Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

21.01.2010 cetvrtak

jaksa

Recommended Posts

20:10 Norveška(h-3,5)-Rusija 2@1.50 SS

Neznam cak ni zasto je Norveska ovdje neki veliki favorit. Kvota je 1.50.

Kao sto sam pomenio po meni imaju jako bezveznu igru, nema glave i repa. To se svodi na neke prodore Kjelinga koje on cesto zajebe i naravno super inteligentne suteve Mamelunda koji prolaze samo kod nas. Nisam uspio kvalitetno pogledat Rusija Ukrajina, ali mislim da ti sutevi nece prolazit kao kod nas. Ipak su Rusi dosta visoki Mozda malo tromi, ali nisu ni ovi nista ekstra brzanci. Nadam se samo da Rusi nece uc u trku sa Norveskom, ako  se to desi onda su sigurno izgubili utakmicu i to s velikom razlikom. Prva stvar je da su brzi, druga je da su Rusi svi tezi 5 kila vise nego bi trebalo. U stozer se vratio maksimov kao trener, pa sam uvjeren da nece doc do takve greske. Mislim da se Norvezani nece lijepo provest iz razloga sto je ovo ekipa Cehovski Medveda, koja kako sam vec rekao dosta lijepo gura u ligi prvaka i decki stvarno dugo igraju zajedno. Imaju jednog Rastvorceva koji ne prolazi igrace, nego ih jednostavno lomi u duelu, nema puno filozofije vise bih ja to nazvao nasrtajima nego driblingom. Kad nasrne na tebe mrcina od 200 cm i 115 kila je bi se ziv usro. Dakle ako je ko vidio Maglajliju uzivo, e jos veci od njega. Tu je i ne puno manji Chipurin. Mjere Rastvorceva -10. Pivot koji mozda ne daje puno golova, ali me jako zanima sto ce Loke napavit protiv igraca koji je njegovih tjelesnih predispozicija. Mada je po meni Loke dosta nadareniji tj. mudriji igrac. Vise po mojem ukusu. Tu je naravno i Igropulo o kojem ne treba puno pricat. Pise da igra desnog vanjskog, ali on je glava i rep. Ima kliker za dodavanje sto je najbitnije od svega. Ako je ko gledo sto je sve Zorman prodavo glupim Svabama i kako se Spiler Spilao sa njima onda zna o cem pricam,te tu je i njihovo sasvim Solidno krilo Dibirov. Najbrzi u ekipi i iskusan tako da ima ko i kontru istrcat. Neznam zasto Rusi po meni dosta slabo igraju, imaju jako dobru ekipu. Mislim kvalitetniju od Norveske, ako nista drugo imaju jedan veci spektar rjesenja u napadu, koji nekad zna zastekat. Obrambeno su dosta spori ali su zato jaki. Tako da bi mogao proc koji Norveski let i cekanje da blok padne i onda sut. Nemogu sebi pomoc, ali mrzim sablonu i radi toga naravno sjeverne reprezentacije

Nemogu se otet dojmu da je Norveska obrambeno dosta neinteligentna i ako pukne ova njihova 6-0 obrana mislim da su definitivno gotovi. Dokle god ce ona kako tako drzat imaju sanse za pobjedom i naravno ako Rusi krenu u nadtrcavanje sa njima. Tako da ja ovdje ocekujem malo golova, i zbog njihove obrambene inteligencije, ali i napadacke vise iskljucenja za Norvezane. Zato sto po meni imaju par kriticnih igraca koji su napadacki ok, ali obrambeno lose stoje. Cak su proslu utakmicu imali vise iskljucenja od nas, a Hrvatska igra sa hendikepom +2 iskljucenja za nas, jer nam igra Gojun. To je stvarno bilo tesko nadmasit. Nemojmo zaboravit da se ni Rusi ne maze u obrani. Rastvorcev je takodjer stalna musterija sudaca, ali mislim da je to zato jer obrabeno uvijek mora igrat protiv brzih igraca. Sigurno je da se jedan Fernandez, Narcis, Lackovic nemogu usporedjuvat s bilo kojim Norvezaninom. + ni jedan Norvzanin nezna ni sta je to uopce sut iz prvog koraka, a kamo li da zna to izvest, osim pokusaja Kjelinga, a znamo gdje vecina njegovih lopti zavrsi. Sreca pa ima ona mreza iza gola koja stiti navijace. Mislim da su Rusi stekli jedan dovoljan broj godina. Jedno Iskustvo igranja. Igraju dugo zajedno u Medvedima i mislim da je nekako dosao trenutak za njih. Sumljam da ce izgubit sa velikom razlikom. Naravno ako izgube. Ako bude malo golova, po meni su tu Rusi apsolutni favoriti. Zadnji godina smo ih maksimalno guzili, i sigurno je po meni da ce bas u ovoj utakmici dat sve od sebe.

20:00 Srbija(rm)-Danska 2@1.40 SS

Srbi imaju dosta dobru ekipu, ali mislim ne tako dobru. Nakon puno godina i nakon sto sam otkrio live streaming imat cu ih priliku gledat na jednom velikom natjecanju. Takodjer Dance nisam uspio gledat ove godine. Sudeci po utakmici s Austrijom cini mi se da nisu dali gas do kraja, uglavnom to  zato sto je Christiansen dao samo 4 gola, meni znak da se nije islo do daske. Dosta su stari po meni i imaju jedan genaracijski jaz, ocigledno je da se cekaju neki klinci kojih nema. Dakle imaju igrace od 35 pa onda od 25 godina. Zato mislim da su cuvali svaki atom snage u utakmici s Austrijom. Sjevernjaci te male utakmice uvijek solidno odrade. To im je nekako stvar prestiza i ako su bolji oni uglavnom pobjedjuju. Po meni ovaj par izbjec ako se more, ali mi je velika vjerojatnost da prodje. Jos nisam nikog gledo i tesko mi je sudit o jacini ekipa. Po meni veliki gubitak im je odlazak njihovg vratara Strebika i ne igranje njihovog desnog vanjskog (Zaboravi sam kako se zove, ali volio bih da me kolege iz Srbije podsjete i ostave njegovo ime u komentarima) koji je po meni uz naseg Peru ostao posljednji igrac te vrste. Znam da je znao sto cuda, jeben u obrani, prejak u igri jedan na jedan i sto je meni dokaz rukometnog znanja sut i dizanje iz prvog koraka. Mislim da je do skoro igrao, ali da se umirovio i vise neigra za reprezentaciju. Jako su izgubili na sirini zbog toga. Medjutim ako uspore igru na malo golova, svasta je moguce. S Dancima ni slucajno u trku

Čilić M.-Wawrinka S. 2 1.90

Dosad su igrali 5x i čilić je dobio zadnji susret nedavno u finali chenaija, igram 2 zato što se čilić jučer mučio protiv "malog" Tomića, a wawrinka je oba meča dobio jako uvjerljivo, i mislim da što će više igrat trajat, to će wawrinka imat veću šansu da pobjedi.

Karlović I.-Ljubičić I. 2 2.00

Eh, znači Ivo 39. ljubo 24, igrali dosad 1 i to prije 4.5 godine u notttinghamu na travi i dobio karlović u 3 seta 6:1 3:6 7:6, ivo iznenadio u 1. kolu, u drugom solidno prošo, ljubo u 1.kolu imao klinca od 16.5 god a u 2. dosta lako prošao, igram na ljubu zato jer ima isto jako dobar servis,ali puno bolju igru nego karlović, a uvijek igram na starijeg iskusnijeg kad igraju 2 iz iste države, makar bili puno mjesta jedan od drugog.

nisam stavljao ništa ovih dana na forum jer jednostavno neznam šta bi napisao u analizi a odigram dosta listića i to bude dosta nagruvanih parova...al eto u par riječi da nas ću odigrat ovo...

udarni listić

Tvedten over 5,5 @ 1,85...stnadardno norveško krilo koje puca sedmerce, protiv nas dao 9 golova a imao je i jedan promašeni sedmerac, ima punu minutažu,već je standardi par godina i po meni glavni kandidat u repki za preć over. rusi će igrat 60 obranu i teško će tu Loke zabijat,Kjelling će pucat ali i potrošit dosta lopti,ruski golman Brams nije baš malen i dobro skida udarce izvana ,tako da bi mogao Tvedten dobit loptu više,nadam se realizirat i još pokoji sedmerac pa da bude u over...

Norveška-Rusija 1x @ 1,4...teško je ić protiv starog lisca Maximova,ali norvežani bi trebali danas pokazat di jesu...kolega Bukva je napisao da je nedavno h2h dosta uvjerljiv makar mislim da danas neće bit tako uvjerljiv jer će utakmica bit dosta tvrda. Norvežni su utakmicu u minusu i ukoliko žele prenijet pokoji bod više trebali bi danas dobit, oni će proć skupinu ali neznam kolke su ima šanse za neke bodove ako danas izgube. dobra su repka, Ege odličan na golu,ako bude zaustavio Rastvorceva izgledna je pobjeda, plus toga što su norvežani puno brža ekipa,igraju i na kontre tako da su po meni veći favoriti...X osigurač uvjek dobro dođe...

ovaj par mi je posebno zanimljiv...

Danska-Srbija 1x @ 1,45

danska nakon kratog minusa na početku utakmice,dovodi utakmicu u kraj stalnim vodtsvom, uvijek je nezgodna prva tekma i još protiv domačina. kvaliteta je neusporediva,ali srbi se neće predat olako...imaju odličnog pucača Ilića,ali nije to repka koja trga,dosta ima mladih igrača a i nema one prave sloge,sigruno će ih vratit ovaj bod ali tu su islanđani pobjedili sami sebe. Danska ima odličnu ekipu Cristiansen,Knudsen,Hansen...odličnog Hvidta na golu koji i nije bio nešto extra protiv austrijanaca sa 11 obrana, ali danas bi trebao bit posebno motiviran. danci brza ekipa,igarju na kontre kvalitetnija ekipa,kof solidan mislim da bi moglo proć. očekujem da ima srbi imaju dosta isključenja a to bi trebalo ić na ruku dancima...

Kuznjecova -5,5 @ 1,6

Kuznja igra dobro, rješila lako prva dva kola...Kerber dobila Rezai 62 63,i tko nije gledao meč izgleda da je bilo lako ali daleko od lako, Rezai je bila jadna u jednom gejmu zapucala mrežu po 4 puta, a u cijelom meč puno puta, Kuznja je i uništila Pavlyuchenkovu koja je puno opasnija od Kerber. kuznja ima udarac,servis i neće baš tako lako bacat lopte van a Kerber bi mogla imat problema kod svog servisa...

danas sam i ja nagruvo

Listić za danas:

Hrvatska(h-4,5)-Ukrajina 1 1.50

Tvedten H.(-5,5+)-Nor-Rus 2 1.85

Austrija(rm)-Island 2 1.25

HC Pustertal-SG Cortina 1 1.25

Kuznetsova S.(h-5,5)-Kerber 1 1.60

Karlović I.-Ljubičić I. 2 2.0

Bryant K(-29,5+)-Cle-LAL 1 1.85

Čilić M.(sš)-Wawrinka S. 2 2.10

koef: 53.90

nisam stavljao ništa ovih dana na forum jer jednostavno neznam šta bi napisao u analizi a odigram dosta listića i to bude dosta nagruvanih parova...al eto u par riječi da nas ću odigrat ovo...

udarni listić

Tvedten over 5,5 @ 1,85...stnadardno norveško krilo koje puca sedmerce, protiv nas dao 9 golova a imao je i jedan promašeni sedmerac, ima punu minutažu,već je standardi par godina i po meni glavni kandidat u repki za preć over. rusi će igrat 60 obranu i teško će tu Loke zabijat,Kjelling će pucat ali i potrošit dosta lopti,ruski golman Brams nije baš malen i dobro skida udarce izvana ,tako da bi mogao Tvedten dobit loptu više,nadam se realizirat i još pokoji sedmerac pa da bude u over...

Norveška-Rusija 1x @ 1,4...teško je ić protiv starog lisca Maximova,ali norvežani bi trebali danas pokazat di jesu...kolega Bukva je napisao da je nedavno h2h dosta uvjerljiv makar mislim da danas neće bit tako uvjerljiv jer će utakmica bit dosta tvrda. Norvežni su utakmicu u minusu i ukoliko žele prenijet pokoji bod više trebali bi danas dobit, oni će proć skupinu ali neznam kolke su ima šanse za neke bodove ako danas izgube. dobra su repka, Ege odličan na golu,ako bude zaustavio Rastvorceva izgledna je pobjeda, plus toga što su norvežani puno brža ekipa,igraju i na kontre tako da su po meni veći favoriti...X osigurač uvjek dobro dođe...

ovaj par mi je posebno zanimljiv...

Danska-Srbija 1x @ 1,45

danska nakon kratog minusa na početku utakmice,dovodi utakmicu u kraj stalnim vodtsvom, uvijek je nezgodna prva tekma i još protiv domačina. kvaliteta je neusporediva,ali srbi se neće predat olako...imaju odličnog pucača Ilića,ali nije to repka koja trga,dosta ima mladih igrača a i nema one prave sloge,sigruno će ih vratit ovaj bod ali tu su islanđani pobjedili sami sebe. Danska ima odličnu ekipu Cristiansen,Knudsen,Hansen...odličnog Hvidta na golu koji i nije bio nešto extra protiv austrijanaca sa 11 obrana, ali danas bi trebao bit posebno motiviran. danci brza ekipa,igarju na kontre kvalitetnija ekipa,kof solidan mislim da bi moglo proć. očekujem da ima srbi imaju dosta isključenja a to bi trebalo ić na ruku dancima...

Kuznjecova -5,5 @ 1,6

Kuznja igra dobro, rješila lako prva dva kola...Kerber dobila Rezai 62 63,i tko nije gledao meč izgleda da je bilo lako ali daleko od lako, Rezai je bila jadna u jednom gejmu zapucala mrežu po 4 puta, a u cijelom meč puno puta, Kuznja je i uništila Pavlyuchenkovu koja je puno opasnija od Kerber. kuznja ima udarac,servis i neće baš tako lako bacat lopte van a Kerber bi mogla imat problema kod svog servisa...

umjesto norveške uzeo pobjedu hrvatske i islanda ali naravno da imam i na ostalim listićima norvešku 1x za srednje uloge

Ja ne mogu doć k sebi još...

Ovaj Island sam stavio, imali 37:34 u zadnjoj minuti, 37:36 i napad 15 sek prije kraja

i onda popiju gol 5 sek prije kraja tako da su Austrijanci zabili gol iz svoje polovice...  ???

Jednostavno ne znam...nemoguće...ako netko nije gledo ne može si zamisliti.

Prvi put nakon dosta vremena odigram već ulog i ovako šta se dogodi.

Ja ne mogu doć k sebi još...

Ovaj Island sam stavio, imali 37:34 u zadnjoj minuti, 37:36 i napad 15 sek prije kraja

i onda popiju gol 5 sek prije kraja tako da su Austrijanci zabili gol iz svoje polovice...  ???

Jednostavno ne znam...nemoguće...ako netko nije gledo ne može si zamisliti.

Prvi put nakon dosta vremena odigram već ulog i ovako šta se dogodi.

a ja svi listići popadali i još mičem norvešku sa glavnog i na preporuku uzimam island i hrvatsku pa jel ovo moguće jel to mogućeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use