Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.8.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota2.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota3.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

1. HNL

Subota4.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.8. u 21:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Fulham - Liverpool   2   1,25 (bet365)

Prva utakmica Premiershipa u subotu u 13:30 otvaraju pobjednik Championshipa i doprvak Engleske. Liverpool je bio aktivan na tržištu te je tako prodao Mane, Neco Wiliamsa (povratak posudbe iz Fulhama), Grujića i Origia, a doveo Darwina Nuneza, Fabia Carvalha (iz Fulhama) i Calvina Ramsya. Natjecateljsku sezonu su otvorili pobjedom protiv Citya 3:1. Ta utakmica je bila izjednačena i moglo je i trebalo tu još bit koji gol sa obe strane. Taj podatak je malo čudan budući da govorim o najboljim obranama Englske, ali isto tako to su i najbolji napadi. Halandu još treba vremena da se navikne i mislin da će bit mašina za golove, a sličnu budućnost predviđam i Nunezu koji je bio strijelac na toj utakmici sjajnim golom glavom, a prije toga je zabio 4 gola protiv Leipziga uz asistenicije mladih Carvalha i Elliota te (iako je i on mlad nekako ga svrstavam u već izgrađenog igrača) Alxandra Arnolda. Salah je isto u formi te je on također bio strijalac i protiv Leipziga i City, samo što je njemu AAT prekrasno asistirao protiv Citya. Nunez se još treba dokazati, ali po do sad viđenom Liverpool je odradio sjajan prijelazni rok i mislim da ćemo ga gledati u formi kao i prošle sezone gdje su do kraja bili u igri za 4 trofeja, a dva su im pobigla u zadnjim utakmica Lige prvaka i Premiershipa.

Fulhama nisam pratio previše, ali su se prošetali u najtežoj ligi svijeta sa zabijenih 106 golova u 46 utakmica od čega je Mitrović zabio čak 46, znači skoro pola. Odradili su par transfera, a i par igrača je otišlo od čega je najznačajniji upravo Carvalha u Liverpool koji je bio standardan prvotimac i imao je 10 golova uz 8 asistencija te je bio treći najznačajniji igrač iza Harrya Wilsona (10 golova i 18 asistencija) koji je ozlijedio koljeno u utakmici sa Aston Villom i neće igrati ovu utakmicu. 

Fulhamu nije imao sreće i prvu utakmicu odmah je naletio na jedan od dva najgora protivnika. Mislim da je Liverpool prekvalitetan da bi Fulham sa ovim izostancima napravio nešto. Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

Tottenham vs Southampton, Premier League, (mozda) jedinica na mecu, kvota 1,35, (bez analize)

Prava je steta, sto nisam u stanju da napisem  objektivnu analizu za ovaj mec, a razlog je sto sam omadjijan Antoniom Conteom, trenerom pevaca. To je bolest, koju nisam u stanju da kontrolisem, a cena toga je sto zbog takvih stvari sve gubim, novac, vreme, nerve ... Sve to gubim i zbog Alcaraza i zbog Contea, pa bi mozda najbolje bilo da uopste ne pisem analize na njihovim mecevima. 

Tottenham bi ovo danas morao da dobije, kada bi se igraslo na papiru, a ne na terenu, gledajuci kakav roster ima, kakvog trenera ima, ili gledajuci kako su zavrsili proslu sezonu. Ali to sam mislio i za Alcaraza na mecevima protiv Musettia, ili protiv Sinnera gde su kvote na spanca bile 1,16 ili 1,55 pa sam tako padao da me i danas sve boli.

Kolegama sa Foruma preporucujem da slobodno preskoce ovaj mec, a sebi preporucujem ozbiljno lecenje kada je u pitanju opsednutost ovim italijanom. Umesto analize, prepisacu izjavu Contea pred pocetak sezone : "... ManUtd je proslu sezonu zavrsio kao sesti, nezavisno od toga sto su kupili Cristiana Ronalda, Sancha i Varana, a samo pre dve sezone su bili drugi, na kraju sezone. Tu kupovinu su uradili sa namerom da naprave iskorak i osvoje prvenstvo, a zavrsili su kao sesti. Svi u klubu moramo raditi preko granice bola, znajuci koliko je tesko pobediti u Engleskoj. Ako me pitate o ManCity ili Liverpoolu, moj odgovor ce biti da pricamo o nekoliko najboljih klubova na svetu sa istim trenerima vec sedmu godinu. Ja imam na raspolaganju 100 miliona sterlina za kupovinu sest igraca, a oni potrose 100 miliona sterlina na jednog ili dva igraca, a to nije isto..."

 

Link to comment
Share on other sites

Everton - Chelsea 2 (1.60) bet365

Everton i Chelsea danas zatvaraju uzbudljivu prvu subotu ove sezone u engleskoj prvoj ligi u susretu koji se igra na Goodison Parku. Chelsea bi trebao ući u utakmicu kao prilično veliki favorit, čak i veći nego što to sugerira kvota od 1.60 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici. Plavci su izgubili važne braniče Antonija Rudigera i Andreasa Christensena u besplatnim transferima koji su otišli u Real Madrid i Barcelonu, ali su uspjeli dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija da popuni prazninu u zadnjoj liniji.

Momčad Thomasa Tuchjela nije uspjela potpisati brojne transfere ove sezone nakon što su izgubili Romelua Lukakua, ali su uspjeli dovesti Raheema Sterlinga koji bi mogao biti fantastično pojačanje u napadu. Bit će zanimljivo vidjeti bivšeg krilnog napadača Manchester Cityja u akciji protiv Evertona.

Sterling je postigao gol u pobjedi protiv Udinesea 3-1 u posljednjoj predsezonskoj provjeri Chelseaja prije sedam dana.

Everton je jedva izbjegao ispadanje nakon katastrofalne prošle sezone, sa deset bodova iz posljednjih šest kola što ih je ostavilo u eliti. Ipak, Everton ulazi u novu sezonu bez zvijezde Richarlisona, koji je otišao u Tottenham. Nova pojačanja nisu baš obećavajuća sa Jamesom Tarkowskim, Dwightom McNeilom i Rubenom Vinagreom koji su stigli na Goodison. Everton bi se ponovo mogao naći u problemima i možda borbi za opstanak do kraja sezone. Iako su zabili sedam golova u posljednje dvije pobjede u priajteljskim utakmicama protiv Blackpoola i Dinamo Kijeva, stvarno mislim da nemaju šanse protiv Chelseaja. Očekujem pobjedu gostiju. Nemojte zaboraviti da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike.

Everton: Pickford; Godfrey, Mina, Tarkowski; Patterson, Doucoure, Allan, Mykolenko; Gordon, Gray, McNeil

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, T Silva, Koulibaly; James, Kante, Kovacic, Chilwell; Mount, Havertz, Sterling

Screenshot_35.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Clermont - PSG 2 (1.25) bet365

PSG će svoju obranu naslova započeti večeras protiv Clermonta. Parižani su daleko najjača momčad u zemlji i nemaju pravog konkurenta u domaćoj ligi. PSG je osvojio svoj rekordni deseti naslov prvaka Ligue 1 prošle godine i ovaj put žele postati prva francuska momčad sa 11 trofeja u domaćem prvenstvu.

Pokazali su svoju snagu već na početku nove sezone postigavši četiri gola protiv Nantesa u francuskom Superkupu prošlog vikenda u Izraelu. Lionel Messi, Sergio Ramos i Neymar (2), postigli su golove tom prilikom. Momčad sada vodi menadžer Chris Galtier koji je sa Lilleom osvojio Ligue 1 i sada se nada da će odvesti PSG-a do više trofeja ove godine.

PSG će biti veliki favorit za pobjedu po kvoti 1.25 u bet365 kladionici protiv Clermonta koji je prošle sezone završio na 17. mjestu na tabeli unatoč dobrom početku sezone. Momčad koju vodi Pascal Gastien čekaju teška vremena u pokušaju ostanka u ligi ove godine, osim ako ne pronađu formu iz prve polovice prošle sezone. Ovdje je jedino pitanje koliko će golova večeras završiti u mreži domaćina. Gledajući formu PSG-ovih superzvijezda nakon njihova četiri gola protiv Nantesa mislim da ćemo gledati još jednu jednostrranu utakmicu. Ako PSG povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom, nije bitno koji minut utakmice se igra. Sretno!

Clermont: Djoco; Zeffane, Seidu, Ogier, Borges; Gonalons, Magnin; Dossou, Berthomeir, Rashani; Andric

PSG: Donnarumma; Ramos, Kimpembe, Marquinhos; Hakimi, Vitinha, Verratti, Mendes; Messi; Sarabia, Neymar

Screenshot_37.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Ross County - Celtic 2 (1.20) bet365

Celtic je pobjednički započeo svoj pohod na obranu naslova prošle nedjelje kada su u Glasgowu savladali Aberdeen 2-0. Bila je to jednostrana utakmica sve od prvog minuta. Golovi su postigli branič Stephen Welsh i krilni igrač Jota. Najbolji potez Celticove uprave u ljetnom prijelaznom roku bio je upravo osiguravanje trajnog ugovora za jednog od njihovih najboljih igrača iz prošle sezone, Jotu (ranije je bio na posudbi).

Gosti su u novu sezonu ušli kao glavni kandidati za još jedan trofej u prvenstvu, jer će se utrka za naslov vjerojatno ponovo voditi između dva kluba iz Glasgowa. Momčad koju vodi Ange Postecoglou imat će priliku za održavanje savršenog rekorda na početku sezone s obzirom da igraju protiv Ross Countyja.

Ross County je prošlu sezonu završio u gornjoj polovici tabele, ali teško da će ovaj put ponoviti taj podvig. Ovog su ljeta izgubili ključnog igrača i najboljeg strijelca Regana Charlesa-Cooka i mogli bi imati problema sa postizanjem golova u novoj sezoni. Ross County općenito ima skromnu momčad sa glavnim trenerom Malcolmom Mackayem kao njihovom najvećom snagom. Na početku sezone su izgubili 2-1 na gostovanju kod Heartsa u utakmici u kojoj su uspjeli upisati samo tri udarca na gol.

Celtic je primio samo jedan gol u prethodna četiri susreta sa Ross Countyjem. Bili su u potpunoj kontroli u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Aberdeena, a tako nešto slično očekujem i ovdje po kvoti 1.20 u bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout po kojem se oklada računa automatski dobitnom, ako Celtic povede sa dva gola razlike. Sretno!

Ross County: Laidlaw; Randall, Baldwin, Iacovitti, Purrington; Callachan, Tillson; Sims, Dhanda, Edwards; Hiwula

Celtic: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Welsh, Taylor; McGregor, O'Riley; Jota, Turnbull, Abada; Furuhashi

Screenshot_38.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, IzudinB said:

Everton - Chelsea 2 (1.60) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Everton i Chelsea danas zatvaraju uzbudljivu prvu subotu ove sezone u engleskoj prvoj ligi u susretu koji se igra na Goodison Parku. Chelsea bi trebao ući u utakmicu kao prilično veliki favorit, čak i veći nego što to sugerira kvota od 1.60 na njihovu pobjedu u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Plavci su izgubili važne braniče Antonija Rudigera i Andreasa Christensena u besplatnim transferima koji su otišli u Real Madrid i Barcelonu, ali su uspjeli dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija da popuni prazninu u zadnjoj liniji.

Momčad Thomasa Tuchjela nije uspjela potpisati brojne transfere ove sezone nakon što su izgubili Romelua Lukakua, ali su uspjeli dovesti Raheema Sterlinga koji bi mogao biti fantastično pojačanje u napadu. Bit će zanimljivo vidjeti bivšeg krilnog napadača Manchester Cityja u akciji protiv Evertona.

Sterling je postigao gol u pobjedi protiv Udinesea 3-1 u posljednjoj predsezonskoj provjeri Chelseaja prije sedam dana.

Everton je jedva izbjegao ispadanje nakon katastrofalne prošle sezone, sa deset bodova iz posljednjih šest kola što ih je ostavilo u eliti. Ipak, Everton ulazi u novu sezonu bez zvijezde Richarlisona, koji je otišao u Tottenham. Nova pojačanja nisu baš obećavajuća sa Jamesom Tarkowskim, Dwightom McNeilom i Rubenom Vinagreom koji su stigli na Goodison. Everton bi se ponovo mogao naći u problemima i možda borbi za opstanak do kraja sezone. Iako su zabili sedam golova u posljednje dvije pobjede u priajteljskim utakmicama protiv Blackpoola i Dinamo Kijeva, stvarno mislim da nemaju šanse protiv Chelseaja. Očekujem pobjedu gostiju. Nemojte zaboraviti da bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike.

Everton: Pickford; Godfrey, Mina, Tarkowski; Patterson, Doucoure, Allan, Mykolenko; Gordon, Gray, McNeil

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, T Silva, Koulibaly; James, Kante, Kovacic, Chilwell; Mount, Havertz, Sterling

Screenshot_35.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Samo bih nadodao da je Everton sa Kijevom igrao dan nakon njihova nastupa u kvalama za LP pa je igrao "drugi tim" tako da i taj rez treba uzeti sa rezervom. 

 

Po mom mišljenju odlazak Riša i nije neki gubitak jer lik je dosta bio "sebičan" i nije baš iskakao iz ekipe kao netko ekstra. 

Slažem se da Everton kaska za pojačanjima,ima nešto i ozlijeda i ovo ne doata lijep koef.na Chelsea.

Kako je prvo kolo lagano sa $€£¥......

Link to comment
Share on other sites

prije 9 minute, unkdy said:

Skroz sam van kladenja zadnji period al da otvorimo novu sezonu i kao sto je kolega @LeonardoDrugi rekao da se igra PS od danas ja bi postavio Kyrgios protiv Ymer to mi je bas zicer sa obzirom kako dere ludi grk ili eventualno PSG 2+ golova

Auuuuu, bravo kolega, potpuno sam izgubio iz vida da se polufinale Atp Washingtona igra u noci izmedju subote i nedelje, u 01.00. Hej kolege sa Foruma, pobeda Kyrgiosa je jedinica kao kuca, a vreme do 01.00 ujutro, je sasvim dovoljno da rasprodate svi imovinu i ulozite na australca. Hvala kolegi sto nam je skrenuo paznju na ovaj nocasnji mec, a hvala i meni sto cu vam ovim postom  promeniti zivot.

Link to comment
Share on other sites

Zekić: Ne znam po čemu smo favoriti protiv Šibenika

SLAVEN BELUPO sutra u 18:55 u sklopu četvrtog kola SuperSport HNL-a u Koprivnici dočekuje Šibenik. Bit će to utakmica petog i šestog kluba na tablici, a oba imaju po četiri boda, s time da je Slavenova gol-razlika lošija. "Otkad sam na klupi Slavena, mislim da Šibenik nisam dobio", rekao je Zekić pred utakmicu pa nastavio:

"Uvijek su to čvrste, tvrde utakmice, vjerojatno jer smo kvalitetom na jednakom nivou. Ove su godine dosta bolji, čvršći, kompaktniji, okomitiji, imaju novog trenera, novu energiju, dosta promjena u kadru, a puno su dobili i s Dujom Čopom. Donio im je veliku snagu, iskustvo, karakter, dubinu, prilaz, ali ima tamo još zanimljivih igrača i očekuje nas zahtjevna utakmica. Moramo biti čak bolji i pametniji nego u Osijeku i s izraženijom idejom prema naprijed ako želimo do tri boda."

Koprivnički prvoligaš je u prvom kolu s 1:0 pobijedio Varaždin, dok ga je u drugom teško porazio Dinamo, bilo je 5:1. U Osijeku su potom igrali vrlo dobro te rezultatom 0:0 uzeli bod.

"Nažalost, još uvijek ne mislim da možemo biti favoriti protiv bilo koga. Ne znam po čemu bismo trebali biti, osim što igramo doma i trebali bismo se tako postaviti. S druge strane, ne mogu biti bahat, vani imamo bolji skor, to nam je izazov, ali treba biti i realan. Svatko u ovoj ligi može napraviti puno problema i nema opuštanja nijednog trenutka", vjeruje Zekić.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Nebojsao said:

Kad pocinje poslednja sansa zna li se ?

Kao prvo moram priznati da sam sretan da je ovog tjedna počela Premier League i Bundesligu a samim tim drago mi je vidjeti i veću aktivnost na forumu!

Ljetni period je sportski, barem za moj ukus, bio izuzetno siromašan. Kroz par tjedana kada počnu sve europske lige i uz početak jeseni očekujem daleko bolju ponudu te još veći broj odličnih prijedloga na forumu a i sam ću pokušati pridonjeti sa dobrim a nadam se i u većini slučajeva dobitnim tipovima. Kako sam ranije i pisao u prvim kolima itekako pratim što se zbiva međutim jako sam oprezan sa ozbiljnijim ulozima jer se momčadi uigravaju i dosta je nepoznanica. Obično se do sredine devetog mjeseca može dobiti jasan dojam tko je gdje i što se može očekivati od koje momčadi ove sezone u kojoj će raspored a i tempiranje forme zbog Svjetskog nogometnog prvenstva biti neuobičajan. 

Prošle sezone Posljednja šansa, ponajviše mojom krivicom, počela je poprilično kasno - tek 15.10. Plan je da ove sezone jasno sa Posljednjem Šansom krenemo ranije a mislim da je optimalan tajming da Posljednja Šansa počne sa prvim kolom grupne faze Lige Prvaka koja je na rasporedu 6.9. odnosno 7.9. međutim o početku Posljednje šanse će svi biti pravovremeno obaviješteni. 

Želimo dati priliku svim članovima foruma a pogotovo prošlogodišnjim sudionicima Posljednje šanse da ukoliko žele sudjeluju i u ovogodišnjem natjecanju a kako je ljeto period sa slabijom ponudom a samim tim i posjećenošću foruma prerani početak natjecanja rezultirao bi time da bi neki članovi koji bi žejleli sudjelovati propustili početak natjecanja. 

Uzevši u obzir sve prijedloge članova unaprijedit ćemo i tablicu i pravila natjecanja te ista transparentno objaviti prije nego sezona počne. Također, svi prošlogodišnji sudionici dobit će privatne poruke sa pozivom na sudjelovanje u natjecanju barem tjedan dana prije početka istog a isto će pravovremeno biti objavljeno i na forumu. 

I za kraj, pridružujem se @LeonardoDrugiim željama te svim članovima foruma želim sve najbolje u novoj kladioničarskoj sezoni! Prenosim i Leonardovu objavu iz jučerašnje dnevne teme ako je nekome promaknula :)

On 05. 08. 2022. at 1:06, LeonardoDrugi said:

Hvala qurcu.

To su prve dve reci koje mi padaju na pamet u danasnjem, istorijskom danu, kada hvala qurcu, pocinju engleska Premier i nemacka Bundes Liga. Verujem da ste cesto bili u prilici da slusate lupetanja kako su zdravlje, porodica, sreca, ljubav … najvaznije stvari na svetu. Koliko je to (ne) tacno, imali ste prilike da se uverite u prethodna vise od dva meseca kada ste sve to imali (zdravlje, porodicu, srecu, ljubav …) a niste imali prilike da se kladite jer je ponuda bila ocajna.

Po tradiciji na ovom smesnom Portalu, neko sa Foruma bi trebalo da svim kolegama pozeli sretnu Novu kladionicarsku sezonu, uspesno kladjenje i uzivanje u ovoj najlepsoj, najuzbudljivijoj i najzdravijoj stvari na svetu, kockanju. Neko sa Foruma bi svakako trebalo i da pozeli dobrodoslicu svetoj Premier Ligi, i cudesnoj Bundesligi. Zasto bi taj neko trebalo da budem bas ja, a ne neko od administratora? Pa zato sto sam jedino ja na ovom Forumu u stanju da napisem ovakvu, istorijsku analizu: “...za kraj evo i predloga za kladjenje (finalna utakmica Engleska vs Nemacka, zene, fudbal), odigrao bih duplu sansu na nemice po odlicnoj kvoti od 1,55 … od alternativnog kladjenja mi se svidja da bi na utakmici mozda moglo biti produzetaka … mozda da bi obe ekipe mogle primiti po karton … a ako bi vec doslo do produzetaka, tacan rezultat od 1:1 bi bio jedini logican ...”Posto ovakvu analizu, nasi administratori mogu samo da sanjaju, a ja sam je napisao i to pre pocetka meca, jedina logicna stvar koja se namece, jeste da sam bas ja, taj neko ko treba da pozeli svim kolegama sretnu Novu kockarsku sezonu.

Za kompletan post u kome cu svima pozeleti uspeh i srecu u kladjenju, kao i post u kome cu promovisati kockanje, cu ipak jos malo sacekati da nam se pridruze i Serie A, kao i spanska La Liga, a za danas cu samo da pozelim dobrodoslicu englezima i nemcima.

Dakle, dobrodosla u nasa srca engleska Premier Ligo, najlepse, najuzbudljivije, najgledanije i najteze takmicenje na svetu. Dobrodosla cuvena engleska travo, najbolja travo na svetu. Dobrodosli engleski stadioni, najbolji na svetu, a dobrodosli i engleski tv-prenosi, ubedljivo najbolji tv-prenosi na svetu. Dobrodosla Englesko, zemljo tradicije, visokih poreza, dobrodosla engleska kraljice, dobrodosao Londonu, gradu u kome nikada ne moze biti dosadno.

Dobrodosla i Bundesligo, najzdravije takmicenje na svetu, dobrodosla Nemacko, raju na zemlji i zemljo gde se mnogo i dobro radi. Dobrodosla Nemacko, zemljo cuvenih cokolada, banaka, kobasica, piva i sireva. Dobrodosli najbolji putevi na svetu, dobrodosli vozovi koji nikada ne kasne, dobrodosla zemljo zivota bez problema.

Iako cu post sa promocijom kockanja u Novoj sezoni, napisati u toku ovoga meseca, za danas samo delic toga.

Kockanje nije bolest, nije stetno i nije oblik ovisnosti, kao sto to nisu ni alkohol, opijati, prostitucija ili cigarete. Kockanje je predvidjanje dogadjaja sa idejom da cete zaraditi ogromne pare ili barem sebi promeniti zivot. I ne samo to, kockanje donosi strast, emocije, uzbudjenje, adrenalin, zadovoljstvo i orgazam koji nije u stanju da vam priusti ni jedna zena, ni jedan film, ni jedna knjiga ili nikakva muzika.

Anatomija je dokazala da mozak sluzi da trazi sebi emotivnu nagradu. A ta nagrada u mozgu stize u vidu dopamina, supstance koja cini da nam bude lepo. Tako je bilo pre nekoliko miliona godina, kada je covek bio lovac i kada mu je jedini posao bio da prezivi, a tako je i danas. Dopamin se stvarao u mozgu i pre nekoliko miliona godina kada bi lovac ulovio neku crkotinu, nahranio porodicu ili se najeo kao svinja. Dopamin se stvara i danas, toliko godina posle, kada vam prodje tiket u nadoknadi vremena, ili kada se malo opustite uz avganistanske lekove, skotske cajeve ili danske prostitutke.

Danas se svi kockaju, pa valjda svi ti ljudi znaju sta rade. Kockaju se, i to uz spavanje nikada vise od jednog sata tokom noci, Boris Becker, Michael Jordan, Tiger Woods, Ben Affleck, Leonardo di Caprio, reper 50 Cent, Charlie Sheen …

Mrzi me da se secam da li je Boris Becker ili Charlie Sheen postavljao opkladu preko mobilnog telefona dok je jurio u bolnicu da prisustvuje rodjenju deteta … zapravo sam siguran … Charlie Sheen je postavljao opkladu i zato zakasnio na rodjenje svog deteta, dok se Boris Becker uopste nije ni pojavio u porodjajnoj sali, jer je imao sex sa nekom prostitutkom, i to onu vrstu sexa gde dama uopste ne mora da se skida.

Kladionice nisu nasi neprijatelji, vec kolege sa posla. One samo nude i nista vise. Svaka kladionica istice svoj humanitarni rad, daju donacije, prikupljaju novac za lecenje dece, cak su u poslednje dve godine i promovisale vakcinaciju, a to cak ni crkvetine nisu radile.

Dakle, kolege uzivajte u kockanju, najzdravijoj, najuzbudljivijoj i najlepsoj stvari na svetu, i ne zaboravite, kao i uvek, kokanje nije stetno. Stetan je secer, stetan je shopping, stetna je Coca-Cola, stetni su poezija i umetnicko klizanje.

Za ovaj weekend sam u siri izbor ubacio golove na utakmicama M'gladbach vs Hoffenheim, Eintracht vs Bayern, (mozda) pobedu Tottenhama, i barem jedan gol govnarskog Arsenala na utakmici (londonska govna daju gol na utakmici, kvota 1,20), ali ce tokom noci, najtezi posao biti koja dva predloga da izbacim.

Ah...da, umalo da zaboravim. Leto sam proveo radno, pripremajuci se za novu sezonu Poslednje Sanse, dok ste svi vi, kolege sa Foruma svirali qurcu. Danas cemo da testiramo moj rudarski rad tokom leta. Ako bi danas pocela Poslednja Sansa, moj predlog za ovaj weekend bi bila najlepsa kladionicarska igra na svetu koja se zove multi chance, u kojoj se prognozira da li ce se na utakmici desiti barem jedan od dva ponudjena dogadjaja, kod najpotcenjenije kladionice na nasim prostorima William Hill online kladionica" rel="external">William Hill.

Dakle, moj prvi predlog za Poslednju Sansu kojim bih odmah skocio na prvo mesto, bi bio multi chance da ce se na utakmici Tottenham vs Southampton desiti barem jedna od dve stvari. Ili ce Tottenham pobediti (jedinica na mecu), ili ce na mecu biti “over 2,5 gola” po kvoti od 1,20

Uzivajte u kockanju i sve najbolje u novoj kladionicarskoj sezoni.

 

Link to comment
Share on other sites

On 06. 08. 2022. at 9:43, IzudinB said:

Everton - Chelsea 2 (1.60) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Everton i Chelsea danas zatvaraju uzbudljivu prvu subotu ove sezone u engleskoj prvoj ligi u susretu koji se igra na Goodison Parku. Chelsea bi trebao ući u utakmicu kao prilično veliki favorit, čak i veći nego što to sugerira kvota od 1.60 na njihovu pobjedu u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Plavci su izgubili važne braniče Antonija Rudigera i Andreasa Christensena u besplatnim transferima koji su otišli u Real Madrid i Barcelonu, ali su uspjeli dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija da popuni prazninu u zadnjoj liniji.

Momčad Thomasa Tuchjela nije uspjela potpisati brojne transfere ove sezone nakon što su izgubili Romelua Lukakua, ali su uspjeli dovesti Raheema Sterlinga koji bi mogao biti fantastično pojačanje u napadu. Bit će zanimljivo vidjeti bivšeg krilnog napadača Manchester Cityja u akciji protiv Evertona.

Sterling je postigao gol u pobjedi protiv Udinesea 3-1 u posljednjoj predsezonskoj provjeri Chelseaja prije sedam dana.

Everton je jedva izbjegao ispadanje nakon katastrofalne prošle sezone, sa deset bodova iz posljednjih šest kola što ih je ostavilo u eliti. Ipak, Everton ulazi u novu sezonu bez zvijezde Richarlisona, koji je otišao u Tottenham. Nova pojačanja nisu baš obećavajuća sa Jamesom Tarkowskim, Dwightom McNeilom i Rubenom Vinagreom koji su stigli na Goodison. Everton bi se ponovo mogao naći u problemima i možda borbi za opstanak do kraja sezone. Iako su zabili sedam golova u posljednje dvije pobjede u priajteljskim utakmicama protiv Blackpoola i Dinamo Kijeva, stvarno mislim da nemaju šanse protiv Chelseaja. Očekujem pobjedu gostiju. Nemojte zaboraviti da bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike.

Everton: Pickford; Godfrey, Mina, Tarkowski; Patterson, Doucoure, Allan, Mykolenko; Gordon, Gray, McNeil

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, T Silva, Koulibaly; James, Kante, Kovacic, Chilwell; Mount, Havertz, Sterling

Screenshot_35.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

On 06. 08. 2022. at 10:06, IzudinB said:

Clermont - PSG 2 (1.25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

PSG će svoju obranu naslova započeti večeras protiv Clermonta. Parižani su daleko najjača momčad u zemlji i nemaju pravog konkurenta u domaćoj ligi. PSG je osvojio svoj rekordni deseti naslov prvaka Ligue 1 prošle godine i ovaj put žele postati prva francuska momčad sa 11 trofeja u domaćem prvenstvu.

Pokazali su svoju snagu već na početku nove sezone postigavši četiri gola protiv Nantesa u francuskom Superkupu prošlog vikenda u Izraelu. Lionel Messi, Sergio Ramos i Neymar (2), postigli su golove tom prilikom. Momčad sada vodi menadžer Chris Galtier koji je sa Lilleom osvojio Ligue 1 i sada se nada da će odvesti PSG-a do više trofeja ove godine.

PSG će biti veliki favorit za pobjedu po kvoti 1.25 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici protiv Clermonta koji je prošle sezone završio na 17. mjestu na tabeli unatoč dobrom početku sezone. Momčad koju vodi Pascal Gastien čekaju teška vremena u pokušaju ostanka u ligi ove godine, osim ako ne pronađu formu iz prve polovice prošle sezone. Ovdje je jedino pitanje koliko će golova večeras završiti u mreži domaćina. Gledajući formu PSG-ovih superzvijezda nakon njihova četiri gola protiv Nantesa mislim da ćemo gledati još jednu jednostrranu utakmicu. Ako PSG povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom, nije bitno koji minut utakmice se igra. Sretno!

Clermont: Djoco; Zeffane, Seidu, Ogier, Borges; Gonalons, Magnin; Dossou, Berthomeir, Rashani; Andric

PSG: Donnarumma; Ramos, Kimpembe, Marquinhos; Hakimi, Vitinha, Verratti, Mendes; Messi; Sarabia, Neymar

Screenshot_37.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

On 06. 08. 2022. at 10:22, IzudinB said:

Ross County - Celtic 2 (1.20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Celtic je pobjednički započeo svoj pohod na obranu naslova prošle nedjelje kada su u Glasgowu savladali Aberdeen 2-0. Bila je to jednostrana utakmica sve od prvog minuta. Golovi su postigli branič Stephen Welsh i krilni igrač Jota. Najbolji potez Celticove uprave u ljetnom prijelaznom roku bio je upravo osiguravanje trajnog ugovora za jednog od njihovih najboljih igrača iz prošle sezone, Jotu (ranije je bio na posudbi).

Gosti su u novu sezonu ušli kao glavni kandidati za još jedan trofej u prvenstvu, jer će se utrka za naslov vjerojatno ponovo voditi između dva kluba iz Glasgowa. Momčad koju vodi Ange Postecoglou imat će priliku za održavanje savršenog rekorda na početku sezone s obzirom da igraju protiv Ross Countyja.

Ross County je prošlu sezonu završio u gornjoj polovici tabele, ali teško da će ovaj put ponoviti taj podvig. Ovog su ljeta izgubili ključnog igrača i najboljeg strijelca Regana Charlesa-Cooka i mogli bi imati problema sa postizanjem golova u novoj sezoni. Ross County općenito ima skromnu momčad sa glavnim trenerom Malcolmom Mackayem kao njihovom najvećom snagom. Na početku sezone su izgubili 2-1 na gostovanju kod Heartsa u utakmici u kojoj su uspjeli upisati samo tri udarca na gol.

Celtic je primio samo jedan gol u prethodna četiri susreta sa Ross Countyjem. Bili su u potpunoj kontroli u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Aberdeena, a tako nešto slično očekujem i ovdje po kvoti 1.20 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout po kojem se oklada računa automatski dobitnom, ako Celtic povede sa dva gola razlike. Sretno!

Ross County: Laidlaw; Randall, Baldwin, Iacovitti, Purrington; Callachan, Tillson; Sims, Dhanda, Edwards; Hiwula

Celtic: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Welsh, Taylor; McGregor, O'Riley; Jota, Turnbull, Abada; Furuhashi

Screenshot_38.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Lagano prošlo :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use