Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 7.10. - 10.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za deseto kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_14.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Moj par za ovo kolo ide na pobjedu Ajaxa protiv Volendama po kvoti 1.2 u mozartu. Mislim da bi zaista bila sramota da Ajax u potrebi za bodovima u ligi kiksa sa jednim  Volendamom koji u prvih osam kola u novoj sezoni ima pet poraza i dva remija. Jedina pobjeda koju su ostvarili bila je protiv Twentea sa 1-0. Čak i u toj utakmici su imali sreće, jer je Twente bio mnogo bolja ekipa. Očekujem laganu pobjedu, Ajaxu potrebni bodovi da sustigne Alkmaara koji im bježi bod na vrhu tabele. Feyenoord i PSV su im također za petama.

Screenshot_6.png

prije 47 minute, BoskoBuha said:

Screenshot_20221007_134101.jpg

Proslo kolo si me prozvao da sam postavio par prerano, a sada ides mojim stapkama WTA i 30 min prije pocetka :D Salim se naravno da je u sklop pravila i ja licno cekam Jabeur na tiket i bi je postavio

Ja se vracam NFL-u i imam 2 ono bas zicera o koji se dvoumi jedan je Bufallo -3.5 drugi je Tampa Bay 1 da su u razlicita kola postavio bi oba lagano,
Ipak malo vise sam ubedjen u Billse koji sam vec jednom igrao u PS i su glavni favoriti za naslov ove sezone i deluju najkompletnije, sa druge strane Pittsburgh je dosta losa ekipa i imaju katastrofalan QB koji je college nivo i ne vidim kako bi zabili ni TD, ocekujem deklasiranje tu i neku pobjedu iznad 20 razlike, ja cu licno igrat ovo u single -13 pa sretno ako neko prati.

viber_image_2022-10-07_15-41-41-065.jpg

prije 38 minute, unkdy said:

Proslo kolo si me prozvao da sam postavio par prerano, a sada ides mojim stapkama WTA i 30 min prije pocetka :D Salim se naravno da je u sklop pravila i ja licno cekam Jabeur na tiket i bi je postavio

Ja se vracam NFL-u i imam 2 ono bas zicera o koji se dvoumi jedan je Bufallo -3.5 drugi je Tampa Bay 1 da su u razlicita kola postavio bi oba lagano,
Ipak malo vise sam ubedjen u Billse koji sam vec jednom igrao u PS i su glavni favoriti za naslov ove sezone i deluju najkompletnije, sa druge strane Pittsburgh je dosta losa ekipa i imaju katastrofalan QB koji je college nivo i ne vidim kako bi zabili ni TD, ocekujem deklasiranje tu i neku pobjedu iznad 20 razlike, ja cu licno igrat ovo u single -13 pa sretno ako neko prati.

viber_image_2022-10-07_15-41-41-065.jpg

U 15h se objavljuje, dakle trebao si biti u 15 tu i vidjeti ko je sta igrao, Jaber pocela u 16 i 20h...sretno ti

Prvo da kazem da ja nisam @jeneri29 i nikada necu biti, hvala Bogu. Uopste ne smatram da je u zivotu potrebno, a kamoli korisno biti posten, niti mislim da postenje nekuda vodi ili donosi rezultate. Kolega je pre nekoliko dana ispravio administratora jer mu je greskom upisao pogodak, a uz to jos i prilozio screenshot!?!!

Danas i ja prilazem screenshot, ali né zato sto sam posten vec zato sto od toga imam koristi. Kladionica Supersport nije kladionica u kojoj igram, ali oni su jedini koji su izbacili kvote za mec Aba League izmedju Mzt Skopje i Partizana, a koji se igra u ponedeljak. Ako budem cekao moje kladionice (bet365, unibet, WilliamHill) predlog necu moci postaviti do sutra uvece, a hocu samo ovaj mec kao moj izbor i nijedan drugi. 

Poslednja Sansa nije takmicenje u postenju, vec se igra za rezultat, sto je, kao i uvek u zivotu, najvaznije.

Dakke moj izbor je pobeda Partizana “iz poluvremena” dakle “iz dvojke u dvojku” po kvoti od 1,20 kod lladiinice Supersport

765CEDF7-30CB-4FA3-B06B-92366C62D1E2.thumb.png.a0a6954bd5cf669b5f1b13cd78bfad24.png9F5D5549-456E-4AE9-AF44-08F5BE808CDE.thumb.jpeg.c651d8e3191e542f5f0b749d08e501bb.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use