Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.9.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.9. u 00:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Počinje nova sezona Posljednje Šanse!

UČESTVUJ BESPLATNO I OSVOJI!

YPDW7wb_d.png

Postavi tip u u prva dva kola te osiguraj svoje mjesto u Posljednjoj Šansi 2022/2023! Očekuje nas nikad zanimljivije natjecanje gdje ćemo se ugodno družiti kroz cijelu sezonu. Ukupni fond nagrada je 1.650€!

OSIGURAJ MJESTO U POSLJEDNJOJ ŠANSI!

14:15 Kecskemeti - Paks GG @1.61 #OTP Bank Liga Madjarska

Ja cu sa igram Paks do kraja sezone, svaku mogucu utakmicu.Zadnjih 21 utakmica 19x doslo oba daju, s kim god igrali oni pucaju sa sve strane, zabiju, primaju, sve je to tip top, zapratio sam ovaj tim jos prosle sezone, imali su najjacu seriju gde oba tima daju gol, preko 90%utakmica tip dolazi.Zadnjih 5 h2h,4x je doslo oba daju.Kecs na 6 utakmica zabili 7 primili 5, dok Paks zabili 11 primili 10..Jedan lagan tip, cisto da ispratimo moju ekipu, a i kvota je top😀

Ovi mecevi su izanalizirani ali posto ih ima dosta, analizu cu napisati u najkracim crtama...

📍Brentford-Leeds p1+&2+ @1.46....Brendtford je za svoje standarde vise nego dobro poceo sezonu.Do sada je najvise zapamcena po 4 gola koja su postigli protiv Junajteda u svega 35 minuta.Nalaze se na sredini tabele uz gol razliku 10:7 , sto je u prosjeku preko 3 gola po mecu.Danas im u goste dolazi Lids, koji takodje gaji ofanzivan stil fudbala, predvodjen Rodrigom koji se nalazi u odlicnoj formi.Ocekujem sjajan mec i mislim da bi ova dva gola trebali vidjeti bez problema...

📍Aston Villa - Man.City p1+&3+ @1.64...Haaland je usao ponovo u brutalnu formu i trenutno je sam postigao vise golova nego dosta timova.U dosadasnjih 5 kola postigli su cak 19 golova, sto je skoro 4 po mecu ali su i primili 5,sto je za njihove standarde lose.Ocekujem da krenu jako od samog starta, a vjerujem da i domacin ovde moze do gola, znamo svi da je City sklon primanju golova, pa kasnije jurenju rezultata.Ocekujem  da ovaj mec ode u 4+,5+...

📍Nantes-PSG Tim2 pp1+&2+..@1.50.....Mislim da je ovde manje vise svima jasno.Istina je da Parizani imaju odredjenih problema i mislim da ukoliko to brzo ne rijese, prvi ozbiljniji duel u Ligi Sampiona mogao bi jako lose zavrsiti po njih.Ipak, u sastavu imaju tri madjionicara...Nejmara,Mbappea i Messija i svoj trojici je dovoljno nekoliko sekundi da ni iz cega postignu gol.Razlika u klasi je ogromna i mislim da ce ovdje Parizani postici dva gola cak i u prvom dijelu susreta...

📍Frankfurt-Lajpcig p1+&2+ @1.36...Oba tima sa dosta neatabilnom odbranom ali i jakom ofanzivom.Werner se vratio u redove gostiju i vrijeme je da ponovo pokaze sta umije posle one neuspjesne epizode u Celziju.Ocekujem brz fudbal i mec sa dosta sansi...

📍Fiorentina - Juventus WIN2 @1.70 (ukoliko bude nerijeseno kvota 1)...Dosta tesko gostovanje za Juventus ali su realno dosta jaci.Ne igraju bas leprsavo i napadacki ove sezone ali predvodjeni Vlahovicem, Kosticem i Kvadradom mislim da bi ovaj mec trebali rijesiti u svoju korist.Ova kvota za ovaj tip mi se cini itekako dobra, jer kako sam i gore naveo, ukoliko bude nerijeseno, kvota za ovaj tip ce se racunati 1....

‼️‼️‼️‼️Sada cu vam ispisati jos nekoliko tipova bez pisane analize, jednostavno mecevi gdje ocekujem dosta golova.....📍Lacio - Napoli 3+ @1.70......📍Austria Vienna-Lustenau p1+&3+ @1.65...📍Club Brugge - Beerschoot W. 3+ @1.45📍...Slovan Liberec-Plzen 3+ @2.00..📍Debrecin -Mol Fehervar 1+1 (gol u oba pol.) @1.60...📍UMF Selfoss -UMF Grindavik p1+&3+ @1.55..📍Morton - Ayr p1+&2+ @1.65...📍Airdrieonans - Edinburg City p1+&2+ @1.42...📍East Five - Dumbarton p1+&2+ @1.52....

Proberite ili odigrajte sve na mali ulog, ili podijelite po tiketima, ja  cu vjerovatno svaku kombinaciju, ako vam treba kakav savjet ili neko misljenje, dublja analize, pisite 😎

Tottenham - Fulham 1 (1.50) bet365

Tottenham nije uspio nastaviti svoj pobjednički niz u srijedu, odigravši samo 1-1 protiv West Hama u londonskom derbiju. Spursi će u subotu poslijepodne odigrati još jedan susret protiv gradskih rivala kada ugoste Fulhama na stadionu Tottenham Hotspur. Momčad Antonija Contea je dosta napredovala u obrani u zadnjih nekoliko tjedana. Spursi su sačuvali svoju mrežu u uzastopnim pobjedama nad Wolvesom i Nottingham Forestom prije nego što su sredinom tjedna primili gol od West Hama.

Njihova zadnja linija bit će na velikom testu u subotu, budući da se suočavaju sa jednim od najubojitijih napadač u ligi. Fulhamov Aleksandar Mitrović je u utorak još jednom postigao gol pomažući svojoj momčadi da dođe do druge pobjede ove sezone. Fulham je sredinom tjedna razbio Brightona sa 2-1, čime su im nanijeli prvi poraz ove sezone. 

Tottenham je do sada dobio oba domaća meča ove sezone i bit će veliki favoriti za sva tri boda pred svojim navijačima. Harry Kane, koji je postigao četiri gola ove sezone, trebao bi imati dovoljno prostora da to ponovo uradi i protiv Fulhama koji je primio najmanje dva gola u svakom od posljednja dva gostovanja protiv Crawley Towna u Liga kupu i Arsenala u Premier ligi. Spursi imaju puno više kvalitete i dubine u svojim redovima zbog čega mislim da će i ostvariti pobjedu na svom stadionu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Uključen je i Early Payout u bet365 gdje računaju okladu dobitnom ako Tottenham povede sa dva gola razlike, što je ogromna prednost najbolje svjetske kladionice.

Tottenham: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon; Richarlison, Kane, Son

Fulham: Leno; Tete, Ream, Adarabioyo, Robinson; Reed, Palhinha; Decordova-Reid, Pereira, Kebano; Mitrovic

Screenshot_12.png

Izvor: bet365

Aston Villa - Manchester City 2 + više od 1.5 gola (1.50) bet365

Aktualni prvak Manchester City započeo je svoju novu sezonu na sjajan način i odlučni su ponovo podići naslov. Građani su zabili najviše golova u ligi čak 19 u prvih pet kola, dok imaju četiri pobjede i jedan remi. Također se čini da se njihova nova pojačanja polako navikavaju na engleski nogomet i mislim da će Pep Guardiola ove sezone ići na sve trofeje sa ovom super momčadi.

Pored toga, oni također imaju dominantne rezultate u međusobnim susretima protiv ovog protivnika tijekom posljednjih godina. Igrači Pepa Guardiole neporaženi su u 35 od proteklih 40 utakmica i ogromna je razlika u kvaliteti između ova dva tima. Također je napokon proradio i Erling Haaland koji je u prošloj utkamici postigao hat-trick i to u prvom poluvremenu. Očekujem barem jedan gol od njega i ovdje. Pored njega i Alvarez je pokazao svoje umijeće. Nevjerojatni igrači.

Aston Villa je do sada imala loš niz rezultata i to ih je odmah stavilo pod veliki pritisak. Imaju četiri poraza i jednu pobjedu u prvih pet utakmica i primili su ogroman broj golova do sada. Također treba spomenuti da su postigli gol ukupno samo tri puta od početka prvenstva. Aston Villa je izgubila tri od posljednjih pet susreta, dok su također primili dva ili više golova u dva susreta u tom periodu. Pobijedili su samo katastrofalnog Evertona sa 2-1 na ovom terenu ove sezone i to im je jedina pobjeda pred domaćim navijačima u četiri mjeseca, a u proteklih devet mjeseci uspjeli su ostvariti samo tri pobjede na ovom terenu. Očekujem pobjedu Cityja i barem dva gola na utakmici. 

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; Luiz, Kamara, Ramsey; Bailey, Watkins, Buendia

Manchester City: Ederson; Cancelo, Dias, Stones, Gomez; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Haaland, Alvarez

Screenshot_14.png

Union Berlin - Bayern 2 (1.36) bet365

Bayern je započeo još jednu sezonu u vrhunskoj formi i kako se čini ponovo će podići naslov na kraju sezone. Ovog vikenda igraju protiv Union Berlinga koji je također sjajan ove sezone. Međutim, na tabeli ih je sinoć prestigao Dortmund sa pobjedom protiv Hoffenheima, tako da će Bayern ovdje biti itekako motiviran za pobjedu. Imaju tri pobjede u prva četiri kola uz jedan remi protiv M'gladbacha. Nije ni čudo da su postigli najviše golova ove sezone od svih momčadi u ligi, a pored toga su primili i najmanje, nešto što smo navikli gledati od Bayerna u Njemačkoj.

Također treba napomenuti da su unatoč odlasku zvijezde Roberta Lewandowskog momčad uspjela održati ofanzivnu formu. Dolazak Sadija Manea također je bio sjajan dodatak njihovoj momčadi. Bayern je izgubio samo šest utakmica u proteklih deset mjeseci.

Što se tiče Uniona i oni su sjajno krenuli novu sezonu, upisali su tri pobjede i jedan remi u prve četiri utakmice baš kao i Bayern, ali mislim da njihov niz ovdje završava, jer igraju protiv daleko najboljeg tima u zemlji. Union Berlin nije uspio osigurati plasman među prva četiri prošle sezone u Bundesligi i stoga su se morali zadovoljiti  ulaznicom u Europsku ligu. Osim toga, imali su gol razliku od samo +6, dok su njihovi današnji protivnici imali čak +60. Pored toga Bavarci imaju dominantnije rezultate u međusobnim susretima.

Union je bio bez pobjede u četiri od posljednjih osam utakmica, dok nisu uspjeli sačuvati svoju mrežu u pet od prethodnih šest utakmica. Očekujem pobjedu Bayerna sa kvotom 1.36 u bet365 kladionici. bet365 kladionica daje veliku prednost svojim igračima, s obzirom da okladu računaju dobitnom ako Bayern povede sa dva gola razlike. Sretno!

Union Berlin: Ronnow; Jaeckel, Knoche, Doekhi; Trimmel, Thorsby, Khedira, Haberer, Ryerson; Siebatcheu, Becker

Bayern Munich: Neuer; Pavard, De Ligt, Hernandez, Davies; Sabitzer, Kimmich; Gnabry, Muller, Sane; Mane

Screenshot_15.png

Celtic - Rangers Oba tima po 2+ kartona ili 1 crveni karton (1.36) (3.50) bet365

Vječiti derbi Old Firm koji je popraćen uvijek sa velikim brojem kartona. Oba tima sjajno su krenula u novu sezonu. U prošlom kolu su kombinovano postigli čak 13 golova u svojim utakmicama. Celtic je pobijedio Dundeeja sa 9-0 u gostima, dok je Rangers ostvario pobjedu od 4-0 protiv Ross Countyja. Dijeli ih dva boda na tabeli i očekujem jedan žestok susret sa kartonima na obje strane terena. Očekujem barem po dva na obje strane terena po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Ne bi bilo loše pokušati igrati i na crveni karton, s obzhirom da sudac Nick Walsh daje dosta crvenih u posljednje vrijeme. Kvota da će biti crveni iznosi 3.50 što definitivno ima vrijednost. Sretno!

Screenshot_19.png

Screenshot_18.png

Screenshot_20.png

prije 7 sati, KoiSaran said:

Ovi mecevi su izanalizirani ali posto ih ima dosta, analizu cu napisati u najkracim crtama...

📍Brentford-Leeds p1+&2+ @1.46....Brendtford je za svoje standarde vise nego dobro poceo sezonu.Do sada je najvise zapamcena po 4 gola koja su postigli protiv Junajteda u svega 35 minuta.Nalaze se na sredini tabele uz gol razliku 10:7 , sto je u prosjeku preko 3 gola po mecu.Danas im u goste dolazi Lids, koji takodje gaji ofanzivan stil fudbala, predvodjen Rodrigom koji se nalazi u odlicnoj formi.Ocekujem sjajan mec i mislim da bi ova dva gola trebali vidjeti bez problema...

📍Aston Villa - Man.City p1+&3+ @1.64...Haaland je usao ponovo u brutalnu formu i trenutno je sam postigao vise golova nego dosta timova.U dosadasnjih 5 kola postigli su cak 19 golova, sto je skoro 4 po mecu ali su i primili 5,sto je za njihove standarde lose.Ocekujem da krenu jako od samog starta, a vjerujem da i domacin ovde moze do gola, znamo svi da je City sklon primanju golova, pa kasnije jurenju rezultata.Ocekujem  da ovaj mec ode u 4+,5+...

📍Nantes-PSG Tim2 pp1+&2+..@1.50.....Mislim da je ovde manje vise svima jasno.Istina je da Parizani imaju odredjenih problema i mislim da ukoliko to brzo ne rijese, prvi ozbiljniji duel u Ligi Sampiona mogao bi jako lose zavrsiti po njih.Ipak, u sastavu imaju tri madjionicara...Nejmara,Mbappea i Messija i svoj trojici je dovoljno nekoliko sekundi da ni iz cega postignu gol.Razlika u klasi je ogromna i mislim da ce ovdje Parizani postici dva gola cak i u prvom dijelu susreta...

📍Frankfurt-Lajpcig p1+&2+ @1.36...Oba tima sa dosta neatabilnom odbranom ali i jakom ofanzivom.Werner se vratio u redove gostiju i vrijeme je da ponovo pokaze sta umije posle one neuspjesne epizode u Celziju.Ocekujem brz fudbal i mec sa dosta sansi...

📍Fiorentina - Juventus WIN2 @1.70 (ukoliko bude nerijeseno kvota 1)...Dosta tesko gostovanje za Juventus ali su realno dosta jaci.Ne igraju bas leprsavo i napadacki ove sezone ali predvodjeni Vlahovicem, Kosticem i Kvadradom mislim da bi ovaj mec trebali rijesiti u svoju korist.Ova kvota za ovaj tip mi se cini itekako dobra, jer kako sam i gore naveo, ukoliko bude nerijeseno, kvota za ovaj tip ce se racunati 1....

‼️‼️‼️‼️Sada cu vam ispisati jos nekoliko tipova bez pisane analize, jednostavno mecevi gdje ocekujem dosta golova.....📍Lacio - Napoli 3+ @1.70......📍Austria Vienna-Lustenau p1+&3+ @1.65...📍Club Brugge - Beerschoot W. 3+ @1.45📍...Slovan Liberec-Plzen 3+ @2.00..📍Debrecin -Mol Fehervar 1+1 (gol u oba pol.) @1.60...📍UMF Selfoss -UMF Grindavik p1+&3+ @1.55..📍Morton - Ayr p1+&2+ @1.65...📍Airdrieonans - Edinburg City p1+&2+ @1.42...📍East Five - Dumbarton p1+&2+ @1.52....

Proberite ili odigrajte sve na mali ulog, ili podijelite po tiketima, ja  cu vjerovatno svaku kombinaciju, ako vam treba kakav savjet ili neko misljenje, dublja analize, pisite 😎

Dobro izanalizirani a Rodrigo dislocirano rame ima i nece igrati neko vrijeme..

Dalje onda nisam ni citao, mozda ima jos bisera 

Sretno uglavnom

Premier liga

Everton - Liverpool (13:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.68)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 1.32
Screenshot_1.png

Brentford - Leeds (16:00) bet365
Sudac: Robert Jones (2.75)
Prosjek ekipe 1: 1.66
Prosjek ekipe 2: 2.63
Screenshot_2.png

Chelsea - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Andrew Madley (2.31)
Prosjek ekipe 1: 1.66
Prosjek ekipe 2: 1.32
Screenshot_3.png

Newcastle - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Michael Salisbury (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.79
Screenshot_4.png

Nottingham Forest - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (2.96)
Prosjek ekipe 1: --
Prosjek ekipe 2: --
Screenshot_5.png

Tottenham - Fulham (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.55)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Screenshot_6.png

Wolves - Southampton (16:00) bet365
Sudac: John Brooks (5.25)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.68
Screenshot_7.png

Aston Villa - Man City (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.07)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.11
Screenshot_8.png

Primera

Mallorca - Girona (14:00) bet365
Sudac: Isidro Diaz de Mera (6.45)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Screenshot_9.png

Real Madrid - Betis (16:15) bet365
Sudac: Jose Maria Sanchez Martinez (5.09)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.24
Screenshot_10.png

Real Sociedad - Atletico Madrid (18:30) bet365
Sudac: Carlos Soto Grado (5.50)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.82
Screenshot_11.png

Sevilla - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (4.95)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.47
Screenshot_12.png

Serie A

Fiorentina - Juventus (15:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.65)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.00
Screenshot_13.png

Milan - Inter (18:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.87
Screenshot_14.png

Lazio - Napoli (20:45) bet365
Sudac: Simone Sozza (4.54)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.68
Screenshot_15.png

(Koeficijenti 3.9. u 12:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 14 sati, Filipo said:

Ja cu sa igram Paks do kraja sezone, svaku mogucu utakmicu.Zadnjih 21 utakmica 19x doslo oba daju, s kim god igrali oni pucaju sa sve strane, zabiju, primaju, sve je to tip top, zapratio sam ovaj tim jos prosle sezone, imali su najjacu seriju gde oba tima daju gol, preko 90%utakmica tip dolazi.Zadnjih 5 h2h,4x je doslo oba daju.Kecs na 6 utakmica zabili 7 primili 5, dok Paks zabili 11 primili 10..Jedan lagan tip, cisto da ispratimo moju ekipu, a i kvota je top😀

Paksi je prosle godine bio sinonim za over i sve stoji, ove sezone su promijenili trenera a taj trener je sada trener drugoligasa MTK pa cisto da ga uzimate 

prije 1 sat, mesrine said:

Dobro izanalizirani a Rodrigo dislocirano rame ima i nece igrati neko vrijeme..

Dalje onda nisam ni citao, mozda ima jos bisera 

Sretno uglavnom

Istina je, moja greska.Znao sam to ali totalno sam smetnuo sa uma, uostalom moj tip se nije ni zasnivao na tome, svakako moja greska.

prije 16 sati, Filipo said:

2:1 80 minut, ocekivao sam laganije ali je doslo kako god

21:00 G.AnteKoto 26,5+ @1.45 mozzart
Nije neka kvota, ali cisto sa imam sta da pratim, jer ocekujem dobru utakmicu grcku-italija..Pretpostavljam da ce se igrati brza kosarka, sa puno poene, grci su favoriti i ante je njihov glavni igrac, nema ko da ga cuva ispod kosa, ipak je jedan od najjacih igraca svjeta.Prvu utakmicu je zabio 27 ali ocekujem veceras i vise poena i vise suteva, ipak je odigrao 28min jer u vecina vremena imali su veliku prednost pa je igrao laganije..Danas ocekujem jaci otpor nego juce, i njihov igrac da prebaci bar 26 koseva..Sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use