-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
16. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 28.10. - 31.10. (Pet-Pon)
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
"... buduci da zaista ima dobrih igraca u 2 ligi ..." Ja ovo slusam vec cetiri godine, i isto toliko sam cutao na ovakve stvari, ali vise necu da cutim. Ti kolega @nuki01 kada kases da zaista ima dobrih igraca u 2 ligi tu verovatno ubrajas i sebe, zar ne? Malo bi bilo seljacki da kazes da u drugoj ligi ima dobrih igraca, a ti si trenutno najbolji, a da ne mislis isto i za sebe. Kada bi se ovo prevelo sa diplomatskog na seljacki jezik, ova tvoja recenica bi glasila zaista ima dobrih igraca u 2 ligi a medju njima sam ja najbolji ... A ja bih dodao da ovakve stvari slusamo vec cetiri godine, i niko jos nije uhapsen. Ne znam nuki01 ko si ti uopste i odakle si se stvorio, ali ja stvarno vise necu da cutim na ovakve stvari. Ti kolega verovatno imas manje od dvanaest godina pa ne znas da iz perspektive drugoligaskog blata sve izgleda drugacije. Kada pogledas koliko ti imas promasaja, a koliko mi iz prve, elitne, u tvom mozgu se desavaju sizofrena cepanja, pa ti deluje da smo mi prvoligasi pravi cirkusanti i da nemamo pojma. Takva cepanja u mozgu su se desavala i kod svih prethodnih pobednika druge, amaterske. Kada su kolege @unkdy @Iblaz93 i @josip123 ulazili u prvu ligu oni su isto mislili kao i ti da zaista ima dobrih igraca u 2 ligi a onda je dosao realan zivot. Ovaj cirkusant @josip123 vec sada ima devet pogodaka manje od (trenutno) prvoplasiranog i vec je prakticno ispao iz prve lige, odnosno vec se vraca tamo gde i pripada, iako je tek prvi mesec, a i on je takodje mislio da u drugoj, amaterskoj ima dobrih igraca i kao i ti, jos uvek je na slobodi. Ako mislis da se sa igrom na kartone ulazi u prvu, elitnu, a da se ne ulazi overima 1,5 gol na utakmicama, onda samo napred. Ako mislis da ces uci u prvu, elitnu, samo napred. Ako mislis da si nekoga impresionirao svojim predlozima, nema problema, samo nastavi, Nemoj samo da zaboravis dve stvari. Jedna je, da je druga, amaterska u svojim redovima imala pobednika koji je imao 49 uzastopnih pogodaka, pa ga se niko nije uplasio, a kada smo mu oduzeli ciganske kladionice za izbor predloga, od spektakularnog drugoligaskog pobednika se pretvorio u seoskog igracica. A druga stvar koju ne bi trebao da zaboravis jeste da ja imam talenat da predvidjam buducnost, a taj talenat mi je nekako dao do znanja da neces uci u prvu, elitnu iako ti mislis da hoces. Pa hajde onda da vidimo kome da verujemo, talentu ili svojim ocima. -
Od nuki01 · Objavljeno
kolega @mesrine moraces pricekati sa slavljem makar do iduceg kola posto je prijedlog prosao,premier kladionica racuna direktni crveni kao dva zuta sto je u konacnici bilo dovoljno za prolaz,mislim da ce borba za prvo mjesto biti neizvjesna do samog kraja buduci da zaista ima dobrih igraca u 2 ligi,tako da me ne bi zacudilo da se i ti kroz par kola prikljucis u borbi za titulu😝 -
Od mesrine · Objavljeno
Nedjeljna tema, a nema posta..nemam prijedlog za koji bih dao ruku u vatru kao prosli vikend Newcastle koji ste nadam se dobro naplatili kao i ja, pa ne zelim nikoga na nista ni navoditi..ali ono sto zelim je cestitati svima koji slave jos jedan nevjerojatan pad prvoplasiranog kolege iz drugoligaske kanalizacije. Bas nevjerojatan, jer trebalo mu je 3 kartona, a bila su 2, CRVENI u 37.minuti, i zuti u 76-oj, eeej, da ne povjerujes. Ostaje jedino velika dvojba da li u premier kladionici racunaju crveni kao dva kartona, a to ce nam vjerujem otkriti kolega @nuki01, pa cemo znati je li opet nevjerojatnim cudom pao, ili se provukao, a ukoliko je slucaj ovi drugo, svaka cast, to su ta sampionska kola, i tako se postaje prvak svake lige,pa cak i ove nase kanalizacijske. Ali ono sto je sigurno je da je opet pao proslogodisnji drugoligaski postenjak, a svi znamo tko je to, i to je tako pao da i mene sve boli, jer za njegov tip bih ruku u vatru dao, pogledajte samo tu utakmicu, tu statistiku, tu tradiciju, te golijadeee eeeeeej, pa na tim utakmicama je over 1.5 sigurniji nego da ce svanuti sutra, a on je pao hahahaha, dobri nas postenjak. Neka bude jos puno bas ovakvih padova nasem postenjaku, sve je to deeeeebelo zasluzeno. Buduci da je tema jos otvorena, nemojte da vas zacudi ako SLUCAJNO postenjak editira post i postavi dobitan prijedlog sa screenshotom iz 2009., gdje tipuje neki betbuilder. -
Od IzudinB · Objavljeno
Real Madrid - Barcelona - 1 , 3+ i Vinicius daje gol (4.00) bet365 Došlo je vrijeme za osvetu Real Madrida nakon poraza od 4:0 u prvom El Clasicu sezone pred domaćim navijačima. Momčad Carla Ancelottija od tada je značajno napredovala, a Mbappe, iako u osrednjoj formi, redovito pronalazi put do mreže. Tome se pridružuje i impresivna forma Judea Bellinghama, koji je odigrao ključnu ulogu u nizu od osam utakmica bez poraza. S druge strane, Barcelona se posljednjih tjedana suočila s izazovima, što se jasno vidjelo u porazu od Leganesa u La Ligi te činjenici da su pobijedili samo četiri od posljednjih osam utakmica. Kraljevski klub na raspolaganju ponovno ima Luku Modrića, koji se oporavio od bolesti zbog koje je propustio prošlu utakmicu. Uz to, Aurelien Tchouameni, Federico Valverde i Jude Bellingham, koji su pretrpjeli manje ozljede u polufinalu, spremni su za nastup. Međutim, Eder Militao i Dani Carvajal ostaju dugotrajno izvan terena, dok David Alaba, iako uvršten u sastav, još nije spreman za povratak u prvu momčad nakon teške ozljede. Katalonski gigant bit će oslabljen neigranjem Marc-Andre ter Stegena, Marca Bernala i Andreasa Christensena. Ipak, dobra vijest za Flickovu momčad jest povratak Danija Olma i Paua Victora, koji su dobili privremene registracije za natjecanje. Ronald Araujo je u momčadi, ali zbog glasina o transferu u Juventus, njegov nastup je pod upitnikom. Lamine Yamal se oporavio od ozljede i trebao bi zauzeti svoje mjesto u napadu. Real Madrid: Courtois; Vazquez, Tchouameni, Rudiger, Mendy; Valverde, Camavinga; Rodrygo, Bellingham, Vinicius; Mbappe Barcelona: Szczesny; Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde; Casado, Pedri; Yamal, Gavi, Raphinha; Lewandowski Prema trenutnoj formi, Real Madrid ulazi u utakmicu kao favorit s kvotom od 2.45 (bet365). Uz to, opcija više od 2.5 gola čini se odličnim izborom (kvota 1.44 – bet365), dok je klađenje na gol Viniciusa Juniora u bilo kojem trenutku također vrlo izgledno (kvota 1.95 – bet365). Kombiniram ove tri oklade sa ukupnom kvotom 4.00. Sretno svima. (Koeficijenti 11.01. 20:28 CET) Koeficijenti su podložni promjenama -
Od mester · Objavljeno
12.01. Nogomet, Grčka 1.liga Paok - Volos 1 1,21 bet365
-
-
Teme
Recommended Posts