Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. kolo Prve lige Posljednje Šanse - 9.9. - 12.9. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Turska - Francuska konačni ishod 2, 1,27

Čitam da Larkina nema Turskoj. Francuska je ionako favorit. Bili su u teškoj grupi treći, porazi od Slovenije i domaćina Njemačke, pobjede protiv Litve i BiH. Bez Larkina šanse Turskoj se smanjuju i vjerujem da će Francuzi koji su fizički močni pogotovo pod košem to iskoristiti.

Screenshot 2022-09-09 at 15-53-03 TUR - FRA Turska - Francuska Detalji.png

Naprije zelim javno da se izvinim @LeonardoDrugi sto sam jako podcenio 1 ligu na nekoliko navrata i usao nonsalatno u nju, nakon 9/9 u summer ligu uz dobru formu i pripremu ja sam se jako izblamirao i pozurio da postavim par ranije i fulao glatko, ne samo ja nego vecina podbacili 2/5 u prvo kolo je blago receno sramno za prvoligase pa nadam se da cemo se opravit.

Malo da se pravdam sad od kad sam stavio Kirgos video sam da dan kasnije ima 2 veci zicera u CS a to su bili Faze 2-0 i G2 pobjeda al nisam hteo da menjam par, zato sto nikad nisam u toku proslu sezonu i kad sam imao dilema,trilema za sta da postavim ja u 90% slucaeva sam postavljao onaj par koji je ranije (da se ranije rjesim :D)

Za ovo kolo postavljam da ce Bayern dobit i zabit minimalno 2 golova, nakon 2 kikseva mislim da je redno da se isture i dobiju glatko.

image.png.1ac67a69ecf06355ec60549223a72ce5.png

Hej prvoligasi

dok cekam da veliki bet365 izbaci minimalni klizni handicap preko koga ce Nemacka pobediti Crnu Goru na Evropskom Prvenstvu, sto ce biti i moj predlog u Poslednjoj Sansi, hteo bih da vam napisem nekoliko recenica.

Verovatno ste zaboravili cemu sluzi Poslednja Sansa i zasto je kreirana. Postoji jer bi trebala da ima humanitarni karakter, a to je da pomognemo kolegama koji bi, mozda na napuste kladjenje jer su mozda usli u neku losu seriju. Cak i da je samo jedan kolega u dilemi da li da napusti kockanje, ako ga odvratimo nasim dobitnim analizama u prvoj ligi, Poslednja Sansa je ispunila cilj postojanja. Od Poslednje Sanse, ocekujem da kolegama sa Foruma promenimo zivot na bolje, ali ako kolege prepisuju vase predloge, zivot ce im otici na gore, da ne kazem u qurac, u to nema sumnje. Tri od pet ucesnika su vec uspeli da promase svoje prve predloge, a od ta tri ucesnika, jedan je administrator, a dvojica su drugoligasi ... ccccccccc

Hej, kolege, moze li to malo bolje, ili je ovo najbolje od vas? Mislim i da ste potpuno zaboravili na Pravilo Poslednje Sanse, koje govori o tome, da ako se nesto nepredvidjeno desi, a nije obuhvaceno Pravilima, vazi pravilo da ja donosim odluke, jer sam najbolji kockar na Forumu. Dakle, bilo bi dobro da vec sada znate, da ako se do kraja dana, desi nesto nepredvidjeno, neka svetska pandemija, ili dodje smak sveta i sva takmicenja na svetu se prekinu, proglasava se zvanicno trenutni poredak na tabeli Poslednje Sanse, a u tom slucaju proglasicu sebe pobednikom, a @IzudinB @fic i @unkdy ispadaju.

Hej @unkdy ako si ti bio ubedljivi i zasluzeni pobednik druge lige Poslednje sanse, mozes li mi reci kakvi su tek onda bili oni ostali ?????? Kao sto sam ti vec nekoliko puta rekao, sto pre zaboravis sta se desavalo u drugoj ili letnjoj ligi Poslednje Sanse, bice ti lakse, a imaces i koristi. Gledajuci kako se kladis od kada si u prvoj ligi, prvu i drugu ligu bih uporedio poput Nase i bosanskog svemirskog programa.

prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

Hej prvoligasi

dok cekam da veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 izbaci minimalni klizni handicap preko koga ce Nemacka pobediti Crnu Goru na Evropskom Prvenstvu, sto ce biti i moj predlog u Poslednjoj Sansi

Neiskusno od tebi da cekas klizne granice na b365 kad vec imas u ruske kladione i parimatch 3,5 4,5 ali kao najspremniji kockar na forumu (ne i najbolji) tu sam da ti asistiram

Moj predlog za drugo kolo prve lige Poslednje Sanse jeste pobeda Nemacke nad Crnom Gorom preko minimaklnog kliznog handicapa od 3,5 po kvoti od 1,23 kod kladionice bet365Dakle, predlog prolazi, ako Nemaka pobedi sa cetiri ili vise razlike, i to sam izabrao samo jer tako kaze srce, dok glava ili razum kazu da je over od 2,5 gola na utakmici Bayerna fix sezone.

Hej administratori

zaboravite sve sto sam napisao, osim onog dela posta gde se podsmevam svima koji su promasili predloge vec u prvom kolu. Menjam, i to defininitivno svoj predlog. Odustajem, od kosarke i za moj konacni predlog postavljam over 2,5 gola na utakmici Bayern vs Stuttgart po kvoti od 1,25 kod kladionice bet365.

Predlog sam promenio jer pravila Poslednje Sanse to dozvoljavaju.

prije 15 minute, fic said:

''Bravo i hvala'' Francuzi🤬. Neću više nikad odigrat neki par na temelju izostanka igrača kod protivničke ekipe. Kad god odigram odjednom ekipa koja je i inače lošija bez glavnog igrača u momčadi začudo proigra i ruši mi listić.

Turcima stvarno hvala jer nisu htjeli uzeti pobjedu.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use