Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 25.10. - 27.10. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 15. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj prijedlog za ovo kolo ide na pobjedu Villarreala po kvoti 1.4 u bet365 kladionici.

Screenshot_30.png

Izvor: bet365

Nisam siguran da li cu do isteka roka za postavljanje predloga u Poslednjoj Sansi zadrzati ovaj predlog, ali za sada prepisujem predlog kolege iz druge lige @noja57 a to je klizni handicap od 2,5 na Partizan protiv Zalgirisa, Euroleague kod kladionice Bet365  po kvoti od 1,20

"Suva" pobeda Partizana protiv Zalgirisa je svakako bila u najuzem izboru za moj predlog u ovom kolu Poslednje Sanse po kvoti od 1,30, ali zahvaljujuci velikom bet365 ova igra (da Partizan moze da izgubi i dva kosa razlike) postoji samo kod njih i hvala im zbog toga. Moj problem za Zalgirisom je sto sam ih odgledao tri puta od njihovih cetiri utakmica, i nisam stekao nikakav utisak, a pogotovo nisam stekao utisak da su oni kvalitetni, iako su dobili kod kuce Barcelonu i Virtus, a izgubili od Maccabija i Olympiakosa u gostima. Ako cu da verujem svojim ocima, oni su jedan obican krs od tima, a ako cu da verujem rezultatima koje imaju do sada, oni su sasvim solidna ekipa. Realna procena je da svakako imaju siru ekipu od Partizana, koji misli da ovako tesko takmicenje izgura sa sedam i po crnaca. Prednost Partizanu bih dao zbog razlike u kvalitetu trenera, nacinu igre i svakako domaceg terena, sto je i odnelo prevagu da (za sada) prepisem ovaj handicap na Partizan od kolege iz druge lige. 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use