Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.10.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.pngScreenshot_4.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Srijeda2.pngScreenshot_3.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.10. u 15:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Flensburg - Fuchse Berlin 1

Kad je Francuska na Eurobasketu jedva, uz puno sreće izbacila Tursku napisao sam da neću više igrati par na temelju izostanaka kod protivnika. Naime tada je Turskoj nedostajao Larkin. Ovog puta je situacija još puno teža kod gostiju u ovom dvoboju. Berlinu nedostaju Lasse Andersson i Giedsel, dva najbolja igrača momčadi. Uz njih dvojicu nema niti bitnog Wiedea. Istina bez Anderssona su pobjedili uvjerljivo Kiel u zadnjoj utakmici i prije toga na gostovanju dobar Meslungen. Gidsel i Wiede su se ozljedili pod ovim zadnjim nastupima za reprezentacije. Primjerice u prvenstvenoj utakmici ova dva protivnika Gidsel je zabio 11 golova. Ta utakmica je završila 31:31. Ovog puta uz te probleme kod gostiju, čitam da će Flensburg biti kompletan. Uz to rasprodali su dvoranu i imat će veliku podršku. Berlin ove godine ima priliku boriti se za naslov ako ih zaobiđu veće ozljede pa nekako mislim da možda u ovom kupu neće niti ići 100% u ovoj situaciji kada im ionako nedostaju bitni igrači. Ali to je čisto moje razmišljanje.

S obzirom na sve ove izostanke kod gostiju i domaćina koji je je nabrijan i kvalitetan uzimam ovdje jedinicu.

Link to comment
Share on other sites

Tripl @2.72

Union Berlin - Heidenhein p1+&2+

Freiburg - St.Pauli p1+&2+

BW Linz - AC Wolfsberger p1+&2+

Ovde bez neke pretjerane analize.Dosta tiketa igram u poslednje vrijeme 3-4 para na ovaj tip i imam vise nego odlicnu prolaznost.Austrijanci i Njemci daleko poznati po golovima, jos kad uzmemo u obzir da su u pitanju kup takmicenja, nerealno je ocekivati bilo sta drugo osim goleade.Juce sam prosao tiket sa tri Njemca i dva Austrijanca i to rutinski, pa mislim da i ovaj tripl prolazi bez vecih problema.Meni je ovo za solidno jak ulog.

Link to comment
Share on other sites

Baskonia - Crvena Zvezda jedinica.

 

Ogromna razlika u kvaliteti,uigranosti, igrackom rosteru. Crvena zvezda je nabacala nekoliko stranaca koja je vjerovatno bila zadnja opcija u odobabiru kluba I na kraju završili tu gdije jesu.  kad dodjes iz amanija u zvezdu znaci da si presao sa konja na magarca. U zvezdu se zaustavis da odrzis formu I da već sljedeće godine potrazis drugi tim. Ovdje su dominantni godinama zbog novca koji su ubrizgava u klub (aba liga). Mislim da ovdje treba van serijska igra kako bi cvezda nesto uradila koju oni ne mogu proziti gledajući igracki roster. Ocekivao sam 1.2 - 1.3 na baskoniju 1.5 je poklon od kladionica. 

 

Ja ću još odigrati kristianstad - skovde vise od 55 golova. Analizu neću pisati. 

Screenshot_20221018-213658_Gallery.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pozz raja,

evo od mene 

image.png.226644195e85bdf63b6260449697d178.png

Alba kao što sam pisao prošli put igra fantastično. U odličnoj formi su i mislim, da bi ne tako sjajni Pana. morali dobiti. 

Partizan traži tu prvu pobedu. Igraju slabije nego što mogu tako, da očekujem, da če prekinuti niz poraza i dobiti prvu pobedu sutra.

Sretno svima 🏀

Link to comment
Share on other sites

Elche - Real Madrid 2 (1.30) bet365

Posljednjeplasirani Elche će u 10. kolu La Lige ugostiti vodećeg aktualnog prvaka Real Madrida večeras na svom stadionu Manuel Martinez Valero. Gosti u ovaj susret ulaze u itekako boljem raspoloženju nakon velike pobjede od 3-1 nad Barcelonom u El Clasicu. Bio je to sjajan nastup cijele momčadi, posebno Karima Benzeme i Federica Valverdea.

Izabranici Carla Ancelottija sada imaju tri boda više od Barce na vrhu tabele sa osam pobjeda i jednim remijem u prvih devet kola. Imat će sjajnu priliku nastaviti svoju formu večeras kada budu igrali protiv Elchea koji je najgori tim u ligi u ovom trenutku i koji još uvijek nema pobjede.

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Elche je otpustio menadžera početkom ovog mjeseca, ali tek 12. listopada su konačno doveli novog. Njegovo ime je Jorge Almiron i počeo je s pozitivnim rezultatom nakon remija od 2-2 u gostima kod Valencije u subotu. Elche je, međutim, nakon devet kola i dalje jedina momčad u ligi bez pobjede. Teško je vjerovati da mogu uraditi bilo što protiv aktualnog prvaka i vodećeg španjolskog tima.

Real Madrid je u dobroj formi i vidno su raspoloženi nakon pobjede u El Clasicu. Benzema će sigurno imati veliku motivaciju nastaviti sa dobrim utakmicama nakon osvajanja Zlatne lopte. Iako će Ancelotti napraviti male rotacije u timu, sve osim pobjede Real Madrida u ovom susretu po kvoti 1.30 u bet365 kladionici bilo bi veliko iznenađenje. Računajte da imamo i Early Payout ako igramo u bet365, te nam se oklada računa dobintom ako Real Madrid povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

Elche: Badia, Josan, Palacios, Roco, Bigas, Clerc, Collado, Mascarell, Guti, Tete, Milla.

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy, Tchouameni, Valverde, Modric, Rodrygo, Vinicius, Benzema.

Screenshot_19.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - West Ham 1 (1.44) bet365

Liverpool je odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone u nedelju poslijepodne kada su na Anfieldu pobijedili Manchester Cityja sa 1-0. Ovo bi se moglo pokazati kao prekretnica cijele sezone za momčad Jurgena Kloppa koji je ranije pobijedio samo dva od prvih osam susreta. Redsi su sada na osmoj poziciji u ligi, imaju deset bodova manje od Manchester Cityja i utakmicu manje.

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Pobjeda protiv West Hama večeras smanjila bi zaostatak na sedam bodova i vratila Liverpoolove ambicije za povratak u borbu za naslov, posebno sa povoljnijim rasporedom utakmica prije Svjetskog prvenstva. Stoga Liverpoola vidim ovdje kao ogromnog favorita koji bi trebao ostvariti sva tri boda pred svojim navijačima.

Čekićari u dosadašnjem dijelu sezone nisu bili baš sjajni. Uzeli su samo jedan bod u prethodna tri gostovanja, zabivši samo dva gola u tom periodu. Liverpool je ostao bez Luisa Diaza, a navodno bi utakmicu trebao propustiti i Diogo Jota. Međutim, njihov egipatski kralj se vratio u formu nakon sporog početka sezone.

Mohamed Salah je postigao četiri gola u zadnja dva nastupa za Redse u svim natjecanjima, uključujući hat-trick u gostujućoj pobjedi nad Rangersom u Ligi prvaka. Očekujem pobjedu Liverpoola po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Oklada nam se računa dobitnom ako Redsi povedu sa dva gola razlike.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Elliott, Fabinho, Thiago, Salah, Firmino, Nunez.

West Ham: Fabianski; Cresswell, Kehrer, Johnson, Coufal, Emerson, Rice, Soucek, Bowen, Paqueta, Scamacca.

Screenshot_20.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

20:30 Brentford - Chelsea PiK 2(1.51) 2(1.78) to su kvote kod mene, na betu nesto manje.
Uglavnom, Celzi na celu sa Poterom imaju 5w,1d 0l, vezali su takodje i 3 clean sheeta, deluju dosta bolje nego na pocetku sezone, Kepa poceo da brani odlicno, proslu utakmicu branio mislis vratio se Ceh iz penzije😅, odbrana radi dosta manje pogreske, dok u napadu Sterling,Mount i Auba igraju sve bolje.Iskreno u zadnje vreme sve se manje kladim, i bolje igram cisto da ispratim, ne jurim zaradu, pa neku laganu dvicu na Celzi cisto da imamo sta da pratimo..Sretno svima sta god odigrali 🍀ulog najmanji, imao dosta boljih parova za danas, kolege su vec pisali, rukomet, fudbal imate izbor😀

20221019_134615.jpg

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Mallorca 1 (1.53) bet365

Real Sociedad će nastojati produžiti impresivan niz od četiri pobjede večeras kada ugosti Mallorcu u 10. kolu La Lige. Baskijci su u nedelju pobijedili Celtu Vigo sa 2-1 na gostovanju zahvaljujući dobroj obrambenoj igri. Momčad koju vodi Imanol Alguacil primila je samo jedan gol u prethodna četiri susreta u svim natjecanjima. Dopustili su Celti Vigo da registrira samo 10 šuteva ukupno u prošlom susretu.

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Sociedad se nakon četiri uzastopne pobjede popeo na peto mjesto na tabeli. Mislim da mogu održati taj niz i protiv Mallorce na domaćem terenu.

Gosti se u posljednje vrijeme muče pred protivničkim golom. Uzeli su samo jedan bod u prethodna tri ligaška susreta, a usput su zabili samo jednom. Posljednji neuspjeh Mallorce dogodio se u subotu kada je Sevilla došla do pobjede od 0-1. Momčad Javiera Aguirrea zabila je samo sedam golova u prvih deset kola i ne vjerujem da mogu uraditi bilo što protiv motiviranog Real Sociedada večeras.

Domaćini imaju odličnu obrambenu liniju ove sezone i očekujem njihovu pobjedu po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout. Sretno!

Real Sociedad: Remiro; Rico, Le Normand, Zubeldia, Gorosabel; Merino, Zubimendi; Kubo, Silva, Mendez; Sorloth

Mallorca: Rajkovic; Cufre, Copete, Raillo, Valjent, Maffeo; De Galarreta, Baba, Sanchez; Lee, Rodriguez

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Bournemouth - Southampton

Solanke daje gol   3.10

Tresnje su u nizu 6 tekmi bez poraza (nakon poraza 9-0 od Liverpoola) a Sveci pak imaju niz 6 tekmi bez pobjede i dolaze bez standardnog stopera Bela Kotchapa i vjerojatno zadnjeg veznog Lavie. Domaci su dosta ofenzivni i doima se da lako primaju i lako daju, i ne vjerujem da ce veceras proci s praznom mrezom jer prijeti im stari majstor Che Adams i tata slobodnjaka Ward Prowse, ali zato jos cvrsce vjerujem da ce domaci zabiti na krilima sjajne forme Solankea (zadnje 2 tekme 3 asista i gol) koji bi se morao upisati strijelce, a i na penalu je sto povecava sanse za isto (racunam i na nesmotrenost i neprilagodenost te sporost Ćalete Cara). Uz Solankea tu je i Billing koji je u formi(3 gola i asist u zadnjih 5 tekmi) i od obojice ocekujem napadacki doprinos i prezimena na listi  strijelaca/asistenata u ovoj tekmi koja mi smrdi na 3 ili vise golova, i pobjedu domacih koji su se ocito poslozili dok gosti nikako da dodu na radnu temperaturu, mada i ne cudi obzirom na navedene izostanke, a jos fali i prosle sezone sjajni bocni na posudbi Livramento kojeg su otkupili od Chelseaja, a koji im je puno znacio u obje faze igre.

Nadam se da cu pomoci ovom brzom analizom..pa eto kako kome milo, kvote su velike i top, pa kombinirajte kako hocete i mozete.

Link to comment
Share on other sites

Gyori- neka. Vise od 53 gola.  Razlika izmedju ove 2 ekipe je 14 svjetlosnih godina.  Očekujem gyori veliku razliku na hf onda drugo poluvrijeme će se igrati rasterecenije.

 

Kristianstad- skovde vise od 55 golova.  Znači 2 najefikasnije ekipe u SWE ligi.  Domaćin postize preko 30 golova po utakmici,  nije daleko no gost. Većina njihovih zadnjih dvoboja isla je preko. Mislim da će I ova . Gl

Link to comment
Share on other sites

prije 12 sati, KoiSaran said:

Tripl @2.72

Union Berlin - Heidenhein p1+&2+

Freiburg - St.Pauli p1+&2+

BW Linz - AC Wolfsberger p1+&2+

Ovde bez neke pretjerane analize.Dosta tiketa igram u poslednje vrijeme 3-4 para na ovaj tip i imam vise nego odlicnu prolaznost.Austrijanci i Njemci daleko poznati po golovima, jos kad uzmemo u obzir da su u pitanju kup takmicenja, nerealno je ocekivati bilo sta drugo osim goleade.Juce sam prosao tiket sa tri Njemca i dva Austrijanca i to rutinski, pa mislim da i ovaj tripl prolazi bez vecih problema.Meni je ovo za solidno jak ulog.

✔️✔️✔️

Link to comment
Share on other sites

On 19. 10. 2022. at 11:25, Clutch said:

Pozz raja,

evo od mene 

image.png.226644195e85bdf63b6260449697d178.png

Alba kao što sam pisao prošli put igra fantastično. U odličnoj formi su i mislim, da bi ne tako sjajni Pana. morali dobiti. 

Partizan traži tu prvu pobedu. Igraju slabije nego što mogu tako, da očekujem, da če prekinuti niz poraza i dobiti prvu pobedu sutra.

Sretno svima 🏀

laganini early payout kod oba picka... idemooo poslednja sedmica 9/8 nadam se da je neko ispratio

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use