Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

3. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 13.9. - 15.9. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @GUINNESS, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @SKImperator, @COLT, @markec9, @deestock, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @stjepan91, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @Markez08, @vjekos, @campi91, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @slavcao1, @elnino, @smetko11, @Master of disaster, @nidjeveze, @colastefan, @llatin, @kameni2409, @hrki13, @Crnjak, @StatisticOS, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @duza87, @Humanic, @damir232

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 15:00 CET.

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA TABELA!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rukomet Liga prvaka 14.9.   20:45

Lomza Kielce - Nantes      1     1,35     bet365

kielce opet ove sezone puca visoko, imaju odličnu ekipu te su jedni od favorita za osvajanje ovogodišnje lige prvaka. na domaćem terenu očekujem pobjedu protiv solidnog nantesa koji je jači nego prošle sezone, ali nedovoljno za ekipu poput kielcea.

Hteo sam da odigram na inter to win at least one half i kec na milan. A kasnim. Zato igram maccabi haifa psg over 1,5 i 2. Kvota 1.22 bet365. Sve ove utakmice sam imao vezane sa kecom i over 1.5 na sugavi bayern za vikend. Vjerovatno cu vezati ove 3 utakmice za veci ulog. A u poslednji sedmici ne mogu da pogodim bazen. 

15.09.2022. 18:45 Europska liga

Real Sociedad - Omonia 1 (1.20) Germania

Real Sociedad je u prvom kolu pobjedio Manchester United u gostima i sada dočekuje ciparsku Omoniju koja je u prvom kolu pretrpjela težak domaći poraz od moldavskog sheriffa. Sociedad je puno kvalitetniji tim i ne bi trebao imati problema protiv prošlosezonske sedme momčadi ciparskog prvenstva koja je do plasmana u ovo natjecanje došla osvajanjem ciparskog kupa te izbacivanjem belgijskog genta u playoffu.

image.png.cb0feac2317fffa70194d2fd5edf193e.png

Maccabi Haifa – PSG   2 i Mbappe 1+ udaraca na gol   1,28 (bet365)

Paris je jednostavno prejak i ovo je pitanje gol razlike na kraju. Mislim da svakako Mbappe daje gol, ali biram sigurniju opciju. Mislio sam se između Neymara i Mbappe, ali Mbappeu fali samo jedan gol da se izjednači sa Cavanijem na mjestu najboljih strijelaca PSG-a u Ligi Prvaka.

image.png.9289680d3af949a4ebb5c633904f5654.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use