Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

4. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 16.9. - 19.9. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Standard Liege - Club Brugge   X2   1,25 (bet365)

Dvojba mi je bila između Cluba Bruggea i Royal Union koji oboje igraju dobro i u prvenstvu i u Evropi, ali zbog više odmora Bruggea i bolje forme ipak sam se odlučio za njih. Znači nižu same pobjede i u prvenstvu i u Ligi prvaka (Leverkusen 1:0 i Porto čak 0:4 - bila je kvota 7.00 na njih). Iako igraju brutalan nogomet nalaze se na drugom mjestu zajedno sa Genkom na 19 bodova i čak 5 bodova zaostatka za stopostornim Antwrepom. Nakon ove utakmice sljedi reprezentativna stanka i ne vjerujem da će ispuštat bodove.

Standard zadnje 3 utakmice pobjede, ali sve od 1 razlike protiv timova iz donjeg dijela tablice koji daju u prosjeku maksimalno gol po utakmici. Sve skupa imaju 4 pobjede, a ta još jedna je protiv Cercle Bruggea koji je zadnji. Mislio sam se izmeđi golova (više od 1,5) i ovoga, ali ne vjerujem da će Standard dati više od gola, a od Bruggea očekujem barem 1

Subota, 16:00, EPL

Newcastle - Bournemouth 1 (1.45) Germania

Iako trenutno stanje na tablici to ne prikazuje, Newcastle je puno kvalitetniji tim od Bournemoutha. B'mouth je nakon katastrofalnog poraza 9:0 od Liverpoola otpustio Scotta Parkera s trenerske pozicije te je još uvijek u potrazi za njegovim nasljednikom, a u međuvremenu su ostvarili remi protiv Wolvesa i pobjedu protiv Nott Foresta u gostima, ali i dalje ostaju prvi kandidat za povratak u Championship. Bivši trener B'moutha, Eddie Howe, dolaskom na klupu Newcastle izdigao je klub iz borbe za ostanak u borbu za mjesto u europskim natjecanjima, ali nakon samo jedne pobjede u prvih sedam utakmica ovo kolo si ne može dopustiti kiks.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use