Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.10.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Petak1.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.png4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak3.png5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak4.png6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.10. u 01:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pozz raja,

image.png.c3f04ebf4bbe3267d59cc6b08287dd49.png

od mene ovo za danas. 

Alba kao što pišem več sedmicu dana igra odlično. Baš u strašnoj formi su. Šta se tiče Efes-a je jači protivnik ali baš zbog te forme ne verujem, da jih može Efes dobiti za više od 16 poena. Tako, da po meni solidan pick.

Sretno svima 🏀

Ajaccio - PSG 2 (1.28) bet365

Najbolja ekipa i branitelj naslova PSG u dobroj je formi i imaju veliko samopouzdanje nakon što su u posljednjoj utakmici pobijedili vječite rivale Marseillea. Pokušat će učvrstiti svoju poziciju sa pobjedom protiv posrnulog Ajaccija.

Ajaccio se nalazi na 18. mjestu u zoni ispadanja. Pobijedili su samo dva puta u dosadašnjem dijelu sezone, dok su također zabili i najmanje golova. Zapravo su jedina momčad koja još uvijek ove sezone nije postigla dvocifren broj golova. No, golove primaju u velikom broju i to pred domaćim navijačima.

5.png

Izvor: bet365

Zapravo su uspjeli osvojiti samo jedan bod iz pet utakmica pred domaćim navijačima i po toj statistici su najgori u ligi u ovom trenutku. Pored toga od njihove dvije pobjede ove sezone, jednu su ostvarili protiv posljednjeplasiranog Bresta.

U međuvremenu su Parižani odlučni dovršiti zadatak osvajanja lige što je prije moguće - jer se moraju koncentrirati na Ligu prvaka koja im je prioritet. Zbog toga mislim da će večeras osigurati pobjedu protiv slabašnog Ajaccija po kvoti 1.28 u bet365 kladionici, što će im biti odlična uvertira pred ostatak grupne faze Lige prvaka koja se igra sredinom sljedećeg tjedna.

Ajaccio: Leroy; Youssouf, Gonzalez, Avinel, Diallo; Bayala, Marchetti, Coutadeur, Belaili; El Idrissy, Moussiti-Oko

PSG: Donnarumma; Hakimi, Mukiele, Marquinhos, Bernat; Verratti, Vitinha, Ruiz; Messi; Mbappe, Ekitike

Screenshot_8.png

Napokon nam se vratio NBA 

Ja idem DNS sa pobjedom pelicansa protiv Charlotte (1.36)

Pelicansi razbili Brooklyn, Charlotte bez 2 najvažnija igraca ( lamelo povreda , miles Bridges zatvor ili sud ili tko zna gdje je,posto je zenu nalupao )

Ne znam STA se ovdje mora dogoditi da Charlotte mogu parirati ovakvoj momčadi 

Just now, Ivan98 said:

Napokon nam se vratio NBA 

Ja idem DNS sa pobjedom pelicansa protiv Charlotte (1.36)

Pelicansi razbili Brooklyn, Charlotte bez 2 najvažnija igraca ( lamelo povreda , miles Bridges zatvor ili sud ili tko zna gdje je,posto je zenu nalupao )

Ne znam STA se ovdje mora dogoditi da Charlotte mogu parirati ovakvoj momčadi 

Singl za jaceg uloga ili za dobar Double/Triple 

Juventus - Empoli 1X i manje od 5 golova na utakmici (1.28) bet365

Juventus i Empoli otvaraju 11. kolo u Seriji A na stadionu Allianz u Torinu. Stara dama se uspjela iskupiti za neugodan poraz od Maccabija (2-0) u Ligi prvaka, pobijedivši Torina u gradskom derbiju prošlog vikenda. Napadač Dušan Vlahović je napravio razliku na terenu u toj utakmici postigavši jedini pogodak sredinom drugog poluvremena.

Massimiliano Allegri i dalje ima brojne probleme sa popisom ozlijeđenih jer ne može računati između ostalih na usluge Angela Di Marije, Federica Chiese, Paula Pogbe, Akea, De Sciglija, Kaio Jorgea, Peetersa i Bremera. Niti jedan od ovih igrača neće biti dostupan za ovu utakmicu protiv Empolija, a Juventus bi se mogao namučiti za sva tri boda u ovom susretu.

3.png

Empoli općenito ima tendenciju igrati obrambeno orijentiran nogomet. Nalaze se samo dvije pozicije ispod Juventusa i dolaze u ovaj susret nakon pobjede od 1-0 nad Monzom. Gol razlika 9-11 najbolje opisuje Empolijev stil igre. Znajući da Juventus posjeduje treći najbolji obrambeni rekord u ligi sa samo sedam primljenih golova u deset kola, teško da ćemo ovdje vidjeti mnogo golova.

Juventus ima treću najbolju obranu u ligi koja je primila samo tri gola u pet domaćih utakmica ove sezone. Mislim da Stara dama u ovom susretu barem ne bi trebala izgubiti na svom terenu, dok vjerujem da će biti i manje od 5 golova n autakmici. Sretno!

Juventus: Szczesny; Danilo, Boucci, Sandro; Cuadrado, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Kean

Empoli: Vicario; Stojanovic, De Winter, Luperto, Parisi; Haas, Grassi, Henderson; Pjaca; Satriano, Lammers

Screenshot_7.png

Ispratiti cu Vlahovića danas gol ,2gola i hattrick za sitno 

Bez puno razmišljanja, Juve se Vuce ko neka baba igraju lose ,svi cekaju da krenu ali nikako da krenu ... 

Cisto na osjecaj 

Pobijedili su Torina zadnju " u gostima " za divno čudo ,i to golom Vlahovica ..

26/02/22 Juve gostovanje kod Empolia , Vlahović dvostruki strijelac bio 

IMG_20221021_143822.thumb.jpg.e35e16a7a3d053b3adda4c6f8997ce5c.jpg

Porto - Benfica više od 1.5 gola (1.28) bet365

Kao i obično, Benfica i Porto su usred utrke za naslov prvaka u Portugalu. Na vrhu su tabele i u odličnoj su formi. Također postižu dosta golova, čak 22 i 23 u prvih devet kola. Trenutno je Benfica tri boda iznad Porta i ovdje očekujem veliku borbu. Benfica još uvijek nema poraza u dosadašnjem dijelu natjecanja, osim jednog remija, a ovaj jedini remi stigao je protiv Vitorije Guimaraes. Također su u dominantnim nastupima na gostujućim terenima i u četiri utakmice imaju tri pobjede i jedan remi. Još uvijek nisu primili niti jedan gol na gostovanjima.

Screenshot_10.png

U međuvremenu Porto ima sedam pobjeda, remi i poraz u prvih devet kola. Kod kuće su u fenomenalnom nizu, a jedina dva poraza na ovom stadionu od prosinca su doživjeli u europskim utakmicama. Dakle, ove dvije momčadi dijele intenzivno rivalstvo, a kad god su igrali međusobno, uvijek je bilo dosta golova. Barem dva gola je bilo u četiri od posljednjih pet međusobnih susreta.

Očekujem nešto slično i ovog petka po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. Porto je postigao šest golova u posljednjem susretu, dok su također u dugom nizu pobjeda. Ovaj niz uključuje i dvije pobjede nad njemačkim Leverkusenom u Ligi prvaka. S druge strane Benficin napad je u formi i nisu pravili razliku između domaćih i gostujućih utakmica, bili su jako dobri na obje strane.

Porto: Costa; Mario, Cardoso, Carmo, Zaidu; Otavio, Uribe, Eustaquio, Pepe; Evanilson, Taremi

Benfica: Vlachodimos; Gilberto, A. Silva, Otamendi, Grimaldo; Fernandez, Aursenes; Goncalves, Mario, R. Silva; Ramos

Screenshot_9.png

prije 12 sati, Clutch said:

Pozz raja,

image.png.c3f04ebf4bbe3267d59cc6b08287dd49.png

od mene ovo za danas. 

Alba kao što pišem več sedmicu dana igra odlično. Baš u strašnoj formi su. Šta se tiče Efes-a je jači protivnik ali baš zbog te forme ne verujem, da jih može Efes dobiti za više od 16 poena. Tako, da po meni solidan pick.

Sretno svima 🏀

Lagani win...idemooo 10/9 poslednjih 7 dana

prije 16 sati, Clutch said:

Lagani win...idemooo 10/9 poslednjih 7 dana

Svaka čast. Pisao sam za vrijeme Eurobasketa da su ti hendikepi top i vidim ti ih igraš uspiješno u Euroligi. Evo jučer se mogao i neki na Panathianikos uzeti. Nažalost slabo pišem pa nisam ništa stavljao. A i sam više trenutno igram pobjede što isto ide ok, ali su mali tečajevi. Puno je utakmica i logično da ekipe koje i jesu bolje neće ubijati slabije. Čini mi se isto tako da je izjednačenija konkurencija.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use