Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. mesrine

mesrine

2. Filipo

Filipo

• Barcelona - Benfica - 1 i oba daju (2.30) bet365 Uzvratni susret između Barcelone i Benfice u osmini finala Lige prvaka. Katalonski klub ulazi u ovu utakmicu s minimalnom, ali vrijednom prednošću od 1-0, unatoč tome što je veći dio prvog susreta odigrao s igračem manje. Barcelona je sada u nizu od 16 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, od čega su samo tri završile remijem. S druge strane, Benfica je bez pobjede u posljednje dvije utakmice Lige prvaka, uključujući i prvi susret s Kataloncima. Sve četiri Barcelonine domaće utakmice u Ligi prvaka ove sezone bile su efikasne, s barem dva postignuta gola. Napad predvođen Raphinhom i Robertom Lewandowskim bio je izuzetno učinkovit. Međutim, Benfica je u prvom susretu pokazala svoju napadačku kvalitetu i natjerala Barceloninu obranu na veliki oprez, a s obzirom na to da Benfica dolazi s ofenzivnim pristupom očekuje se još jedan susret s puno pogodaka. Benfica je postigla barem jedan gol u svakoj od posljednje tri gostujuće utakmice u Ligi prvaka. Istovremeno, Barcelona je primila gol u dvije od posljednje tri europske utakmice na svom stadionu. Barcelona će biti oslabljena izostankom Andreasa Christensena, koji je zbog ozljede izvan stroja do travnja. Također, i dalje im nedostaju Marc-André ter Stegen i Marc Bernal, koji se oporavljaju od dugotrajnih ozljeda. S druge strane, Benfica dolazi oslabljena bez Alexandera Baha, Manua Silve i Tiaga Gouveije, koji su ozlijeđeni. Angel Di Maria i dalje nije spreman i propustit će sedmu uzastopnu utakmicu. Upitan je i Tomas Araujo, dok će Alvaro Carreras odraditi suspenziju zbog žutih kartona. Barcelona: Szczesny; Kounde, Araujo, Martinez, Balde; Olmo, De Jong, Pedri; Yamal, Raphinha, Lewandowski Benfica: Trubin; Santos, Silva, Otamendi, Dahl; Aursnes, Barreiro, Kokcu; Akturkoglu, Schjelderup, Pavlidis Glavna preporuka za okladu je pobjeda Barcelone uz opciju obje momčadi postižu pogodak po ukupnoj kvoti od 2.30 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 10.3. u 19:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 11. 03.  21:00 nogomet Azijska liga prvaka Al Hilal - Pakhtakor  Al Hilal over 1,5  1,23  PSK
    • 11.03.2025.g.| Tenis CH Santiago | 15:30h    Thiago Monteiro-Mateus Alves      1        1,22      bet365 (Koeficijenti 11.03.2025.g. u 02:04 CET) Koeficijenti su podložni promjenama    
    • Inter vs Feyenoord, Liga Prvaka, najava meca Ova utakmica nema nikakvog rezultatskog znacaja, ali ja cu stvarno umreti ako ne napisem nekoliko recenica o tome koliko se ove dve ekipe razlikuju. Sve ovo nema nikakve veze sa kladjenjem, ali jednostavno moram da napisem. Inter U Ligi Prvaka su odigrali devet utakmica i imaju sedam pobeda, jedan neresen ishod, i jedan poraz, sto je svakako odlican rezultat. Odlican rezultat je i sto kod kuce imaju sve pobede u Ligi Prvaka. Ne moze se reci cak ni da su imali slabe protivnike u Ligi Prvaka (ManCity, Arsenal, Leverkusen, Leipzig, Monaco, Feyenoord, Crvena Zvezda, Sparta Prag, Young Boys). Ali sta tek reci za samo jedan primljeni gol u devet utakmica Lige Prvaka, i to u 90-om minutu od Leverkusena u gostima, majko moja. Devet utakmica, od toga pet sa gradjanima, Arsenalom, Leverkusenom, Leipzigom i Feyenoordom, sve sa napadackim ekipama, i jedan jedini primljeni gol u 90-om minutu... ccccccc. Interu je ovo inace cetrnaesta vezana utakmica Lige Prvaka kod kuce kako nemaju poraz (12 pobeda i dva X-a racunajuci ovu i proslu sezonu) Kada sam prosli put pominjao Inter, naveo sam govor tela igraca na terenu. Ovaj put bih mogao da napomenem utakmicu sa Monzom od pre samo tri dana. Tada su primili dva gola vec u prvom poluvremenu (0:2 za Monzu vec do 44-og minuta), pa se vratili i preokrenuli na 3:2. Takva utakmica plus cinjenica da ih je protiv onakvog krsa od tima poput Monze gledao rasprodat stadion, bi mozda mogao da preokrene sezonu, i konacno se odlepe od Napolija koji igra jednu utakmicu sedmicno. Feyenoord Kada bih ja ocenjivao Feyenoordovu sezonu, rekao bih da je potpuno u skladu sa rosterom. Feyenoord je pre dve sezone zavrsio jedan veliki i uspesan ciklus, jednim delom rasprodao najbolje igrace, i u ovu sezonu su usli kao relativna nepoznanica. Ja bih ih ocenio kao ekipu za sami vrh holandskog prvenstva, sposobnu da napravi stetu, ili da utice na tok prvenstva, ali o tituli nema ni govora. Stetu su i pravili, u gostima su dobili Gironu i Benficu, odigrali nereseno sa gradjanima u gostima, kod kuce dobili Bayern bez primljenog gola. Nakon pobede nad Bayernom, uleteli su u tunel, gde ih je u samo sest dana najpre potopio Lille sa 1:6, pa su izgubili od Ajaxa u gostima u 90 plus cetvrtom minutu, pa ih je Psv izbacio iz holandskog kupa. I onda dodje eliminaciona utakmica sa Milanom, gde prvu utakmicu dobiju kod kuce, i onda odluce da smene trenera, majko moja. U revans utakmici u Milanu ih je vodio privremeni trener, i nakon sto su prosli Milan, odlucili su da postave na klupu Van Persia ... cccccccc. Ja sam stvarno umoran od ovakvih stvari. Prodju grupnu fazu, prodju Milan u eliminacionoj fazi, i onda odluce da dovedu ovu neznalicu ..... Van Persie ne da nema mozga, nego nema nijednu jedinu sezonu kao samostalni trener. Ove sezone je poceo u Heerenveenu, imao osam pobeda iz 26 utakmica, a kako mu je izgledala ekipa mozete videti ako pogledate highlightse sa utakmice sa Alkmaarom koju su izgubili sa 1:9 a o ispadanju iz holandskog kupa od seoske ekipe da i ne govorim. Kao i uvek u ovakvim slucajevima, ovakav tip trenercica ne samo sto nista ne doprinese, vec jos urusi ekipu da postane jos gora nego sto je bila. Na prvoj zvanicnoj utakmici te neznalice, Feyenoord nije dao gol Nec-u kod kuce, a nije dao gol ni na sledecoj, opet kod kuce, protiv Intera koji je imao i promaseni penal. Kao i Dinamovi celnici, tako je i celnik Feyenoorda izjavio na predstavljanju novog trenera da je siguran da ce Van Persie doneti pomak jer je veliko ime i imao je od koga da nauci trenrski posao, bas kao i Cannavaro. Sledeci ovakav trener bi mogao da bude Perisic, a neka se spreme Dzeko i Milinkovic-Savic, a za nekoliko godina bi i Vlahovic mogao nekoga da uci kako se daju golovi.  
    • Propade mi sezove u 2 kola, pa eto, rekreativno... LP, utorak 21:00 bar 2 žuta kartona bet365 1,20 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use