Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 15.8.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Ponedjeljak2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.8. u 20:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Crystal Palace 1 + više od 1.5 gola (1.36) bet365

Redsi su imali razočaravajući završetak prošle sezone unatoč tome što su ostvarili nekoliko impresivnih nastupa. Nakon remija protiv Fulhama u prvom kolu, Klopp će jako željeti prvu pobjedu u novoj sezoni pred svojim navijačima. U Liverpoolu imamo jednu od najboljih momčadi u cijeloj Europi. Malo je reći koliko su bili dominantni na Anfieldu posljednjih nekoliko godina. Oni također imaju dominantan rezultat u međusobnim omjerima protiv Crystal Palacea tijekom posljednjih godina i uzimajući u obzir sva zapažanja, očekujem pobjedu Jurgena Kloppa sa više od 1.5 gola na utakmici po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Liverpool povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna.

Liverpool je neporažen u 37 od prethodna 42 susreta, a pritom su zabilježili niz od četiri utakmice, kao i šest pobjeda. Važno je napomenuti da su također imali i odvojeni niz od 11 pobjeda.

Crystal Palace je momčad koja se neprestano bori za sredinu tabele u engleskoj ligi. I očekivano su i u prethodnoj sezoni završili na 12. mjestu. U posljednje vrijeme primaju dosta golova, a posebno na gostovanjima. Gosti su bili bez pobjede u sedam od posljednjih 13 utakmica, dok su izgubili šest od posljednjih deset gostovanja. 

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Nunez, Diaz

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Ayew, Mateta, Zaha

Screenshot_45.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Real Betis - Elche 1 (1.45) bet365

Real Betis i Elche će zatvoriti prvo kolo nove sezone La Lige večeras na stadionu Benito Villamarin. Domaćini su napravili sjajan posao u ovom prijelaznom roku potpisavši dva visokoprofilna igrača Williana Josea i Luis Henriquea. Prvi je došao iz Real Sociedada za samo 10 milijuna eura, dok je drugi (jedan od najboljih igrača brazilske Serije A u posljednjih nekoliko godina) stigao na Villamarin iz Fluminensea za osam milijuna eura.

Betis ima izvrsnu ekipu pogotovo u napadu, ako dodamo Nabila Fekira i Borju Iglesiasa. Iglesias je bio na meti u posljednjoj prijateljskoj uitakmici prošlog vikenda kada su pobijedili talijansku Fiorentinu sa 3-1. Ogromni su favoriti u ovom susretu protiv Elchea koji se mučio na gostovanjima tijekom cijele prošle sezone.

Elche je izgubio 12 od svojih 19 ligaških utakmica na gostovanjima u La Ligi prošle sezone. Ni ovog ljeta se nisu pokazali u prijateljskim utakmicama, izgubivši dva od posljednja tri meča protiv Vartagene i Ibize. Real Betis će imati veliko samopouzdanje pred ovaj susret nakon što su u posljednja dva prijateljska meča postigli čak pet golova protiv Zaragoze i Fiorentine. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. Ako Betis povede sa dva gola razlike, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom. Sretno!

Real Betis: Silva; Sabaly, Felipe, Pezzella, Miranda; Juanmi, Akouokou, Carvalho, Canales, Rodri; Willian Jose

Elche: Badia; Palacios, Gonzalez, Guti, Mojica; Morente, Gumbau, Fidel, Mascarell; Milla, Boye

Screenshot_46.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Juventus - Sassuolo 1 (1.50) bet365

Juventus možda nije osvojio naslov u posljednje dvije godine, ali ne možete poreći da su bili jedni od najboljih u Italiji posljednjih nekoliko godina. Večeras pred domaćom publikom očekuju pobjednički nastup protiv Sassuoloa. 

Sassuolo je vječni konkurent za sredinu tabele, a ostajući vjerni svom karakteru prošle sezone su osigurali 12. mjesto. Bez pobjede su u 25 od 38 utakmica tijekom cijele sezone, a cijelo vrijeme su također primali dosta golova. Treba napomenuti da su se u proteklih nekoliko mjeseci mučili sa dosljednošću u gostima.

U međuvremenu je Stara dama pokazala mirnoću u osiguravanju četvrte pozicije, što im je omogućilo sudjelovanje u Ligi prvaka. U posljednje vrijeme su u dobroj formi i također konstatno postižu golove. I kao i uvijek imaju dominantnu obranu. U isto vrijeme, oni su bili u dobrom nizu pred svojom publikom i što je najvažnije imaju pozitivan skor u međusobnim susretima protiv ovog rivala u posljednjih nekoliko sezona. Stara dama je prošle sezone imala apsolutno najbolju obranu u cijeloj talijanskoj ligi. Zapravo, primili su ukupno samo 30 golova u svojih 38 susreta.

Također treba napomenuti da su izgubili ukupno samo tri puta na domaćem terenu od studenog i da su u tom procesu nizali pobjede od tri utakmice, kao i od četiri utakmice.

S druge strane, Sassuolo ima ukupno samo jednu službenu pobjedu u protekla 4 mjeseca i pritom su čak upisali niz od 3 poraza. Oni su upisali samo četiri pobjede u gostima od studenog prošle godine. Očekujem pobjedu Juventusa po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Računa nam se i Early Payout na ovoj utakmici. Sretno!

Juventus: Perin; Danilo, Bonucci, Bremer; Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Fagioli, Kostic; Di Maria; Vlahovic

Sassuolo: Consigli; Muldur, Erlic, Ferrari, Kyriakopoulos; Henrique, Frattesi, Thorstvedt; Berardi, Alvarez, Ceide

Screenshot_47.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Juventus vs Sassuolo, Serie A 1 (X)

 

Kao prvo, sigurno ste primetili da prvi put nisam objavio (dobitnu) analizu za dugorocnu opkladu u Serie A. Kao drugo, kvote za pobednika Serie A su vise nego primamljive, i tamo ima kvota za svakoga na Forumu. Kao trece, u prvom kolu Serie A su odigrane osam utakmica i ni na jednoj utakmici nije bilo neresenog ishoda. Pa da krenemo redom.

Moj proslogodisnji post pred pocetak prosle sezone Serie A u kome sam predlagao kladjenje na titulu Juventusa je ubedljivo najgori post koji sam napisao na ovom smesnom Forumu. Ako je barem jedan kolega prosle sezone odigrao na Juventus kao konacnog pobednika, trebalo bi da mi oprosti taj post i da me ne kaznjava, jer sam vec dovoljno kaznjen sto sam na ovom Forumu i sto imam administratore kakve imam. Post jeste bio najgori, ali ako ipak nesto i naucim iz njega, mozda ce i biti neke koristi od njega. Takodje, ne bih smeo vise da pravim pocetnicke greske, kao sto je bilo prosle sezone, kada sam napisao post na Juventusa kao konacnog pobednika, a samo dva dana nakon toga je, iz redova Juventusa otisao Cristiano Ronaldo, jer sam post pisao dok prelazni rok jos nije bio zavrsen. I za kraj, kako sam razmisljao pred pocetak sezone, tako sam i prosao na kraju prosle sezone. Najpre sam sumanuto uplacivao na Juventus, pa u toku sezone promenio misljenje i jos sumanutije uplacivao na Inter “da se vadim”, a sta se na kraju desilo je istorija. Pred pocetak nove sezone, veliki bet365 nudi kvotu od 2,65 na titulu Intera, dok je scudetto Juventusa kvotiran sa 3,15. Za one kolege koje nemaju strpljenja i discipline, danas bi predlozio kladjenje sa ulozenih obicnih dva miliona eura, gde je cista i sigurna zarada nikad lakse zaradjenih milion eura. Ako imate na raspolaganju obicnih dva miliona eura, potrebno je da uplatite na Inter samo 1.132.075 eura u kladionici bet365 po kvoti od 2,65 (dobitak 3.000.000 eura) i 923.076 eura na Juventus kod kladionice William Hill po kvoti od 3,25. (dobitak 3000.000 eura). Spavanje poput bebe, nakon uplate se podrazumeva, jer kao sto svi znamo, svaka osvojena titula se veoma tesko potvrdjuje i u sledecoj sezoni, osim ako se ne zovete Bayern. Ponovljena titula Milana se kvotira sa 4,00 – 4,50 dok unibet i William Hill scudetto Milana kvotira sa po 5,00

Sta da radimo sa Juventusom danas, a i uopste u novoj sezoni ? Nista, za sada nam jedino preostaje da ih cekamo i vidimo na sta ce da lice. Problem Juventusa je samo jedan, a to sam, na zalost, shvatio tek tokom prosle sezone, kada je kladjenje na konacnog pobednika Serie A vec otislo u qurac. Najveci problem Juventusa se zove Giuseppe Marotta, sadasnji sportski direktor intera, a nekadasnji Juventusa, pa da napisem nekoliko recenica o tom geniju.

Marotta je bio mozak i srce Juventusa toliko godina, a najmanje je vazno to sto je jedan od najboljih na svetu u svom poslu. Njegov sistem rada je bio toliko jednostavan, da niko nije bio u stanju da ga prati. Pod Marottom, Juventus bi svakog prelaznog roka, radio isto ono sto i veliki Bayern. Iz domaceg prvenstva bi uvek doveli najboljeg igraca, ili onog koji najvise obecava (Dybala, Palermo), od glavnog konkurenta za titulu bi uvek oteli najboljeg igraca (Higuain, Napoli), a iz Evrope bi doveli dobrog, ali propalog ili starog igraca, i tako mu oziveli karijeru (Carlos Tevez, Dani Alves ...) Osim toga, kao i svaki genije i altruista, Marotta je uporedo sa stvaranjem velikog Juventusa, oko sebe stvarao citav tim saradnika, koji bi uz svakodnevno ucenje, trebalo da nastave njegov put, kada on ode. Najbolji od svih saradnika je ubedljivo bio Fabio Paratici, sa kojim je veliki Juventus imao dugorocne planove. Rezultati ovakvog sistema rada su bile devet uzastopnih titula, dok su se konkurenti za titulu samo (bezuspesno) menjali (Roma, Napoli, Inter …). A onda je za samo jedno leto sve otislo u qurac. Fabio Paratici koji je bio tek desna ruka Marotte je najavio mogucnost da bi mogao da dovede Ronalda u Juventus, zahvaljujuci svojim kontaktima, dok je Marotta bio izricito protiv jer to nije u duhu filosofije Juventusa, bas kao sto ni Bayern nikada ne kupuje Top svetske zvezde, a svi znamo sta je i ko je Bayern. Vlasnici Juventusa su se upecali kao pastrmke na Ronalda, Marotta je otisao iz kluba zbog neslaganja, a Paratici je zahvaljujuci dovodjenju Ronalda postao glavni sportski direktor u klubu. Nije proslo mnogo, a Bog, sudbina ili okolnosti su uticali da opet dodje do neslaganja u viziji kluba. Paratici je doveo Sarrija, klub je osvojio svoj poslednji scudetto, ideja je bila da se polakio sprema smena generacije, dovodjenjem Chiese, De Ligta, Kulusevskog … koji bi uz Dybalu i jednog dana Vlahovica trebalo da osvaja scudetto narednih deset godina. Celnici kluba nisu bili zadovoljni igrom tima pod Sarrijem, procenili su da bi pod Pirlom bilo bolje, a sta se posle desilo je istorija. Marotta je otisao razocaran u Inter i odmah doveo Contea za trenera i osvojio titulu, Paratici je otisao u Tottenham i opet doveo Contea, a sta je bilo sa Juventusom mozete videti gledajuci proslu sezonu. Posle dugo godina, veliki Juve je ostao bez i jedne titule, i Cup i SuperCup je izgubio od Intera (gde jos uvek Marotta pravi cuda), u prvenstvu su zavrsili na cetvrtom mestu sa -16 bodova zaostatka nad sampionom, u prvom kolu eliminacija u ligi Prvaka su ispali od Villareala, a danas je kvota na njihovu titulu u novoj sezoni cak 3,25 Eto, to su rezultati pogresne procene ili ludila da dozvolite da najkreativniji covek u klubu bude nadglasan.

Sve ovo, sam mogao i napisati u samo jednoj recenici, a sto zna svaki preduzetnik ili vlasnik obicne kafane. Uvek je bolje i isplativije dobro platiti glavnog konobara, nego mu dozvoliti da postane sef sale. Ovi sada sto su u upravi Juventusa su u odnosu na Marottu i Paraticia, kao kada bih ja otisao sa ovog smesnog Foruma, a umesto mene bi analize nastavili da pisu administratori. Da napomenem, da su u vlasnickoj strukturi, zajedno sa Juventusom i jedan Ferrari, Jeep, Fiat, Chrysler, banke, investicioni fondovi … i da u Juventusu nikada novac nije bio prtoblem. Juventus prvi u Italiji ima svoj stadion, jedan od najmodernijih u Evropi, prvi u Italiji su osnovali zenski fudbalski klub, koji je jedini prvak Italije u istoriji, i koji je trenutno bolji od muskog. Prava steta za klub je sto imaju sve, a tako lako su se odrekli najkreativnijih ljudi koje su imali u svojim redovima. Nadajmo se da neko od vlasnika ili administratora naseg Foruma cita ovakve postove i da nece ponoviti greske Juventusa i preterano ljutiti i nervirati najkreativnijeg clana naseg Foruma.

Sadasnji celnici, umesto da su dobro platili najboljeg konobara, sada pokusavaju da rade ono sto je on radio godinama. Pokusavaju da ozive propalu karijeru francuskog govnarskog crnca Pogbe, pokusace da produze karijeru i De Marie, a poput Marotte nekada, doveli su u klub najboljeg odbranbenog igraca iz prosle sezone Bremera iz Torina. Iz kluba su prodali (oterali) De Ligta, Dybalu, Chiellinia, Bernardeschog, Ramseya, Demirala, a tek treba da oteraju Arthura, dok se ne zna da li ce otici i Morata.

Ovo su sve cinjenice, a za kraj da napisem i sta ja mislim o Juventusu, sto je za kolege sa Foruma, zapravo i najvaznije. Kao prvo, jos juce bih uhapsio onoga iz Juventusa ko je prodao De Ligta i ko je doveo Pogbu. Pokusaj da ozivite propalu karijeru francuskog govnarskog crnca je kao da uplatite na Zvereva da ce osvojiti sve Grand Slam turnire do kraja karijere. Sto se rostera tice, mislim isto ono sto i veliki bet365, da oni potpuno zasluzuju kvotu od 3,15 za sovajanje scudetta, da su potpuna nepoznanica, da prelazni rok jos nije zavrsen, i da niko nije u stanju trenutno da kaze sta su njihovi dometi, dok se, na primer, za Inter slobodno meze reci da su najveci konkuretni za titulu. Mislim i da je Juventus klasican primer kluba gde svaki prosecan kockar treba da saceka prvih nekoliko kola da bi se stvorila kakva-takva predstava o tome nasta ce oni liciti. Sto se kockanja za danasnji mec tice, jedinicu ce svakako odigrati, ili je vec oho-hooo odigrala cela Evropa. Danas je Ferragosto, najveci praznik u Italiji, neradni je dan, i gotovo je sigurno da ce stadion biti rasprodat. Prvo je kolo, publika ce, bez sumnje, zeleti da vidi novi Juventus, a ja se samo nadam da se ovi iz Juventusa secaju samog pocetka prosle sezone, kada su vec nakon nekoliko kola izgubili scudetto, i to pre svega igrama kod kuce. Nadam se i da se secaju, da su u prvom mesecu ove godine, dakle pred pocetak drugog dela prosle sezone, imali cak jedanaest bodova manje od provincijske ekipe Atalante koja je u tom trenutku bila cetvrta. Na kraju, za jedinicu na danasnjem mecu, svakako vuce i vise nego duplo kvalitetniji roster Juventusa.

Za X, nereseni ishod na mecu, vuce nekoliko stvari. Pre svega, kvota na Juventus stalno raste, sa pocetnih 1,40-1,45 sto je stojalo nekoliko sedmica, kvota je skocila na 1,50, a negde i na 1,55. Kao drugo, u prvom kolu, na osam utakmica nije bilo neresenog ishoda, a kao trece, svi favoriti su vec pobedili (Milan, Inter, Roma, Lazio, Atalanta, Fiorentina), pa ako danas pobede i Juventus i Napoli, trebalo bi da dobro zapamtite danasnji dan, jer se to nikada vise nece desiti.

Da kazem nesto i o Sassuolu. Oni su teska provincija, bili i uvek ce to ostati. Ali, ako nesto od njih treba da se nauci, jeste kako bi trebalo da izgleda bilo koji balkanski klub. Imaju svoj stadion, provincijski su klub, ali postoje ne da se takmice, vec da vlasnici kluba zaradjuju na klubu. Sve sto su od svog postojanja stvorili od igraca su prodali, i to skupo prodali (Zaza 20 miliona, Demiral 20 miliona, Defrel 20 miliona, Boga 22 miliona, Politano 27 miliona, Sensi 28 miliona) a i ove sezone su prodali svog najboljeg igraca Scamaccu i to West Hamu za cak 37 miliona. Naravno, boli ih qurac sto niko od njih nikada nije postao igrac, a boleo bi qurac i vas, kolege sa Foruma, da na ovakve otpade od igraca zaradite laganih 174 miliona eura. Sassuolo je prijateljski klub Juventusa, uvek su imali dobru saradnju, a pola od ovih otpada od igraca je kupio svojevremeno bas Juventus. Ono sto je sigurno, jeste da ce provincijalci doci u Torino da se brane, i iz kontri pokusaju da sjebu veliki Juventus. Za nas kockare, najbolji scenario bi bio da do pocetka meca sumanuto uplacujemo na Juventus, pa da se molimo Bogu da domaci povedu i kvota na X skoci na 7,00 ili 8,00 pa da u live kladjenu opalimo po X-u, i tako sebi promenimo zivot ako dedje nereseni ishod na mecu.

Za kraj, moram nesto i pohvalno da kazem o Juventusu. Osnovna garnitura dresova (Adidas) u kojima ce igrati na utakmicama kod kuce, belo-crna kombinacija je pravo remek-delo koje moze da dizajnira samo nemacka visa rasa, i to remek-delo obavezno morate da pogledate.

Link to comment
Share on other sites

Samo da pomenem da veceras igra Olimpija u okviru petog kola slovenackog prvenstva, i to kod kuce sa Goricom. O Olimpiji ne znam nista, a jos manje znam o slovenackoj ligi, ali, na zalost, znam da sam procitao analizu naseg kolege sa Foruma @nutrija koji nam je predstavio Olimpiju u istorijskom postu od 17.07-og, i gde smo stekli utisak da je Olimpija jedna obicna grupa sumara sa neke planincine. Ono sto smo mogli videti svojim ocima, jeste da Olimpija ima cetiri pobede iz cetiri kola, gol razliku 6:0 a da su dobili i Muru i Maribor. Najmanje je vazno sto sam na sve cetiri utakmice cekao da ne pobede, odnosno sto vec cetiri utakmice cekam X, nereseni ishod na njihovim utakmicama. Cetiri vezane pobede nemaju ni ManCity i Bayern zajedno, a za danasnji mec kod kuce protiv Gorice neka svako za sebe proceni sta da odigra. Kvote su 1,44  4,00  6,50 a ako ljubljancani i danas lagano pobede, mozda bi ovi iz Juventusa, Reala i Barcelone, koji i dalje ne odustaju od SuperLige, mogli da razmisle da ubace ovaj dream team u svoju buducu SupeLigu.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use