Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

4. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 16.9. - 19.9. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @unkdy, @fic @BoskoBuha postavite svoje tipove za četvrto kolo Posljednje Šanse.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA TABELA!

Screenshot_101.png

Moj prijedlog za ovo kolo ide na pobjedu Tottenhama po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Screenshot_98.png

Hajduk - Istra, Hajduk daje više od 1 gola, 1,44 bet365

Hajduk je doma veliki favorit protiv Istre. Ono što je meni privuklo pozornost je da daju više od 1 gola po 1,44 tečaju. Pobjeda je 1,25. Osobno više volim opciju golova, a i Hajduk doma mi je za to do sada bio odličan pa nastavljam. Istina, Istra ima dobre rezultate ove sezone, pogotovo u zadnje vrijeme su stabilni. Ipak na Poljudu po ovom tečaju moram ići sa ovom okladom.

Web capture_16-9-2022_14832_www.688365365.com.jpeg

Poljska vs Francuska, Evropsko Prvenstvo u kosarci, dvojka kao kuca, kvota 1,25 kod kladionica bet365 i unibet

Analizu sam vec napisao u dnevnoj temi od petka. Zahvaljujem se kolegama sto su me pustili da prvi uzmem ovaj predlog. Tako me je isto prosle sezone jedan od administratora pustio da prvi uzmem pobedu Juventusa. Posto ja nikada nikoga ne bih pustio, izgleda da sam zaista kolega sa najgorim karakterom na Forumu, i da bih imao mnogo toga na nauciti od ostalih kolega.

Zrinjski-Igman Konjic pobjeda barem u jednom poluvremenu, 1.22 bet365

Zrinjski je u ovom trenutku jedan od najkvalitetnijih ekipa u BiH ligi, predostrožnosti radi postavljam tip pobjeda barem u jednom poluvremenu. Igman iz Konjica je novajlija u Premier ligi BiH, te osim pobjede na domacem terenu protiv ekipe Sarajeva nema nekih zapaženih rezultata. Ovdje vjerujem da Zrinkski moze i do konacne pobjeda, ali opet ponavljam ovo je 1 liga PS i samo iz tog razloga pobjeda u bilo kojem polubremenu.

Screenshot_20220916_125407.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use