Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

7. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 27.9. - 29.9. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za sedmo kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_29.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABELA!

Halys-Fatic 1, 1.2, unibet Orleans Francuska

Fatić je u nedelju u finalu u  Rumunjskom Sibiu dobio Džumhura sto i nije neki problem, jer svi znamo kakav je Damir pshički nestabilan.

Imao sam priliku Fatića gledati uživo na šljaci što je njegova omiljena podloga, dok se na ovim dvoranskim uvjetima i nije nesto pokazao.. ipak cu dati prednost domacem igraču koji je igrao i kv Metza gdje je porazen u drugom kolu. Pored ovog para izgledan mi je i poraz Džumhura od takođe domacek igrača Barrere po kf od 1.4-1.45. Sretno i lp

Screenshot_20220926_145818.jpg

Razmislao sam dal da idem sa jedna od tri zene (Kontaveit,Haddad,Zhang) na turniru u Estonija pa ajde idem sa domacu.

Kontaveit iako ne igra nesto posebno u zadnje sutra nastupa na novi turnir pred domacu publiku koji je u dovranu, a ona bas tamo igra najbolje i ima omjer 75/27 dok je u zadnje 2 godine pobjedila 20 meceva u nizu i osvojila 4 turnire.
Nadam se da ce biti motivirana i konacno da hvata formu zato sto sada sledi dio od sezona kad se igraju indoors turnire, Wang je okej tenisacica ali nista posebno i nema bas puno iskustva u dvoranu odigrala samo 4 meceva u karieru tako da mislim da Anet nastavlja svoji pobednicki niz ovde.

image.thumb.png.82f56cea5f27dd86869298e44dae3929.png

Casper Ruud vs Nicolas Jarry.  Atp Seul.  jedinica kao kuca, kvota 1,16  kladionica William Hill

Prema clanu 24 Pravila Poslednje Sanse jedino za mene ne vaze sva pravila koja vaze za sve ostale kolege. To je jedno veoma logicno pravilo, kao sto je i logicno da veliki Bill Gates moze da dodje na posao u Microsoft Corporation kad god mu padne na qurac, cak i sa pet sati zakasnjenja. Samo ja na Forumu mogu da postavim kvotu manju od minimalne, i to cak tri puta u sezoni, i niko mi nista ne moze. To pravilo sam zasluzio rudarskim radom, kvalitetom i ekstremnom pamecu. Tu privilegiju cete imati i svi vi, ostale kolege sa Foruma, ali kada budete najbolji kockari na Forumu, i kada budete jedini pobednici Poslednje Sanse u istoriji ovog smesnog Foruma. 

Od ponude za ovaj medjuweekend bih najradije povratio, a i izgubio sam celu noc bezuspesno trazeci svoj predlog, tako da je pravi trenutak da iskoristim privilegiju da za mene ne vaze Pravila.

Kvota na Ruuda koji je prvi nosilac na turniru u Seoul-u nigde ne prelazi 1,15 osim u kladionici Willial Hill gde je 1,16 sto je i moj predlog. Sto se tice analize, ako je Ruud preleteo pola sveta, od Londona do Juzne Korea-e, da bi ispao vec u prvom kolu, onda neka kladjenje ide u qurac, onda i zasluzujem da padnem.

• IzudinB changed the title to 7. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 27.9. - 29.9. (Uto-Čet)
  • IzudinB locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use