Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 31.8.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Srijeda2.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Srijeda3.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.8. u 21:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Počinje nova sezona Posljednje Šanse!

UČESTVUJ BESPLATNO I OSVOJI!

YPDW7wb_d.png

OSIGURAJ MJESTO U POSLJEDNJOJ ŠANSI!

Arsenal -  Aston Villa 1 (1.45) bet365

Arsenal je i dalje najbolja momčad u engleskom prvenstvu ove sezone, sa 100% rekordom pobjeda. Nadat će se nastavku te forme pred domaćim navijačima protiv Aston Ville koja ima dosta problema. Topnici konačno ubiru plodove svog strpljenja sa Mikelom Artetom. Bilo je teško proteklih nekoliko sezona, ali sada se čini da ih Španjolac vodi dobrim putem. Na početku sezone su se najviše nadali plasmanu među top 4, ali sada se čak priča da bi tim mogao krenuti i prema naslovu. Već imaju vodstvo na vrhu tabele i važno im je pod svaku cijenu održati bodovnu prednost.

Topnici su u nizu od pet pobjeda, dok su pobijedili u 11 od posljednjih 12 utakmica. Postigli su čak 17 golova u posljednjih pet surseta.  Arsenal je pobijedio u devet od dosadašnjih deset nastupa na domaćem terenu. Također imaju dominantne rezultate u međusobnim susretima protiv Aston Ville tijekom posljednjih godina.

Gosti imaju čak tri poraza u prva četiri kola do sada, a uz to primaju dosta golova u posljednje vrijeme, pogotovo na gostujućim utakmicama. Aston Villa je izgubila tri od proteklih pet utakmica, dok su također bili bez pobjede u sedam od prethodnih 12 gostovanja. U ovoj utakmici očekujem pobjedu Arsenala po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. bet365 računa okladu automatski dobitnom kada Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice.

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tierney; Xhaka, Elneny; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Kamara, Ramsey; Bailey, Watkins, Coutinho

Screenshot_79.png

Izvor: bet365

Toulouse - PSG 2 (1.20) bet365

PSG je aktualni prvak Francuske i sjajno su započeli novu sezonu. U prva četiri kola imaju tri pobjede i jedan remi koji im se dogodio za vikend protiv Monaca. U toj utakmici su bili mnogo bolji tim, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Imali su čak 18 šuteva i 67% posjeda lopte. Postigli su čak 18 golova u prve četiri utakmice.

Njihov novi menadžer Galtier je smislio način na koji sjajni napadački trio može raditi zajedno. Lionel Messi, Neymar i Kylian Mbappe su napravili neke doista očaravajuće trenutke na startu sezone. Istina je da su doživjeli taj nesretni remi protiv Monaca, ali sada imaju šansu da se ove srijede vrate na pobjedničke staze protiv nedavno promovirane momčadi. Ne samo da je PSG aktualni prvak Francuske, već su krenuli na fantastičan način, da su već favoriti za podizanje naslova i ove sezone.

Tolouse je, kao što sam već i rekao, novopromovirana momčad kojoj se i prije početka predviđala loša sezona. U prva četiri kola uspjeli su ostvariti samo jednu pobjedu i to protiv katastrofalnog Troyesa. Redovno su primali golove, dok su i postizali. Međutim, sada igraju protiv daleko najboljeg tima u ligi, svi klubovi u Francuskoj su barem 10 klasa ispod današnjeg PSG-a, a kamoli jedan novopromovirani Toulouse koji vjerujem nije opremljen za borbu protiv aktualnog prvaka. Očekujem dominantnu pobjedu PSG-a po kvoti 1.20 u bet365 kladionici.

Imamo veliku šansu pogoditi ovu utakmicu i prije kraja, s obzirom da bet365 računa okladu dobitnom kada PSG povede sa dva gola razlike. Svi znamo da su šanse ogromne da se to ovdje i dogodi. Sretno!

Toulouse: Dupe; Aboukhlal, Nicolaisen, Rouault, Desler; Ratao, van den Boomen, Spierings, Dejaegere, Chaibi; Dallinga

PSG: Donnarumma; Bernat, Kimpembe, Marquinhos; Pereira, Verratti, Sanches, Hakimi; Icardi, Neymar; Mbappe

Screenshot_80.png

Juventus - Spezia 1 (1.28) bet365

Juventus je jedna od apsolutno najboljih momčadi u talijanskoj ligi posljednjih nekoliko godina, a prošle sezone su osigurali tek četvrto mjesto. Sada se žele vratiti na tron, a s obzirom da nisu baš sjajno započeli novu sezonu sa jednom pobjedom u prva tri kola, ovo je sjajna prilika da poboljšaju samopouzdanje u momčadi. Stara dama je primila najmanje golova od svih momčadi u natjecanju prošle sezone.

Dakle, bivši prvaci su također napravili nekoliko važnih transfera tijekom prijelaznog roka i odlučni su u namjeri da vrate svoju staru slavu. Pored toga imaju i sjajan međusobni omjer protiv Spezije. Juve je bio neporažen u 12 od proteklih 16 susreta. Mislim da ovdje idu po pobjedu po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout.

Što se tiče Spezije, oni su se prošle sezone morali zadovoljiti 16. pozicijom malo iznad granice ispadanja. U cijeloj sezoni su uspjeli ostvariti samo deset pobjeda. Izgubili su čak 22 od 30 ligaških utakmica, a samo je posljednjeplasirana momčad izgubila više (23). Treba napomenuti da su imali i zabrinjavajuću gol razliku na kraju sezone čak -30. Spezia je bez pobjede u 16 od prethodna 23 susreta. Sretno!

Juventus: Szczesny; Danilo, Rugani, Bremer, Sandro; Miretti, Locatelli, McKennie; Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Spezia: Dragowski; Hristov, Kiwior, Nikolaou; Gyasi, Sala, Bourabia, Bastoni, Reca; Verde, Nzola

Screenshot_81.png

Juventus vs Spezia, Serie A najava meca

Bez analize za danasnji mec, iako ce vecina kockara odigrati jedinicu. Ja sam izabrao da budem dugorocno koristan po kolege sa Foruma, pa bih danas preporucio da jos od juce pocnete da uplacujete jedinicu kao kuca na Psg protiv Juventusa, na utakmici Lige Prvaka koja se igra 06.09. i gde ce ih francuska plasticna govna odrati kao volove. Kada su izasli parovi Lige Prvaka, jedinica na Psg je bila kvotirana sa 1,55 dok je danas pala na 1,40 a i to ce padati do pocetka meca.

Sutra pocinje deveti mesec, a ja jos uvek nisam objavio (dobitnu) analizu za dugorocno kladjenje, na pobednika Serie A, a kako sada stoje stvari, ko zna kada cu. U Serie A je samo jedna stvar sigurna. Ekipe ce se podeliti na prvih deset, sa jedne strane, i drugih deset, a izmedju tih klubova ce biti jedna veeeeelika provalija. Do pre nekoliko godina, scudetto se gubio na malim utakmicama, tako sto su Roma, Napoli ili Inter gubili titule gubeci bodove protiv “malih” klubova, dok ce se ove, kao i prethodne dve-tri sezone, titule gubiti u medjusobnim susretima prvih deset klubova. Juventus je vec uspeo da prospe cetiri boda, na gostovanju nikad goroj Sampdoriji, i kod kuce protiv Rome, gde su cak i poveli. Sezona jos nije ni pocela, a veliki Juventus vec salje ocajne signale. Odgledao sam sve tri njihove utakmice, i ono sto mogu da kazem jeste da ce vam uplata na jedinicu kao kuca na Psg, ako uplata bude dovoljno velika, promeniti zivot, i to na bolje. Mislim da ne postoji gori trenutak, kao ni gori protivnik, po Juventus u ovom trenutku od Psg-a.. Osim toga, protivnik sa tehnickim kvalitetima, i napadom kakav imaju francuska plasticna govna, su poslednja stvar koja je potrebna Juventusu u ovom trenutku. A u ovom trenutku su potpuno nepovezani, ocajni, rastrzani, osakaceni povredama, i sa katastrofalnim srednjim redom. Posto ce ove godine, sezona biti specificna, zbog prekida za Svetsko Prvenstvo, mislim da ovi iz Juventusa sada imaju samo jedan problem, a to je ne zaostajati puno za vodecim klubovima u prva tri meseca, do prekida sezone. Kada pocne drugi deo sezone, ostaje im da se molitvama nadaju da ce moci da se srede, vrate povredjene igrace, i kao i prosle sezone kako-tako ukljuce u borbu za vrh. Pred pocetak sezone, kvote za titulu su bile 2,65 na Inter i 2,87 na Juventus, pa nakon samo desetak dana, 2,65 i 3,15 dok su danas 3,25 na Inter i cak 4,50 na Juventus. To je i moj drugi predlog za sve kolege sa Foruma. Preporucujem da joj juce uplatite bare neki iznos na scudetto Juventusa, iako gotovo sigurno nece biti prvaci. Kvotu od 4,50 na Juventus verovatno nikada vise necete imati, a oni ce se vremenom posloziti, to je sigurno. Kvota od 4,50 je odraz trenutne forme i situacije, ali ce se to promeniti, nadajmo se ne na gore, vec na bolje. Poslednje utakmice su igrali bez Bonucci-a, Di Marie, Szczesny-a, Pogbe (gde su zapravo pojacani, sto francusko go*** ne igra), a vec duze su bez Chiese.

Dakle, za danas, samo alternativno kladjenje, jedinica na Juventus protiv Spezie, vezana sa jedinicom kao kuca, na Psg (ukupna kvota 1,84), pa ako uz neke molitve Juventus povede, obavezno odbrana doubla sa X-om, neresenim ishodom na danasnjem mecu. A kada dodje 06.09. pod uslovom da ste do tada vec rasprodali imovinu, sav novac na pobedu francuskih plasticnih govana.

Inace juce je jedinica na Inter bila 1,14, dok je danas jedinica na Juventus 1,27, a iako postoji razlika izmedju Cremonesea i Spezie, ona sigurno nije tih 0,13.

prije 1 sat, Nebojsao said:

Marey ce lagano da  ispusi...

I ja često krenem računati pad prije kraja tenisa, ali Murray je stvarno zahvalan. I sa umjetnim kukom i često lošom igrom pronađe put do pobjede protiv ovakvih protivnika. Kod njega nema predaje i to sam volio i prije kad je bio u vrhu. Sigurniji mi je on da će ovakav meč okrenuti, nego bilo tko od mlade generacije. Glava je to. Na kraju je ubio ovog rezultatom. Meč nakon drugog seta više nisam ni pratio.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use