Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 12.10.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_28.png1.png2.png3.png4.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.10. u 16:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Naples (Stadio Diego Armando Maradona) 
SSC Napoli (ITA) - Ajax (NED) | Group A
Sudac: Felix Zwayer (GER) 
 
 
18:45 CET - Madrid (Estadio Metropolitano) 
Atlético Madrid (ESP) - Club Brugge (BEL) | Group B
Sudac: Danny Desmond Makkelie (NED) 
 
 
21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers (SCO) - Liverpool (ENG) | Group A
Sudac: Slavko Vincic (SVN)
 
 
21:00 CET - Leverkusen (BayArena) 
Bayer Leverkusen (GER) - Porto (POR) | Group B
Sudac: Istvan Kovacs (ROU)
 
 
21:00 CET - Barcelona (Camp Nou) 
Barcelona (ESP) - FC Internazionale (ITA) | Group C
Sudac: Szymon Marciniak (POL) 
 
 
21:00 CET -  Plzeň (Stadion města Plzně)
Viktoria Plzeň (CZE) - Bayern München (GER) | Group C
Sudac: Bartosz Frankowski (POL)
 
21:00 CET - London (Tottenham Hotspur Stadium)
Tottenham (ENG) - Eintracht Frankfrut (GER) | Group D
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (ESP)
 
 
21:00 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting CP (POR) - Olympique Marseille (FRA) | Group D
Sudac: Alejandro Jose Hernandez Hernandez (ESP)
 
Link to comment
Share on other sites

Danas zaista necu lupetati na Forumu, i necu biti najveci klovn, kao sto sam uvek bio. Ali, samo danas pravim izuzetak. Vec sutra cu biti onaj stari leonardo ….

Dakle, bez zajebancije, stvarno mislim da Poslednja Sansa, teoretski receno, moze da bude ponekad korisna. Naravno, slazem se, da je moguce da je Poslednja Sansa pomalo “udavila” dnevne tipove, ili da je malo vise “udavila” analize sa visokim kvotama, ili one malo rizicnije analize, koje bi vredelo pokusati “hvatati”. Verovatno bi svi mogli da se slozimo da je (moje) preterano forsiranje Poslednje Sanse na neki nacin “udavilo” analize sa kvotama preko 2,00 ili 3,00, dok su analize sa cetiri ili pet para na listicu, potpuno nestale sa Foruma. Ono sto svakako ne mogu da se slozim, ali to je vec druga prica, da je “krivica” Poslednje Sanse sto @Goksim vise ne objavljuje svoje analize. Druga stvar je sta ja mislim o njemu, a mislim isto ono sto i ukupna, zbirna tabela svih ucesnika Poslednje Sanse pokazuje, a to je da nije ni medju prvih tridesetipet svih ucesnika Poslednje Sanse. Da ne ulazimo sada u to sto je vlasnik Portala, a jedan od najgorih ucesnika, da ne ulazimo u to sto ce mu se sledece sezone najverovatnije pridruziti i drugi administrator, da ne ulazimo sada ni u to sto se nece vratiti u prvu ligu Poslednje Sanse ni u narednih sedamdeset godina, ali zaista, u cemu je krivica Poslednje Sanse sto on ne objavljuje svoje analize? Da li mu Pravila Poslednje Sanse to zabranjuju? Da li je Topik Dnevnih Tipova ukinut zbog Poslednje Sanse? Da li svi mi ostali ucesnici Poslednje Sanse objavljujemo svoje analize u Dnevnim Tipovima, iako postoji Poslednja Sansa? Dakle, ne krivite Poslednju Sansu, tamo gde nema krivice, uostalom Poslednja Sansa je samo jedan, (ali najbolji) deo Foruma.

Kao prvo, igrajuci Poslednju Sansu, malo smo razdrmali ovaj smesni Portal. Kao drugo, malo smo se bolje upoznali, i videli koliko smo razliciti, sto je predivno. Kao trece, aktivirali smo kolege koji nikada ne bi objavili ni slovo na Forumu, da nema naseg takmicenja. Kao cetvrto, neke kolege su svojim predlozima relativno neatraktivnih sportova ili liga, potpuno okrenuli pogled na kladjenje. Kao peto, niko ne moze osporiti da je pracenje proslogodisnjeg pobednika druge lige bilo isplativo kladjenje. Kao sesto, retko ko moze doziveti orgazam sa svojom lepsom polovinom, poput onog koji imamo citajuci drugoligaske analize vlasnika Portala.

Da nema Poslednje Sanse, tesko da bismo na Forumu videli dva puta sedmicno tridesetak/cetrdesetak predloga za kladjenje, sa ili bez analize, to sada nije vazno. Tesko da bilo ko od nas, ne moze da pronadje za sebe od svih tih trideset/cetrdeset predloga barem dva za sebe i svoje kladjenje. Teoretski receno, predivno je sto smo svi razliciti, sa razlicitim karakterom, stilom kockanja, pogledom na kladjenje, vremenu izdvojenom na kladjenje, a narocito kolicinom novca koji smo spremni da izgubimo. Danas, (a i juce) sam dobio neki napad dobrote, za koji se nadam da me nece dugo drzati. Jednostavno sam prezadovoljan predlozima za ovaj medjuweekend i to gotovo svih ucesnika Poslednje Sanse, i to kao retko kada, pa bih ovde da se zaustavim. Ovo se odnosi, pre svega na moj karakter, a to su tkz “ziceri”, dakle sto manje kvote, sto manje parova na listicu, sto manje maste i po mogucstvu, sto vece uplate. Da se vratim na ljubitelje visokih kvota, i nesto rizicnijih opklada, zaista mi je zao sto toga ima manje, ili nimalo od kako postoji Poslednja Sansa, ali ne bih se slozio da je to krivica tog takmicenja. U svakom slucaju, od danas, cu se potruditi da odbranim Poslednu Sansu, objavljivanjem i poneke analize sa kvotom vecom barem od 1,40.

Sva je sreca, sto sam bas juce predlozio u Dnevnim Tipovima da pratimo sve ucesnike prve lige, kao i vecinu ucesnika druge lige u sirokom sistemu, pa bih danas samo da dopunim predlog za siroki sistem. Ali, pre svega, jedan dobronameran savet svim kolegama, i to samo danas dok me jos drzi napad dobrote. Sva je sreca, sto sam pre desetak dana javno predlozio da potpuno zaboravite, i to tokom cele sezone, kladjenje na Juventus, a ovde bih dodao i Inter, pa i Ajax. Dakle, jednostavno se pretvarajte da ta govna uopste ne postoje, cak i da promene jos pet trenera, jer nije u trenerima problem sa tim govnarima.. Preporucujem da se ne pecate na price “... ako sada ne pobede … moraju danas da pobede ako misle... ovo im je poslednja prilika ako misle...” i to u svim utakmicama do kraja sezone, pa cak i da igraju sa Zmajem iz Makarske. To da “moraju danas da pobede ako misle...” je samo u nasim glavama, u glavama igraca su sasvim druge stvari, u glavi Leandra Paredesa iz Juventusa je najveci problem kako da svoje drugare i prijatelje, argentince, koji su ostali u Parisu, preseli u Torino, kako bi mogli da se zayebavaju po zabavama, kao nekada.

Konacno da se vratim na analizu. Predlazem predloge nekoliko kolega iz Poslednje Sanse, i to za siroki sitem jer imamo veeeeliku ponudu, a za ovu priliku predlazem sistem “devet od dvanaest”

Psv vs Zurich jedinica (predlog @IzudinB)

Ovo je za mene jedinica kao kuca, ili predlog na koji pristajem da padnem, cak i po kvoti od 1,22, kojom je kvotirana jedinica na mecu. Ponovicu, predlog mi se svidja jer je najblizi mom karakteru, a ako padnemo, neka ide i zivot i kladjenje u qurac.

Rangers vs Liverpool, pobeda gostiju u barem jednom poluvremenu (predlog @Goksim)

Sto se mene tice, ja sam i Liverpool stavio uz Juve kao NoBet, dakle uopste ne obracam paznju na njih da li i sa kime igraju, za mene ne postoje, taman da i oni igraju sa Zmajem iz Makarske. Osim sto su za mene NoBet, zelim im da ispadnu iz svih takmicenja i to jos juce, ali ako cemo realno, “pobeda barem u jednom poluvremenu” ako ne dodje, ili ako nije logicna, i treba da padnemo.

Armani Milano vs Alba, Euroleague, jedinica

Ako jedina svetska kladionica koja jos drzi kvotu od 1,20 na ovu jedinicu, a to je unibet, uspe da izdrzi do petka i ne obori kvotu, ovo ce biti moj predlog za sledece kolo Poslednje Sanse, pod uslovom da mi razbojnici iz prve lige ne uzmu predlog ispred nosa. Kao prvo, malo sam pristrasan, jer previse volim trenercinu Ettora Messinu. Kao drugo, odgledao sam sve utakmice Armania u ovoj sezoni (dobili Bresciu kod kuce na jaja, dobili Asvel u gostima u mecu gde je bilo krvi do kolena, dobili Scafati lagano u gostima). Kao trece, imaju odlican roster, jos su jaci nego prosle sezone, imaju sirinu da mogu da postave tri podjednake petorke, a po kladionicama su cetvrti, odnosno peti favorit za pobednika Euroleague. Odgledao sam i sve utakmice Albe, sa narocito paznje porno film sa Partizanom kojeg su razneli i kojem su lagano uvalili 100 poena, cak 61 poen u prvom poluvremenu. Ko na Forumu voli ekipe tipa Atalante, Dortmunda, Lazia ili Ajaxa taj ne moze da ne voli Albu. Oni imaju sjajnog trenera, igraju odlicnu kosarku za one koji to vole, ekipa su koja najvise sutira i koja ima najvise asistencija. Igraju kolektivno, sa puno dodavanja, pa je igranje protiv njih kao odlazak kod stomatologa, najgora stvar koju bi svako pozeleo da izbegne. Da Armani sa klupe ne vodi veliki Ettore Messina, ovaj par ne bih ni pogledao, a posto ih, na srecu, vodi, potpuno se slazem sa svetskim kladionicama, koji ovu jedinicu ne kvotiraju sa vise od 1,18 (osim Unibeta). Za mene koji volim male kvote, uvek cu pristati da padnem na ovom mecu, a ko ne voli male kvote, samo da kazem da igranje protiv Albe po kvoti od 1,18 nema nikakvu vrednost.

Viktorija Plzen vs Bayern, dvojka (X) (predlog @Ivan98)

Vec sam napisao pre nekoliko dana, da covek ne poveruje koliko kolege malo ili nimalo stavljaju Bayern kao svoje predloge u Poslednjoj Sansi, a stavljaju bosansku ligu u fudbalu, zenski tenis ili Juventus. Bayern je najzdraviji, i to ubedljivo najzdraviji klub na svetu, na koji cemo svakako padati, ali i sto puta prolaziti. Dovoljno je reci da najbolje reprezentuju nemacki mentalitet, iako imaju (crnih) stranaca kao govana. Retko cete imati prilike da gledate situaciju da veliki Bayern povede, i da se povuce nakon toga. Ako Bayern pozeli, svakoj ekipi moze dati po sedam/osam golova. Ovde sam stavio nereseni ishod u zagradi samo ako u Ceskoj bude hladno ili pada jaka kisa. Dugo sam razmisljao da kao svoj predlog u Poslednjoj Sansi postavim under 4,5 gola na ekipu Bayerna ( da je nemoguce da jos jednom, u tako malom vremenskom razmaku daju pet gola na utakmici), ali kada sam bolje razmislio, ne vidim razlog zasto bi se zajebavao sa germanskom visom klasom.

Lazio vs Sturm over 1,5 gola na utakmici

Ovo je moj predlog u Poslednjoj Sansi, a izabrao sam ga ispred svih overa (1,5 gol na utakmici) koji su juce prosli na utakmicama Lige Prvaka. Znajuci kakav fudbal igraju ekipe Sarrija, ovo bi trebalo da prodje lagano i bez stresa, ali nisam bas najsrecniji sto je Lazio masakrirao Fiorentinu u ponedeljak, pa ne bih voleo da pobede austrijance sa 1:0

Barcelona vs Inter over 3,5 kartona na utakmici (predlog @Ipoje4)

Barcelona vs Inter race to 3 corners (predlog @Leedsfan)

Ove dve igre su prave lepotice od predloga, toliko prelepi i mastoviti da vam uopste ne bi trebalo da bude zao ako padnemo. Prelepi predlozi, da covek ne poveruje da dolaze iz druge lige Poslednje Sanse.

Dosli smo do sedam predloga za sistem, a tek sam poceo. Da se vratim na pocetak posta, i da vas podsetim da me vec dva dana drzi napad dobrote, pa bih to da iskoristim i od danas napisem nekoliko analiza sa nesto visom kvotom, za kolege koji su potpuno zapostavljeni na Forumu. Pre svega, nekoliko napomena;

pisanje analiza sa kvotom vecom od 1,20 je za mene kao da me udarate cekicem po glavi, odnosno imam osecaj kao da ljubim usijanu peglu dok pisem takve analize

nijedan od ovakvih predloga ne bih postavio u Poslednjoj Sansi, cak i da me uspavaju

svi predlozi svakako nece proci, ali barem neki hoce

predlozi su na osnovu razuma, a to nije nikakav kriterijum za prolaz

ako padnete, ne krivite mene, sami ste hteli nesto vise kvote

Liverpool vs ManCity Premier League (nedelja) over 2,5 gola kvota 1,50

Ne znam ko uopste moze da voli liverpoolska govna, ali raspored kakav su oni imali ne bih im cak ni ja pozeleo (gradski derby sa Evertonom, gostovanje Napoliju, domacini Ajaxu, domacini Brightonu, domacini Rangersu, gostovanje Arsenalu, gostovanje Rangersu, domacini ManCity …) i u svim ovim utakmicama samo je dva puta doslo “od 0-2 gola na utakmici” (Everton 0:0, Rangers 2:0). Svi znamo kako i jedni i drugi igraju, kao sto i svi ocekujemo sve, samo ne tvrdu i zatvorenu utakmicu.

Armani vs Alba Euroleague, over poeni

Da ponovim, ni jedan predlog ne bih postavio u Poslednjoj Sansi, cak i da me uspavaju. Alba igra na isti nacin vec godinama, ali ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put “uhvatio” over poena na njihovim mecevima. Osnovna granica je 154,5 po kvoti od 1,90 a donja klizna granica na over ide cak i do 139,5. Ovde sam izbrao srednju kliznu granicu od 150,5 poena po kvoti od 1,55 a vas izbor neka zavisi od toga koliko ste pohlepni. Ovde su problema samo dva, prvi je Ettore Messina koji je strog i zahtevan trener i koga boli qurac kakvu igru publika voli. Drugi problem je sto Alba igra u gostima, jer kada igra kod kuce, u stanju je da Partizanu ubaci 60 poena za poluvreme, odnosno sto poena za celi mec. I jedna i druga ekipa su u stanju da lagano predju granicu za ovaj mec, a da li ce se to i desiti, mozemo samo da sanjamo.

Bayern vs Freiburg Bundesliga (nedelja) over 2,5 gola, kvota 1,44

Bez komentara

Baskonia vs Partizan Euroleague (neki handicap na Partizan)

Ovo je jedanaesti predlog, a cim sam ga stavio na predposlednjem mestu, jasno vam je koliko me ispunjava entuzijazmom. Osnovni handicap je 3,5 sto ne bih igrao ni sa tudjim novcem, ali klizni kandicapi idu cak i do 11,5 na Partizan. Onaj od 9,5 po kvoti od 1,40 (da Partizan moze da zigubi do 9 razlike) uopste nije los.

Nedostaje, poslednji, dvanaesti predlog za sistem “devet od dvanaest”. Neka to bude vas izbor, da imamo barem jedan promasaj u sistemu.

 

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Ajax 1 (1.57) bet365

Napoli će ugostiti Ajaxa u četvrtom kolu grupne faze Lige prvaka na stadionu Diego Armando Maradona. Domaćini imaju dovoljno da ovdje dođu do pobjede, a čini se da su odlučni u namjeri da osvoje i naslov Serije A nakon što su ga propustili prošle sezone za samo sedam bodova. Napoli još nije pogriješio u domaćoj ligi. Od ukupno devet susreta, momčad je zabilježila sedam pobjeda, dok su u druga dva navrata podijelili bodove.

1.png

Izvor: bet365

Njihovi ofenzivci su zabili ukupno 22 gola, što je najbolji rezultat u cijelom natjecanju do sada. Također imajte na umu da je njihova obrana do sada primila samo sedam golova. Napoli je zabijao čak i više golova u Ligi prvaka. Ukupno 13 golova su postigli u prva tri kola, dok su primili samo dva u tom periodu. Prošlo je dosta vremena otkako je Napoli doživio poraz. Trenutno su u nizu od osam pobjeda na svim natjecanjima, dok su u nizu od tri uzastopne pobjede u Ligi prvaka. Napoli u ovaj susret kreće nakon pobjede od 4-1 protiv Cremonesea za vikend. Prije toga su sredinom prošlog tjedna pobijedili Ajaxa u gostima sa 6-1. Vjerujem da će ponovo ostvariti ubjedljivu pobjedu.

Čini se da je Ajax u posljednje vrijeme u nedosljednoj formi. Aktualni prvaci Nizozemske trenutno su bez pobjede u četiri od posljednjih pet utakmica. Ajax je izgubio svoju superiornu formu koju su imali u prošloj sezoni, pogotovo na gostujućim terenima. Stoga očekujem pobjedu Napolija po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Napoli povede sa dva gola razlike, naša oklada će biti automatski dobitna.

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka; Politano, Zielinski, Kvaratskhelia; Raspadori

Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Berghuis, Alvarez, Taylor; Ocampos, Kudus, Bergwijn

Screenshot_45.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Frankfurt 1 (1.45) bet365

Antonio Conte i njegova momčad će večeras u četvrtom kolu Lige prvaka ugostiti Frankfurta. Ove dvije momčadi su odigrale neriješeno bez golova prije samo nekoliko dana u Njemačkoj.

Tottenham je veliki favorit za prvo mjesto u skupini D. Međutim, uspjeli su pobijediti samo u prvoj utakmici protiv Marseillea. Frankfurt je odmah ispod njih na tabeli sa istim brojem bodova, tako da će primarni cilj Antonija Contea u ovoj utakmici pod svaku cijenu biti pobjeda.

4.png

Izvor: bet365

Mnogi su očekivali da će ključni igrači Spursa biti na klupi u prvoj utakmici protiv Frankfurta. Međutim, Antonio Conte je izveo svoju najbolju postavu. Ipak, nisu uspjeli postići nijedan gol, ali pozitivna stvar je i to što su održali mrežu netaknutom. Ovo je utakmica koju domaćin mora pobijediti ako želi proći u nokaut fazu. S obzirom na kvalitetu koju momčad posjeduje, možemo očekivati da će Tottenham uz podršku domaćih navijača dominirati na terenu.

Frankfurt je posljednju utakmicu u gostima izgubio sa 3-0 protiv Bochuma i u ovaj susret ulaze u lošem raspoloženju. S obzirom da je Tottenham kod kuće u nizu od pet pobjeda na svim natjecanjima, vjerujem da i ovdje mogu do pobjede po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout ako igramo u bet365.

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Perisic; Richarlison, Kane, Son

Eintracht Frankfurt: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; Jakic, Rode, Sow, Knauff; Kamada, Lindstrom, Kolo Muani

Screenshot_46.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

OD 15:30 TEHNIČAR - HAJDUK Evo sastava s kojim Hajduk kreće protiv petoligaša

HRVATSKI petoligaš Tehničar i Hajduk od 15:30 u Cvetkovcu igraju utakmicu šesnaestine finala Hrvatskog kupa. Branitelj naslova dolazi u mjesto u kojem živi tek nešto više od 150 ljudi, a domaćin je rekao kako na tribinama očekuje više od tri tisuće navijača koji bi željeli vidjeti slavnog gosta.

Za Tehničar igra i bivši igrač Hajduka Kruno Lovrek. S 43 godine na leđima protiv Hajduka će se oprostiti od aktivnog igranja. 

Utakmicu će suditi Ante Čuljak, pomoćni suci su Anto Marić i Dejan Vuković, dok je četvrti sudac Toni Dadić. Delegat utakmice je Dražen Posavec.

Screenshot_47.png

Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Jučer smo vidili stvarno čudne rezultate u Ligi Prvaka. Mislim da niti jedan od favorita nije slavio. Danas očekujem puno normalnije rezultate a nešto na što bi skrenuo pozornost su kartoni u Europskoj ligi koja se igra sutra i za koju bi kladionice večeras trebale izbaciti granice. 

Kako je na rasporedu četvrto kolo očekujem dosta kartona, pitanje je samo koje granice će kladionice postaviti. Više kasnije u dnevnoj temi za četvrtak. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use