Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

20.01.2010 srijeda

jaksa

Recommended Posts

Marseille-Le Mans sri 19:00 1,35  ss

Marseille spada u vrh francuskoga nogometa i sada je na 4 mjestu a La Mans je na donjem dijelu ljestvice trenutno na 18 mjestu imaju 4 pobijede 4 nerijesene i 12 poraza gol razlika im je 17:31 hocu reci forma im je katastrofa. ali nije Marseille nesto pretjerano dobar gol razlika im je 31:21 ali to je sve statistika. ali da skratimo danas racunam na pobijedu domacina. I jos sam u razmisljanju odigradi manje od 3 gola jer u medjusobnim susretima od 2003 presli su 3.5 gola samo 1 put i to je Marseille slavio 5:0. I jos za one koji gledaju cijelu statistiku Marseille ima 5 pobijeda 5 puta je bilo nerijeseno a 2 puta pobijeda la mansa.

Nogomet, Afrički kup nacija

17:00 Nigerija-Mozambik 1 @ 1.30 ss

Nigerija je trenutno na 22. mjestu fifine ljestvice, Mozambik na 72. mjestu. Vidi se da je razlika u kvaliteti velika. Nigerija se nalazi na 2. mjestu u skupini, i mislim da će ovom današnjom pobjedom potvrditi tu poziciju. Mozambik i Benin iz te skupine mogu jedino sebi međusobno parirati. Mislim da su Egipat i Nigerija apsolutni favoriti za proći dalje, i da će tako i biti. Dakle, nemam što puno za pričati, danas prolaz Nigerije

Arsenal-Bolton - zaostale utamice (2.kolo) sri 20:45 1,25  ss

Ovdje nemem sto reci sve ide u korist arsenala i jedino je pitanje dali ce iskoristiti priliku koja im se pruza da dojdu na drugo mijesto ispred manc. i priblize se chelseu tj izravnaju sa njim koji ima 48 bodova

Sochaux - Lille 2 1.95

Lille u zadnjih 6 utakmica ima 6 pobjeda u odličnoj su formi i trenutno su 2 na ljestvici dok je Sochaux 15

Lillie ima gol razliku 22:4 u zadnjih 6 utakmica dok Sochaux u zadnjih 6 utakmica ima 2 pobjede 2 nerješene i dvije izgubljene a gol razlika 3:4 i mislim da bi ovo lille mogao lagano dobit

Grenoble - Bordeaux 2 1.45

Bordeaux u 6 utakimica ima 5 pobijeda i 1 nerješenu prvi su na ljestvici i bježe drugoplasiranom lille-u 7 bodova dok je grenoble uvjerljivo zadnji ima gol razliku 11:35 i samo 1 pobijedu u 20 odigranih utakmica ipak treba uzeti u obzir da će bordeauxu faliti prvi golman Cedric Carrasso

Bordeaux u 6 utakimica ima 5 pobijeda i 1 nerješenu prvi su na ljestvici i bježe drugoplasiranom lille-u 7 bodova dok je grenoble uvjerljivo zadnji ima gol razliku 11:35 i samo 1 pobijedu u 20 odigranih utakmica ipak treba uzeti u obzir da će bordeauxu faliti prvi golman Cedric Carrasso

Mislim da je Rame dovoljno iskusan pogotovo protiv Grenoble-a tako da golman ne bi trebo biti nikakav hendikep. Grenoble na polusezoni vec zaostaje 13 bodova i vjerujem da vec lagano razmisljaju o slaganju ekipe za drugu ligu. Bordo bi ovo trebao dobit i da se domacin trudi iz petnih zila jer su daleko bolja momcad.

Sochaux - Lille 2 1.95

Lille u zadnjih 6 utakmica ima 6 pobjeda u odličnoj su formi i trenutno su 2 na ljestvici dok je Sochaux 15

Lillie ima gol razliku 22:4 u zadnjih 6 utakmica dok Sochaux u zadnjih 6 utakmica ima 2 pobjede 2 nerješene i dvije izgubljene a gol razlika 3:4 i mislim da bi ovo lille mogao lagano dobit

Nice-Auxerre 2 2.60

susret 16 nice i 7 auxerre-a, nice u zadnjih 6 tekmi ima 4 poraza i 2 neriješena, auxerre 2 pobjede i 4 neriješena, al čistu 2 ću odigrat zato što je nici 8 igrača na afričkom kupu nacija

Lille i Auxerre podržavam jer su dobri koef i vrijedilo bi ih ispratit.

Mallorca - Ghetafe 1

I opet ta Mallorca  ;D Nastavili su po starom receptu i dobili u kupu i u ligi kod kuce, sad docekuju Ghetafe. Mallorca i Atl. Madrid su izrazili veliko zanimanje da se stigne do finala kupa pa vjerujem da ce domacin ovu utakmicu shvatit krajnje ozbiljno i ocekujem izalzak s sto jacom postavom. S ozbirom da igraju dva prvoligasa vjerujem da se onda mogu uzet statistike iz primere koje govore da bi Ghetafe ovdje vrlo lako mogao poginut. Mallorca u 9 domacih utakmica 9:0:0 dok ghetafe u gostima 10 utakmica 3:0:7. Pobjeda domacina bi trebala proci, a koef jako dobar 2,00.

Ostalo:

Egipat - Benin manje od 2,5 gola

Lorient - Lyon oba daju gol

Genoa - Bari manje od 2,5 gola

još sam zaboravio reć da je Marc Planus suspendiran a na gostovanje putuju

Rame, Keita - Chalmé, Ciani, Jurietti, Sane, Trémoulinas - Diarra, Fernando, Gourcuff, Wendel, Plašil, Sertić - Bellion, Cavenaghi, Chamakh Gouffran, Jussi.

Mallorca - Ghetafe 1

I opet ta Mallorca  ;D Nastavili su po starom receptu i dobili u kupu i u ligi kod kuce, sad docekuju Ghetafe. Mallorca i Atl. Madrid su izrazili veliko zanimanje da se stigne do finala kupa pa vjerujem da ce domacin ovu utakmicu shvatit krajnje ozbiljno i ocekujem izalzak s sto jacom postavom. S ozbirom da igraju dva prvoligasa vjerujem da se onda mogu uzet statistike iz primere koje govore da bi Ghetafe ovdje vrlo lako mogao poginut. Mallorca u 9 domacih utakmica 9:0:0 dok ghetafe u gostima 10 utakmica 3:0:7. Pobjeda domacina bi trebala proci, a koef jako dobar 2,00.

i još bi dodao na to da su ta 2 kluba u zadnjih 13 međusobnih utakmica odigrala sa 7 pobjeda mallorce 3 nerješene i 3 pobjede ghetafe

Evo što se meni učinilo zgodnim...u Hrvatskoj Lutriji

Opcija da u drugom poluvermenu pada više golova od ponuđenog...

28,5/Češka - Francuska  2  @1,85

-znači da će u drugom poluvremenu pasti najmanje 29 golova (svi znamo kako u drugom poluvremenu uvjek (većinom) u rukometu padne više golova nego u prvom...pa mi ova opcija izgleda dosta primamljivo...

Opcija da Francuska zabija više golova od ponuđenog (cijali susret)...

31,5/Češka-Francuska/Francuska   2  @1,82

- znači da će Francuska reprezentacija zabiti barem 32 gola na utakmici...jučer su se mučili sa Mađarima, a opet su zabili 29 komada...mislim da danas neće dozvoliti da im Česi priprijete i da će zabiti minimalno 32 gola (16 u svakom poluvremenu što mi je nekako realno)

P.S. - šteta što se ove dvije kombinacije ne mogu kombinirati na istom listiću

Evo što se meni učinilo zgodnim...u Hrvatskoj Lutriji

Opcija da u drugom poluvermenu pada više golova od ponuđenog...

28,5/Češka - Francuska   2   @1,85  16

-znači da će u drugom poluvremenu pasti najmanje 29 golova (svi znamo kako u drugom poluvremenu uvjek (većinom) u rukometu padne više golova nego u prvom...pa mi ova opcija izgleda dosta primamljivo...

Opcija da Francuska zabija više golova od ponuđenog (cijali susret)...

31,5/Češka-Francuska/Francuska   2   @1,82  21

- znači da će Francuska reprezentacija zabiti barem 32 gola na utakmici...jučer su se mučili sa Mađarima, a opet su zabili 29 komada...mislim da danas neće dozvoliti da im Česi priprijete i da će zabiti minimalno 32 gola (16 u svakom poluvremenu što mi je nekako realno)

P.S. - šteta što se ove dvije kombinacije ne mogu kombinirati na istom listiću

TOTALNA KATASTROFA!!!!  očito da Francuzi imaju problema na ovom prvenstvu...

Arsenal FC - Bolton Wanderers (1 X 2) Arsenal FC ?

Nigerija - Mozambik (1 X 2) Nigerija Nigerija

Sacramento Kings kod Atlanta Hawks (Oklada na pobjedu) Atlanta Hawks ?

Indiana Pacers kod Orlando Magic (Oklada na pobjedu) Orlando Magic ?

Novak Đoković (SRB) - Marco Chiudinelli (SUI) (1 2) Novak Đoković (SRB) ?

Ilja Marčenko (UKR) - Nikolaj Davidenko (RUS) (1 2) Nikolaj Davidenko (RUS) ?

Serena Williams (USA) - Petra Kvitová (CZE) (1 2) Serena Williams (USA) ?

Sybille Bammer (AUT) - Venus Williams (USA) (1 2) Venus Williams (USA)

tecaj 2.28 hoceli i ovaj proci ????

Arsenal FC - Bolton Wanderers (1 X 2) Arsenal FC ?

Nigerija - Mozambik (1 X 2) Nigerija Nigerija

Sacramento Kings kod Atlanta Hawks (Oklada na pobjedu) Atlanta Hawks ?

Indiana Pacers kod Orlando Magic (Oklada na pobjedu) Orlando Magic ?

Novak Đoković (SRB) - Marco Chiudinelli (SUI) (1 2) Novak Đoković (SRB) ?

Ilja Marčenko (UKR) - Nikolaj Davidenko (RUS) (1 2) Nikolaj Davidenko (RUS) ?

Serena Williams (USA) - Petra Kvitová (CZE) (1 2) Serena Williams (USA) ?

Sybille Bammer (AUT) - Venus Williams (USA) (1 2) Venus Williams (USA)

tecaj 2.28 hoceli i ovaj proci ????

..mogla bi te Indiana i Danny Granger sjebat...a i Sacramento bi moga iznenadit,jer Atlanta je izgubila od Oklahome doma,nisu u nekoj formi..al sretno,dabogda dobia ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use