Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

23.01.2010. Subota

Goksim

Recommended Posts

Cedevita - Buducnost

tip 1

under

i Buducnost under

CEDEVITA

Dolazi u Sutinska vrela Budućnost, momčad vrijedna respekta, kažu u KK Cedevita. Iz nekoliko razloga. Prvi je utakmica prvog kruga NLB lige, kada su Zagrepčani stradali u Podgorici s visokih 95:65.

"Bila je to tragična utakmica za nas, koju i dan-danas pamtimo. Baš zato imamo obvezu odigrati što bolji susret i isprati taj gorak poraz, revanširati se na pravi način," kaže prvi trener Slobodan Subotić, u bitno boljem raspoloženju od ne tako davno, kada je njegova momčad izgledala prilično razbijeno, kada su i ispali iz Eurochallenge kupa. "Je, izgledali smo loše, ali smo se srećom vratili na pravi način. Pokazali smo karakter kada je bilo najvažnije."

Njegove riječi prisnažuje i Damjan Rudež, hrvatski košarkaški olimpijac u redovima Cedevite.

"Skupili smo glave skupa i konačno krenuli kako treba. Pobjeda protiv Zadra u našoj dvorani, te još jedna, vezana, u Sarajevu protiv Bosne, daje nam za pravo da tako govorimo."

Budućnost je nezgodna momčad, i Subotić je svjestan toga pa poziva na oprez: "Znamo njihovu kvalitetu, znamo koliko igraju agresivno na vanjskim pozicijama, ali mislim da smo u dobroj formi i da možemo očekivati još jednui našu dobru utakmicu i nadam se pobjedu. Svi su igrali spremni i orni za igru. Nadam se da će i publika biti uz nas, barem u onom broju kao što je bila i protiv Zadra protekli vikend."

Svi su u Cedeviti spremni, osim 201 visokog krila Ivana Opačka koji se doduše oporavio od ozljede ali je pitanje koliko je i spreman za ozbiljno igranje.

BUDUĆNOST

Sa puno rovitih i povrijeđenih igrača, otputovali su košarkaši Budućnost M:tela u Zagreb, gdje ih večeras čeka meč sa Cedevitom. Stručni štab je više razmišljao o tome ko će moći da igra, nego o rivalu. Ekipa je “skrpljena”, svi su pošli sem Borisa Savovića, koji je u bolnici zbog virusa novog gripa (H1N1), ali je pitanje ko će biti u stanju da izađe na teren.

“Očekuje nas teška utakmica, Cedevita je mnogo bolja ekipa nego što to rezultati pokazuju. Ima kvalitet za sam vrh tabele. Oni su nakon dva vezana trijumfa u dobroj atmosferi, ali smo i mi u dobroj formi, igra,mo dobro i nadam se da ćemo nastaviti i protiv Cedevite. Meč je bitan za oba rivala. Njima d auhvate priključak za vrh tabele, a mi bi se sa trijumfom uključili u borbi za plasman među pet najboljih ekipa. Daćemo sve od sebe, pa vidjećemo šta će biti,” ističe krilni centar Vladimir Dragičević.

Za razliku od prvog meča, Cedevita je jača za Marina Baždarića, koga u taboru Podgoričana mnogo cijene. “Dolaskom Baždarića, dobili su mnogo. Radi se o jednom od najboljih igrača ne samo Cedevite, već i lige. Međutim, opasnost nam ne prijeti samo od njega. Tu su Žižić, Opačak, Anderson... Jedna dobra ekipa koja, ali ako odigramo kao što je bio slučaj u prvom susretu nije bitno ko je sa druge strane terena.”

Igrači Budućnost M:tela obećavaju maksimalnu borbu iz koje će pokušati da zabilježe novi trijumf. “ Imamo velikih kadrovskih problema, ali svi koji izađu na teren daće svoj maksimum. Imamo pravo na nadu, to nam niko ne može uzeti. Idemo da se borimo, da igramo jako u odbrani, a mirno u napadu kao u prethodnih nekoliko mečeva. Ako nam se ukaže šansa za pobjedu, nema sumnje da ćemo je iskoristiti. Imamo kvalitet da slavimo protiv Cedevite,” zaključio je Dragičević.

Preuzeto sa sl. stranice...

FIS World Cup 2009/10 Men - Downhill: Kitzbühel

Gruenenfelder, Tobias - Innerhofer, C    1

Tobias je jučer bio fenomenalan šesti s tim da je do zadnjih 20 sekundi prije cilja napadao i prvo mjesto ali je na kraju izgubio oko pola sekunde. Ipak u dobroj je formi i očekujem solidna današnji nastup. Innerhofer je "blijed" cijele sezone i IMO ima konstantno loše nastupe, a često odvozi i lošije nego što se od njega očekuje.

Unibet

Plus500 - 100,00 kn bonus BEZ depozita!!!Registrirajte se na http://bit.ly/Plus500

"Plus500 je višenamjenska platforma za trgovanje. Mi pokrivamo burze u UK, SAD-u, Europi i Aziji; uz trgovanje forexom, indeksima i sirovinama."

Više na http://svijetkladjenja.com/plus500-trgujte-dionicama-indexima-sirovinama-na-forexu-bonus-100kn/

Sevilla - Almeria 1 1,50

Sevilla u prevnstvu nije slavila rped svojom publikom već 4 utakmice, od početka 11.mjeseca. Da, gotovo je nevjerojatno da Sevilla nije 2 i pol mjeseca u prvestvu doma slavila, ali red je da se i to promjeni. Svakako su pod pritiskom zbog tog podatka, ali dolazi im idealan protivnik koji je jedan od najlošijih gostiju u ligi i koji će biti oslabljen za najboljeg strijelca. Ok, i Sevilla ima svojih problema jer Fabiano neće nastupiti, ali kvaliteta, domači teren, publika i sve je na strani domačina. Red je da prekinu porazavajuci, po njih, niz...

Man.Utd. - Hull

Hull over 19,5 booking points 1,65  unibet

Sudi Steve Bennett koji spada među suce koji solidno dijele kartone. Prvih 30ak minuta upozorava, ali nakon toga svaki opasniji start obicno je i karton. Hull je do sada u 21. utakmici dobio oko 40 žutih kartona što daje prosjek od oko 2 po utakmici. Ako uzmemo u obzir da će se braniti, igrati bunker i na kontre te da će biti prisiljeni Rooneya i Berbatova zaustavljati na svakojake načine mislim da je margina od 19,5 dosta mala i da bi Hull to trebao preci...

Ipak, dosta ovisi o kretanju rezultata...

Danas:

Hertha - Borussia MG 1

Sevilla - Almeria 1

Valladolid - Barcelona 2

Jedna vijest

-kladionice primaju velike uplate na par Šibenik-Darda (1.hrv.koš.) na pobjedu Šibenika koef 3.00

P.S. u guzvi sam, nemam vremena za obrazloženja, gornja tri para (plus chelsea koji je poceo) vjerujem da bi trebala proci, ja sam ih ispratio s srednjim ulogom. Sto se tice kosarke moguce da su namjestili utakmicu pa tko voli nek izvoli  ;)

Za neki hazardniji listić bi stavio 1 na Austriju (ili čak 1x bolje jer u toj skupini je sve nešt naopako).

-nošeni publikom igraju kao na drogama, pa redoviti kikseri Srbija možda padne

Florida - Toronto    k1

-inače Toronto je klub za koji ja navijam, pa sam upoznat sa svom situacijom

-ovo k je radi sigurnosti, jer i ako dođe do produžetaka Toronto ima tamo 1-10  :-\

-inače jako bitna tekma Floridi

A.Bondarenko - Zheng  1

- čini mi se da ta djevojka igra odlično premda je nisam vidio

dobila je zadnji turnir prije AO i ovdje rastura do se kineskinja muči

Norveška(-3,5) - Ukrajina        1

-mislim da će Norvežani mnogo ozbiljnije shvatiti Ukrajinu nego mi

FC Sevilla - UD Almeria (1 X 2) FC Sevilla ?

Union Olimpija - Zagreb CO (Oklada na pobjedu) Union Olimpija ?

Partizan - Zadar (Oklada na pobjedu) Partizan ?

Ivo Karlović (CRO) - Rafael Nadal (ESP) (1 2) Rafael Nadal (ESP) ?

moj listic za danas nemam vremena za komentare pojedinacno samo cu reci svi su izraziti favoriti koeficijent je 2.31

Za neki hazardniji listić bi stavio 1 na Austriju (ili čak 1x bolje jer u toj skupini je sve nešt naopako).

-nošeni publikom igraju kao na drogama, pa redoviti kikseri Srbija možda padne

Florida - Toronto     k1

-inače Toronto je klub za koji ja navijam, pa sam upoznat sa svom situacijom

-ovo k je radi sigurnosti, jer i ako dođe do produžetaka Toronto ima tamo 1-10  :-\

-inače jako bitna tekma Floridi

A.Bondarenko - Zheng   1

- čini mi se da ta djevojka igra odlično premda je nisam vidio

dobila je zadnji turnir prije AO i ovdje rastura do se kineskinja muči

Norveška(-3,5) - Ukrajina        1

-mislim da će Norvežani mnogo ozbiljnije shvatiti Ukrajinu nego mi

pripazi na Bondarenko-Zheng ;) .. zheng bi mogla iznenadit,jer je u nekakvoj formi

kaj kažete na phila-carolina  1?

svaki put kad stavim protiv caroline u gostima oni dobe  >:( >:(

ja očekujem pobjedu Philadlephie u hendikepu, zadnje 4 domaće tekme sve dobili u hendikepu, puno bolje igraju sada nego prije, a sa carolinom ove sezone imaju skor 3:0 u pobjedama i ovo je zadnja tekma ove sezone između ova dva tima...ja očekujem puno golova i pobjedu Philadlephie sa hendikepom...(2,30 je hendikep u HL)...tekma počinje u 19:00h

zadnja tekma između ova dva tima u Wakovia centru je završila 6:1 u korist Philadelphie, tada je carolina bila u strašnoj krizi, ali i sada imaju dosta ozljeđenih igrača i kao navijač Flyersa ne mogu propustiti odigrat ovaj hendikep...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use