Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 26.9.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Ponedjeljak1.pngPonedjeljak2.pngPonedjeljak3.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.9. u 11:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Ajde da otvorim 😌

Bracknell - Hanwell Town
Tip: 3+ #1.60

I danas izbjegavam Ligu Nacija, zadnje je kolo, i vecina reprezentacija ce ovo iskoristiti kao zadnji test pred Svjetsko prvenstvo, jer nakon ovog vise nece imati meceva.Izabrao sam mec iz nizerazredne Engleske lige.Ovde se dosta oslanjam na osjecaj kao i na statisticke podatke.Oba tima igraju otvoreno i u dosta dobrim su formama.Hanwell se nalazi na petoj poziciji, dok je domacin trenutno na sredini tabele, tacnije na 11 mjestu.Bracknell je primao makar gol na poslednjih 7 meceva dok su postigli makar jedan gol na 12 od poslednjih 13.Hanwell nije izgubio na 8 od poslednjih 9 i makar jedan gol su postigli na 9 od poslednjih 10 meceva.Znam da je dosta statistickih podataka, ali ipak se radi o nizerazrednoj ligi.Bracknell je vezao 6 meceva sa 3 ili vise gola dok su igrali 3+ na 14 od poslednjih 17 meceva.Gosti su u nesto boljoj formi i trijumfovali su na 7 od poslednjih 9 meceva, a ta dva meca su zavrsena porazom i remijem.Takodje igraju "ludo" i kao sto rekoh u boljoj su formi, te u ovaj mec ulaze sa odredjenom prednoscu, posebno jer domacim ima dosta problema u odbrani, te su na poslednjih 20 meceva, samo dva puta uspjeli upisati "Cleen Sheet" odnosno sacuvati svoju mrezu.Ipak u ovakvim mecevima je jako tesko prognozirati pobjednika i uzimajuci sve u obzir, ocekujem dosta golova, i za ovaj nivo takmicenja mi ova kvota ima dobru vrijednost.

Gibraltar-Gruzija

Da probam doprinjeti malo u ovoj losoj ponudi..svida mi se ovaj par,i stavio sam ga zabunom u brzini i u posljednju sansu pa obrisao jer igraju danas haha

Uglavnom svida mi se kombinacija pobjede Gruzije sa hendikepom (2il3 razlike, sta vam pase vise), uz to da mladi genijalac Kvaratshkelia zabije barem jedan gol, jer je u odlicnoj formi i danas ce kao od sale nizati protivnike..

Ocekujem uvjerljiivu pobjedu, naravno i vise kornera Gruzije, barem jedan gol Kvaratshkelie, i asistenciju..uglavnom veliku dominaciju vec sigurnog pobjednika skupine, pa je nekako najbolje kombinirati na betbuilderu kako vam volja i drago ovisno sta vam treba, jaki singl builder za manji ulog, ili neku od manjih kvota za double ili pak narodni listic

Sretno

prije sat vremena, mesrine said:

Gibraltar-Gruzija

Da probam doprinjeti malo u ovoj losoj ponudi..svida mi se ovaj par,i stavio sam ga zabunom u brzini i u posljednju sansu pa obrisao jer igraju danas haha

Uglavnom svida mi se kombinacija pobjede Gruzije sa hendikepom (2il3 razlike, sta vam pase vise), uz to da mladi genijalac Kvaratshkelia zabije barem jedan gol, jer je u odlicnoj formi i danas ce kao od sale nizati protivnike..

Ocekujem uvjerljiivu pobjedu, naravno i vise kornera Gruzije, barem jedan gol Kvaratshkelie, i asistenciju..uglavnom veliku dominaciju vec sigurnog pobjednika skupine, pa je nekako najbolje kombinirati na betbuilderu kako vam volja i drago ovisno sta vam treba, jaki singl builder za manji ulog, ili neku od manjih kvota za double ili pak narodni listic

Sretno

Slažem se upotpunosti sa tobom kolega @mesrine, odlican tip!👍Gruzija je ovo natjecanje pokazala da je sposobna zabiti dosta golova u svakoj utakmici kao i Gibraltar koji je sposoban primiti dosta golova u svoju mrežu.

B28F54D3-F8C7-4B99-A17F-44AA63FE9E77.jpeg.81a1d18f297aefe104f451d9ec64a1a1.jpeg

Trese euforiju gruzijsku momčad tako da ocekujem nova tri boda i pobjedu od bar tri gola razlike.

Manje vise trebala bi igrati standarda postava Gruzije večeras. Ovako sam ja odlučio odigrati ovaj večerašnji par. Sretno nam!.

prije 38 minute, Leedsfan said:

Slažem se upotpunosti sa tobom kolega @mesrine, odlican tip!👍Gruzija je ovo natjecanje pokazala da je sposobna zabiti dosta golova u svakoj utakmici kao i Gibraltar koji je sposoban primiti dosta golova u svoju mrežu.

B28F54D3-F8C7-4B99-A17F-44AA63FE9E77.jpeg.81a1d18f297aefe104f451d9ec64a1a1.jpeg

Trese euforiju gruzijsku momčad tako da ocekujem nova tri boda i pobjedu od bar tri gola razlike.

Manje vise trebala bi igrati standarda postava Gruzije večeras. Ovako sam ja odlučio odigrati ovaj večerašnji par. Sre tno nam!.

Pozz onda se isplati odigrat over gruzija 2.5 gola kvota 1.83 ako se lovi hendi od 2 gola, moze onda zavrsit 1 3 i dobitno a hendi pada, vidim da imas asian hendi pa malo promjeni sve, ali mislim da je over 2.5 gola okk.i kvota nije losa pa nek se onda igraju:) sretno naravno 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use