Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.8.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Ligue 1

Petak3.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

1. HNL

Petak4.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.8. u 21:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Arsenal Oba daju (1.90) i Oba daju + Gabriel Jesus postiže gol (4.00) bet365

Engleska Premier liga počinje u petak kada Crystal Palace dočekuje Arsenala na Selhurst Parku. Očekujem veliku bitku na otvaranju sezone, međutim, treba napomenuti da je kvaliteta na strani Topnika u ovom susretu. I Arteta i navijači će imati samopouzdanja nakon odličnog rada na ljetnom prijelaznom roku. Značajni rezultati iz prijateljskih utakmica to dodatno potvrđuju. Topnici su na kraju pobijedili u svakoj utakmici i postigli 20 golova u tom periodu.

Prioritet za Artetu je plasman među prva četiri nakon kaosa na kraju prošle sezone. Očekuje se da će Arsenal voditi veliku bitku sa Manchester Unitedom, Chelseajem i Tottenhamom za dva mjesta iza Cityja i Liverpoola.

Crystal Palace je završio na 12. mjestu na tabeli Premier lige. Patrick Vieira će ovaj put očekivati borbu svoje momčadi za mjesto na gornjem dijelu tabele. Rijetka pozitiva u pomalo hladnoj sezoni je njihova domaća forma na kraju prošle sezone. Upisali su niz od šest utakmica bez poraza. Čak su uskratili tri boda Unitedu, Cityu, kao i Arsenalu tijekom tog razdoblja.

Ovog ljeta su na Selhurst Park stigla neka uzbudljiva pojačanja. Chris Richards iz Bayerna i Cheick Doucoure iz Lensa su mladi igrači za budućnost. Dvojac će dodati prijeko potrebnu kvalitetu u obrani i na sredini terena nakon solidnih sezona u Njemačkoj i Francuskoj. Rezultati u pred sezoni bi ih mogli motivirati pred ovaj susret. Bili su jedan od klubova koji je odigrao velik broj utakmica, ukupno devet, te ostvario pet pobjeda, dva remija i dva poraza. Crystal Palace je u posljednje vrijeme namučio dosta velikana u Premier ligi.

U isto vrijeme, Arsenal će očajnički željeti krenuti s pobjedom znajući da bi ovo bila važna tri boda u utrci za europskim nogometom. Očekujem da oba tima postignu gol po kvoti 1.90.

Gabriel Jesus nije gubio vrijeme i odmah je ušao u prvu postavu Arsenala. Njegova kemija sa Marinom Odegaardom i Gabrielom Martinellijem bila je ključna u uspješnoj predsezoni. Mislim da bi on mogao postići gol na ovoj utakmici po kvoti 2.50 u bet365 kladionici. Kombinacija oklade na oba daju i Gabriel Jesus postiže gol daje nam kvotu od 4.00 u bet365 kladionici.

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Ayew, Edouard, Zaha

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

Screenshot_19.png

Screenshot_18.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Bayern | Pobjeda Bayerna i oba daju (2.50) bet365

Bayern u petak putuje u Frankfurt na otvaranje nove sezone u njemačkoj Bundesligi. Bavarci će ove sezone ciljati na 11. uzastopni naslov Bundeslige. Razlika između njih i ostatka lige bila je očita nakon što su prošlu sezonu završili sa osam bodova prednosti u odnosu na Borussiju Dortmund.

Ali, Nagelsmann to mora učiniti bez usluga svoje zvijezde Roberta Lewandowskog. 33-godišnjak je prešao u Barcelonu nakon što je postigao više od 30 golova u tri uzastopne sezone. Umjesto Poljaka, iz Liverpoola je stigao Sadio Mane. Napravio je solidan početak svoje karijere u Njemačkoj postigavši pogodak u pobjedi od 5-3 u Superkupu protiv Leipziga.

Frankfurt je završio na osmom mjestu u ligi, a sve zbog loše forme na kraju sezone kada su u osam utakmica bili bez pobjede. Izborili su ulaznicu u grupnu fazu Lige prvaka osvojivši Europsku ligu. Na natjecanju su ostvarili izvrsne rezultate, ali ništa nije bilo bolje od ukupne pobjede protiv Barcelone (4-3) Momčad Oliveera Glasnera je ostvarila pobjedu od 4-0 protiv Magdeburga u prvom natjecateljskom susretu ove sezone.

Bayern je bez sumnje ovdje veliki favorit za pobjedu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici, ali su također i velike šanse da će primiti barem jedan gol od Frankfurta po istoj kvoti. Kombinacija ove dvije oklade na betbuilderu nam daje kvotu od 2.50 u bet365.

Eintracht Frankfurt: Trapp; Toure, Tuta, N'Dicka; Knauff, Jakic, Sow, Kostic; Kamada, Gotze; Borre

Bayern Munich: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Sabitzer, Kimmich; Gnabry, Muller, Musiala; Mane

Screenshot_20.png

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Hvala qurcu.

To su prve dve reci koje mi padaju na pamet u danasnjem, istorijskom danu, kada hvala qurcu, pocinju engleska Premier i nemacka Bundes Liga. Verujem da ste cesto bili u prilici da slusate lupetanja kako su zdravlje, porodica, sreca, ljubav … najvaznije stvari na svetu. Koliko je to (ne) tacno, imali ste prilike da se uverite u prethodna vise od dva meseca kada ste sve to imali (zdravlje, porodicu, srecu, ljubav …) a niste imali prilike da se kladite jer je ponuda bila ocajna.

Po tradiciji na ovom smesnom Portalu, neko sa Foruma bi trebalo da svim kolegama pozeli sretnu Novu kladionicarsku sezonu, uspesno kladjenje i uzivanje u ovoj najlepsoj, najuzbudljivijoj i najzdravijoj stvari na svetu, kockanju. Neko sa Foruma bi svakako trebalo i da pozeli dobrodoslicu svetoj Premier Ligi, i cudesnoj Bundesligi. Zasto bi taj neko trebalo da budem bas ja, a ne neko od administratora? Pa zato sto sam jedino ja na ovom Forumu u stanju da napisem ovakvu, istorijsku analizu: “...za kraj evo i predloga za kladjenje (finalna utakmica Engleska vs Nemacka, zene, fudbal), odigrao bih duplu sansu na nemice po odlicnoj kvoti od 1,55 … od alternativnog kladjenja mi se svidja da bi na utakmici mozda moglo biti produzetaka … mozda da bi obe ekipe mogle primiti po karton … a ako bi vec doslo do produzetaka, tacan rezultat od 1:1 bi bio jedini logican ...”Posto ovakvu analizu, nasi administratori mogu samo da sanjaju, a ja sam je napisao i to pre pocetka meca, jedina logicna stvar koja se namece, jeste da sam bas ja, taj neko ko treba da pozeli svim kolegama sretnu Novu kockarsku sezonu.

Za kompletan post u kome cu svima pozeleti uspeh i srecu u kladjenju, kao i post u kome cu promovisati kockanje, cu ipak jos malo sacekati da nam se pridruze i Serie A, kao i spanska La Liga, a za danas cu samo da pozelim dobrodoslicu englezima i nemcima.

Dakle, dobrodosla u nasa srca engleska Premier Ligo, najlepse, najuzbudljivije, najgledanije i najteze takmicenje na svetu. Dobrodosla cuvena engleska travo, najbolja travo na svetu. Dobrodosli engleski stadioni, najbolji na svetu, a dobrodosli i engleski tv-prenosi, ubedljivo najbolji tv-prenosi na svetu. Dobrodosla Englesko, zemljo tradicije, visokih poreza, dobrodosla engleska kraljice, dobrodosao Londonu, gradu u kome nikada ne moze biti dosadno.

Dobrodosla i Bundesligo, najzdravije takmicenje na svetu, dobrodosla Nemacko, raju na zemlji i zemljo gde se mnogo i dobro radi. Dobrodosla Nemacko, zemljo cuvenih cokolada, banaka, kobasica, piva i sireva. Dobrodosli najbolji putevi na svetu, dobrodosli vozovi koji nikada ne kasne, dobrodosla zemljo zivota bez problema.

Iako cu post sa promocijom kockanja u Novoj sezoni, napisati u toku ovoga meseca, za danas samo delic toga.

Kockanje nije bolest, nije stetno i nije oblik ovisnosti, kao sto to nisu ni alkohol, opijati, prostitucija ili cigarete. Kockanje je predvidjanje dogadjaja sa idejom da cete zaraditi ogromne pare ili barem sebi promeniti zivot. I ne samo to, kockanje donosi strast, emocije, uzbudjenje, adrenalin, zadovoljstvo i orgazam koji nije u stanju da vam priusti ni jedna zena, ni jedan film, ni jedna knjiga ili nikakva muzika.

Anatomija je dokazala da mozak sluzi da trazi sebi emotivnu nagradu. A ta nagrada u mozgu stize u vidu dopamina, supstance koja cini da nam bude lepo. Tako je bilo pre nekoliko miliona godina, kada je covek bio lovac i kada mu je jedini posao bio da prezivi, a tako je i danas. Dopamin se stvarao u mozgu i pre nekoliko miliona godina kada bi lovac ulovio neku crkotinu, nahranio porodicu ili se najeo kao svinja. Dopamin se stvara i danas, toliko godina posle, kada vam prodje tiket u nadoknadi vremena, ili kada se malo opustite uz avganistanske lekove, skotske cajeve ili danske prostitutke.

Danas se svi kockaju, pa valjda svi ti ljudi znaju sta rade. Kockaju se, i to uz spavanje nikada vise od jednog sata tokom noci, Boris Becker, Michael Jordan, Tiger Woods, Ben Affleck, Leonardo di Caprio, reper 50 Cent, Charlie Sheen …

Mrzi me da se secam da li je Boris Becker ili Charlie Sheen postavljao opkladu preko mobilnog telefona dok je jurio u bolnicu da prisustvuje rodjenju deteta … zapravo sam siguran … Charlie Sheen je postavljao opkladu i zato zakasnio na rodjenje svog deteta, dok se Boris Becker uopste nije ni pojavio u porodjajnoj sali, jer je imao sex sa nekom prostitutkom, i to onu vrstu sexa gde dama uopste ne mora da se skida.

Kladionice nisu nasi neprijatelji, vec kolege sa posla. One samo nude i nista vise. Svaka kladionica istice svoj humanitarni rad, daju donacije, prikupljaju novac za lecenje dece, cak su u poslednje dve godine i promovisale vakcinaciju, a to cak ni crkvetine nisu radile.

Dakle, kolege uzivajte u kockanju, najzdravijoj, najuzbudljivijoj i najlepsoj stvari na svetu, i ne zaboravite, kao i uvek, kokanje nije stetno. Stetan je secer, stetan je shopping, stetna je Coca-Cola, stetni su poezija i umetnicko klizanje.

Za ovaj weekend sam u siri izbor ubacio golove na utakmicama M'gladbach vs Hoffenheim, Eintracht vs Bayern, (mozda) pobedu Tottenhama, i barem jedan gol govnarskog Arsenala na utakmici (londonska govna daju gol na utakmici, kvota 1,20), ali ce tokom noci, najtezi posao biti koja dva predloga da izbacim.

Ah...da, umalo da zaboravim. Leto sam proveo radno, pripremajuci se za novu sezonu Poslednje Sanse, dok ste svi vi, kolege sa Foruma svirali qurcu. Danas cemo da testiramo moj rudarski rad tokom leta. Ako bi danas pocela Poslednja Sansa, moj predlog za ovaj weekend bi bila najlepsa kladionicarska igra na svetu koja se zove multi chance, u kojoj se prognozira da li ce se na utakmici desiti barem jedan od dva ponudjena dogadjaja, kod najpotcenjenije kladionice na nasim prostorima William Hill.

Dakle, moj prvi predlog za Poslednju Sansu kojim bih odmah skocio na prvo mesto, bi bio multi chance da ce se na utakmici Tottenham vs Southampton desiti barem jedna od dve stvari. Ili ce Tottenham pobediti (jedinica na mecu), ili ce na mecu biti “over 2,5 gola” po kvoti od 1,20

Uzivajte u kockanju i sve najbolje u novoj kladionicarskoj sezoni.

 

Link to comment
Share on other sites

Čačić uoči Varaždina: Oni su najveće iznenađenje prvenstva. Pa namučili su i Hajduk doma

Petković ima problema s rebrom i možda ga neću koristiti. Veselimo se što nas čeka takav domaćin s punim tribinama i sjajnim ambijentom. To je dodatan motiv za moje igrače, rekao je Čačić uoči Varaždina

Nakon pobjede protiv Ludogoreca (2-1) u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, Dinamo se opet okreće HNL-u. Prije uzvrata na Maksimiru protiv bugarske momčadi koja se igra u sljedeći utorak, hrvatski prvak već u petak gostuje kod Varaždina u četvrtom kolu HNL-a.

Dinamo je stopostotan nakon tri kola i posebno efikasan, a ovaj put ih čeka povratnik u prvoligaško društvo. Varaždinci imaju jednu pobjedu, ali ostavili su jako dobar dojam, pogotovo protiv Hajduka, unatoč porazu (2-0).

- Čeka nas nastavak domaćeg natjecanja koje je za nas primarno, Dinamo želi zadržati čelnu poziciju u HNL-u, a onda se podrazumijeva da moramo težiti u svakoj utakmici pobjedi. U petak igramo protiv jako kvalitetnog protivnika. Gledajući ova prva tri kola, Varaždin je možda i najveće iznenađenje prvenstva. Govorim s aspekta prikazane igre koju su imali u Puli, ali naročito i sada protiv Hajduka - rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Očekuju se krcate tribine stadiona u Varaždinu. 

- Veselimo se što nas čeka takav domaćin s punim tribinama i sjajnim ambijentom. To je dodatan motiv za moje igrače. Dužan respekt prema domaćinu i moramo napraviti sve da dođemo do željene igre i do željenog rezultata. 

Varaždin je odigrao fantastično protiv Hajduka. Dominirao i prijetio od prve minute te nadigrao Splićane, ali do gola nije uspio. Utakmicu je riješio majstor Marko Livaja s dva gola. Mogu li namučiti i Dinamo?

- To je na neki način logično. Prvih par kola momčadi hvataju formu pa su moguće oscilacije. Ponavljam, ove dvije utakmice koje su odigrali nije slučajno. Jako dobro su posloženi s dobrom energijom i ne očekuje nas lagan susret.

Dinamo svake godine ima isti problem. Prebaciti se s europskih utakmica na one u domaćem prvenstvu. Fali li motivacije?

- Moramo kliknuti poslije utakmice jer čekaju nas novi izazovi. Ovu smo utakmicu ostavili iza sebe, na Ludogorec ćemo se vratiti poslije Varaždina. Tako nam je suđeno, to smo si odabrali, to želimo i u ovome uživamo. To nam je motiv, poticaj i poticaj da rastemo kroz takve utakmice - kazao je Čačić.

U ovome susretu priliku bi mogli dobiti igrači s manjom minutažom. 

- Stanje s kadrom? Ova utakmica će dati prostor igračima koji su manje igrali. Neki se vraćaju. Boška Šutala želimo što prije dovesti u natjecateljski ritam. Bruno Petković ima problema s rebrom i to se vidjelo na ovoj utakmici. Vidjet ćemo hoćemo li ga uopće koristiti. Emreli je pod tretmanom, s njim je završen dijagnostički dio, on je spreman za najveće napore pa ga uskoro možemo očekivati na terenu.

Izvor: 24sata

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use