektan kako clan i admin tako i ostsni gl

New Orleans - Las Vegas - over 37,5 (1,20) bet365

Kako je par nogometnih tipova koji mi se sviđaju već zauzeto, za što sam si sam kriv kad nisam ranije postavio prijedlog, idem sa NFLom i overom na utakmici New Orleans i Las Vegas koja bi lako moguće mogla biti i utakmica sa najviše poena ovo kolo. 

Iako, ove sezone smo već do sad vidjeli teške undere u utakmicama gdje su se očekivala kiša touchdownova međutim vjerujem da to ovdje neće biti slučaj i da ćemo vidjeti nešto normalnije rezultate. Kako ide zima vremenski faktor će postati sve bitniji za NFL utakmice, pogotovo ako se neke budu igrali po snjegu ili užasnom kišnom i vjetrovitom vremenu gdje je racionalno odigrati undere. 

Screenshot 2022-10-28 at 19.19.20.png

prije 7 sati, Goksim said:

New Orleans - Las Vegas - over 37,5 (1,20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Kako je par nogometnih tipova koji mi se sviđaju već zauzeto, za što sam si sam kriv kad nisam ranije postavio prijedlog, idem sa NFLom i overom na utakmici New Orleans i Las Vegas koja bi lako moguće mogla biti i utakmica sa najviše poena ovo kolo. 

Iako, ove sezone smo već do sad vidjeli teške undere u utakmicama gdje su se očekivala kiša touchdownova međutim vjerujem da to ovdje neće biti slučaj i da ćemo vidjeti nešto normalnije rezultate. Kako ide zima vremenski faktor će postati sve bitniji za NFL utakmice, pogotovo ako se neke budu igrali po snjegu ili užasnom kišnom i vjetrovitom vremenu gdje je racionalno odigrati undere. 

Screenshot 2022-10-28 at 19.19.20.png

Mozda ne pase ovde objava. Goksim falijo mi tvoje objave u subotne analize. Znao si objaviti po 2 ili 3 para u subotu prije 2 3 sezone. I imao si uvek vec barem jedan pogođen par na screenih od tiketa. Zbog tebe sam promjenio strategiju klađenja pa odigram sad neki par uživo i onda dodajem neki fiks ili dva koji se igrajo u toku dana ili dva tri dana kasnije. Bas bi ti bio zahvalan da objavis koji tiket ili barem koju analizu, bio si najbolji u tome a odustao si. Vjerovatno nemas vremena ali daj molim te imaj me barem na umu 🤘

Seirang - Royal Union   to win either half   2   1,30 (bet365)

Sam podatak da se Royal Union vratio sa 0:2 na 2:2 sa igračem manje protiv Cluba Bruggea puno govori o toj momđadi. Seirang doma u 6 utakmica ima gol razliku 1:10 i najgori su domaćin lige te se nalaze na 16. mjestu dijeleći broj bodova sa zadnja dva kluba , dok s druge strane je Royal drugi najbolji gost lige sa zadnje 4 pobjede u gostima. Svakako mislim da Seirang može do maksimalno 1 gola, a s druge strane očekujem minimalno 1 gol Royala iako je u zadnjih 10ak utakmica bilo minimalno 2 gola uz veliku večinu i pobjeda na utakmici.

image.png.a83564c36f40e69a3dec59e89359332a.png

Buffalo Bills - Green Bay Packers 

tip: BUF Bills -3,5 1.33 @bet365 

Zadnja utakmica nedeljnog programa 8.kola NFL-a. Ovo je trebao biti derbi dvoboj no s obzirom na lošu sezonu Green Baya ovdje se očekuje blowout pobjeda Buffalo Billsa. Hendikep je postavljen na 11 poena razlike, a za potrebe ovog natjecanja igram pobjedu domacina sa 4 ili vise razlike. 

4EF4DA33-01A9-4DB1-88B1-2392636480A8.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use