Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

24.01.2010 nedjelja

jaksa

Recommended Posts

1899 Hoffenheim - Bayer Leverkusen

Dvostruka šansa

Tip: X ili Bayer Leverkusen

1.35

Genoa - Atalanta Bergamo

1 X 2

Tip: Genoa

1.85

Villarreal - Real Zaragoza

1 X 2

Tip: Villarreal

1.45

Real Madrid - Malaga

1 X 2

Tip: Real Madrid

1.16

Getafe - Atletico Madrid

Dvostruka šansa

Tip: X ili Atletico Madrid

1.47

koeficijent 6.18

Hoffenheim je pao bez ispaljenog metka u Münchenu, Bavarci su bili prejaki, a ždrijeb je htio da u drugom kolu igraju protiv još jednog konkurenta za naslov Bayera. Apotekari su jedina neporažena momčad i nastavak su otvorili trijumfom nad Mainzom. Ralf Rangnick je osim bodova u Münchenu ostao i bez Dembe Ba, a kako je Chiendu Obasi na Afričkom kupu nacija, trener Hoffenheima ima problema s napadačima. Vedad Ibišević nije ni sjena onoga igrača koji je žario i palio prije godine i pol, ozljeda ligamenta koljena ostavila je traga na njemu, ali sada upravo on mora povući momčad u hvatanju europskih kota. U Leverkusenu nema imperativa naslova, ali sigurno je da žele ostati u igri za njega. Jupp Heynckes ima kompletan kadar na raspolaganju i ozračje pobjednika koje bi moglo biti prevaga na stranu Apotekara.

Genoa je u silaznoj putanji, ali protiv Atalante je 99% favorit. Zato što se igra na Marassiju, zato što Genoa ima barem 50% kvalitetniju momčad i zato što je Atalanta u silaznoj putanji zapravo od početka sezone. Domaći se nadaju završiti u Europi, gosti mole za ostanak u ligi koji baš i nije neka izgledna misija

Villarreal - Zaragoza

I Žuta podmornica se, poput madridskog Atletica, diže velikim i ubrzanim koracima. Na Madrigalu se prebrodili mini krizu odlaskom trenera Pellegrinija tijekom ljetne stanke, a Ibagaza, Nilmar, Rossi, Senna i društvo počeli su igrati u skladu s mogućnostima. Momčad Marka Babića po mnogima je uz Xerez favorit za ispadanje iz Primere, a bodove spasa teško će naći na ovakvim gostovanjima

Getafe - Atletico Madrid

Madridski Atletico konačno je proigrao u skladu sa svojim renomeom i igračkom kvalitetom. Početkom sezone momčad s Vicente Calderona taborila je na dnu prvenstvene ljestvice, a tada je u drugom klubu Madrida došlo i do trenerske smjene. Umjesto Abela Resina, na užarenu klupu Atletica zasjeo je Quique Sanchez Flores, a rezultati su se ubrzo popravili. U formu su ušli i Forlan i Agüero i Reyes i Simao, pa problem ne predstavlja ni prodaja Maxija Rodrigueza Liverpoolu.

Real Madrid - Malaga

Real Madrid posljednjih tjedana djeluje bolje od Barcelone. Cristiano Ronaldo se u potpunosti vratio, Kaka igra sve bolje, a jedini problem javio se u vidu ozljede Argentinca Higuaina. Malaga će na Santiago Bernabeu lako pasti, a društvo iz Madrida još uvijek s nestrpljenjem iščekuje novi kiks Barcelone.

Udinese - Sapmdoria 15:00 tip 1 @2,1

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;

2.3. Tekstovi tipa "Real Madrid pobjeđuje 100%" biti će momentalno brisani, te korisnici propisno sankcionirani;

handyellowcard.png

Nogomet – Italy pro1A

Ned 14:30 AC Monza Brianza-Novara X @ 2,90

Prošli susreti

Datum Turnir Utakmica Rezultat

13/09/2009 Serie C1 A Novara vs. Monza 1:1

18/01/2009 Serie C1 A Novara vs. Monza 1:2

07/09/2008 Serie C1 A Monza vs. Novara 1:1

09/03/2008 Serie C1 A Novara vs. Monza 1:1

21/10/2007 Serie C1 A Monza vs. Novara 1:1

29/04/2007 Serie C1 A Monza vs. Novara 0:0

10/12/2006 Serie C1 A Novara vs. Monza 2:0

05/03/2006 Serie C1 A Novara vs. Monza 1:1

16/10/2005 Serie C1 A Monza vs. Novara 0:0

Dakle, u 9 dvoboja čak sedam podjela bodova. Novara je pobjedila doma sezone 2006/2007 u prvom djelu sezone kada su imali slabu ekipu i znali su da im slijedi grčevita borba za ostanak, iliti dogovaranja utakmica sa 'prijatelsjkim klubovima' :lol: (čak 5 momčadi zavrsilo s 41 bodom, no Novara je bila iznad opasne zone zbog bolje gol razlike)..koeficijent je bio 2,68, sumnjali su bookiji na x, no izgleda da je uprava Novare znala da im slijedi teška sezona i 'zadužila' tri boda unaprijed..

Sto se tice jedine pobjede Monze, bilo je to u drugom dijelu prosle sezone. Novara je osigrala ostanak, nalazila se u sredini tabele, dok je Monza vodila grčevitu borbu. Koeficijent na pobjedi gosta je bio 5,82 i 'slučajno' je bila dvojka :D ..Monza je sezonu zavrsila sa 38 bodova, odnosno bodom vise iznad opasne zone..

..dakle, Novara je prva bez poraza u 20 kola i sa 5 bodova vise od drugoplasiranog Cromonesea, dok je Monza 12. sa bodom vise od opasne zone..Sada ni sam neznam kome su važnije 3 boda, Novara ako želi u ligu vise treba bodove ali ne toliko nužno jer ima 5 bodova viška (sad da mi je neki prijatelj talijan pa da kaze da nemaju financijskih uvjeta za drugu ligu, hehe), dok Monzi treba za ostanak..Sigurno da bi u ovoj utakmici Monzi dobro došao i bod, a tako nebi puno ostetili svoje 'suradnike'..Mislim da sam dokazao da klubovi surađivaju i uvjeren sam da Novara neče naštetiti vojim prijateljima i zapapriti im kraj sezone (iako su najbolji gost lige, uvjerljivo), samo me muči igrati x ili 1x..1x je također dobar koef, 1,45 no ostajem kod podjele bodova.

evo nesto s jednog foruma

Evo moj danas, dosta ziheraški...

Njemačka - Francuska

2 1,33

St Johnstone - Celtic

2 1,40

Real Madrid - Malaga

Najviše kornera

1 1,25 >:( >:( >:( >:( >:( 6:6  >:( >:( >:( >:( >:(

Celtic i po statistici i po kvaliteti treba pobjediti. Tim više što bi smanjili zaostatak za Gl.Rangersima koji su kiksali jučer... Francuska je kvalitetnija od Njemačke koja je oslabljena i koja igra slabo na ovom prvenstvu. Vrijeme je da Francuzi odigraju na razini svoje kvalitete... Real će dominirati utakmicom i očekujem da će imati više kornera od Malage koja će ipak biti u podređenom položaju. Na Santiago Bernabeu sumnjam da može biti drugačije...

i jedan zanimljiv single... Cibona - Hemofarm 2/1    tečaj je 6,50. Očekujem zanimljivu i ravnopravnu utakmicu sa infarktnom završnicom u Ciboninoj režiji. Mislim da su šanse da ovo prođe puno bolje nego što to koef. sugerira...

Na kraju je bilo 1/2...

Udinese - Sapmdoria 15:00 tip 1 @2,1

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;

2.3. Tekstovi tipa "Real Madrid pobjeđuje 100%" biti će momentalno brisani, te korisnici propisno sankcionirani;

handyellowcard.png

TO JE UREDU  ali za sada samdoria vodi 1:0

18:30Poljska(rm)-Španjolska 2@1.70

Izgleda da jos nitko nije u ovim kladionicama pogledo ni jednu utakmicu EP. Kvote odlicne hendikepi ogromni, samo sto mi uvijek ugazimo u govno. Spanjolce najvise volim od svih reprezentacija. Najvise zato sto su oni po meni jedna slika pravog sporta. Onog cistog pravednog i izvornog. Reprezentacija koja na svako natjecanje dolazi zeljna krvi, a ja takve najvise volim. Ako su u mogucnosti naguzit ce te 120 razlike, ponizit i unistit. Nakon sto padnes smijat ce ti se u facu. Oni ako izgube, to sigurno nije zato sto su se zajebavali nego zato sto nisu mogli. Drugi je krug i mislim da sad i dovode 2 golmana iz Valladolida. Igra imaju brz protok lopte, odlicnu kontru i polu kontru, te jako brzo dolaze do gola. Sto je meni najbitnije od svega kreativni su i mastoviti. Mislim da ce teretni Poljaci jako tesko izac na kraj sa lakonogim Spanjolcima. Kako sam i predvidio protiv Slovenaca su imali ogromnih problema. Znaci osnovni problem Poljaka je sto su teski i ako smijem primjetit pomalo tupi. Neznam zasto sami sebi nabijaju tempo i onda na kraju slipsaju. Da su Rusi odigrali protiv Norvezana kao sto su protiv nas. Obrisali bi pod sa njima. Jos jedan problem je sto Poljaci za daljnje natjecanje nemaju potrebnu sirinu i nisu opasni sa svih pozicija. Sto se tice vanjskih linija, tu su po meni iznimno kvalitetni, vratarska pozicija im je odlicno pokrivena, ali na krilnim pozicijama su katastrofalni. 1. Po meni lijevog krila uopce nemaju i nije mi jasno kako jedna zemlja od 40 milijona stanovnika nemoze nac 2 solidna krila. 2. Na desnom krilu im igra Jurasik. U njegove igracke kvalitete ne bih ulazio, meni jedan vrhunski igrac u svoje vrijeme, ali kao vanjski igrac. Dakle radi se o jednom igracu koji je prisilno krilo, naznam kako drukcije da nazovem tu poziciju. Covjek ipak ima 96 kila na 192 cm. Svaka njemu cast daje on golove, na kuteve na koje bi svako krilo dalo, cak i nas Ljubo Vukic. Ponekad proturi i neku na iskustvo, ali to jednostavno nije to i nije konkurentno. Danas se trazi vise. Stovise cini mi se da i nasa krila gube korak s vremenom jer se sad trazi da mozes uc tipa ulaz Abalo kao vanjski i opalit po golu. Po meni napadacki na tim pozicijama nedovoljno opasni. Zato mnoge ekipe dosta koncentriraju svoju obranu na njihove vanjske pucace. Primjer utakmice kako treba igrat protiv Poljaka je Slovenija. Znaci uc u jednu kontroliranu trku i jednostavno ih samljet se tempom. Obrambeno cak ponekad i pustit krila neka sutaju.

Spanjolcima je trka stil i mislim da je ovo jedna odlicna kvota. Tesko ce ovo poljaci dobit. Mislim da cu se do sutra cak odlucit i za Hendikep.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use