Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.8.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_51.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.8. u 20:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb vs Bodo/Glimt Liga Prvaka, najava meca

 

Danas necu napisati analizu za kladjenje, mada imam dva predloga, koja sam vec odigrao pre dva-tri dana. Danas cu biti mental coach, pa ako neko iz Dinama cita ovaj smesni Forum, mozda bi mogao biti koristan. Sto se tice analize, rostera, liste povredjenih … to neka rade administratori ili ostale kolege, danas cu biti mental coach, a to je visi nivo od obicnog administratora.

Ponudjene kvote na ovaj mec pretpostavljaju da je na danasnjem mecu Dinamo favorit, ali ne i za prolaz dalje, posto je prolaz gostiju kvotiran sa 1,60, dok je prolaz Dinama kvotiran sa 2,25.

Pre nego sto budem mental coach, odmah da napisem da Dinamu veceras zelim sve najgore, kao uostalom i svim balkanskim klubovima. Juce su ispala, hvala qurcu, beogradska govna, a nadajmo se da ce danas ispasti i zagrebacka (govna), pa ce se samo potvrditi da je Balkan najgore mesto na svetu. Ako bi danas Dinamo ispao, mozda bi se ubrzala odluka da se stadioni u Beogradu i Zagrebu preoru, i da se na njima zasadi plemenita, korisna i lekovita biljka Erythroxylum coca, a od koje se prave lekovi poznatiji kao kokain. Korist od tih lekova je sto izazivaju euforiju, entuzijazam, pricljivost i dobar osecaj “do jaja”, a sve to sigurno ne mozete doziveti gledajuci utakmice Dinama ili Crvene Zvezde.

Posto sam danas mental coach, a ne kockar-analiticar, u postu cu napisati motivacioni govor koji bih, da sam u prilici odrzao zagrebackim govnima, i to u svlacionici, neposredno pred pocetak meca.

“...Slusajte me dobro, zagrebacka govna. Vi ste najbolji balkanski klub, ali to nije pohvala, vec uvreda. Nekada davno, kada smo bili zajednicka drzava sa ostalim danasnjim balkanskim zemljama, nekoj budali je palo na pamet da smo svi mi u stanju da pravimo automobile. To smece koje je izlazilo sa fabrickih traka je isto tako, kao sto ste i vi, bio najbolji balkanski proizvod. Taj otpad, jos dok je izlazio sa fabrickih traka je bio zastareli proizvod od nekih 30 godina, u odnosu na Evropu, raj na zemlji. Dakle, to smece koje se zvalo “Yugo” je imalo grube linije, odvratan izgled, a tesko da je iko verovao da je taj otpad uopste bio u stanju da se krece. Neudoban, krut kao qurac, nefunkcionalan, spor, ruzan … pa ipak najbolji na Balkanu, jer boljeg nismo ni imali. Druga stvar je sto je u Usa, nakon sto su ga poslali na probni test, proglasen najgorim proizvodom koji je usao na teritoriji Amerike i to ne samo u kategoriji automobila. Dakle, dinamovci, vi ste najbolji balkanski proizvod, ali je to dovoljno da budete najgori klub na svetu. Veceras vam je Bog, sreca, sudbina ili ne znam ko, omogucio da nakon Shkupi-a, Ludogoretsa i Bodo/Glimta dodjete do Lige Prvaka sto se nikada vise nece dogoditi. Prosle sezone niste bili u stanju ni gol da date moldavskim govnima, ove sezone necete proci norvezane, a sledece godine cete morati da prodjete Juventus, Barcelonu ili Chelsea, ako zelite da vidite Ligu Prvaka. Danasnji vasi protivnici dolaze iz sela od 55.759 stanovnika, a igraju na livadi koja prima 8,270 gledalaca, ali ste seljacine, ipak vi, a ne norvezani. Da niste seljacine, ne bi vas kladionice kvotirale sa 2,25 da cete proci dalje.

Utakmica jos nije pocela (ovaj motivacioni govor, kao mental coach, drzim zagrebackim govnima, neposredno pred izlazak na teren), ali vec sada znam kako cete igrati. Sporo, bez igre, bez ideje, bez koncepta, jedno ogromno nista. Iako utakmica nije ni pocela, vec sada znam, da ce vam u 60-om minutu dusa izaci na nos i da necete imati snage za celo drugo poluvreme, iako trenirate deset sati dnevno. Iako vam za prolaz treba pobeda, vec sada znam da cete se junacki braniti u bunkeru iskopanom ispred vaseg gola. Znam i da ce se lopta od vasih odbranbenih igraca odbijati kao od drveta, a znam i da cete na kraju utakmice imati jedan i po sut ka protivnickom golu. Mediji ce verovatno danasnju utakmicu najavljivati sa “istorijska” ili “utakmicom sezone”, a ja cu je nazvati utakmicom, na kojoj cete pokazati da li ste seljacine ili niste. Ako ne uspete da prodjete jedan Bodo/Glimt znajte da nikome nece biti zao vase eliminacije. Ako niste u stanju da prodjete norveske ribare, postare i vodoinstalatere, ne znam sta mislite da vas ceka u Ligi Prvaka, koju mozete samo da sanjate, igrajuci protiv Bayerna, ManCity ili Real Madrida.

Da ste gledali mec Chelsea vs Tottenham, mogli ste da vidite trenera pevaca Antonia Conte-a koji se umalo pobio sa trenerom domacih, koliko je zeleo da izvuce povoljan rezultat, a takav je i kod kuce, u krugu porodice, kada je jednom, igrajuci sa cerkom neku drustvenu igru, i kada je nesto krenulo po qurcu, i poceo da gubi od cerke, sve pobacao i prekinuo igricu. Posto niste gledali italijana, sigurno cete norvezane docekati sa cvecem i poljupcima. Iako znam da ne zasluzujete da igrate cak ni Conference League, ipak sam uplatio over 2,5 gola po kvoti od 1,70 kod kladionice William Hill i to samo zato sto je kod njih kvota najvisa. Iako znam da ste seljacine koje zasluzuju da beru Erythroxylom cocu, a ne da igrate fudbal, ipak cu poslednji put u zivotu, uplatiti da prolazite dalje i to po kvoti od 2,25 kod velikog bet365. I za kraj, ako ste juce gledali Crvenu Zvezdu, da vas podsetim na jedan mentalni klasik. Na tudjim greskama se uce pametni, a na svojim budaletine.

Dakle, kolege, ovo nije analiza za kladjenje, vec motivacioni govor koji bih, da sam mental coach, odrzao zagrebackim seljacinama neposredno pred pocetak meca. U razgovoru sa tim pajserima bih svakako pokazao tiket koji sam vec uplatio na over 2,5 gola i poslednji pokusaj da ti seljaci mozda mogu da prodju jedan obicni Bodo/Glimt.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Bodo/Glimt 1 (1.80) bet365

Bodo/Glimt nosi minimalnu prednost od jednog gola na stadion Maksimir, gdje će ih večeras dočekati zagrebački Dinamo u uzvratnoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka. Norveški prvak je zaslužio pobjedu u prvoj utakmici prije osam dana, budući da je bio nešto bolji. Izabranici Kjetila Knutsena su imali čak 18 šuteva po golu, no samo su dva išla u okvir. Na sreću njihovih navijača, jedan od njih je završio iza Dominika Livakovića. Bio je to pogodak Amahla Pellegrina u posljednjim minutama prvog poluvremena.

Pellegrino je generalno Bodo/Glimtov najbolji igrač. Norveško krilo ima 19 golova u 17 nastupa ove sezone u Eliteserienu. Govoreći o norveškom prvenstvu, Bodo/Glimt je tamo prekinuo svoj pobjednički niz remiziravši protiv HamKama (2-2) u subotu u meču u kojem je Pellegrino zabio dva gola. Bodo je sada na trećem mjestu na tabeli sa sedam bodova između njih i vodećeg Moldea nakon 19 odigranih kola. U posljednje vrijeme su pokazali mnogo bolju igru na domaćem terenu nego na gostovanjima u Europi.

"Dobro smo se pripremili za uzvrat, naravno da nam je cilj igrati pametno i ne izlagati se previše, ali mi želimo igrati napadački, to nam je u klupskom DNK. Mogli smo u prvoj utakmici ostvariti i bolji rezultat, ali i dalje je sve otvoreno"

"Nećemo imati podršku naših navijača, ali ja u potpunosti vjerujem svojim igračima. Imamo plan igre kojega se moramo držati, ali i prilagođavati se kako utakmica bude odmicala. Već smo igrali europske utakmice, želimo i da publika uživa u nogometu", rekao je Knutsen pa odgovorio na pitanje koga bi izdvojio u Dinamu:

"Dinamo je odlična momčad u kojoj je jako teško nekoga istaknuti. Dobri su i individualno, a ako bih nekoga morao izdvojiti, onda je to njihova sedmica (Luka Ivanušec). Bit će zanimljivo, imaju veliku širinu, opasni su, s puno igrača dolaze u završnicu, ali i mi želimo igrati napadački."

S druge strane, zagrebački Dinamo ima pet bodova prednosti na vrhu 1. HNL zahvaljujući nizu od pet pobjeda i remija u prvih šest kola. Oni nemaju pravu konkurenciju u svojoj zemlji. No, moramo reći da su se hrvatski prvaci u posljednjih nekoliko godina jako dobro snašli i izvan granica svoje zemlje. Modri redovito igraju grupnu fazu Lige prvaka ili Europske lige u posljednjih nekoliko godina. Imat će i veliku podršku na Maksimiru, s obzirom da je rasprodan.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvrat play-offa Lige prvaka Dinamo - Bodø/Glimt na stadionu Maksimir u utorak poslijepodne rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice! Dinamo će u srijedu u ovoj važnoj utakmici za plasman u grupnu fazu Lige prvaka imati veliku podršku svojih navijača s tribina. Vidimo se na Maksimiru! Zajedno do Lige prvaka!" piše na Dinamovim stranicama.

Oglasio se i Arijan Ademi

"Svi znamo što nas čeka, koliko je protivnik zahtjevan. Očekujemo jako tešku utakmicu, ali mi smo spremni za to. Veseli nas i što su karte rasprodane, to nam je veliki vjetar u leđa."

Ademi je uvjeren kako Dinamo danas bolje poznaje Norvežane i bit će spremniji. Sada ih bolje poznajemo, najbolje nekoga upoznaš kada ga osjetiš na terenu. Znamo njihove kvalitete i nadam se da ćemo uspjeti u naumu i uzeti tu pobjedu."

"Sigurno nam podiže samopouzdanje. Puno nam to znači, posebno ako znamo koliko smo imali problema protiv tih protivnika prošle sezone. Znamo da sada puno bolje izgledamo i nadam se da ćemo tako nastaviti i sutra. Puno nam to znači, želimo to i nadam se da ćemo to ostvariti."

Izjava Ante Čačića

 Svi znamo što to znači za nas i hrvatski nogomet. Ovu utakmicu dočekujemo u dobrom ozračju, a znamo da ćemo imati veliku potporu s tribina. Vjerujem u dobro izdanje Dinama, iako su Norvežani kvalitetna momčad. Nadam se da ćemo kroz devedeset minuta napraviti sve što je potrebno kako bismo vidjeli Ligu prvaka, rekao je Ante Čačić i nastavio:

Oni su puno dominantniji na svom terenu nego na gostovanjima. Međutim, držim da bi sada trebali biti u dobrom izdanju. Budemo li i mi takvi, možemo se nadati dobrom rezultatu. Bodo/Glimt nije za podcjenjivanje, za njih imam puno poštovanja, ali mi smo domaćini i imamo iskustva igranja u Europi. Istina, tu je i rezultatski minus. Međutim, čak i da smo u Norveškoj odigrali neriješeno, na svom terenu bismo morali pobijediti.

Znajući da Dinamo ima jak europski pedigre i da je Bodo/Glimt izgubio tri i remizirao jednu od četiri gostovanja u kvalifikacijama za Ligu prvaka u posljednje dvije godine, večeras idem sa pobjedom Dinama po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristkovski, Sutalo, Peric, Ljubicic; Tolic, Misic; Ademi, Orsic, Menalo; Petkovic

Bodo/Glimt: Haikin; Sampsted, Hoeibraaten, Amundsen, Wembangomo; Vetlesen, Hagen, Saltnes; Mvuka, Pellegrino, Salvesen

Screenshot_65.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - Bodo/Glimt 1 (1.80) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Bodo/Glimt nosi minimalnu prednost od jednog gola na stadion Maksimir, gdje će ih večeras dočekati zagrebački Dinamo u uzvratnoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka. Norveški prvak je zaslužio pobjedu u prvoj utakmici prije osam dana, budući da je bio nešto bolji. Izabranici Kjetila Knutsena su imali čak 18 šuteva po golu, no samo su dva išla u okvir. Na sreću njihovih navijača, jedan od njih je završio iza Dominika Livakovića. Bio je to pogodak Amahla Pellegrina u posljednjim minutama prvog poluvremena.

Pellegrino je generalno Bodo/Glimtov najbolji igrač. Norveško krilo ima 19 golova u 17 nastupa ove sezone u Eliteserienu. Govoreći o norveškom prvenstvu, Bodo/Glimt je tamo prekinuo svoj pobjednički niz remiziravši protiv HamKama (2-2) u subotu u meču u kojem je Pellegrino zabio dva gola. Bodo je sada na trećem mjestu na tabeli sa sedam bodova između njih i vodećeg Moldea nakon 19 odigranih kola. U posljednje vrijeme su pokazali mnogo bolju igru na domaćem terenu nego na gostovanjima u Europi.

"Dobro smo se pripremili za uzvrat, naravno da nam je cilj igrati pametno i ne izlagati se previše, ali mi želimo igrati napadački, to nam je u klupskom DNK. Mogli smo u prvoj utakmici ostvariti i bolji rezultat, ali i dalje je sve otvoreno"

"Nećemo imati podršku naših navijača, ali ja u potpunosti vjerujem svojim igračima. Imamo plan igre kojega se moramo držati, ali i prilagođavati se kako utakmica bude odmicala. Već smo igrali europske utakmice, želimo i da publika uživa u nogometu", rekao je Knutsen pa odgovorio na pitanje koga bi izdvojio u Dinamu:

"Dinamo je odlična momčad u kojoj je jako teško nekoga istaknuti. Dobri su i individualno, a ako bih nekoga morao izdvojiti, onda je to njihova sedmica (Luka Ivanušec). Bit će zanimljivo, imaju veliku širinu, opasni su, s puno igrača dolaze u završnicu, ali i mi želimo igrati napadački."

S druge strane, zagrebački Dinamo ima pet bodova prednosti na vrhu 1. HNL zahvaljujući nizu od pet pobjeda i remija u prvih šest kola. Oni nemaju pravu konkurenciju u svojoj zemlji. No, moramo reći da su se hrvatski prvaci u posljednjih nekoliko godina jako dobro snašli i izvan granica svoje zemlje. Modri redovito igraju grupnu fazu Lige prvaka ili Europske lige u posljednjih nekoliko godina. Imat će i veliku podršku na Maksimiru, s obzirom da je rasprodan.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvrat play-offa Lige prvaka Dinamo - Bodø/Glimt na stadionu Maksimir u utorak poslijepodne rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice! Dinamo će u srijedu u ovoj važnoj utakmici za plasman u grupnu fazu Lige prvaka imati veliku podršku svojih navijača s tribina. Vidimo se na Maksimiru! Zajedno do Lige prvaka!" piše na Dinamovim stranicama.

Oglasio se i Arijan Ademi

"Svi znamo što nas čeka, koliko je protivnik zahtjevan. Očekujemo jako tešku utakmicu, ali mi smo spremni za to. Veseli nas i što su karte rasprodane, to nam je veliki vjetar u leđa."

Ademi je uvjeren kako Dinamo danas bolje poznaje Norvežane i bit će spremniji. Sada ih bolje poznajemo, najbolje nekoga upoznaš kada ga osjetiš na terenu. Znamo njihove kvalitete i nadam se da ćemo uspjeti u naumu i uzeti tu pobjedu."

"Sigurno nam podiže samopouzdanje. Puno nam to znači, posebno ako znamo koliko smo imali problema protiv tih protivnika prošle sezone. Znamo da sada puno bolje izgledamo i nadam se da ćemo tako nastaviti i sutra. Puno nam to znači, želimo to i nadam se da ćemo to ostvariti."

Izjava Ante Čačića

 Svi znamo što to znači za nas i hrvatski nogomet. Ovu utakmicu dočekujemo u dobrom ozračju, a znamo da ćemo imati veliku potporu s tribina. Vjerujem u dobro izdanje Dinama, iako su Norvežani kvalitetna momčad. Nadam se da ćemo kroz devedeset minuta napraviti sve što je potrebno kako bismo vidjeli Ligu prvaka, rekao je Ante Čačić i nastavio:

Oni su puno dominantniji na svom terenu nego na gostovanjima. Međutim, držim da bi sada trebali biti u dobrom izdanju. Budemo li i mi takvi, možemo se nadati dobrom rezultatu. Bodo/Glimt nije za podcjenjivanje, za njih imam puno poštovanja, ali mi smo domaćini i imamo iskustva igranja u Europi. Istina, tu je i rezultatski minus. Međutim, čak i da smo u Norveškoj odigrali neriješeno, na svom terenu bismo morali pobijediti.

Znajući da Dinamo ima jak europski pedigre i da je Bodo/Glimt izgubio tri i remizirao jednu od četiri gostovanja u kvalifikacijama za Ligu prvaka u posljednje dvije godine, večeras idem sa pobjedom Dinama po kvoti 1.80 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici.

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristkovski, Sutalo, Peric, Ljubicic; Tolic, Misic; Ademi, Orsic, Menalo; Petkovic

Bodo/Glimt: Haikin; Sampsted, Hoeibraaten, Amundsen, Wembangomo; Vetlesen, Hagen, Saltnes; Mvuka, Pellegrino, Salvesen

Screenshot_65.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Samo mala opaska, posto sam gresku uocio vec vise puta(u sastavima se navodi igrac koji SIGURNO nece nastupiti, a npr sada je to Misic koji ima kartone, a nece startati sigurno ni Tolic) pa me zanima od kud se vade ti podaci? 

 

Ps.prognozu podrzavam i istog sam misljenja, sretno nam

Link to comment
Share on other sites

Just now, Ivan98 said:

Pozz svima , 

Samo kratko nešto mi je zapalo za oko 

Mitrović 3 gola u 3 tekme zasad ,prošle sezone u Championshipu 43

(+Puca penale ) 

IMG_20220823_224526.thumb.jpg.d7aa2447548570a559289a8301eeb883.jpg

Bet nudi čak koeficijent 7 da će Mitrović dogurati do 20+ golova , po meni malo pretjerano i mislim da se isplati zaganjat 

Fulham ne djeluje loše i vjerujem da neće biti kanta za napucavanje 

Nažalost kvotu na 25+ golova su oborili skoro upola ,trenutno nude "samo" 15 ,ja sam još  neki dan za sitno ispratio i bilo je 26.. 

IMG_20220824_124851.thumb.jpg.5beb95e7503e4b36a885a2af54bf5221.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

prije 48 minute, mesrine said:

Samo mala opaska, posto sam gresku uocio vec vise puta(u sastavima se navodi igrac koji SIGURNO nece nastupiti, a npr sada je to Misic koji ima kartone, a nece startati sigurno ni Tolic) pa me zanima od kud se vade ti podaci? 

 

Ps.prognozu podrzavam i istog sam misljenja, sretno nam

Podatke o sastavima vadim iz raznoraznih medija i naših i stranih i podaci o sastavima nisu konačni, ovo su mogući sastavi i uvijek stavljam moguće sastave koji nisu 100%, s obzirom da ih ne možemo sa sigurnošću znati tek sat vremena prije utakmice, vidim da Misic nece nastupiti, ali za Tolića nisam bio siguran. Evo ažuriranog mogućeg sastava sa Indexa. 

Tko će započeti utakmicu?

Ante Čačić ima nekoliko kadrovskih pitanja uoči dvoboja s Norvežanima. Ono najveće je - tko će zamijeniti kartoniranog Josipa Mišića? Najočitija opcija bio bi Robert Ljubičić, ali prema dosadašnjoj Čačićevoj praksi, možemo austrijskog Hrvata ponovno očekivati na poziciji lijevog beka, a Petra Bočkaja na klupi.

To bi značilo da će Arijan Ademi u sredini terena morati ponijeti značajno veći dio defenzivnih obaveza, a partneri u sredini terena vjerojatno će mu biti Martin Baturina i Luka Ivanušec. U takvoj postavi je najupitnije postoji li dovoljno balansa u sredini terena ili je ona preofenzivna.

Upitno je i koji će dvojac zauzeti stoperske pozicije, ali odmaranje Boška Šutala u prvenstvenom ogledu protiv Osijeka sugerira da bi mu Čačić mogao dati prednost pred danskim braničem Rasmusom Lauritsenom, koji je dobio i virozu te nije poznato u kakvom je stanju.

Bruno Petković bio je možda i najbolji igrač Dinama u Norveškoj, a protiv Osijeka je dao gol. Ipak, čini se kako trener Plavih u ovom trenutku više naginje Josipu Drmiću u središtu napada. Bivši igrač Rijeke teško se snalazio na umjetnoj travi, a protiv Osijeka je ušao tek na poluvremenu.

Screenshot_68.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use