Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

22.1.2010. Petak

tonivk

Recommended Posts

nisam pametan više ovo je užas zadnjih 3,4 dana...

danas sam natrpo pa ako prođe bit će ok ako ne dižem ruke od kalde za jedno vrijeme...

sad sam otišo prvi put u životu odigrat na aparatu hattricka koji do svih ima za 1 isključenje manje za šveđane HL, i SS imaju 5,5 oni 4,5..pa je kof sa 1,85 na 1,75...

uzeo sam za 1000 šveđani over 4,5 isključenja 1,75+mađarska over 4,5 isključenja 1,8+ južni 1,3...ukupno 3900 i stvarno ako padnem danas dižem ruke za jedno vrijeme od klade a tjedan mi je bio jebeno počeo...

nisam pametan više ovo je užas zadnjih 3,4 dana...

danas sam natrpo pa ako prođe bit će ok ako ne dižem ruke od kalde za jedno vrijeme...

sad sam otišo prvi put u životu odigrat na aparatu hattricka koji do svih ima za 1 isključenje manje za šveđane HL, i SS imaju 5,5 oni 4,5..pa je kof sa 1,85 na 1,75...

uzeo sam za 1000 šveđani over 4,5 isključenja 1,75+mađarska over 4,5 isključenja 1,8+ južni 1,3...ukupno 3900 i stvarno ako padnem danas dižem ruke za jedno vrijeme od klade a tjedan mi je bio jebeno počeo...

Ja danas nisam ništa igrao jer čekam vikend i ne sviđa mi se ponuda ali držim ti fige da prođe taj listić... Valjda će biti malo srece...  ;)

SC Freiburg - VfB Stuttgart (1 X 2) VfB Stuttgart ?

EC Red Bull Salzburg - KHL Medveščak Zagreb (Pobjednik 1. dijela) EC Red Bull Salzburg ?

Adler Mannheim - Iserlohn Roosters (Ukupan rezultat (regularno vrijeme)) Više od 4,5

ovih zadnja 2, 3 dana jako sam zadovoljan  ide me. A ovo je za danas i nadam se da ce proci  nije tako los listic ali ne vjerujem.Vidjet cemo?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use