Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

12. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 14.10. - 17.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Moja greška, neču se puno bunit. Ako na kraju taj jedan par napravi neko razliku (da imam bez tog para isti broj pogodka nego prvi ili drugi u ligi) mislim da bi bilo fer da se mi ovo prizna kao 0,5 pogodka. Ali dobro nema veze. Moj par je rukomet estonia vs iceland race to 5 goals Iceland kvota 1,25 bet 365. 

RB Leipzig vs Hertha Berlin - pobjeda Leipziga barem u jednom poluvremenu 1.22 bet365
Leipzig doma ove sezone od 4 utakmice imaju 3 pobjede i 1 nerješeni uz gol razliku 11:2. Na tablici sve ukupno slabo stoje na 11 mjestu ali poceli su se dizati nakon jako slabog starta. Hertha ima 4 nerješena razultata u zadnje 4 utakmice i smatram da se neće dobro provesti danas. U zadnja dva međusobna omjera Leipzig je pobjedio jednom sa 6:0 drugi put sa 6:1, tako da vjerujem da bi im trebali zabiti barem 2,3 gola ali za posljednu šansu igram na sigurniju opciju.

1855253681_2022-10-15(1).png.f9b5afc53c5339d2e83d9b4497d506c0.png

Leuven - Genk   X2   1,22 bet365

Dvoboj petoplasirane i drugo plasirane momđadi. Genk moj pik za prvaka Belgije i mislim da ni ovdje neće izgubit. Zaostaju dva boda za Antwrepom koji ima 30 od 33 moguća boda. Imaju najbolji napad i jedine dvije utakmice koje nisu pobjedili su remi doma 0:0 protiv St. Truidena i poraz 3:2 kod Cluba Bruggea. Leuven pobjeđuje ekipe iz donjeg dijela tablice, ali gatko gubi od klubova poviše svoje pozcijie: 0:3 Royal Union, 0:3 Clube Brugge, 4:2 Antwrep. Zadnju utakmicu su dobili 5:2 protiv zadnje ekipe prvenstva sa najgorom obranom lige, a prije toga je bio poraz od Royal Uniona. Za usporedbu Genk je Royal Uniona dobio u gostima 1:2. 

image.png.fade51d66119623bfcaea0e01cb4f404.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use