Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 21.10. - 24.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Hej @nuki01

objavio si analizu u prvoj ligi, a to ne podnosim. Da se ja pitam barem nesto na ovom Forumu, prvo bih izbacio sve ex drugoligase iz svete prve lige, a potom  bih sve drugoligase izbacio u trecu ligu. Iako nisam ni vlasnik, a ni administrator, a trebalo bih da budem i jedno i drugo, gledaj da vise ne pravis takve greske i da ne ulazis vise u prvu ligu. Od preko 13.000 registrovanih clanova Foruma, samo ja i @IzudinB nikada nismo igrali drugu ligu, a za nekoliko meseci cu biti jedini, pa bih voleo da tako i ostane.

Antwerp - Genk   Antewrp manje od 2,5 golova   1,20 (bet365)

Derbi je i mislim da je Genk u boljoj formi i da će dobiti ovu utakmic. Očekujem 2 do 3 gola i nerješino ili pobjedu Genka pa s tim se podrazumjeva da Antwerp neće dati više od 2 gola. Genk je prije više od mjesec dana primio dva gola ili više na utakmici, bilo je to u pobjedi protiv Eupena 2:4 i poraczu do Cluba Bruggea 3:2. Ono što sam primjetio kod oba kluba je često da se zna desiti da na njihovim utakmicama (ne međudobnim nego svim i protiv drugih klubova) u zadnje vrijeme učestalo padaju golovi u prvih 10 minuta za što se nudi kvota 4 pa nije loše pratiti i to. 

image.png.13d8a379204d3aca435b3c5c5d237fae.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use