Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.8.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_49.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.7. u 21:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Dinamo Zagreb - Ludogorets | Manje od 4 gola + prolaz Dinama (1.47) bet365

Dinamo Zagreb je napravio veliki korak prema play-offu Lige prvaka sa pobjedom od 2-1 u prvoj utakmici trećeg pretkola protiv Ludogoretsa. Hrvatski prvak je prije sedam dana u bugarskoj startao sjajno, postigavši dva gola u prvih deset minuta susreta. Bugarsi su uspjeli uzvratiti sredinom prvog poluvremena, ali nedostajala im je završnica za izjednačenje u nastavku.

Iako će Hrvati u uzvratu na stadionu Maksimir u Zagrebu nositi prilično pristojnu prednost, ovdje ne treba podcijeniti Bugare. Prije svega, svidjelo mi se kako je momčad koju vodi slovenski menadžer Ante Simundža odgovorila nakon što je primila dva gola u najranijoj fazi prve utakmice, dok su veći dio utakmice bili i bolja ekipa na terenu. Rezultat jeste utjecao na to, ali Bugari ga i ovog puta moraju juriti.

Trener Ludogoreca Ante Šimundža je pred večernji trening na maksimirskom stadionu govorio.

"Otkada sam ja trener Ludogoreca, odigrali smo dobrih utakmica. Na različiti način. Igrali smo dobro u prvoj utakmici i protiv Dinama, samo nas nije popratio rezultat, to je nedostajalo. Imali smo mnogo prilika, ali nedostajali su golovi. Imamo kvalitetu, znanje i iskustvo da budemo ravnopravni Dinamu, da na kraju izađemo kao pobjednici. Naravno da Dinamo ima svoje mane, ali i puno individualnih kvaliteta. pokušat ćemo sakriti njihove dobre strane, a iskoristiti mane. S druge strane, znam da će Dinamovi navijači gurati svoju momčad prema naprijed. Utakmicu želim postaviti tako da je dobijemo. Sotiriou će faliti, znamo koliko je zabio pogodaka. Međutim, imamo dosta drugih kvalitetnih igrača, to im daje prostor da budu bolji."

Ni Dinamo Zagreb nije izgledao super impresivno u drugom pretkolu, jer su jedva elminirali makedonsku ekipu Shkupija ukupnim rezultatom od 3-2 samo zahvaljujući kasnom pogotku u uzvratnoj utakmici u Makedoniji. Iako su golovi prilično česta pojava na utakmicama između ova dva tima u ovom uzvratnom susretu mislim da nećemo vidjeti mnogo golova.

Dinamo bi mogao parkirati autobus i čekati svoje prilike iz kontri, a ni Ludogorets neće žuriti znajući da bi ih jedan gol mogao odvesti u produžetke. Zbog toga očekujem manje od četiri gola na utakmici i prolaz Dinama sa ukupnom kvotom 1.47 u bet365 kladionici. Odigrano na Betbuilderu.

"Čeka nas utakmica nakon koje više nema povratka, koja omogućuje da se plasiramo u završnu borbu za Ligu prvaka. Ludogorec nas je htio pobijediti u Razgradu, nije uspio, neće uspjeti ni danas. Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu navijača. Igrači su se nakon Varaždina uspjeli odmoriti. Ludogorec je protivnik za respekt, ali mi u utakmicu odlazimo odlučni da potvrdimo plasman u play-off Lige prvaka. Moramo imati na raspolaganju energetski moćnu momčad. Vjerujem da hoćemo i da ćemo biti dobri. Ova utakmica bit će slična kao ona u Razgradu. Međutim, rekao sam i prošli put, imali su Bugari peh što su naišli na nas. Igrat ćemo s kontroliranom agresivnošću i vjerujem da ćemo biti stabilni i uspjeti.", rekao je trener Dinama.

Dinamo Zagreb: Livaković - Ristovski, B. Šutalo, Perić, Ljubičić - Mišić, Ademi - Ivanušec, Baturina, Oršić - Drmić

Ludogorets: Sluga; Cicinho, Plastun, Verdon, Nedyalkov; Yordanov, Piotrowski, Yankov; Tekpetey, Sotiriou, Rick

Screenshot_60.png

Izvor: bet365

Pyunik - Crvena Zvezda 2 + više od 2.5 gola (2.05) bet365

Crvena Zvezda je dobila prvu utakmicu na toliko dominantan način da druga utakmica možda nije ni potrebna kako bi se odredio pobjednik ovog dvoboja. Pobijedili su prvu utakmicu na domaćem terenu sa 5-0. Sada će Pyunik morati naći način da zabije 5 golova u 90. minuta ovog utorka, ako žele odvesti utakmicu na produžetke, a u isto vrijeme ne smiju primiti niti jedan gol. Moralo bi se desiti čudo da se to dogodi.

Crvena Zvezda će jedva čekati da uđe na teren. Shvaćaju da će se njihovi protivnici uglavnom koncentrirati na napad i da će također biti pod velikim pritiskom. Pokušat će iskoristiti ovu priliku i ostvariti još jednu veliku pobjedu.

Pyunik je bio bez pobjede u 6 od posljednjih 7 utakmica, a također su izgubili tri od prethodna četiri meča. Imajte na umu da su pobijedili samo jednom kod kuće od svibnja.

Crvena Zvezda je u nizu od pet pobjeda, a pritom su postigli ukupno 22 gola. Uz to su također ostvarili osam pobjeda u posljednjih 10 gostovanja. Očekujem ponovo pobjedu Crvene Zvezde i više od 2.5 gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_61.png

Izvor: bet365

Hej @unkdy

da li se ti secas mene? Ja sam ono sto ti nikada neces biti, ja sam Leonardo Drugi, jedini pobednik Poslednje Sanse u istoriji ovog smesnog Foruma. Ako se secas, obecao sam ti poseban post, samo za tebe, kao pobednika druge lige Poslednje Sanse. Obecao, pa odustao, i to iz protesta jer mi niko od vas drugoligasa, nije cestitao istorijsko prvo mesto u ovoj sezoni. Post sam napisao, ali ga nisam pustio, jer ko vas yebe, vas drugoligase. Ali, danas sam se predomislio, pa ti predlazem nagodbu. Ja cu pustiti post u kome su pohvale na tvoj racun, a ti ces pristati da igramo letnju ligu Poslednje Sanse. Evo i pravila. Po uzoru na NBA, letnju ligu igramo samo do pocetka zvanicne sezone Poslednje Sanse. Ligu igramo samo ti i ja, a trenutni rezultat je 1:1, posto si ti pre cetiri dana pogodio Kyrgiosa, a ja Tottenham. Predloge postavljamo utorkom i subotom do 13.00. Letnju ligu igramo samo mesec dana, a pobednik je onaj ko ima vise pogodaka. U slucaju da na kraju letnje lige, imamo isti broj pogodaka, sampion sam ja, yebi ga, takva su pravila u profesionalnom boxu. Imas sampiona i izazivaca, i ako izazivac ne pobedi sampiona, pojas ostaje sampionu. Letnju ligu igramo da se pripremimo za novu sezonu i da vidimo gde smo. Pristajes? Ako da, onda cu pustiti post namenjen samo tebi, a ako ne pristajes, ko te yebe, ionako si ti jedan obican deugoligas. 

Ako igramo letnju ligu, moj predlog za drugo kolo jeste Conference League, Konyaspor vs Vaduz, turci prolaze dalje u okviru regularnog vremena od 90 minuta, po kvoti od 1,20 kod bet365.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @unkdy

da li se ti secas mene? Ja sam ono sto ti nikada neces biti, ja sam Leonardo Drugi, jedini pobednik Poslednje Sanse u istoriji ovog smesnog Foruma. Ako se secas, obecao sam ti poseban post, samo za tebe, kao pobednika druge lige Poslednje Sanse. Obecao, pa odustao, i to iz protesta jer mi niko od vas drugoligasa, nije cestitao istorijsko prvo mesto u ovoj sezoni. Post sam napisao, ali ga nisam pustio, jer ko vas yebe, vas drugoligase. Ali, danas sam se predomislio, pa ti predlazem nagodbu. Ja cu pustiti post u kome su pohvale na tvoj racun, a ti ces pristati da igramo letnju ligu Poslednje Sanse. Evo i pravila. Po uzoru na NBA, letnju ligu igramo samo do pocetka zvanicne sezone Poslednje Sanse. Ligu igramo samo ti i ja, a trenutni rezultat je 1:1, posto si ti pre cetiri dana pogodio Kyrgiosa, a ja Tottenham. Predloge postavljamo utorkom i subotom do 13.00. Letnju ligu igramo samo mesec dana, a pobednik je onaj ko ima vise pogodaka. U slucaju da na kraju letnje lige, imamo isti broj pogodaka, sampion sam ja, yebi ga, takva su pravila u profesionalnom boxu. Imas sampiona i izazivaca, i ako izazivac ne pobedi sampiona, pojas ostaje sampionu. Letnju ligu igramo da se pripremimo za novu sezonu i da vidimo gde smo. Pristajes? Ako da, onda cu pustiti post namenjen samo tebi, a ako ne pristajes, ko te yebe, ionako si ti jedan obican deugoligas. 

Ako igramo letnju ligu, moj predlog za drugo kolo jeste Conference League, Konyaspor vs Vaduz, turci prolaze dalje u okviru regularnog vremena od 90 minuta, po kvoti od 1,20 kod bet365 online kladionica">bet365.

Prvo i osnovno moram priznat da si najveca legenda tu i mogli bi popit neku flasu ako te put donese u Makedoniju, tacnije Ohrid.
Drugo bas si me razocarao ja cekao taj famozni post i nista, onda na kraju sezone nisam bio aktivan i zaboravio na prvu ligu koja je bila skroz nebitna pored ovakvu elitnu drugu ligu 😛 Al svakako cestitke zbog ona triler zavrsnica i zasluzena pobjeda.
Treto i najbitnije naravno da prihvacam duel iako sam u katastrofalnu kladionicarsku formu od Wimbledona pa zadnji mjesec pauziram i slabo pratim, al svakako pristajem i postavicu kasnije moj par pa nek je sa srecom!

Edit evo ja idem opet sa ludi grk protiv Baeza kvotu oko 1.20 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use