Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 6.9. - 8.9. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Ostalo je još manje od 24 sata do početka prvog kola Posljednje Šanse! 

Pozivam sve sudionike Posljednje šanse prijašnje sezone te sve članove SvijetKladjenja foruma da, ukoliko već nisu, postave svoj tip u ovoj temi i tako se pridruže natjecanju ove sezone!

@furyshaa, @ante16, @drm, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @noja57, @tome1993

EP u košarci Italija - Hrvatska 

tip 1 1.64 @bet365

Hrvatska je ovdje upisala dvije pobjede protiv outsidera (Velike Britanije i Estonije) te izgubila od favorizirane Grčke. 

Italija nije nepobjediva, no igre koja pruža hrvatska reprezentacija ipak mi nisu dovoljno uvjerljive da ovdje mogu pobjediti domaćina. 

B3679D96-BA04-4EFF-B125-70E2365376E3.jpeg

EUROBASKET

Germany - Slovenia    FT/OT   2   1,52    bet365

slovenija po meni bolja ekipa, nakon poraza od BIH nemaju pravo na još jedan kiks. švabe sam gledo protiv litve, mala pomoć sudaca ali u ključnim momentima ipak su igrači litve lošim odlukama riješili utakmicu. slovenija je stabilnija ekipa od litve u ovom trenutku, puno opasnija s vanjskih pozicija i očekujem njihovu rutinsku pobjedu

Belgija-Turska/ Turska 81.5 manje (1.63) Lutrija

Prvi mec danasnjeg Eurobasketa gdje mislim da ce Turcima dosta tesko biti  iako su favoriti.Sva frka na mecu protiv Gruzije eskalirala je i van terena kada su navodno tri Gruzijca sacekala reprezentativca Turske i policija je ulazila u Tursku svacionicu.Pitanje je u kakvom je stanju sada ekipa a Belgija nije nimalo lagan protivnik.Ako im je Spanija dala 73,sumnjam da ce Turaka 82 ili vise.

• IzudinB locked and unlocked this topic

Pozdrav, ja ću danas da probam strijelca gola.

Leipzig - Shakhtar

tip Nkunku daje gol 1,78

Francuz je odličan. Šahtar je prilično raspadnut sastav, najviše je to posljedica sukoba u Ukrajini. Tamo je jedino koliko toliko ekipu očuvao Dinamo Kijev, dok će ostali imati velikih problema. Očekuje se goleada Lajpciga na domaćem terenu, a nekako mi nije logično da taj meč prođe bez gola Nkunkua.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use