Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.9.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.9. u 20:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
AC Milan (ITA) - Dinamo Zagreb (CRO) | Group E
Sudac: Jesus Gil Manzano (ESP)

18:45 CET - Warsaw (Municipal Stadium of Legia Warszawa)
Shakhtar Donetsk (UKR) - Celtic (SCO) | Group F
Sudac: Glenn Nyberg (SWE) 

21:00 CET - London (Stamford Bridge) 
Chelsea (ENG) - FC Salzburg (AUT) | Group E
Sudac: Ivan Kruzliak (SVK) 

21:00 CET - Madrid (Estadio Santiago Bernabéu) 
Real Madrid (ESP) - Leipzig (GER) | Group F
Sudac: Maurizio Mariani (ITA)

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium) 
Manchester City (ENG) - Borussia Dortmund (GER) | Group G
Sudac: Daniele Orsato (ITA)

21:00 CET - Copenhagen (Parken) 
FC Copenhagen (DEN) - Sevilla (ESP) | Group G
Sudac: Irfan Peljto (BIH)

21:00 CET - Turin (Juventus Stadium) 
Juventus (ITA) - Benfica (POR) | Group H
Sudac: Felix Zwayer (GER)

21:00 CET - Haifa (Sammy Ofer Stadium) 
Maccabi Haifa (ISR) - Paris Saint Germain (FRA) | Group H
Sudac: Daniel Siebert (GER)

Milan - Dinamo Zagreb 1 + Rafael Leao daje gol (2.60) bet365

Dinamo Zagreb je uživao u svom trenutku slave na dan otvaranja grupne faze Lige prvaka, pobijedivši Chelsea 1-0 prošlog tjedna u glavnom gradu Hrvatske. Hrvatski prvaci pružili su zrelu i vrlo jaku igru protiv engleskih velikana, ograničivši Plavce na vrlo mali broj šuteva u okvir gola. Dinamo Zagreb će se nadati da će uzeti još bodova kada danas bude putovao na Giuseppe Meazzu kako bi se susreo sa talijanskim prvakom Milanom u drugom kolu. Menalo i Šutalo su van terena zbog ozljeda.

Izjava Čačića pred susret sa Milanom:

"Dolazimo na San Siro kao vodeća momčad skupine i nastojimo to ostati i nakon sutrašnje utakmice, iako je Milan favorit. Vjerujem igračima, nadam se dobroj prezentaciji, ako tako bude, možemo se nadati dobrom rezultatu"

"S Milanom igramo u gostima, u ovom trenutku naše sutrašnje domaćine smatramo jačim suparnikom. Analizirali smo najjače poluge Milana, ako ćemo ih neutralizirati onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu. Ako ćemo biti koncentrirani i kompaktni kao protiv Chelseaja onda su sva tri znaka u igri. Mi imamo samopouzdanja, vjerujemo u sebe, mislim da je to najvažnije. Ali ponavljam, Milan je favorit. Iako smo autsajderi u skupini, mi protiv svakoga tražimo bodove, tražiti ćemo ih i protiv Milana. Mi u svaku utakmicu idemo pobijediti, ali pobjeda se kuje iz obrane. Za očekivati jest da će Milan u jednom dijelu imati dominaciju, ali ako ćemo biti koncentrirani i fokusirani kao protiv Chelsea, možemo se nadati da ćemo biti zadovoljni nakon utakmice"

AC Milan će tražiti svoju prvu pobjedu u natjecanju nakon što su prošlog utorka remizirali sa 1-1 u gostima kod Salzburga. Dobro su započeli svoju obranu naslova u Seriji A, pobijedivši četiri i remiziravši dvije od šest prvih utakmica u novoj sezoni. A Rossoneri su tijekom vikenda još jednom pokazali svoj pobjednički mentalitet, pobijedivši Sampdoriju sa 2-1 u gostima dok je Olivier Giroud postigao kasni gol za pobjedu u utakmici u kojoj je njegova momčad imala deset igrača na terenu.

Rafael Leao, koji je vjerojatno najbolji igrač Milana na početku sezone, dobio je crveni karton i preskočit će sljedeću utakmicu u ligi. Ipak, vjerujem da će Leao, koji je najbolji strijelac svoje momčadi ove sezone u Seriji A sa tri gola u šest utakmica, zabiti ovdje protiv hrvatskih prvaka.

Milan će biti jako motiviran za prvu pobjedu u Ligi prvaka. Znajući da će domaćini ozbiljno shvatiti svoje današnje protivnike nakon pobjede nad Chelseajem na otvaranju, teško da možemo vidjeti pozitivan ishod za hrvatsku momčad. Očekujem dominaciju i pobjedu Milana u ovoj utakmici, te gol Rafaela Leaoa u bilo koje vrijeme po kvoti 

Izjava Stefana Piolija pred susret sa Dinamom

"Ako odigramo na jako visokom nivou imamo velike šanse pobjeđivati i u Italiji i u Europi. Protiv Sassuola nismo bili na svojem nivou i nismo pobijedili. Protiv Dinama moramo iskoristiti sav svoj potencijal. U svakoj utakmici na teren pošaljem najjaču ekipu. Dobro nam ide, ali u Ligi prvaka imamo manje igrača jer nisu svi na listi. Rebić i Origi neće biti s nama, ali oporavio se Krunić. Idemo sutra maksimalno ozbiljno - rekao je trener Milana Stefano Pioli koji je svjestan da njegovu momčad čeka jako težak posao."

Screenshot_69.png

Izvor: bet365

Juventus vs Benfica,    Liga Prvaka,  1X. dupla sansa, kvota 1,37

Da ne poverujete da veliki unibet nudi kvotu od cak 1,37 na duplu sansu trulog Juventusa. Jos teze je poverovati da je moguce da sam u istorijskom postu od subote 10.09. napisao ovu istorijsku recenicu:”... kolege sa Foruma koji budu pratilu ovaj mec (Juventus vs Salernitana) neka pre urakmice popiju nesto za smirenje, posto ce Salernitana na utakmici povesti...”

Pocinje vec da me plasi ovaj moj talenat da predvidjam buducnost, ali ako nekog kolegu interesuje kakav ce imati ljubavni zivot u buducnosti, lako cemo se dogovoriti oko cene. 

Juventus ako veceras osvoji bod, treba da peva, a ako izgubi moze da se yebe sa dva poraza u prva dva kola. Benfica je trenutno za klasu bolja ekipa od Juventusa i mogli bi lako veceras do pobede, mada verujem da bi vec sada potpisali da uzmu bod i tako ustede na prevozu do Torina. Ako uz ovu duplu sansu dodate neki zicer, ManCity ili Psg ili nesto trece, dobicete double sa kvotom oko 1,65-1,70

prije sat vremena, ante16 said:

Šta mislite o ovim parovima, ovo bi po meni trebalo proci, za Italiju igraju dva odlicna igrača Sinner i Berettini i jos doma igraju, a nama nema cilica, a tako mi je i za drugi par srbima nema Noleta i mislim da ce to odradit Bautista i Alcaraz

Screenshot_20220914_123724.thumb.jpg.ae7e97579662b1fa7f634a25e0268f3b.jpg

Jel može par riječi o ovome. Ja koji pratim tenis uopće ne razumijem od kud sad Davis cup. Bio je na kraju sezona, znači pomaknuli su ranije. U medijima standardno nema ništa. Niti vidim u ponudi danas ni Hrvate, ni Srbe.

Vidim za danas Francuze i Nijemce. Na službenoj stranici nema uopće dnevnog rasporeda. Amaterizam na najjače. Ubili su taj Davis Cup sa ovom završnicom.

prije 3 minute, fic said:

Jel može par riječi o ovome. Ja koji pratim tenis uopće ne razumijem od kud sad Davis cup. Bio je na kraju sezona, znači pomaknuli su ranije. U medijima standardno nema ništa. Niti vidim u ponudi danas ni Hrvate, ni Srbe.

Nema jos parova jer se ceka zadnji tren odluka izbornika tko ce igrat

LP za danas:

Shakhtar - Celtic x2

Postavio i pisao sam već u PŠ. Dakle ovdje je Shakhtar domaćin samo formalno, igra se u Poljskoj. Celtic je u odličnoj formi ove sezone i kvalitetniji je. Ne bi baš trebao ispadati u obrani kao Leipzig u prvom kolu.

Man City - Borussia D. City daje više od 1 gola

Ovdje se očekuje efikasna utakmica i pobjeda domaćina. Idem sa njihova barem 2 gola. Borussia je imala dobre rezultate uz ne pretjerano dobru igru do vikenda, ali onda ih je Leipzig prizemljio sa 3:0. Danas bi im i City mogao dati novu lekciju.

prije 9 minute, ante16 said:

Nema jos parova jer se ceka zadnji tren odluka izbornika tko ce igrat

Prije bi barem stavili u ponudu one koje očekuje. Pa barem sad izbornici ne mogu kalkulirati. Ide se po rainkingu od pozvanih, prvi mora igrati protiv prvog, drugi protiv drugog. U onom starom formatu si mogao mijenjati prvog i drugog igrača. Dobro tada je svaki imao po 2 meča.

Ma mene je iznenadilo da se to uopće sada nakon US Opena igra. Mislim kome je ta ideja pala na pamet? Vidim Čilić otkazao.

Milan - Dinamo

Kolega @IzudinB je vec gore stavio analizu, pa necu duljiti nista nego samo predloziti 2 igre za singl ili neki sistem.

Ovako, ocekujem da startaju Moharrami i Ristovski na desnoj strani Dinama, gdje ce ih napadati ludi Leao koji je u strasnoj formi i najveca opasnost koja prijeti Dinamu i oni to znaju, i znaju da ce ukoliko njega zaustave biti puno blize pozitivnom rezultatu. Lik je prodoran strasno, brz, uvijek ide na prolaz, fintu, nema alibi igre, samo gas naprijed. 

Sudac je Manzano koji voli dati karton, a prilicno sam uvjeren da ce ga dabas dati Ristovskom i (ili)Moharramiju ako bude igrao, a po najavama starta sigurno.

Kvota na karton, bet 365

Ristovskom 3.60

Moharramiju 5

Ps.nadam se da ce ih dobiti za zadrzavanje igre zbog cuvanja rezultata😉 

AJMO DINAMOOO

Juce 2 od 3, nije lose, ali me iznenadio Atletiko..

21:00 Real Madrid - RB.Leipzig 1 @1.60

1.60kvota na Reala, retko vidjamo, a ja to moram odigrati.Jedini razlog zbog ove kvote je to sto je Benzema out za veceras, a znamo koliko je on bitan za tim..Ali nije Real samo Benzema, imaju sjajna igraca poput Rodrigo i Vinicius u napadu, vratio se i Hazard igra kao "9", upisao je gol i asistenciju vs Celtik sto nije lose, sredina nikad bolja Kroos,Modric,Valverde, dok u odbrani bez neke promene Rudiger,Alaba,Vazkez i Mendy.Real do sad su igrali bez Benzeme i protiv Celtica(igrao 29min i povredio se i nakon toga tim je zabio 3 gola) i prosla utakmica u La Ligi gde su razbili Maljorku sa 4:1, vezali su 8 pobjeda, stvarno su dobar tim..Leipzig, nakon onog kiksa protiv Ukrajince uvek ih igram kontra, izgledali su poput amatera.Verujem da nece biti bas lak mec za Reala ali po ovoj kvoti moram probati..Sigurnija varijanta PiK 1

Dodatni predlozi za Ls:

Celzi-Salzburg 1&2-6 1.75

Haifa-Psg 2&3+ 1.47; T1 0g 2.02kv

Maccabi Tel Aviv - PSG
Tip: Tim2 3+
Kvota:1.56

Prije svega, svima je poznato da je razlika u klasi bas ogromna.Istina Maccabi je u odlicnoj formi i jak je klub, ali ne za ovaj nivo takmicenja.Oni su u grupi pored PSG, Benfike i Juventusa apsolutni autsajderi i igrace ovih 6 utakmica bez nekog pritiska, vec sta urade-urade.Parizani standardno gaze sve pred sobom, u prvenstvu su prvi i u 7 kola uspjeli su postici cak 25 golova, trio Mbappe, Messi i Nejmar jednostavno gazi pred sobom i treba im svega par sekundi da se ni iz cega stvore u sansi za gol.U prvom kolu su pobjedili Juventus 2:1 i ovo im dodje kao jako dobra prilika da pobjedom uspostave dominaciju u ovoj grupi.Maccabi je u prvom kolu izgubio od Benfike 2:0 i stvarno u tom mecu nisu mogli nista, cak je Benfika mogla postici jos koji gol ali im je nedostajalo srece.
Izraelci vole da se nadigravaju i gaje brz i ofanzivan fudbal, svaki njihov mec je zanimljiv za gledanje i uvijek zavrsi sa velikim brojem sansi, najcesce i golova.Po meni njihove dvije najjace karike su napadac Pierrot koji je dosao iz Francuske druge lige i koji je sada njihov najbolji strelac kao i trener
Bakhar Barak, koga zovu Izraelski Nagelsman, i stvarno se radi o jednom vrhusnkom strucnjaku i treneru koji predstavlja pravog vodju i autoritet u klubu.
Po ulogu vidite da sam jako uvjeren da ce ih Parizani razbiti a razlog za to je prije svega ogromna razlika u kvalitetu i to sto Parizani veces igraju u najjacem sastavu, prije svega mislim da trio Messi, Nejmar i Mbappe.Pored toga, rekao sam da Izraelci igraju brz fudbal i to Francuzima svakako jos vise odgovara jer ce lako stvarati sanse koje njihovi ofanzivci lako iskoristavaju.Jos jedna po meni slaba tacka Izraelaca je defanzivac Sundgren, koji se slaba karika njihove odbrane i koji ima dosta problema sa pozicioniranjem.Kroz kvalifikacije Apolon, Olimpijakos i Zvezda su forsirali napad po njegovoj strani i stvorili veliki broj sansi, kao i Benfika u prvom kolu , takodje su Portugalci i gol postigli tako sto je pored njega Grimaldo centrirao i tako asistirao za gol.Kazem, u dosta je losoj formi i kada ga prodju sklon je neproracunatim faulima, a kada uzmemo u obzir da ce se veceras boriti sa prije svega Nejmarom, pa onda i ostalima, moze se reci da je u velikom problemu.
Sve u svemu, ocekujem apsolutnu dominaciju Parizana i stvaranje velikog broja sansi, te mislim da ce ih rutinski odraditi uz 3-4 gola.

prije 8 sati, mesrine said:

Milan - Dinamo

Kolega @IzudinB je vec gore stavio analizu, pa necu duljiti nista nego samo predloziti 2 igre za singl ili neki sistem.

Ovako, ocekujem da startaju Moharrami i Ristovski na desnoj strani Dinama, gdje ce ih napadati ludi Leao koji je u strasnoj formi i najveca opasnost koja prijeti Dinamu i oni to znaju, i znaju da ce ukoliko njega zaustave biti puno blize pozitivnom rezultatu. Lik je prodoran strasno, brz, uvijek ide na prolaz, fintu, nema alibi igre, samo gas naprijed. 

Sudac je Manzano koji voli dati karton, a prilicno sam uvjeren da ce ga dabas dati Ristovskom i (ili)Moharramiju ako bude igrao, a po najavama starta sigurno.

Kvota na karton, bet 365

Ristovskom 3.60

Moharramiju 5

Ps.nadam se da ce ih dobiti za zadrzavanje igre zbog cuvanja rezultata😉 

AJMO DINAMOOO

Za zaborav hh

prije 8 sati, fic said:

LP za danas:

Shakhtar - Celtic x2

Postavio i pisao sam već u PŠ. Dakle ovdje je Shakhtar domaćin samo formalno, igra se u Poljskoj. Celtic je u odličnoj formi ove sezone i kvalitetniji je. Ne bi baš trebao ispadati u obrani kao Leipzig u prvom kolu.

Man City - Borussia D. City daje više od 1 gola

Ovdje se očekuje efikasna utakmica i pobjeda domaćina. Idem sa njihova barem 2 gola. Borussia je imala dobre rezultate uz ne pretjerano dobru igru do vikenda, ali onda ih je Leipzig prizemljio sa 3:0. Danas bi im i City mogao dati novu lekciju.

Na kraju će i ostalo proći iako je bila muka ova LP. City okretao, Real vodi, PSG 3 gola. Nisam uživo ništa igrao, trebao sam Napoli sa igračem više, ali eto propustio sam ih.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use