Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.10.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.9. u 20:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Arsenal - Tottenham (13:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.68)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.79

A1.png

Bournemouth - Brentford (16:00) bet365
Sudac: Thomas Bramall (-)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.66

A2.png

Crystal Palace - Chelsea (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.78)
Prosjek ekipe 1: 1.79    
Prosjek ekipe 2: 1.66

A3.png

Fulham - Newcastle (16:00) bet365
Sudac: Darren England (3.93)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 2.11

A4.png

Liverpool - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (2.31)
Prosjek ekipe 1: 1.32
Prosjek ekipe 2: 1.89

A5.png

Southampton - Everton (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.32)
Prosjek ekipe 2: 2.05

A6.png

West Ham - Wolves (18:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.89)
Prosjek ekipe 1: 1.32    
Prosjek ekipe 2: 1.58

A7.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Cadiz - Villarreal (14:00) bet365
Sudac: Javier Iglesias Villanueva (-)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.11

B1.png

Getafe - Valladolid (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (5.63)
Prosjek ekipe 1: 3.08
Prosjek ekipe 2: -

B2.png

Sevilla - Atl. Madrid (18:30) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos (4.32)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.82

B3.png

Mallorca - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (4.95)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.47

B4.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Napoli - Torino (15:00) bet365
Sudac: Luca Massimi (4.55)
Prosjek ekipe 2: 2.32    

C1.png

Inter - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Davide Massa (4.31)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.71    

C2.png

Empoli - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Gianluca Aureliano (5.13)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.92

C3.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 30.9. u 22:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Vezivanje svega sto vam padne na pamet sa gazenjem Cibone u sred Zagreba u nedeljnom mecu prvog kola Aba League sa Partizanom

Sigurno ste primetili da svi mi na nasem Forumu uopste vise i ne raspravljamo o tome ko je najbolji kockar na Forumu. Ta prica je odavno zavrsena, a ja bih rekao da je i odavno zavrsena prica o tome ko je najkreativniji, najpametniji, najlepsi, najjaci i najzanimljiviji kolega na Forumu. Danas ostaje da zavrsimo i pricu o tome ko je najkorisniji kolega medju nama.

Kako sada stvari stoje, ovaj yebeni svet je na korak od propasti, od kraja, najverovatnije i na korak od smaka sveta. Onaj psihopata Putin nema nameru da se zaustavlja, a ko ocekuje od ruskog naroda da ga srusi je jos veci ludak od njega, dok je svetska kriza vec na vratima. Dakle, trenutno imamo rat izmedju Ukrajine i onih zlikovaca, sankcije, energetsku krizu, istorijska poskupljenja i inflaciju, a tek smo na pocetku, a i zima jos nije ni pocela. Vrednost novca je u stalnom padu, sto i ne cudi kada stamparije novca rade u tri smene, cak i nocu, tako da ostaje jos samo da sacekamo dve poslednje stvari pre nego sto ovaj yebeni svet ode u qurac, a to su glad i smak sveta. Pre gladi i smaka sveta, poslednja stvar koju treba da uradite jeste odluka kako sacuvati novac koji ste zaradili igrajuci moje predloge za kladjenje na ovom Forumu. I to ne samo sacuvati, nego ne dozvoliti da se umanji, ili da ga pojede inflacija. Kada sam vam vec omogucio da se obogatite igrajuci moje fenomenalne analize i predloge na Forumu, bicu uz vas, i to potpuno besplatno, u ovom najturbulentijem periodu. Potpuno besplatno cu vam predloziti kako da sacuvate svoj novac koji ste zaradili kladjenjem. I za kraj, samo da znate, u ovakvim periodima najplaceniji ljudi na svetu su finansijski strucnjaci, savetnici, racunovodje, knjigovodje, ne znam kako se sve na nasim jezicima nazivaju eksperti koji brinu o vasem novcu. Tako je svuda, od mafijaskih udruzenja, pa sve do seljackih zadruga, od Singapura do Bosne, ko brine o novcu, kako da se opere, sacuva ili uveca je najtrazeniji i najplaceniji.

Pocnimo od osnovne pretpostavke, da ste prateci moje analize i predloge za kladjenje na ovom smesnom Forumu zaradili svoj prvi milion, sto je zapravo i najteze. U ovom trenutku nije vazno cega milion, da li eura, dolara, norveskih kruna, franaka ili eksera, vazno je da imate taj prvi milion i sada na korak od smaka sveta je potrebno da ga sacuvate. Ovo su mojih deset Top predloga, i to samo za vas, kolege sa Foruma, i to potpuno besplatno, kako da sacuvate, uvecate ili barem ne izgubite svoj novac do kojeg ste dosli igrajuci moje predloge za kladjenje.

Uplata sveg novca na bet365 i igranje mojih predloga za kladjenje i tokom svetske krize. Post pisem tokom cele noci, i za celu izgubljenju noc nisam uspeo da pronadjem vise od dve svetske banke koje su sigurnije od velikog bet365. Jedna je svajcarska, a druga americka banka, i nijedna nije sigurnija od bet365, vec je samo priblizno sigurna kao najbolja svetska kladionica na svetu. Ako uplatite sav novac na bet365 i kladite se njime, mozete slobodno da spavate kao beba, a da vam se pritom yebe za krizu, Putina, energiju ili nadolazecu zimu. Veliki bet365 vam nikada nece uzeti vas novac, jer ga imaju vise nego sto stamparije novca uspeju da ga nastampaju, i to u tri smene. Recite vi meni koji je jednostavniji nacin da sacuvate ili uvecate svoj novac, i koja svetska banka vam moze omoguciti zaradu i sigurnost koju vam omogucava veliki bet365 igrajuci na Bayern, kada je juce vec u prvom poluvremenu sve proslo, i pobeda i over 2,5 gola na utakmici !!!!

Metali, narocito plemeniti, zlato a moze i srebro. Ovo je klasik, ovo ce vam reci cak i seoski finansijski savetnik. Pouzdano, jednostavno, brzo, sigurno i bez maste, pa cak i balkanski politicari znaju da ce kad-tad doci bezanija sa ovih prostora, pa zlato salju u sigurne zemlje kada dodje vreme da se bezi. Ne zaboravite, nikako preradjeno zlato, nakit i slicno, vec iskljucivo plocice, ploce, cigle, cigletine ili poluge cistog zlata od nekoliko tona tezine.

Ulaganje u sebe, ili svoju decu, uvek bolje u sebe. Ako investirate u sebe, svoje znanje, vestine, svoj napredak, alate, opremu ... energetske krize, ratovi, sankcije, Putini, inflacije i nestasice mogu samo da vam popuse qurac. Steceno znanje vam ne moze oduzeti ni Papa Francesco Bergoglio, dakle kursevi, usavrsavanje, skolovanje, specijalizacije … sve sto ce vam omoguciti da dodatno ili bolje zaradjujete jednoga dana kada prodje smak sveta. Cak i ako niste nuklearni fizicar i ako ne sepate atome, vec ste obican drvoseca u sumi, mozete uloziti u sebe tako sto cete kupiti deset novih testera za secenje drva.

Podizanje gotovine i kupovina sigurne valute. Najpre svajcarski franak, i mozete da spavate kao beba. Svi znamo sta je i kakva je Svajcarska zemlja, jedan pravi raj na zemlji. Svajcarska nikada ili skoro nikada nije ratovala, jedna je od najsigurnijih i najbogatijih zemalja na svetu koja nikada nece propasti. Zasto uloziti u svajcarsku valutu, a ne bosansku, objasnicu na primeru kucnih ljubimaca. U Svajcarskoj, raju na zemlji, ako vas uhvate da ispred kuce, u dvoristu, drzite psa na lancu, idete na dugogodisnju robiju, bez prava zalbe. U Bosni, kada muskarac izadje u grad da se proseta sa zenom, a da ova (zena) nije na lancu, gledaju ih kao da su ludaci. Osim svajcarskog franka, mozete sav novac zaradjen igrajuci mojim analizama, pretvoriti i u norvesku krunu ili singapurski dolar.

Nekretnine, ulaganje u nekretnine. I ovo je klasik, i ovo ce vam reci svaki seoski finansijski savetnik. Ovo jeste klasik, ali spori, nesigurni i ne bas uvek isplativ, a za koji vam je potrebna ekstremna pamet poput moje, sto nije lako. Za vas, i to potpuno besplatno, umesto nekretnina, preporucujem kupovinu poljoprivrednog zemljista. Posle treceg svetskog rata, cetvrti ce se voditi kamenjem, a kada dodje glad, bice isplativije imati krompir nego poluge zlata.

Akcije, obveznice, kripto … Bez komentara.

Beg u Peru. Imam neke poznanike, prijatelje, ne znam ni sam sta su, koji su iz juznoamericke drzave Peru. To je izuzetno zanimljiva zemlja, a dovoljno siromasna, zapravo jedna od najsiromasnijih zemalja na svetu. U tu vukojebinu mozete uvek da pobegnete kada dodje kriza, rat, sankcije ili inflacija. Lepo, jednostavno i elegantno pobegnete od svega i to sa novcem zaradjenim od kladjenja na mojim predlozima, i cekate da prodje svetska kriza. U toj zemlji mozete da zivite sa deset eura dnevno sasvim pristojno, a sa dvadeset da zivite kao arapski seik. Ako uspete da resite problem bezbednosti i sigurnosti, a koji je ispod nule, Peru ce biti vas raj na zemlji, na kojem Putin moze samo da vam popusi qurac.

Hedonizam, uzivanje u zivotu. Kada su vas vasi roditelji pravili u spavacoj sobi, u igri je bilo preko 40.000 spermatozoida. Samo jedan je uspeo, svi ostali nisu. Znaci, samim rodjenjem vi ste vec pobednik, vas najvazniji zivotni kladionicarski tiket je prosao. Sta ce vam novac, kada dodje smak sveta, kome da ga ostavite? Ako potrosite svih milion necega na hedonizam, barem nemate za cim da zalite. Zivot je samo jedan, posle njega nema nista, a ako sav novac potrosite na hedonizam barem sebi nikada necete postaviti pitanje “... hej zasto nisam uzivao kada sam mogao...” Novac uvek mozete potrositi na kurve, avganistanske lekove, skotske cajeve, kocku …. a recite vi meni sta vam se od toga ne svidja ?????

Sminka, ako ste, ne daj Boze, zena. Ako bas toliko niste imali srece u zivotu, pa ste zena, novac uvek mozete da ulozite u sminku, ili delove plastike koje cete ugraditi u sebe. Muskarci su nagonska bica i ako smuvate nekog arapskog seika, svetska kriza vam ne moze nista.

Put u Las Vegas i postavljanje svih milion na crveno ili crno, odnosno par ili nepar. Ako vec imate taj milion koji ste zaradili igrajuci moje predloge za kladjenje, povratna karta do Las Vegasa od 2000 eura ce biti prava kamilica za vas. Kada vec budete tamo, jedini problem ce vam biti da izaberete najbolji kazino, sve ostalo ce biti lako. Milionce stavite na crveno ili crno, odnosno par ili nepar, u zavisnosti od toga kakav vam je karakter, i ako imate dovoljno srece, vas novac ste uvecali za 48 procenata, posto dva procenta uzima kuca. I to sve za manje od dvadeset sekundi.

Evo nas, danas smo zavrsili za sva vremena pricu o tome ko je najkorisniji kolega na Forumu. Predlozio sam vam cak deset predloga, i to potpuno besplatno kako da sacuvate ili uvecate svoj novac, a do kojeg ste dosli zahvaljujuci meni. Na vama je samo da izaberete koji predlog je najblizi vasem karakteru, a sto se mene tice, ja nikada nisam imao dilemu. Prvi predlog, i spavanje kao beba. Ako dodje do smaka sveta i propadne i nestane cak i veliki bet365 ne vidim kakav smisao bi imao zivot bez njih. Dakle, ako i oni na kraju sveta idu u qurac, idem i ja sa njima.

Dakle, danas predlazem kao prvo, cim ustanete, uplatu svog novca na racun u bet365. Posle toga uplatite koliko mislite na gazenje Cibone u sred Zagreba u okviru prvog kola Aba Lige od strane Partizana sto ce biti i moj predlog u Poslednjoj Sansi, kada izadju kvote. Cibona do pre samo mesec dana nije znala da li uopste postoji kao klub, prosili su na sve strane novac samo da se ne ugase, a sutra im dolazi drzavni srpski projekat. Ne znam da li postoji gora kombinacija za bilo koji klub od toga, biti prosjak i imati mlade igrace, pa bi tu i zavrsio sa analizom. Tokom noci, dok sam pisao post samo za vas, i to potpuno besplatmo, a dok ste vi spavali kao bebe, kvote za ovaj mec jos nisu izasle, ali svakako ne ocekujem suvu pobedu Partizana vecu od 1,05, a i to cu igrati, jer ne znam zasto ne bih igrao, cak i da je 1,05. Naravno, moj predlkog u Poslednjoj Sansi ce biti pobeda preko minimalnog handicapa, i to tek kada izadju kvote.

Posto sam celu noc potrosio samo za vas, jos uvek nisam spreman za ostale predloge za ovaj weekend, ali predlozi kolega @Goksim@BoskoBuha @fic ..... svakako idu u siri sistem zajedno sa overom 1,5 gola na utakmici ManCity vs ManUtd, golovima Lazia … dok kvote na italijanski baket tek treba da izadju. 

I za kraj, hvala qurcu da su se reprezentacije skinule svima sa qurca, pocela su sva nacionalna prvenstva u basketu, uzivajte u toj najlepsoj kolektivnoj igri na svetu, a kada je tako, svim kolegama u narednom periodu zelim brz, jeftin i sto laksi razvod braka.

Mallorca - Barcelona 2 (1.33) bet365

Barcelona će nastojati održati korak za Real Madridom na vrhu tabele u La Ligi sa još jednom potencijalnom pobjedom večeras protiv Mallorce u gostima. Nakon remija bez golova protiv Rayo Vallecana na Spotify Camp Nou stadionu u prvoj utakmici ove sezone, Barcelona je ostvarila pet uzastopnih pobjeda sa najmanje tri gola razlike. To je svakako impresivna forma, pogotovo ako znamo da su u tom periodu igrali protiv Real Sociedada i Seville na gostovanjima.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

U posljednjoj utakmici su ostvarili pobjedu protiv Elchea sa 3-0. Robert Lewandowski je nastavio svoju čudesnu formu postigavši gol tom prilikom. Poljak je najbolji strijelac La Lige sa osam golova u prethodnih pet nastupa za Barcu. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li Xavijeva momčad nastaviti pobjednički niz ovdje protiv Mallorce koja je do sada ove sezone igrala toplo-hladno.

Mallorca ima dvije pobjede, dva remija i dva poraza u prvih šest kola ove sezone. U prethodnom kolu su pobijedili novopromoviranu Almeriju sa 1-0, samo tjedan dana nakon teškog poraza od 4-1 protiv Real Madrida. Momčad Javiera Aguirrea također ima jednu pobjedu, remi i poraz u tri ligaška susreta na domaćem terenu. Ovo i nije baš impresivno, s obzirom da su u tom periodu igrali protiv Betisa, Girone i Almerije.

Katalonci su ovdje veliki favoriti za pobjedu sa kvotom 1.33 u bet365 kladionici u kojoj nam se oklada računa dobitnom ako Barca povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno, s obzirom da su dobili posljednjih pet utakmica sa najmanje tri gola razlike.

Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa; Sanchez, Ruiz de Galarreta, Grenier; Lee, Muriqi

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

Screenshot_27.png

Leipzig - Bochum 1 (1.25) bet365

Bochum je prošle sezone završio na 13. mjestu Bundeslige. Čini se da su katastrofalnu formu prenijeli i u novu sezonu. Za sada su bez pobjede i zabrinjavajuće su izgubili sve utakmice ove sezone osim jednog remija. Obrambena linija Bochuma prima golove u velikom broju.

Također treba napomenuti da niti jedna momčad na cijelom turniru nije zabila manje golova od njih. Takav pad na početku utjecao je na njihovu poziciju i trenutno su na dnu tabele.

Screenshot_4.png

U međuvremenu je Leipzig bio jedan od najuspješnijih timova u njemačkoj Bundesligi posljednjih nekoliko godina, a posebno tijekom prethodne godine. Oni su prošle sezone završili na četvrtoj poziciji u njemačkom prvenstvu, a ove sezone igraju u Ligi prvaka i stvarno su zaslužili svoje mjesto na tom turniru. Unatoč svojoj impresivnoj formi prošle sezone, Leipzig to nije uspio ponoviti i ove. U ovoj sezoni su do sada ostvarili samo dvije pobjede. Također imajte na umu da su u prethodna četiri susreta postigli ukupno sedam golova.

Unatoč nedosljednosti u novoj sezoni, Leipzig je u nizu od tri susreta bez poraza pred domaćim navijačima i zabili su ukupno sedam golova u tom periodu. S druge strane Bochum je u nizu od tri poraza, dok su primili ukupno sedam golova u tom periodu. Pored toga Bochum ima loš rekord u međusobnim omjerima protiv Leipziga. Ovdje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.25 u bet365 kladionici. Oklada nam se računa dobitnom ako Leipzig povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

RB Leipzig: Gulasci; Henrichs, Orban, Gvardiol, Raum; Kampl, Schlager; Szoboszlai, Forsberg, Nkunku; Werner

VfL Bochum: Riemann; Osei-Tutu, Gamboa, Masovic, Ordets, Soares; Losilla, Osterhage, Holtmann; Hofmann, Zoller

Screenshot_28.png

PSG - Nice 1 (1.20) bet365

PSG će danas imati lijepu priliku održati svoj savršeni rekord na početku nove sezone u Ligue 1 kada ugoste Nice u devetom kolu na Parku Prinčeva. Aktualni prvaci ove sezone još nisu napravili grešku, iako su odigrali pet utakmica na gostovanjima. Christophe Galtier može biti oduševljen formom svojih napadača na početku nove sezone, jer je PSG zabio ukupno 26 golova u osam susreta u Ligue 1 do sada. 

Screenshot_5.png

PSG je trenutno u nizu od 15 utakmica bez poraza pred svojim navijačima. Također imajte na umu da su do sada ove sezone primili samo četiri gola, što znači da se mogu osloniti na svoju obranu koju čine Sergio Ramos, Marquinhos i Presnel Kimpembe. PSG bi ovaj put trebao imati lakši posao protiv Nice koja nije bila baš u sjajnoj formi u prvih osam kola.

Gosti se baš i ne mogu osloniti na svoju obrani koja je primila devet golova u osam utakmica, dok im je napad bio još lošiji sa tek pet postignutih golova do sada ove sezone. Nice je bez pobjede u tri od proteklih pet gostovanja, a pored toga imaju i loš rekord u međusobnim omjerima protiv PSG-a u proteklih desetak godina. Uzimajući u obzir formu i kvalitetu ovih timova, očekuje se ubjedljiva pobjeda PSG-a po kvoti 1.20 u bet365. Oklada će se računati dobitnom u bet365 kladionici ako PSG povede sa dva gola razlike.

PSG: Donnarumma; Mukiele, Marquinhos, Ramos; Hakimi, Pereira, Vitinha, Mendes; Messi, Ekitike, Neymar

Nice: Bulka; Lotomba, Viti, Dante, Bard; Boudaoui, Thuram, Lemina, Diop; Delort, Laborde

Screenshot_29.png

Crystal Palace - Chelsea 2 (1.75) bet365

Ajmo ljudi imal nas aktivnih, dajte kakve svoje prijedloge za danas da se isprati. Evo još jedan od mene. Bivši engleski i europski prvak Chelsea još uvijek nije pronašao pravu formu, a očajnički će željeti to uraditi ovog vikenda. Imaju dobru priliku jer i Crystal Palace prolazi kroz prilično loš niz nastupa.

Palace se nalazi na 16. mjestu na tabeli, a do sada su ostvarili samo jednu pobjedu u ligi. Ova jedina pobjeda je stigla protiv Aston Ville koja se također muči sa formom. Palace također nije kontinuirano uspijevao pružiti dobre obrambene nastupe tijekom cijele sezone, čak ni pred svojim navijačima. Zapravo, rijetko su odigravali utakmice na domaćem terenu bez primljenog gola u 2022. godini.

U međuvremenu su Plavci spremni sa svojim novim menadžerom i žele se iskupiti za izgubljene bodove ranije tijekom ove sezone. I dalje su sedmi na tabeli, a izgubili su samo dva puta. Također su konstantno postizali gol čak i kada su loše igrali. Sada su naoružani novim trenerom i novom taktikom i bit će još opasniji. 

Crystal Palace je u nizu od tri utakmice bez pobjede, a u jednoj od ovih utakmica postigli su četiri gola. Imajte na umu da su također bili bez pobjede u pet od posljednjih sedam susreta.

S druge strane Chelsea je bio neporažen u 14 od posljednjih 18 utakmica. Očekujem pobjedu Plavaca po kvoti 1.75 u bet365 kladionici. Sretno svima!

Crystal Palace: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Ayew, Mateta, Zaha

Chelsea: Kepa; Fofana, Silva, Koulibaly; James, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Mount, Aubameyang, Sterling

Screenshot_30.png

On 01. 10. 2022. at 10:22, IzudinB said:

Mallorca - Barcelona 2 (1.33) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Barcelona će nastojati održati korak za Real Madridom na vrhu tabele u La Ligi sa još jednom potencijalnom pobjedom večeras protiv Mallorce u gostima. Nakon remija bez golova protiv Rayo Vallecana na Spotify Camp Nou stadionu u prvoj utakmici ove sezone, Barcelona je ostvarila pet uzastopnih pobjeda sa najmanje tri gola razlike. To je svakako impresivna forma, pogotovo ako znamo da su u tom periodu igrali protiv Real Sociedada i Seville na gostovanjima.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

U posljednjoj utakmici su ostvarili pobjedu protiv Elchea sa 3-0. Robert Lewandowski je nastavio svoju čudesnu formu postigavši gol tom prilikom. Poljak je najbolji strijelac La Lige sa osam golova u prethodnih pet nastupa za Barcu. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li Xavijeva momčad nastaviti pobjednički niz ovdje protiv Mallorce koja je do sada ove sezone igrala toplo-hladno.

Mallorca ima dvije pobjede, dva remija i dva poraza u prvih šest kola ove sezone. U prethodnom kolu su pobijedili novopromoviranu Almeriju sa 1-0, samo tjedan dana nakon teškog poraza od 4-1 protiv Real Madrida. Momčad Javiera Aguirrea također ima jednu pobjedu, remi i poraz u tri ligaška susreta na domaćem terenu. Ovo i nije baš impresivno, s obzirom da su u tom periodu igrali protiv Betisa, Girone i Almerije.

Katalonci su ovdje veliki favoriti za pobjedu sa kvotom 1.33 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici u kojoj nam se oklada računa dobitnom ako Barca povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno, s obzirom da su dobili posljednjih pet utakmica sa najmanje tri gola razlike.

Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa; Sanchez, Ruiz de Galarreta, Grenier; Lee, Muriqi

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

Screenshot_27.png

On 01. 10. 2022. at 10:36, IzudinB said:

Leipzig - Bochum 1 (1.25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Bochum je prošle sezone završio na 13. mjestu Bundeslige. Čini se da su katastrofalnu formu prenijeli i u novu sezonu. Za sada su bez pobjede i zabrinjavajuće su izgubili sve utakmice ove sezone osim jednog remija. Obrambena linija Bochuma prima golove u velikom broju.

Također treba napomenuti da niti jedna momčad na cijelom turniru nije zabila manje golova od njih. Takav pad na početku utjecao je na njihovu poziciju i trenutno su na dnu tabele.

Screenshot_4.png

U međuvremenu je Leipzig bio jedan od najuspješnijih timova u njemačkoj Bundesligi posljednjih nekoliko godina, a posebno tijekom prethodne godine. Oni su prošle sezone završili na četvrtoj poziciji u njemačkom prvenstvu, a ove sezone igraju u Ligi prvaka i stvarno su zaslužili svoje mjesto na tom turniru. Unatoč svojoj impresivnoj formi prošle sezone, Leipzig to nije uspio ponoviti i ove. U ovoj sezoni su do sada ostvarili samo dvije pobjede. Također imajte na umu da su u prethodna četiri susreta postigli ukupno sedam golova.

Unatoč nedosljednosti u novoj sezoni, Leipzig je u nizu od tri susreta bez poraza pred domaćim navijačima i zabili su ukupno sedam golova u tom periodu. S druge strane Bochum je u nizu od tri poraza, dok su primili ukupno sedam golova u tom periodu. Pored toga Bochum ima loš rekord u međusobnim omjerima protiv Leipziga. Ovdje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.25 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Oklada nam se računa dobitnom ako Leipzig povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

RB Leipzig: Gulasci; Henrichs, Orban, Gvardiol, Raum; Kampl, Schlager; Szoboszlai, Forsberg, Nkunku; Werner

VfL Bochum: Riemann; Osei-Tutu, Gamboa, Masovic, Ordets, Soares; Losilla, Osterhage, Holtmann; Hofmann, Zoller

Screenshot_28.png

On 01. 10. 2022. at 10:50, IzudinB said:

PSG - Nice 1 (1.20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

PSG će danas imati lijepu priliku održati svoj savršeni rekord na početku nove sezone u Ligue 1 kada ugoste Nice u devetom kolu na Parku Prinčeva. Aktualni prvaci ove sezone još nisu napravili grešku, iako su odigrali pet utakmica na gostovanjima. Christophe Galtier može biti oduševljen formom svojih napadača na početku nove sezone, jer je PSG zabio ukupno 26 golova u osam susreta u Ligue 1 do sada. 

Screenshot_5.png

PSG je trenutno u nizu od 15 utakmica bez poraza pred svojim navijačima. Također imajte na umu da su do sada ove sezone primili samo četiri gola, što znači da se mogu osloniti na svoju obranu koju čine Sergio Ramos, Marquinhos i Presnel Kimpembe. PSG bi ovaj put trebao imati lakši posao protiv Nice koja nije bila baš u sjajnoj formi u prvih osam kola.

Gosti se baš i ne mogu osloniti na svoju obrani koja je primila devet golova u osam utakmica, dok im je napad bio još lošiji sa tek pet postignutih golova do sada ove sezone. Nice je bez pobjede u tri od proteklih pet gostovanja, a pored toga imaju i loš rekord u međusobnim omjerima protiv PSG-a u proteklih desetak godina. Uzimajući u obzir formu i kvalitetu ovih timova, očekuje se ubjedljiva pobjeda PSG-a po kvoti 1.20 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Oklada će se računati dobitnom u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici ako PSG povede sa dva gola razlike.

PSG: Donnarumma; Mukiele, Marquinhos, Ramos; Hakimi, Pereira, Vitinha, Mendes; Messi, Ekitike, Neymar

Nice: Bulka; Lotomba, Viti, Dante, Bard; Boudaoui, Thuram, Lemina, Diop; Delort, Laborde

Screenshot_29.png

prije 21 sati, IzudinB said:

Crystal Palace - Chelsea 2 (1.75) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ajmo ljudi imal nas aktivnih, dajte kakve svoje prijedloge za danas da se isprati. Evo još jedan od mene. Bivši engleski i europski prvak Chelsea još uvijek nije pronašao pravu formu, a očajnički će željeti to uraditi ovog vikenda. Imaju dobru priliku jer i Crystal Palace prolazi kroz prilično loš niz nastupa.

Palace se nalazi na 16. mjestu na tabeli, a do sada su ostvarili samo jednu pobjedu u ligi. Ova jedina pobjeda je stigla protiv Aston Ville koja se također muči sa formom. Palace također nije kontinuirano uspijevao pružiti dobre obrambene nastupe tijekom cijele sezone, čak ni pred svojim navijačima. Zapravo, rijetko su odigravali utakmice na domaćem terenu bez primljenog gola u 2022. godini.

U međuvremenu su Plavci spremni sa svojim novim menadžerom i žele se iskupiti za izgubljene bodove ranije tijekom ove sezone. I dalje su sedmi na tabeli, a izgubili su samo dva puta. Također su konstantno postizali gol čak i kada su loše igrali. Sada su naoružani novim trenerom i novom taktikom i bit će još opasniji. 

Crystal Palace je u nizu od tri utakmice bez pobjede, a u jednoj od ovih utakmica postigli su četiri gola. Imajte na umu da su također bili bez pobjede u pet od posljednjih sedam susreta.

S druge strane Chelsea je bio neporažen u 14 od posljednjih 18 utakmica. Očekujem pobjedu Plavaca po kvoti 1.75 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Sretno svima!

Crystal Palace: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Ayew, Mateta, Zaha

Chelsea: Kepa; Fofana, Silva, Koulibaly; James, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Mount, Aubameyang, Sterling

Screenshot_30.png

Subota je bila odlična :D Nadam se da ste ispratili :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use