Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 7.10. - 10.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Hej drugoligasi

moram da intervenisem. Jos malo pa ce da padne noc, a niko jos ne uzima golove na mecu Dortmund vs Bayern. Uzimajte to jos dok je slobodno. Ne bih voleo da vam @Goksim uzme ovaj zicer iispred nosa.

Mislim da je ovo klasična pila naopako, jer LeonardeDrugi, budimo realni, nije ti još srce toliko omekšalo da bi pomogao nama drugoligasima. 

St. Johnstone - Celtic 2 (1,20) bet365

Debakl u četvrtak sa NFLom- Čudni rezultati se očito nastavljaju. Utakmica je završila sa 12:9. te porušila mnoge rekorde. Mislim da od 2017 nije bila utakmica sa tako malo poena i bez touchdowna.

Celtic dominira Škotskom ligom i trebao bi lagano slaviti protiv domaćina koji u zadnjih 6 utakmica ima tri poraza. bet365 daje early payout na Škotsku ligu pa je oklada dobitna ako Celtic povede sa dva gola razlike. 

Screenshot 2022-10-07 at 22.50.45.png

Pozz

Bet 365 kvota 1.25

Napoli igra sjajno na pocetku sezone zabija golove i zasluzeno su vodeca ekipa dok cremonese vjerovatno ceka povratak u serio B igrajo lose izvuce po neki x ali za pobjedu jos neznaju znam da Napoli ima.vaznu utakmicu vec u srijedu kad moze sebi usigurat 1 ili 2 mjestu u skupini ali svejedno ako zele napravit nesto vise u ligi moraju pobjedit ovake utakmice i sa rezervama idem na sigurno pa nek dobinu barem 1 poluvrijeme

Screenshot_20221008_095505.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use