Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 21.10. - 24.10. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 14. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_4.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj prijedlog za ovo kolo ide na pobjedu Manchester Cityja po kvoti 1.2 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_5.png

Izvor: bet365

Juventus-Empoli pobjeda domacina u bilo kojem poluvremenu 1.22

Nakon pobjede Milana u nedelju trojkom u zadnjoj sec utakmice bilo bi previse za ocekivati da je i Efesu koji se patio cijelu utakmicu u utorak protiv Valencie to poslo za rukom zadnje tri sec do kraja kada su prodali loptu za pobjedu gostiju.. Prvi moj izbor je bio pobjeda City-a ali kolega @IzudinBima tu privilegiju da otvara temu pa tako i da prvi postavi svoj izbor. :) Onda sam vagao da li da uzmem opet pobjedu Efesa, pobjedu PSG-a ili pobjedu ocajnog Juventusa u bilo kojem poluvremenu. Izabrao sam mozda i najteze, ali nadam se najboljem.. sretno svim kolegama

Screenshot_20221021_160404.jpg

Mornar Bar vs Partizan, Aba League, dvojka kao kuca, ne ukljucujuci i produzetke, Supersport, kvota 1,20

Kao prvo, moram da ponovim da uopste ne koristim smece od kladionice Supersport, ali ih koristim ako imam koristi od njih u Poslednjoj Sansi. Kao i uvek, nijedna kladionica nije izbacila kvote za mec Aba League izmedju Mornara i Partizana, a koji se igra u ponedeljak. Nijedna normalna kladionica, osim ovih bolesnika Iz Supersporta. Cak su i pobedu Partizana kvotirali sa 1,20 (ne ukljucujuci i produzetke) sto je ludost i van svake pameti. Realna kvota na goste bi trebalo da bude 1,03 ali kad bolesnici vec nude, ne vidim bolji izbor za ovo kolo Poslednje Sanse

019EB157-240D-456F-BD9F-D5E5E8AD6AC7.jpeg.a486f336fccf12a2e0a42495fdbe4198.jpeg

prije sat vremena, unkdy said:

@LeonardoDrugi evo i 3 promaseni zaredom, jel se to desilo nekome prosle sezone? 🤣
Najveorvatno cu dobrovolno napustit natecanje prije NG ako ne mi se zadesi neki ludi niz, sramota je da se ovako blamiram ipak citaju i mozda a nadam se da ne prepisuju ljudi parova 😬

Sreca je pa nemam gdje igrati tvoj par... :) Ipak volio bi da ostanes jer smatram da si kvalitetan tipser i da trebas da odvojis min vrijeme za dobitan par... sretno prijatelju

prije 22 minute, BoskoBuha said:

Sreca je pa nemam gdje igrati tvoj par... :) Ipak volio bi da ostanes jer smatram da si kvalitetan tipser i da trebas da odvojis min vrijeme za dobitan par... sretno prijatelju

Hvala ti postujem al ovo nerealno sta mi se dogadja u PS bukvalno sve mine koji padnem postiram tu 😭
Danas Tsitsipas, il Vitality obe rano da se rjesim i ova prije naravno pad, a bas mi dobro ide kladja zadnji period
Imao pravo Leonardo Veliki da je pritisak veci tu a psihicki nisam bas stabilan 🤣

Hej @unkdy

hajde da razgovaramo otvoreno, samo ti i ja, bez ostalih ucesnika prve lige. Necu se glupirati i bicu iskren kao nikada do sada na nasem Forumu.

Ne mogu ti opisati kakvu sam strast, entuzijazam i adrenalin imao prosle sezone igrajuci protiv vlasnika Portala u prvoj ligi. Njega ovde na Forumu smatraju nadcovekom, cak su ga pojedine kolege nazivale Bogom i batinom kladjenja. Nasuprot vecine, ja sam ga najpre dozivljavao kao coveka od krvi i mesa, a i uopste ga se nisam bojao, nikada. Cak sam pozeleo da se takmicim sto vise sa njim, a ne sa nekim drugim. To sto ga je vecina smatrala nadcovekom, a mene najvecim klovnom na Forumu, samo me je motivisalo, podizalo adrenalin, i stimulisalo da budem jos bolji, pogotovo bolji od njega. Kada je ispadao prosle sezone, svaki njegov pad mi je produzavao zivot za nekoliko godina, tako da cu verovatno ziveti jos ohoo-hoooo. Ta osobina da slavis neciji neuspeh, svakako nije za pohvalu, ali je ipak ljudska osobina. Ja sam barem iskren, ali budi siguran da simpatizeri Dinama ili Hajduka, odnosno Partizana ili Zvezde, Reala ili Barcelone, Betisa ili Seville, Intera ili Juventusa … nikada ne tuguju kada omrazena ekipa izgubi, vec uzivaju kao nikada u zivotu. Cak je u La Ligi potpuno dozvoljeno i legalno da klubovi premiraju novcem igrace drugih klubova ukoliko pobede omrazenog rivala. Dakle, u Spaniji je potpuno legalno da, na primer, klub Barcelona novcano premira igrace Betisa ako pobede ili uzmu bod Real Madridu. Dakle, iako je cilj Poslednje Sanse, da svi imamo koristi od nje, meni je uvek cilj bio da svi imamo koristi od nje, ali da pre toga, prvo vlasnik Portala ispadne iz prve lige. Kada je i matematicki bilo jasno da ce ove sezone pisati analize u drugoj ligi, moj osecaj nije bio da je on ispao, vec da sam ga ja izbacio iz prve lige, a to su dve potpuno razlicite stvari.

A onda si u prvu ligu dosao i ti. I to na koji nacin ! Spektakularno, sa rezultatima koji se nikada vise nece ponoviti dok god bude postojao ovaj smesni Forum. Realno, ti si bio najveca senzacija i najprijatnije iznenadjenje proslogodisnje sezone, a ko nije pratio tvoje predloge u realnom kladjenju, zaista bi morao da svima objasni razloge zasto nije. Ako se secas, tokom leta ja sam hteo da bas sa tobom, a ne sa bilo kim drugim, da igram letnju ligu. Prvi razlog je sto je to svakako bio izazov, drugi sto me je ispunjavalo entuzijazmom da te masakriram, treci i najvazniji sto te se nikada nisam bojao, niti sam smatrao da si nadcovek, iako si bio spektakularan u drugoj ligi. Izgubio sam u letnjoj ligi, ali sam postao jos bolji igrajuci protiv tebe.

I evo nas zajedno u prvoj ligi, a ti si ubedljivo najgori ucesnik prve lige i najneprijatnije iznenadjenje cele ovogodisnje sezone Poslednje Sanse, a ja nikada nisam bio srecniji u zivotu. Vec sam ti pisao, kada padnem u Poslednjoj Sansi, tri dana ne uspevam da zaspim, a tri dana nista ne jedem. Ali, kada i ti padnes, vec za pet minuta jedem kao svinja i zahvaljujuci svim tvojim promasajima u Poslednjoj Sansi imam petnaest kilograma viska. I najvaznije, da ne zaboravim, svaki tvoj pad sam uzivo pratio, i uvek sam, kao i prosle sezone, imao utisak da ti nisi poslednji na tabeli prve lige, vec sam te ja tamo poslao, kao sto cu te i vratiti tamo gde pripadas, a to je druga liga, a kada se tebi i vlasniku Portala pridruzi i drugi administrator, bice to najjaca druga liga na svetu. Dok sam se pripremao za tebe, zapamtio sam da si ti neki bookmaker ili trader ili tako nesto i da radis ili saradjujes sa kladionicama. Nadam se da te placaju fixno, a ne po ucinku, jer ako pravis kvote kao sto se kladis, onda ces umreti od gladi.

Da ti kazem nesto i o prvoj ligi Poslednje Sanse. Spolja gledano, dakle iz druge lige, ili gledano bez ucestvovanja u Poslednjoj Sansi, stice se utisak da je prva liga krs, a ucesnici dupeglavci, supci, sarlatani i obicni qurci. Ko nije bio u prvoj ligi ne moze da razume pritisak koji nosi pravilo ispadanja, ko nije bio u prvoj ligi nikada nece razumeti osecaj kada te dva promasaja, i to zbog nekih produzetaka ili jedne prodate lopte, ili promasenog penala, vodi pravo u qurac. Da ne govorim o tome, da se, nakon dva uzastopna promasaja, plasimo cak i Bayerna, najboljeg kluba na svetu, kao predloga za Poslednju Sansu.

Pa da odgovorim na tvoju poruku, sada kada razgovaramo otvoreno kao dva muskarca;

... evo i treci promaseni zaredom, jel se to desilo nekome prosle sezone?...”

Naravno da se nekome desilo, i to ne samo jednom, kao sto se i tebi nece desiti samo jednom da tri puta uzastopno promasis. Desilo se njemu, tebi i nikome vise, i nikada nisam bio srecniji u zivotu zbog toga. Oba njegova tri uzastopna promasaja se secam kao da su juce bila, a i tvoja tesko da cu ikada zaboraviti. Zaista ne bih mogao da se setim postoji li smesnija stvar od tri uzastopna promasaja gde se od tebe trazi da pronadjes najsigurniji par u ponudi, i to po kvoti od 1,20

... najverovatnije cu dobrovoljno napustiti natjecanje prije NG ...”

Ako ga napustis, to svakako nece biti dobrovoljno, vec ce razlog napustanja biti @LeonardoDrugi odnosno ja sam te izbacio iz prve lige, a kada izbacim i drugog administratora, bicu jedini clan Foruma, od preko 13.000 ucesnika koji nikada nije igrao drugu ligu. Ako napustis takmicenje to ce biti zato sto znas da ne mozes da me pobedis, zato sto znas da sam prejak za tebe, i sto su tvoje sanse da budes prvi na kraju sezone, jednake onima koje je imao vlasnik Portala prosle sezone.

...ipak ljudi citaju i mozda a nadam se da ne prepisuju parove...”

Ovo neka bude tvoj najmanji problem u zivotu. Ja cu da ti kazem kako stvari stoje u prvoj ligi. Dok ucesnici prve lige nesto i pogadjaju, nadje se poneka budala koja cita prvoligaske predloge. Kada pocnemo da padamo, kolege prvo pocnu da ti pominju sve zensko u familiji, a nakon drugog pada niko vise i ne cita prvu ligu, a ako mislis da neko nakon tvog prvog pada uopste prepisujue tvoje predloge, tebi je potreban ozbiljan i detaljan lekarski pregled.

...sramota je da se ovako blamiram...”

Hej, nije sramota da se ovako blamiras, sramota je da napustis takmicenje. Kao prvo, jos uvek ne znamo, ko si ti uopste, onaj iz prosle sezone, ili ovaj iz ovogodisnje sezone. Ne znamo da li je ono iz prosle sezone bila neka ludacka sreca ili znanje i kvalitet, kao sto ne znamo da li je ovo sada trenutak slabosti, pad u formi, ili tvoj realni kvalitet. Hej, rekli smo da danas razgovaramo otvoreno kao dva muskarca, pa da ti kazem sta zaista mislim o tebi. Kao prvo, mislim da ovo sada nisi pravi ti. Kao drugo, iako si smesan ove sezone, verujem da sve kolege sa Foruma znaju da u tebi ima kvaliteta. Kao trece, kada jednoga dana budem selektor Portala Svijeta Kladjenja i kada budemo igrali protiv jednog stranog Portala koji je tri puta jaci od nas, ti ces svakako biti na mom spisku reprezentativaca. Kao cetvrto, ako hoces da budes moj ratnik protiv neprijatelja koji je tri puta jaci, a koga se ja ne bojim, kao sto se i tebe nikada nisam bojao, moraces da ispunis nekoliko stvari;

Jedan. Sidji sa oblaka, sto pre zaboravis ko si i sta si bio prosle sezone u drugoj ligi, bice bolje po tebe. To sto si bio prosle sezone nikome vise nije ni vazno, niti se iko toga seca, cak naprotiv, svi ti se smeju poput mene. Jedina razlika je u tome sto jedino ja zelim da se vratis i to sto pre.

Dva. Nakon sto si sisao sa oblaka, spusti glavu, pocni da radis kao konj, nemoj da galamis, i ocekujem tvoj povratak vec u prvoj polovini jedanaestog meseca.

Tri. Vise strpljenja, vise opreza i sto manje prepotencije. Nadam se da imas vise od cetrnaest godina, inace uopste ne razumem zbog cega ti je bitno da izaberes par koji prvi pocinje, kada je dobitna kombinacija samo jedna; izabrati najsigurniji par iz milionske ponude, pa makar se igrao i za tri dana.

Cetiri. Ne igras vise sa drugoligasima, vec sa mnom, a uz to, uopste te se ne bojim. Osim toga, prva liga je jos jaca od prosle sezone, jer je najgori, na srecu ispao, nadajmo se zauvek

I za kraj, da zavrsimo ovaj razgovor kao dva (zdrava) muskarca. Tokom cele prosle sezone, na prvom mestu tabele sam bio tek cetiri dana, a sest kola pre kraja sam imao dva promasaja vise od prvoplasiranog. Sve ostalo je istorija. Ako prihvatis da si ipak i ti od krvi i mesa, ako sidjes sa oblaka i budes strpljiviji i oprezniji, ja vidim tvoj povratak mnogo brze nego sto mislis. Ako dobrovoljno napustis takmicenje do NG bices zapamcen kao prvi kolega sa Foruma koji se uplasio velikog @LeonardoDrugi i to nakon manje od dva meseca takmicenja.

U zivotu nije vazno koliko puta padnes na kolena, vazno je koliko brzo si u stanju da se podignes. Sta ces odgovoriti svojim naslednicima jednoga dana, kada te budu pitali zasto si se uplasio velikog @LeonardoDrugi, i to nakon samo dva meseca. Vec sto puta sam na Forumu pomenuo istorijsku bitku, koja je usla u sve svetske knjige o ratovanju, cuvenu bitku kod Camerona. Grupi, casnih pripadnika Legije Stranaca, koja se zbog bolesti prepolovila na broj od sezdesetak boraca, suprotstavila se sila od vise od 4000 zlih meksikanaca. Nakon celodnevne borbe, legionara je ostalo tek dvanaest, bez kapi vode i bez i jednog metka, i uz to saterani u jednu hacijendu opkoljeni hiljadama zlih meksikanaca. Nakon sto su primitivni juznjaci pokusali paljenjem vatre i dimom da ih (bezuspesno) isteraju, zli meksikanci su krenuli u opsti napad. Na kraju price, ostala su poslednja trojica, koja su stala jedno drugom ledja uz ledja i pristala na predaju, ali uz uslov da zadrze svoje (prazno) naoruzanje.

A sta je sa tobom???? U toplom si, imas vode, imas hrane, imas wi-fi a hoces da se predas bez borbe. Pa da sam ja bio u tom Cameronu sa tobom u hacijendi, ti ne da bi meni stao ledja u ledja, vec bi ispalio rafal u mene.

Ako smo (zdravi) muskarci predlazem nagodbu. Predlazem da svi zajedno krenemo da rusimo kolegu @fic a kada ga srusimo, napusti takmicenje, ako hoces jos juce. Kolega @BoskoBuha je pao na Efesu tri sekunde pre kraja meca, pao je na kurvetini Jabeur koja je igrala kod kuce, pao je jer je nemacka visa rasa izgubila od Madjarske, i pao je na basketu Srbija vs Italia i to samo zato sto su srbi odigrali jedinih deset ocajnih minuta na celom turniru, i naravno da sam sve te istorijske padove euforicno proslavio Za to vreme kolega @fic je igrao Ajax daje gol u prvom poluvremenu protiv Go Ahead Eagles ( Ajax dao gol na jaja u 45+1 minutu, pa na kraju remizirai), pa Hajduk daje vise od gola na mecu protiv Varazdina (Hajduk dao drugi gol u 90+9 minutu !!!!!!) Ako tebe zaista ne motivise da svi zajedno rusimo kolegu @fic koji na ovakav nacin prolazi, onda i treba da napustis takmicenje i udjes u istoriju, kao sto su i casni legionari usli.

"... ima pravo Leonardo Veliki da je pritisak veci tu ..."

Kao prvo ja se ne zovem Leonardo Veliki vec Leonardo Drugi. Ovo "Drugi" je samo zbog toga sto bi bilo malo seljacki da se zovem kao prvi, pravi i jedini Leonardo, onaj Leonardo Da Vinci, najveci um u istoriji covecanstva. Kao drugo, Leonardo Velikim su me nazvali administratori, i tako upisali na tabeli, i to vec drugi put grese na istom mestu. Ta greska je posledica straha i projekcije u njihovim mozgovima, a vidim taj strah od primio i kod tebe, cim zelis da pobegnes iz takmicenja.  Kao trece, naravno da sam u pravu, ja sam uvek u pravu i to u svemu i jedino ja nikada ne gresim na Forumu.

Da se i ja nadovežem za kolegu @unkdy. Mislim da je @LeonardoDrugi u pravu što se tiče brzine postavljanja tvojih parova. Pokušavaš uvijek što prije postaviti par, a gledaš da se igra u narednih par sati kako bi se što prije riješio i to je ono što je glavni problem. Ne igramo PŠ kako bi se što prije riješili, nego kako bi prije svega pomogli ljudima da dobiju na kladionici, a onda i svrgnuli Leonarda sa prijestolja, iako je ovo drugo bolji motiv :D Čak nije bitno ni da li ću to biti ja ili ti ili netko drugi iz prve lige, samo je bitno da skinemo Leonarda sa trona :D Barem to nek ti bude motivacija za nastavak PŠ-a.

I nije sramota promašiti tip, pa čak ni 10 zaredom, nego je sramota nikako ga ne postaviti i napustiti PŠ odmah u početku sezone. Nadam se da ćemo se nastaviti družiti u ovom sastavu i da idemo jako do kraja sezone.

Hej @unkdy

citas li ti sve ove postove? Ceo Forum se digao na noge, da te podrzi, sada kada si na kolenima. Zasluzujes li ti sve ovo? Ja cu poludeti od zene/devojke Cristiana Ronalda koliko mi se svidja, ali cak i za nju  ne bih potrosio celu noc, koliko sam izgubio zbog posta namenjenom tebi. Niti izgledas kao ona, a cini mi se i da se razumes u kladjenje manje od nje.

Moram da priznam da mi ovaj post od Leonardo motivirao da produzim i da se resetiram, krecemo hladne glave is pocetka kao da startam sa -3.5 hendikep :D
Razlika od ove sezone i prosle je sto premalo vrijemena posvetim na biranje parova za PS zato sto mi kladja ide bolje ove sezone i ajde uglavno onako bacam ono sto pocinje u isti dan kad se otvara tema, a prosla mi bilo jako losa i znao sam da odvojim i po sat,dva da odaberem pravi par. Dodamo na to i ovo sto previse se glupiram sa ostali sportova i trazim neke anonimnije koji ne bi inace igrali i sve to dovede do vakvo stanje.

Znaci Leonardo nikako ne smije biti pobjednik ove sezone to nam je svima jasno, a prvo krecemo da skidamo fic sa trona 💪

Hej @unkdy

i za kraj, jos nesto.

Kada sledeci put budes u qurcu, i planiras da napustis svetu Poslednju Sansu, prvo se javi meni. Ja cu uvek biti spreman da preuzmem tvoju poziciju na tabeli, a prepusticu ti svoju. Samo sto ce to biti opklada. Pa ako te prestignem cak i sa tvojim zaostatkom na mojim ledjima, to ce da te skupo kosta, jer cu traziti da se kladimo u pare, a ne za slavu na Forumu.

prije 2 sati, IzudinB said:

Da se i ja nadovežem za kolegu @unkdy. Mislim da je @LeonardoDrugi u pravu što se tiče brzine postavljanja tvojih parova. Pokušavaš uvijek što prije postaviti par, a gledaš da se igra u narednih par sati kako bi se što prije riješio i to je ono što je glavni problem. Ne igramo PŠ kako bi se što prije riješili, nego kako bi prije svega pomogli ljudima da dobiju na kladionici, a onda i svrgnuli Leonarda sa prijestolja, iako je ovo drugo bolji motiv :D Čak nije bitno ni da li ću to biti ja ili ti ili netko drugi iz prve lige, samo je bitno da skinemo Leonarda sa trona :D Barem to nek ti bude motivacija za nastavak PŠ-a.

I nije sramota promašiti tip, pa čak ni 10 zaredom, nego je sramota nikako ga ne postaviti i napustiti PŠ odmah u početku sezone. Nadam se da ćemo se nastaviti družiti u ovom sastavu i da idemo jako do kraja sezone.

Ovo je toliko istina. I samom mi se danas dogodilo da sam mislio postaviti neke rukomete samo iz razloga što su danas, a Bodo sutra. I onda sam baš o ovome boldanom razmislio. Iako tko zna, možda baš Bodo kiksa, ali poanta ostaje. Bodo sam još prije par dana mislio postaviti i bolje onda da njega postavim nego padnem na nekom drugom paru bez obzira što Bodo kasnije igra.

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use