Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.8.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.8. u 13:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Tottenham - Wolves (13:30) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.07)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.58

A1.png

Crystal Palace - Aston Villa (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (2.31)
Prosjek ekipe 1: 1.79    
Prosjek ekipe 2: 2.11

A2.png

Everton - Nottingham Forest (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.32)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: -

A3.png

Fulham - Brentford (16:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (5.40)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.66

A4.png

Leicester - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Michael Salisbury (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.68

A5.png

Bournemouth - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.15)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.68

A6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Osasuna - Cadiz (17:30) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.95)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.63

B1.png

Mallorca - Pablo Betis (19:30) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.79

B2.png

Celta Vigo - Real Madrid (22:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (4.95)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 2.00

B3.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Torino - Lazio (18:30) bet365
Sudac: Marco Piccinini (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.21

C1.png

Udinese - Salernitana (18:30) bet365
Sudac: Gianluca Aureliano (5.13)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.37

C2.png

Inter - Spezia (20:45) bet365
Sudac: Davide Ghersini (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.32

C3.png

Sassuolo - Lecce (20:45) bet365
Sudac: Andrea Colombo (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.37    

C4.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 19.8. u 19:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 17 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @unkdy

Moj predlog za peto kolo letnje lige Poslednje Sanse je “over 1,5 gol” na utakmici ManUtd vs Liverpool koja se igra u ponedeljak po kvoti od 1,17 kod kladionice William Hill online kladionica" rel="external">William Hill, a u narednom delu posta cu pokusati da ti objasnim kako je moguce da postavim kvotu od 1,17 kada pravila dozvoljavaju minimalnu kvotu od 1,20.

Kao sto vec odavno znas, ja sam jedini pobednik Poslednje Sanse u istoriji ovog smesnog Portala. Svake godine sam sebi dozvolio, i to bez da nekoga uopste pitam, da za mene ne vaze bas uvek pravila koja vaze za sve ostale kolege. Tu privilegiju sam koristio samo jednom godisnje, i to i u prvoj, istorijskoj sezoni, a i u drugoj. Sve je jednostavno. Lepo napisem u postu, da danas za mene ne vaze pravila, uopste i ne dozvolim raspravu, i postavim predlog. Adminstratori, naravno nikada nisu ni rec rekli, jer znaju da ne smeju sebi dozvoliti da me ljute, jer ako sam nezadovoljan, znaju da cu da odem sa Foruma, a koji bi normalan Forum sebi dozvolio da ostane bez najboljeg kockara.

Danas cu iskoristiti privilegiju da smo u letnjoj ligi Poslednje Sanse svi jednaki, samo sam ja malo jednakiji. Postavljam predlog “over 1,5 gol” na utakmici ManUtd vs Liverpool po kvoti od 1,17 jer hocu samo taj predlog i ni jedan drugi. Uopste nisam ni gledao ponudu za weekend, a ako ti se ne svidja sto za mene danas pravila ne vaze, mozes slobodno da napustis takmicenje, a ja cu vec proglasiti pobednika. Posto si odlicno zapoceo sezonu letnje lige i nemas ni jedan promasaj, predlazem da se nagodimo. Za mene danas pravila ne vaze, ti nemoj da napustis takmicenje, a kada i ti budes jedini pobednik Poslednje Sanse u istoriji ovog smesnog Foruma, i tebi cemo dozvoliti da pravila za tebe ponekad ne vaze. Inace, trenutni rerzultat nakon cetvrtog kola je 4.3 za tebe. Kvota od 1,17 je samo kod kladionice WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill, i to za sada, a i to ce pasti za nekoliko sati, i vise ni u jednoj kladionici ova igra nece mozi da se nadje po kvoti vecoj od 1,15.

Moji predlog za summer ligu je Salzburg daje 2 ili vise golova kvota 1.20 
image.png.fe4fd7b4112919758080a62a554bda29.png

Od ostali parova cu igrat na Medvedeva, deluje da je opet u formu i je puno bolji igrac na hard i redovno sprdao grka, Inter bi trebao takodje rutinski dobit i zabit vise od 2 golova, jos i Navi u CS deluje kao zicer.

Zaista ne znam ko ovog weekenda nece odigrati jedinice na Tottenham i Inter, kao i golove na utakmicama Bayerna i Liverpoola protiv ManUtd-a. Posto ce cela Evropa igrati ove meceve, analize nisu ni potrebne. Najvaznije je da procenite koji je taj par, od ovog izbora, koji ce sjebati celu Evropu. Analizu za mec ManUtd vs Liverpool (ponedeljak) cu naravno napisati ja.

Fulham - Brentford Tip: p1+&2+ @1.55...3+ @1.98

Posto igram dva tiketa, oba tipa cu ispostovati.

Fulam je dosta dobro zapoceo sezonu, posebno su se istakli u prvom mecu kada su docekali Liverpul i remizirali 2:2, uprkos tome sto su dva puta imali vodstvo i pri tom je oba ga postigao njihov daleko najbolji igrac, Aleksandar Mitrovic.U drugom kolu je Mitrovic od heroja dosao do "tragicara" kada je u 81.minutu promasio penal protiv Vulvsa i tako je taj mec zavrsen 0:0.

Sa druge strane, Brentford je postigao mozemo slobodno reci uspjeh nezapamcen u tom klubu, kada je u nedelju u prvih 35 minuta meca postigao cak 4 gola protiv Mancester Junajteda i time postavili konacan rezultat tog meca.Istina, nije Junajted bas na vrhuncu moci ali to je svakako nevjerovatan uspjeh.U prvom kolu su takodje imali sjajan mec kada su stigli zaostatak od 2:0 protiv Lestera, te je taj mec zavrsen rezultatom 2:2.

Ovde svakako ocekujem jedan brz mec jer oba tima gaje takav stil fudbala, dakle bez pretjeranog "davljenja" lopte te vrlo brzo dolaze do protivnickog sesneterca i stvaraju veliki broj sansi, a uz to oba tima u mec ulaze sa ogromnom dozom samopouzdanja i sve osim velikog broja sansi bi po meni bilo iznenadjenje.Timovi ce biti predvodjeni njihovim vrsnim i raspolozenim golgegerima, gorepomenutim Mitrovicem i Da Silvom.Sto se tice prvog tipa, vrlo lako je moguce da prodje vec u prvom poluvremenu, dok kvota 1.98 na 3+ po meni ima izuzetnu vrijednost.

Inter - Specia Tip: Tim1 pp1+&2+ @1.45

Mislim da je ovde manje vise sve jasno.Inter je za tri klase ispred i sve osim demoliranja Specie bi za domacina bio neuspjeh.U prvom kolu su pobjedili u 95.minutu ali se nisu bas pokazali u najboljem svijetlu.Dobra stvar je sto je Romelo Lukaku odma postigao gol i to ce mu svakako dati mnogo na samopouzdanju.Specia je pobjedila na svom terenu Empoli 1:0, ali ih je Empoli statisticki razbio, ali ipak nije imao srece da postigne pogodak.Mislim da ovdje gosti nemaju sta da traze i da ce gledati samo da sa sto manje golova u svojoj mrezi zavrse ovaj mec.

Bournemouth - Arsenal 2 (1.44) bet365

Možda je teško povjerovati, ali Arsenal je sa Manchester Cityjem jedina ekipa koja je u prva dva kola osvojila svih šest bodova. Unatoč talentu kojeg su imali na raspolaganju, Topnici nisu uspjeli ući među četiri najbolja u posljednjih nekoliko sezona, a prošle sezone im je to mjesto izmaklo za dlaku. Bit će jako motivirani ulaskom u novu 2022/23 na pozitivan način, pogotovo nakon što su doveli neka sjajna pojačanja. Žele igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone i ovo im je savršena prilika da upušu tri uzastopne pobjede.

Arsenal je pobijedio u devet od proteklih deset utakmica, dok su također pobijedili u 13 od prethodnih 16. Pored toga su postigli 10 golova u prethodna tri gostovanja. Protiv Bournemoutha su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, te postigli dva ili više golova u osam od posljednjih 11. Prošlo je čak četiri godine otkako je domaćin pobijedio na ovom stadionu.

U međuvremenu je Bournemouth nedavno promoviran u Premier ligu. Imali su nesreću igrati protiv aktualnog prvaka Manchester Cityja u posljednjoj utakmici i očekivano doživjeli veliki poraz. Primili su četiri gola i totalno su nadigranni u toj utakmici. Bournemouth možda jeste bio najbolji tim u Championshipu, ali u najtežoj i najkonkurentnijoj ligi će morati mnogo više da se potrude kako bi ostali. Pored toga danas igraju protiv Topnika, koji su u fenomenalnoj formi.

Bournemouth je primio četiri gola u svom posljednjem susretu, dok su također izgubili četiri od pet utakmica. Imajte na umu da su primili dva ili više golova u tri od posljednjih pet. Ovdje očekujem pobjedu Arsenala po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Arsenal povede sa dva gola razlike, naša oklada će biti automatski dobitna. Sretno!

Bournemouth: Travers; Lerma, Senesi, Kelly; Smith, Cook, Billing, Zemura; Tavernier, Moore, Solanke

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Thomas, Xhaka; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

Screenshot_25.png

Izvor: bet365

Dortmund - Werder 1 (1.40) bet365

Borussia Dortmund je preživjela vrlo teško gostovanje kod Freiburga prošlog vikenda zahvaljujući fenomenalnim zamjenama Edina Terzića. Terzić je u drugom poluvremenu uveo Mariusa Wolfa, Yousoufa Moukoka i Jamieja Bynoe-Gittensa. Sva trojica su postigla golove u posljednjih 13 minuta utakmice i završila fantastičan preokret Dortmunda u drugom poluvremenu.

Momčad koju vodi Edin Terzić tako ima maksimalnih šest bodova iz prva dva kola unatoč nezgodnom rasporedu koji je uključivao susrete protiv Leverkusena i Freiburga. Sada će BVB imati sjajnu priliku održati svoj savršeni rekord kada ugosti novo-promoviranog Werdera u utakmici trećeg kola Bundeslige na Signal Iduna Parku.

Zanimljivo je da je Werder neporažen nakon dva kola, sa uzastopnim remijima od 2-2 protiv Wolfsburga i Stuttgarta. Wrder uopće nije izgledao dobro prošlog vikenda kada je zamjena Oliver Burke svojim izjednačujućim golom u posljednjim minutama spriječio domaći poraz od Stuttgarta. Ekipa iz Bremena imala je ukupno samo pet šuteva u 90 minuta. Trener Ole Werder nema previše razloga za optimizam uoči vrlo teškog gostovanja.

Jaz u kvaliteti između ove dvije momčad trenutno je ogroman i teško da Werder ovdje može spriješiti poraz na osnovu svega što smo vidjeli od ove dvije momčadi u ranom dijelu sezone. Dortmund u ovaj susret ulazi nakon tri uzastopne pobjede u međusobnim utakmicama protiv ovog rivala. Očekujem pobjedu Dortmunda po kvoti 1.40 u bet365 kladionici koja nam računa okladu dobitnom ako povedu sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno. Sretno!

Borussia Dortmund: Kobel; Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro; Dahoud, Bellingham; Hazard, Reus, Malen; Modeste

Werder Bremen: Pavlenka; Pieper, Veljkovic, Friedl; Weiser, Bittencourt, Stage, Groß, Jung; Fullkrug, Ducksch

Screenshot_25.png

Celta - Real Madrid Tip: GG/3+ (makar jedan znak) @1.37

Selta je prvenstvo zavrsila na 11.mjestu iako su imali mnogo vece ambicije.Ove sezone je za njih najvaznije da je ostao njihov predvodnik, Iago Aspas.U prvom kolu su remizirali sa Espanjolom rezultatom 2:2 i njihova ofanziva i dalje funkcionise jako dobro, dok im odbrana nije bas najjaca strana.

Real Madrid je vezao tri pobjede.Protiv Juventusa u pripremnom periodu, zatim u Super Kupu Evrope protiv Frankfurta 2:0 i u prvom kolu lige na gostovanu Almeriji 1:2 gdje su imali manjih problema jer su morali preokrecati rezultat.

Mislim da nas danas ceka dosta uzbudljiv mec i da Real nece imati uopste lak zadatak, ali svakako ocekujem dosta sansi i makar 3 gola.Ovaj tip sam izabrao kao neku sigurniju varijantu za sklapanje triplea.

prije 1 sat, KoiSaran said:

Fulham - Brentford Tip: p1+&2+ @1.55...3+ @1.98

Posto igram dva tiketa, oba tipa cu ispostovati.

Fulam je dosta dobro zapoceo sezonu, posebno su se istakli u prvom mecu kada su docekali Liverpul i remizirali 2:2, uprkos tome sto su dva puta imali vodstvo i pri tom je oba ga postigao njihov daleko najbolji igrac, Aleksandar Mitrovic.U drugom kolu je Mitrovic od heroja dosao do "tragicara" kada je u 81.minutu promasio penal protiv Vulvsa i tako je taj mec zavrsen 0:0.

Sa druge strane, Brentford je postigao mozemo slobodno reci uspjeh nezapamcen u tom klubu, kada je u nedelju u prvih 35 minuta meca postigao cak 4 gola protiv Mancester Junajteda i time postavili konacan rezultat tog meca.Istina, nije Junajted bas na vrhuncu moci ali to je svakako nevjerovatan uspjeh.U prvom kolu su takodje imali sjajan mec kada su stigli zaostatak od 2:0 protiv Lestera, te je taj mec zavrsen rezultatom 2:2.

Ovde svakako ocekujem jedan brz mec jer oba tima gaje takav stil fudbala, dakle bez pretjeranog "davljenja" lopte te vrlo brzo dolaze do protivnickog sesneterca i stvaraju veliki broj sansi, a uz to oba tima u mec ulaze sa ogromnom dozom samopouzdanja i sve osim velikog broja sansi bi po meni bilo iznenadjenje.Timovi ce biti predvodjeni njihovim vrsnim i raspolozenim golgegerima, gorepomenutim Mitrovicem i Da Silvom.Sto se tice prvog tipa, vrlo lako je moguce da prodje vec u prvom poluvremenu, dok kvota 1.98 na 3+ po meni ima izuzetnu vrijednost.

prije 1 sat, KoiSaran said:

Inter - Specia Tip: Tim1 pp1+&2+ @1.45

Mislim da je ovde manje vise sve jasno.Inter je za tri klase ispred i sve osim demoliranja Specie bi za domacina bio neuspjeh.U prvom kolu su pobjedili u 95.minutu ali se nisu bas pokazali u najboljem svijetlu.Dobra stvar je sto je Romelo Lukaku odma postigao gol i to ce mu svakako dati mnogo na samopouzdanju.Specia je pobjedila na svom terenu Empoli 1:0, ali ih je Empoli statisticki razbio, ali ipak nije imao srece da postigne pogodak.Mislim da ovdje gosti nemaju sta da traze i da ce gledati samo da sa sto manje golova u svojoj mrezi zavrse ovaj mec.

prije 36 minute, KoiSaran said:

Celta - Real Madrid Tip: GG/3+ (makar jedan znak) @1.37

Selta je prvenstvo zavrsila na 11.mjestu iako su imali mnogo vece ambicije.Ove sezone je za njih najvaznije da je ostao njihov predvodnik, Iago Aspas.U prvom kolu su remizirali sa Espanjolom rezultatom 2:2 i njihova ofanziva i dalje funkcionise jako dobro, dok im odbrana nije bas najjaca strana.

Real Madrid je vezao tri pobjede.Protiv Juventusa u pripremnom periodu, zatim u Super Kupu Evrope protiv Frankfurta 2:0 i u prvom kolu lige na gostovanu Almeriji 1:2 gdje su imali manjih problema jer su morali preokrecati rezultat.

Mislim da nas danas ceka dosta uzbudljiv mec i da Real nece imati uopste lak zadatak, ali svakako ocekujem dosta sansi i makar 3 gola.Ovaj tip sam izabrao kao neku sigurniju varijantu za sklapanje triplea.

Ispratio sam nadam se da prolazi. Samo sam kod Reala igrao više od 1.5 gola na utakmici kao još sigurniju opciju. Malo manja kvota 1.22, ali odgovara u ovoj kombinaciji. Sretno nam.

Screenshot_26.png

Marseille - Nantes 1 (1.61) bet365

Marseille bi lako bio najbolja momčad u francuskoj prošle sezone da nije bilo Parižana. Trenutno su na četvrtoj poziciji nakon dva odigrana kola. Do sada su u nizu bez poraza, a nizali su i sjajne rezultate pred domaćom publikom. Zabijali su dosta golova na ovom stadionu u proteklih nekoliko utakmica. Također su dominirali nad ovim protivnikom u međusobnim duelima.

Marseille je izgubio ukupno samo sedam utakmica u proteklih pet mjeseci i što je vrlo važno, u tom periodu su imali niz od osam pobjeda. Izgubili su ukupno samo četiri utakmice pred svojim navijačima u proteklih deset mjeseci.

Nantes se na drugoj strani morao zadovoljiti devetim mjestom u ligi prošle sezone, a ni ovu nisu startali pozitivno. Bili su bez pobjede u 23 od ukupnih 38 susreta tijekom cijele prethodne sezone i propustili su europska natjecanja sa razlikom od 11 bodova. U novoj sezoni do sada su u nizu bez pobjede, dok također nisu uspjeli postići gol u gostima. Zapravo, do sada su u prva dva kola postigli samo jedan gol.

Nantes je u nizu od četiri utakmice bez pobjeed, a tako je bilo i u sedam od prethodnih devet susreta. Zabilježili su ukupno samo pet pobjeda u gostima u proteklih 11 mjeseci. Mislim da bi Marseille ovo trebao dobiti. Sretno!

Marseille: Blanco; Mbemba, Gigot, Balerdi; Clauss, Rongier, Guendouzi, Tavares; Sanchez, Milik, Payet

Nantes: Lafont; Castelletto, Girotto, Pallois; Coco, Blas, Moutoussamy, Chirivella, Merlin; Mohamed, Simon

Screenshot_28.png

O Marseilleu sam već sve rekao u objavi iznad. Što se tiče drugog para Bayer Leverkusena, oni su teško mogli zamisliti lošiji početak sezone. Bili su šokirani nižerazrednim Elversbergom na početku sezone u kupu, izgubivši sa 4-3 prije tri tjedna. Potom su novu sezonu u Bundesligi otvorili uzastopnim porazima protiv Dortmunda u gostima 0-1 i Augsburga kod kuće 1-2. Iako se može pronaći opravdanje za poraz protiv Dortmunda, neuspjeh prošlog vikenda kod kuće protiv momčadi Augsburga bio je veliko razočarenje za momčad koja ima ambicije da i sljedeće sezone igra u Ligi prvaka. Pritisak je ogroman na švicarskom menadžeru Gerardu Seoaneu koji na raspolaganju ima skupinu talentiranih igrača.

Leverkusen će ovdje očajnički ići po pobjedu po kvoti 1.65 u bet365 kladionici.

Leicester ganja svoju prvu pobjedu ove sezone u Premier ligi. Lisice su ispustile dva gola prednosti na domaćem terenu protiv Brentforda u prošlom kolu nakon što je na kraju utakmica završila sa 2-2. Međutim, taj tip na pobjedu Leicestera bio je dobitni ako ste igrali u bet365 kladionici, s obzirom da su poveli sa dva gola razlike, nema veze što su završili 2-2 na kraju. Oklada je bila dobitna.

U svakom slučaju Brendan Rodgers ima velikih problema sa svojom obranom koja je također bila slaba i u prethodnoj sezoni u Premier ligi, a očekuje se da će biti još gora odlaskom Wesleya Fofane koji će vjerojatno potpisati za Chelsea. Kada već govorimo o propustima u obrani, Southampton je tim koji ove sezone izgleda kao pravi kandidat za ispadanje. Ako računamo predsezonske prijateljske utakmice, Southampton je primio najmanje dva gola u svakoj od posljednje tri utakmice, uključujući četiri protiv Tottenhama u prvoj utakmici u Premier ligi. 

O Tottenhamu ne moram mnogo toga govoriti, već sve znate. Jako su ušli u novu sezonu sa pobjedom od 4-1 protiv Southamptona, dok su ostvarili i fantastičan remi protiv Chelseaja u prošlom kolu. Još uvijek nemaju poraza u novoj sezoni, motivirani su, žele se boriti za prva četiri mjesta, a to se i vidi na igračima. Conte je možda pronašao pravu formulu. Očekujem pobjedu. 

Na kraju imamo West Broma, koji je sezonu započeo remijima, ali to je samo još veći razlog da ovdje zapnu i krenu po prvu pobjedu u novoj sezoni. U četiri kola imaju tri remija i jedan poraz, što nismo navikli vidjeti od njih. Vrijeme je da ostvare tri boda protiv Hull Cityja koji još uvijek nema poraza ove sezone. Hull Cityja koji nije baš bio uvjerljiv na gostujućim terenima, nakon što su zabilježili remije u oba susreta odigrana u gostima ove sezone. Mislim da im slijedi prvi poraz u novoj sezoni.

I Udinesea koji je napravio menadžersku promjenu u predsezoni, nakon što je Andrea Sottil preuzeo klupu od Gabriela Cioffija. Međutim, njihov stil igre se nije mnogo promijenio, barem ako je suditi prema dosadašnjim nastupima ove sezone. Udinese je igrao napadački nogomet tijekom prethodne sezone u Seriji A, a čini se da novi menadžer nije odustao od te filozofije.

Udinese je prošlog vikenda hrabro krenuo u utakmicu protiv Milana, nakon što su imali 2-2 na poluvremenu, međutim ostali su bez snage u drugom i izgubili sa 4-2 u gostima na San Siru. Sada novi menadžer ima savršenu priliku zabilježiti svoju prvu pobjedu na čelu Udinesea. Salernitana je prošle sezone jedva izbjegla ispadanje završivši samo jedan bod iznad Cagliarija. Momčad Davidea Nicole ovog će puta čekati još jedna naporna sezona. Imaju mnogo problema u napadu i sa postizanjem golova. Nisu uspjeli postići ni protiv Parme ni protiv Rome u porazima od 0-2 i 0-1.

Na svim utakmicama nam je uključen Early Payout, te ako naši timovi povedu sa dva gola razlike, bet365 kladionica će ih automatski računati dobitnim.

Screenshot_29.png

Idem opet sa golovima. Prošlu subotu me je Barcelona zeznula na jednom listiću, inače bi se sve zelenilo. Opet kriva procijena njih. Danas na 3 kluba da daju 2 ili više golova:

Borussia Dortmund, igra protiv Werdera. Da je netko drugi protivnik vjerojatno ne bih Dortmund uzimao jer nisu pretjerano dobro izgledali u prva dva kola, ali i takvi su uzeli 6 bodova. Prvo derbi protiv Bayera i 1:0 slavlje. Zatim muka u Frieburgu, ali preokret sa 3 gola u drugom dijelu. I to je razlika njih i Laipziga koji igra lepršavo pa ima 2 boda u dva kola. Sada im dolazi lakši protivnik, Werder koji se vratio u prvu ligu i odigrao dva puta po 2:2 protiv slabijih protivnika od Dortmunda kojem sada idu u goste. Protiv Stuttgarta su se izvukli na kraju iako je Stuttgart bio opasniji protivnik.

Salzburg, dominira austrijskim nogometom već neko vrijeme. Ove sezone već imaju poraz kod Sturma pa nema vremena za opuštanje. Protivnik je Klagenfurt sa kojim su imali problema prošle sezone, ali i pobjedu od 6:0. S obzirom da im Europa još nije počela i imaju već jedan poraz u sezoni očekujem ih maksimalno motivirane.

Inter, muka u prvom kolu kod Leccea, ali su prošla i dva gola i pobjeda. Zabili su na startu utakmice i na samome kraju. Lukaku se odmah upisao u strijelce. Iako su se mučili, stvorili su dosta prilika. Tako da danas pred svojim navijačima bi trebali lakše doći do golova i pobjede. Ja uzimam dva gola kao i kod ovih ekipa iznad.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use