Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

13. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 18.10. - 20.10. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za 13. kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_1.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj par za ovo kolo ide na pobjedu Reala protiv Elchea u gostima po kvoti 1.33 u bet365 kladionici.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

Fenerbahce - Lyon konačni ishod 1, 1,2 bet365

Inače ovo ne bih ni igrao. Asvel ima dobru ekipu ove sezone. No uzimam jer Fenerbahce je odlično ušao u sezonu i izgleda mi puno ozbiljnije nego prošlih sezona kad se od njih dosta očekivalo, a na kraju su rezultati bili prosječni. Tečaj je mali, ali uzdam se u formu i domaći teren Fenerbahcea.

Screenshot 2022-10-17 at 16-46-33 FEN - LYO Fenerbahce - Lyon-Villeurbanne Detalji.png

Ja licno sam jako razocaran od prolaznosti PS ove sezone, kad god sam se dvoumio o vise parova promasivao sam onaj koji uzmem, a da sam se vodio po moje pravilo kroz prosle sezone (da uzimam onaj par koji je ranije :D) bio bi 1 pad max ali sta je tu je,...

Nakon pad na NFL juce idem opet sa americki sport ovaj put NHL i igram na Toronto kuci protiv ubedlivo najslabiji tim ove sezone u ligi a je to Arizona koja bila razvalena u prva 3 kola

image.png.b6cb30f3765d9f6177d0fe2e7dd10912.png

Hej @unkdy

kada padnem u realnom kladjenju, i izgubim novac, lepo se podignem sa kolena, i kazem sebi: "... dobro Leonardo, nije ti prvi, a ni poslednji put ... sledeci put kada se kladis, povecaj novcani iznos uplate, i zivot ide dalje ..." Ali kada padnem u Poslednjoj Sansi, sve se menja. Kada padnem u Poslednjoj Sansi, prvo sto mi padne na pamet jeste zelja da se polijem benzinom i zapalim. Posle tih suicidnih misli, izgubim apetit, i nisam u stanju tri dana nista da jedem. Nakon pada u Poslednjoj Sansi, tri naredne noci, nisam u stanju da zaspim, a i ono malo sto spavam, uglavnom sanjam neki horor. Ali, sve to me prodje cim i ti padnes u Poslednjoj Sansi, a padao si vec cetiri puta, koliko nisi u celoj prosloj sezoni, i zbog toga nikada nisam bio srecniji u zivotu.

Nadam se da si cuo za osnovno ljudsko pravo, za slobodu izrazavanja, odnosno da svaka slobodna osoba ima pravo da kaze sta hoce, pogotovo na Forumima, koji za to i sluze. Ako se slazes da i za mene vaze osnovna ljudska prava o slobodi izrazavanja, iskoristicu svoje pravo da kazem sta mislim o tvom kladjenju, od kada si u prvoj ligi. 

Kao prvo, uopste nisam u stanju, u ovom trenutku da postavim svoj predlog zbog euforije i srece nakon sto si pao drugi put po dva puta uzastopno. Osim toga, celu noc sam pratio kako tvoj predlog iz hokeya pada, pa, nisam stigao da razmislim o svom predlogu, od prevelikog napada srece i entuzijazma. Prosle sezone si bio naaaaaajvece iznenadjenje Poslednje Sanse, a od kada si medju nama prvoligasima, nista nisi pokazao, i za to verovatno postoji razlog. Ako i za mene vazi osnovno ljudsko pravo o slobodi izrazavanja, odnosno ako imam pravo da kazem sve sto mislim o tvom kladjenju, samo bih te podsetio na dva clana iz Pravila Poslednje Sanse;

Poslednje plasirani ucesnik prve lige na kraju sezone ispada, i vraca se tamo gde mu je i mesto, a sanse za povratak odmah u narednoj sezoni su tolike, da ih mozes videti ako pogledas kako na drugoligaskoj tabeli stoji kolega koji je prosle sezone ispao iz prve lige.

Za ucesnike prve lige, osvajanje Guts-Leonardo Kupa me garantuje opstanak, i hvala kreatorima ovog Pravila za ovo remek-delo.

Do isteka roka za postavljanje predloga, svakako cu napisati svoj izbor, a u ovom postu sam iskoristio svoje osnovno ljudsko pravo o slobodi izrazavanja. 

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @unkdy

kada padnem u realnom kladjenju, i izgubim novac, lepo se podignem sa kolena, i kazem sebi: "... dobro Leonardo, nije ti prvi, a ni poslednji put ... sledeci put kada se kladis, povecaj novcani iznos uplate, i zivot ide dalje ..." Ali kada padnem u Poslednjoj Sansi, sve se menja. Kada padnem u Poslednjoj Sansi, prvo sto mi padne na pamet jeste zelja da se polijem benzinom i zapalim. Posle tih suicidnih misli, izgubim apetit, i nisam u stanju tri dana nista da jedem. Nakon pada u Poslednjoj Sansi, tri naredne noci, nisam u stanju da zaspim, a i ono malo sto spavam, uglavnom sanjam neki horor. Ali, sve to me prodje cim i ti padnes u Poslednjoj Sansi, a padao si vec cetiri puta, koliko nisi u celoj prosloj sezoni, i zbog toga nikada nisam bio srecniji u zivotu.

Nadam se da si cuo za osnovno ljudsko pravo, za slobodu izrazavanja, odnosno da svaka slobodna osoba ima pravo da kaze sta hoce, pogotovo na Forumima, koji za to i sluze. Ako se slazes da i za mene vaze osnovna ljudska prava o slobodi izrazavanja, iskoristicu svoje pravo da kazem sta mislim o tvom kladjenju, od kada si u prvoj ligi. 

Kao prvo, uopste nisam u stanju, u ovom trenutku da postavim svoj predlog zbog euforije i srece nakon sto si pao drugi put po dva puta uzastopno. Osim toga, celu noc sam pratio kako tvoj predlog iz hokeya pada, pa, nisam stigao da razmislim o svom predlogu, od prevelikog napada srece i entuzijazma. Prosle sezone si bio naaaaaajvece iznenadjenje Poslednje Sanse, a od kada si medju nama prvoligasima, nista nisi pokazao, i za to verovatno postoji razlog. Ako i za mene vazi osnovno ljudsko pravo o slobodi izrazavanja, odnosno ako imam pravo da kazem sve sto mislim o tvom kladjenju, samo bih te podsetio na dva clana iz Pravila Poslednje Sanse;

Poslednje plasirani ucesnik prve lige na kraju sezone ispada, i vraca se tamo gde mu je i mesto, a sanse za povratak odmah u narednoj sezoni su tolike, da ih mozes videti ako pogledas kako na drugoligaskoj tabeli stoji kolega koji je prosle sezone ispao iz prve lige.

Za ucesnike prve lige, osvajanje Guts-Leonardo Kupa me garantuje opstanak, i hvala kreatorima ovog Pravila za ovo remek-delo.

Do isteka roka za postavljanje predloga, svakako cu napisati svoj izbor, a u ovom postu sam iskoristio svoje osnovno ljudsko pravo o slobodi izrazavanja. 

Realno sve ovo stoji u zadnje lako podnosim kad padnem na moji betova sa ulog 150/200 eur na najmalerozniji nacin nego kad promasim tu u PS.
Ako od naredni 20 predloga padnem jednom, sam cu se diskvalifikovat sa PS.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use