Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.9.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Petak1.pngPetak2.pngPetak3.pngPetak4.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.9. u 22:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Cak i danas imamo problem. Ali cemo ga resiti na najbolji nacin, a to je onako kako meni odgovara. Ovde postavljam moj predlog za sesto kolo Poslednje Sanse, a ko nesto prigovori ili se nesto buni, bice izbacen sa Foruma. Moj predlog je pobeda team Europa na teniskom Laver Cupu protiv team World po kvoti od 1,22 kod kladionice bet365 

Ovaj kup se igra u Londonu od petka do nedelje u O2 Areni. Prvi mec pocinje danas od 14.00 casova i veoma je moguce da ce samim pocetkom prvog meca, igra na konacnog pobednika biti sklonjena. Posto ce @IzudinB temu otvoriti tek u 15.00 pojavila se rupa od sat vremena, a ja zelim samo ovaj predlog i nijedan drugi. Dakle, ovde postavljam moj predlog, a bas bih voleo da vidim ko ce se usuditi da mi ne prizna moj izbor za ovo kolo.

Ovaj teniski turnir nema nikakav drugi smisao nego da neko (Federer) uzme veliki novac. Ovo je vec peto izdanje, jer se turnir igra od 2017-te godine. Turnir je dobio ima po Rod Laveru, jedinom igracu na svetu koji je osvojio kalendarski Grand Slam, i to dva puta. Zamisao je da na turniru ucestvuju najbolji igraci sveta podeljeni u dve ekipe, team Europa i team World. Na ovogodisnjem turniru glavna zvezda ce biti Federer koji ce odigrati svoj poslednji mec u karijeri. Osim njega u team Europa ce biti Nadal, Djokovic, Ruud, Murray, Tsitsipas i Berrettini. Za team World ce igrati Alliassime, Fritz, Schwartzman, Sock, De Minaur i Tiafoe. Vec na prvi pogled se vidi da je team Europa jaci, a i inace u svih pet izdanja Laver Kupa, pobednici su bili evropljani. Najslabije tacke evropskog tima su svakako Federer, koji ce na srecu igrati samo jedan mec i to u parovima, i Tsitsipas.

Verovatno ce kvota na konacnog pobednika postojati i u toku weekenda, ali ce do 14.00 casova, kada pocinje prvi mec, biti sigurno i iznosi 1,22 sto je i moj predlog.

Da ponovim, ko mi ne prizna predlog, bili to administratori ili ostali ucesnici Poslednje Sanse, bice izbaceni sa Foruma.

Ovdje ću objaviti svoji Tip za Druga liga posljednju sansu jer tema još nije otvorena, a moj tip počinje danas u 14:00h i ne znam hoće li tema biti otvorena do tada
(nadam se da se admini ne ljute :) )

Radi se o Casper Ruud vs Sock

Danas 14:00h ATP Laver Cup

Casper Ruud - Sock  1   @1.22   @Bet365

Nema sto puno da se prica o ovom mecu,Casper je ovdje veliki favorit,igra jednu fantastičnu sezonu u kojoj je igrao dva Grand Slam finala i je došao do drugog mjesta na ATP ljestvici.
Sa druge strane je Sock koji nije u sjajnom formu,na posljednjih šest mečeva je upisao svega jednu pobjedu.
Se na svemu nema preveliki sanse danas protiv Casper Rudda koji ovdje dolazi nakon finala US Opena.

Ajmo sad svi početi ovdje ubacivati prijedloge za PŠ da vidimo hoće li imati ikakvog smisla. Ako od ovolike ponude ne možete pronaći nijedan tip koji se igra poslije tri, onda stvarno ne znam zašto uopće imati bilo kakva pravila za PŠ. Ja parove iz dnevne teme neću prebacivati u PŠ temu, ono što tamo napišete će biti priznato. Ako @Goksim kaže da se tema otvara ranije, nije problem ni to, ali pisati parove u dnevnu temu prije nego što se objavi PŠ tema mi je stvarno van svake pameti. Bolje da ste koji prijedlog dali što danas odigrati :)

BiH - Crna Gora Oba daju gol (2.20) bet365

Domaćini su jedan bod iznad drugoplasirane Crne Gore sa samo dvije utakmice do kraja. Finska i Rumunjska imaju četiri, odnosno pet bodova manje od Bosne i Hercegovine. Bosanci su jedini bez poraza u ovoj skupini, sa dvije pobjede i dva remija do sada. Obje pobjede su bile na domaćem stadionu Bilino Polje u Zenici, uključujući i uspjeh od 3-2 protiv Finske prije tri mjeseca u prethodnom kolu. 

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

Edin Džeko i Miralem Pjanić bili su glavni igrači u toj pobjedi. Prvi je postigao dva gola, dok je drugi tom prigodom postigao gol i asistenciju. Selektor Ivajlo Petev je pred samo okupljanje ostao  bez četvorice pozvanih igrača – Luke Menala, Radeta Krunića, Anela Ahmedhodžića i Jusufa Gazibegovića. Bosna će morati pažljivo pratiti crnogorskog napadača Stefana Mugošu. Mugoša je svoju najbolju partiju pružio u pobjedi protiv Rumunjske od 3-0 u gostima gdje je postigao hat-trick.

Bosna i Hercegovina ima perfektan skor pred domaćim navijačima u ovoj skupini Lige nacija, ali ne privlači me igranje na njihovu pobjedu. Uostalom, nikada nisu pobijedili Crnu Goru koja će također u ovaj susret ući u najboljem raspoloženju nakon pobjede od 3-0 protiv Rumunjske u prošlom kolu. S obzirom da Bosna prima barem po gol u prosjeku po utakmici do sada. vjerujem da će biti golova na obje strane terena po kvoti 2.20 u bet365 kladionici. 

“Siguran sam da su svi spremni. Momci su raspoloženi, od ponedjeljka do danas sve je pod kontrolom i najbitnije je kako ćemo sutra izgledati. Siguran sam da momci žele igrati, spremni su se zalagati i za nas je bitno da sutra pobijedimo. Znamo šta nam znače tri boda sutra. Budućnost držimo u svojim rukama. Želimo stvoriti pozitivnu energiju, da momci to osjete na terenu. Sada su samo momci bitni, ništa više. Siguran sam da će sve biti dobro. Ono što sam vidio tako i mislim. Crna Gora je jaka reprezentacija po meni, pogotovo jer je tu većina iskusnih igrača. Tu je i par mladih, pogotovo na strani. Mogu da stvore nemire u raznim situacijama. Naravno da će biti promjena, fali nam četiri igrača. Ko će startati sutra to ćemo dva sata prije utakmice objaviti na sastanku. Moguće je da svi dobiju šansu." rekao je trener reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev

"Mislim da je istinski derbi. Naša ekipa je zaslužila ovakvu šansu, prevashodno svojim odnosom prema igri, borbenošću, odnosom prema grbu i dresu koji nose. Već kad smo došli u situaciju da napravimo još nešto veće, mi ćemo pokušati da to iskoristimo. Biće teško, očekujem tešku utakmicu, Bosnu i Hercegovinu izuzetno cijenim".

"Neka pobijedi onaj ko bude bolji. Vrlo dobro znamo kako BiH igra. Bez obzira što im nedostaje par igrača, Bosna ima širok roster zaista kvalitetnih igrača, to su pokazale ove kvalifikacije. Bilo je dosta rotacija, a oni su na prvom mjestu i veliki respekt za njih."

"Svi dobro znamo šta donosi sutrašnja utakmica. Sutra igramo samo za tri boda. Normalno je da ćemo igrati napadački", poručio je crnogorski selektor.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Apsolutno te podrzavam u vezi PŠ @IzudinB, a sretno i s tipom, ispratit cu 😉

Italija-Engleska 2      2.70

ja razmisljam o igranju na engleze danas, red je da dobiju konacno u grupi nekog, talijani van forme (zadnju primili 5 komada od elfa) i nekako mi logicno da oni ispadnu u ligu b, a englezi ostanu..

Ako ulovim vremena mozda siru analizu napisem

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use