Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

11. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 11.10. - 13.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @deestock, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_29.pngScreenshot_24.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Dinamo Salzburg, više od 1.5 gola, 1.30, bet365

Ne znan kako u prošloj utakmici ti golovi nisu prošli i sad ja moram ponovo to odigrat jer će to sad proći. Klasično kladioničarski.

Sad bez zezanja, stvarno je bilo puno šansi prošlu, a Dinamo ode mora dobit ako želi šansu za 3 mjesto. Salzburga još nisam vidia da se zatvara di god da igra, tako da mislim da idu 2 gola.

Screenshot_20221010_152523.jpg

Liga prvaka: 

Dinamo - Salzburg, gol u 2.poluvremenu-da, supersport, 1.20

Iznenadilo me ovo rano otvaranje teme, i naravno na City sam zakasnio haha pa idem sa ovim tipom jer ocekujem golove, a biram barem 1 gol u drugom poluvremenu jer bude li nekim cudom 0 HT, ici ce obje ekipe otvorenije i to bi moralo proci.

Ajmo DINAMO💪🏿💪🏿

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use