Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

3. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 13.9. - 15.9. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Samo da upozorim trenutno vodecu prvoligas i ostali clanova da se previse ne opustaju i da vam malo dajem fora (krecem PS sa hendikepu)

Nakon blamaze sa tenisom i nogomet ovaj put idem sa NFL, ocekujem laganu pobjedu Broncosa al za svaki slucaj uzimam ovaj hendikep od 3.5 da ne bude neki egal na kraju, znaci pobjeda Denver ili da ne izgube sa 4 ili vise razlike je moj predlog.

Par se igra nocas u 02:15

image.png.871bb26910d8aac3f8953a7973e46e41.png

Shakhtar - Celtic x2, 1,4, SuperSport

Ako nakon pobjede kod Leipziga Shakhtar pobjedi i Celtic onda stvarno ne znam. Shakhtar igra domaće utakmice u Poljskoj. Celtic je odlično ušao u sezonu, u derbiju su sa 4:0 stradali i Rangersi. S obzirom na probleme Leipziga mogli bi ovdje do prolaza grupe. Za vikend su odmarali. Shakthar sa druge strane i dalje teško pobjeđuje u prvenstvu. Pobjedili su Leipzig koji nije najbolje ušao u sezonu i koliko sam vidio kontrirali su ih. Ovdje očekujem drugačiju utakmicu.

Ima i nekih vjerojatno zicera, ali idem opet protiv Shakhtara pogotovo po ovome tečaju.

prije sat vremena, fic said:

I nadam se da ćemo podići formu u ovoj ligi jer ovih čini mi se 5/10 u prva dva kola je užas.

Na tim promasenim parovima je pala cijela planeta... od Bayerna, Srbije, Chelsea, Kyrgiosa.. smatram da je veći užaš po Srbiju što je ispala od Italije, ili za Bayern što je popušio u 96' min pobjedu, nego što smo mi pali..Glavu gore, idemo dalje kolege..lp

Hej bivsi drugoligasi, a sadasnji prvoligasi

Secam se kao juce da je bilo. Tokom cele prosle sezone Poslednje Sanse, gledajuci sa distance, unutar druge lige je postojala saglasnost da je kvalitet druge lige oho-hoooo visi u odnosu na prvu ligu. Best of je svakako bilo zapazanje jednog kolege kako je “svakome ko je barem jednom u zivotu prosao pored kladionice jasno da je druga liga kvalitetnija od prve...” a koji je dobio na Forumu stopedest “like”-ova. Tako se i meni sa distance cini da bih bolje vozio od Charles Leclerca u Formuli 1. Sa distance mi se cini da bi mi bilo potrebno samo jedno popodne da malo upoznam bolid i stazu i da bih sigurno bolje vozio od Leclerca. A onda dodje realan zivot, pa jutros nisam uspeo da upalim kola, a posto nisam znao koji im je qurac, morao sam da izadjem peske. Tako ste i vi mislili da ste kvalitetniji od nas, pa je dosao realan zivot, i vi ex drugoligasi danas imate svi zajedno, jedan pogodak iz sest pokusaja, dok ja imam duplo vise pogodaka od svih vas zajedno. Budite sigurni da sve ono sto ste vi mislili o nama prvoligasima prosle sezone, danas isto to misle sadasnji drugoligasi o vama. Danas objavljujem stanje na samom dnu zbirne tabele Poslednje Sanse, samo poslednjia tri mesta od preko pedest ucesnika

@Goksim nula pogodaka

@fic nula pogodaka 

@unkdy nula pogodaka 

Hej @unkdy i @fic

Kada je prosle sezone @Goksim imao tri uzastopna promasaja u prvog ligi, mislio sam da je nemoguce da se takva istorijska sramota ikada vise ponovi, odnosno mislio sam da je nemoguce da je moguce gore od toga. Ako promasite vase predloge u ovom kolu, samo cete potvrditi da i od najgorih, postoje losiji. Ako se desi da je moguce promasiti tri predloga iz prva tri pokusaja, onda cemo od sledece sezone uvesti specijalne odbijenice, a budaletinu koja je predlozila specijalne pozivnice, uhapsiti.

Posto se iz kola u kolo menja situacija unutar prve lige, a kvote su podlozne promenama, objavljujem nove kvote za kladjenje unutar prve lige Poslednje Sanse, ako neko zeli da uplati na sebe:

Kvote na pobednika Poslednje Sanse bez @LeonardoDrugi :

@IzudinB kvota 2,62

@BoskoBuha kvota 3,25

@fic kvota 67,00

@unkdy kvota 67,00

I za kraj, necu vas vise podsmevati, dozvolio sam sebi pravo da napisem sta mislim o vama, jer su tek dva kola iza nas. Ostavicu vas na miru od danas, da mozete da se posvetite kladnjenju u prvog ligi, ako se to sto radite, uopste moze nazvati kladjenjem.

Ako uspem u narednih nekoliko sati da ponovo pronadjem strast, adrenalin, entuzijazam i emocije koje su me drzale prethodnih sezona, svakako cu postaviti svoj predlog.

Hej @Goksim, vrati se u prvu ligu, sve ti je oprosteno. Bio si najgori dve sezone uzastopno, ali si ipak mala maca, kada vidim da ima i gorih. Ako vec nemas kvalitet, imas barem nesto, barem si vlasnik Portala, pa bi na osnovu toga mogli da te proguramo u prvu ligu, ovi amateri  niti imaju kvaliteta, niti su vlasnici.

Hej @Goksim

ne verujem da ulazis u Topic prve lige Poslednje Sanse, jer ne znam sta bi ti ovde uopste radio. Uzimam tvoj izbor, kao moj predlog za kladjenje u trecem kolu, i to kao znak podrske. Sve sam ti oprostio, jako bih voleo da si ovde sa mnom u prvoj ligi, pa da mi se vrati strast, adrenalin, emocije i entuzijazam, koje sam izgubio vec nakon dva kola. Iako sam hteo da postavim kao moj predlog da Francuska moze da izgubi do pet razlike protiv Italije,  na Evropskom Prvenstvu u basketu, a verujem da ce pobediti, a ne izgubiti, ipak stavljam tvoj predlog, jer hocu da idemo zajedno ovo kolo, kao znak podrske da se sto pre vratis. Dakle, moj izbor za danas je pobeda Milana, kojeg ne mogu da smislim, protiv Dinama po kvoti od 1,25 kod kladionice bet365

Hej @fic

proveri sa @IzudinB koliko imas pogodaka, jedan ili nijedan. Jasno je da si postavio pobedu francuza kod kladionice bet365, gde postoji samo konacni pobednik. Sa druge strane, u tekstualnom delu si napisao “konacni ishod 2” a konacni ishod je bio nereseni ishod u regularnom delu vremena. U tabeli prve lige, @IzudinB ti je evidentirao promasaj, sto (u sebi) i zelim, iako bih ti ja priznao pogodak. Primetio sam da jedino ja i kolega @BoskoBuha uvek precizno navodimo te tri jednostavne reci “ukljucujuci i produzetke”. 

Pa logično je da se konačan ishod odnosi na kompletnu utakmicu. Tako piše i u domaćim kladionicama. Da piše regularno vrijeme odnosilo bi se na 40 minuta košarke. Na kraju krajeva valjda je jasno po kladionici i tečaju koje sam postavio.

Barem ja od kad igram PŠ ispišem par, tečaj, kladionicu te dodam screenshot. Uz to uvijek napišem dvije, tri rečenice o paru kojeg igram.

prije 2 sati, fic said:

Pa logično je da se konačan ishod odnosi na kompletnu utakmicu. Tako piše i u domaćim kladionicama. Da piše regularno vrijeme odnosilo bi se na 40 minuta košarke. Na kraju krajeva valjda je jasno po kladionici i tečaju koje sam postavio.

Barem ja od kad igram PŠ ispišem par, tečaj, kladionicu te dodam screenshot. Uz to uvijek napišem dvije, tri rečenice o paru kojeg igram.

Znam što znači konačan ishod i bila mi je namjera staviti pogođen tip. Tabela je nova i zna se dogoditi poneka greškica, nemojte zamjeriti, zato sam i rekao javite mi se u inbox ako vidite da je bila greška i nije problem sve ćemo riješiti, nitko neće biti oštećen kao što nije bio ni prošle sezone.

prije 11 minute, IzudinB said:

Znam što znači konačan ishod i bila mi je namjera staviti pogođen tip. Tabela je nova i zna se dogoditi poneka greškica, nemojte zamjeriti, zato sam i reko javite mi se u inbox ako vidite da je bila greška i nije problem sve ćemo riješiti, nitko neće biti oštećen kao što nije bio ni prošle sezone.

Ma sve pet, ne potrebna rasprava uopće. Osobno nisam ni otvarao još tablicu pa nisam bio ni uočio tu grešku. Inače bih ti poslao poruku.👍

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use