Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.8.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_751.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.7. u 21:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Ludogorets - Dinamo Oba tima daju gol (1.90) bet365

Ludogorets kao i Dinamo do sada su u ovom doigravanju pružili sjajne rezultate, a sada ih još samo nekoliko prepreka dijeli od kvalifikacija za Ligu prvaka. Ludogorets je aktualni bugarski prvak i s njima se jednostavno nije moglo igrati tijekom prethodne sezone. Imali su 12 bodova prednosti na vrhu tabele na kraju sezone i impresivno postigli 64 gola, dok niti jedna druga momčad nije uspjela dotaknuti granicu od 40 golova.

Ludogorets je bio neporažen u osam od proteklih devet susreta, dok su pritom čak ostvarili i šest pobjeda. Takođe imajte na umu su postigli dva ili više golova u sedma od posljednjih devet utakmica.

"DINAMO je vrlo kvalitetna momčad, respektiramo ih", rekao je Slovenac Ante Šimundža, trener bugarskog prvaka Ludogorca

 "Očekujem jako tešku utakmicu. Igramo kod kuće i nadam se da će se igrači do kraja boriti za naš uspjeh. Činjenica je da prva utakmica ne odlučuje o svemu, ali pozitivan rezultat će nam dobro doći za dalje", izjavio je Slovenac.

"Slažem se da će nam Dinamo biti najteži protivnik od početka sezone. Među dominantnima su na Balkanu, s vrlo jakim nastupom na europskoj sceni. Dinamo je vrlo kvalitetna momčad, respektiramo ih jer znamo s kim se susrećemo", dodao je. Šimundža je Ludogorets preuzeo u siječnju ove godine, a prije toga je vodio Muru, Maribor, Aluminij, GAK... Ludogorets je u 2. pretkolu izbacio irski Shamrock Rovers, dok je Dinamo preskočio Shkupi.

"Zašto je Dinamo imao problema sa Shkupijem? Jer ovo je eliminacijska faza u kojoj igramo s najboljim momčadima u zemljama. Zbog toga me ne čudi što su Makedonci radili probleme Dinamu. Ali Hrvati su pokazali veliko poštovanje prema njima, imali su poteškoća, ali su prošli dalje," istaknuo je slovenski stručnjak.

S druge strane imamo Dinamo Zagreb s sličnom pričom. Aktualni prvaci koji su prošle sezone postigli najviše golova u hrvatskom prvenstvu. Ovog će utorka obje momčadi dati sve od sebe na terenu kako bi ostale na životu u ovom doigravanju. Većina dosadašnjih međusobnih okršaja završavala je sa dosta postignutih golova. 

Dinamo je u nizu od 11 utakmica bez poraza, a impresivnih devet od toga bile su pobjede. Postigli su tri ili više golova u šest od proteklih devet utakmica. 

Sutra se igra utakmica preko koje će neki prijeći u play off Lige prvaka. Želje su obostrane, naglašene i s njihove i s naše strane. obje su momčadi u dobrom raspoloženju, iza sebe imaju pozitivne rezultate i za očekivati je da će to sutra biti dobra utakmica. Mi smo došli ovdje kao da se igra eliminacijska utakmica. Nastojat ćemo izvući dobar rezultat zahvaljujući kojem ćemo vidjeti play off Lige prvaka - rekao je na konferenciji za novinare u Razgradu Čačić pa dodao:

Sutra očekujem Dinamo koji će tražiti pobjedu ovdje. To će tražiti i domaćin i rezultat može otići i na jednu i na drugu stranu. No mi ćemo se ponašati kao da je to jedna utakmica, eliminacijska utakmica, računajući da imamo i uzvrat.

- Naša su očekivanja da ćemo otići do kraja. Na tom je putu Ludogorets kojeg ja respektiram. Imamo iskustva s njima, ali od vremena kada smo zadnji put igrali s njima dosta se toga promijenilo, momčadi su drugačije. Obje su momčadi napumpale svoj ego u Europi. Ali ja vjerujem da Dinamo ima tu kvalitetu i sposobnost da prebrodi suparnika kakav je Ludogorets.

Vjerujem da će oba tima postići gol po kvoti 1.90 u bet365 kladionici, baš kao što je to bio slučaj u tri od posljednja četiri međusobna susreta između Ludogoretsa i Dinama.

Ludogorets: Padt; Cicinho, Verdon, Plastun, Nedyalkov; Santana, Iordanov, Cauly; Despodov, Sotiriou, Rick

Dinamo Zagreb: Livakovic; Moharrami, Lauritsen, Peric, Ljubicic; Spikic, Misic, Ademi, Ivanusec; Orsic, Petkovic

Screenshot_754.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Midtjylland 1 (1.33) bet365

Benfica je bila jedna od najboljih momčadi u portugalskoj ligi posljednjih nekoliko godina i čini se da su tu formu prenijeli u novu sezonu. U međuvremenu se Midtjylland već neko vrijeme muči da pokaže konstantnost, dok također primaju dosta golova. Morali su se zadovoljiti sa drugim mjestom prošle sezone u danskoj prvoj ligi, a tijekom cijele sezone uspjeli su ostvariti samo 13 pobjeda. Također imajte na umu da se u posljednje vrijeme muče sa formom na gostovanjima.

S druge strane Benfica je u posljednje vrijeme jednostavno nevjerojatna. Oni su u dugom nizu pobjeda i također postižu dosta golova. Igraju i na domaćem terenu, gdje su bili neprikosnoveni gotovo cijelu ovu godinu. Samo su dvije momčadi u portugalskoj ligi uspjele primiti manje golova od Benfice i samo su Porto i Benfica postigli više golova od njih. Po svemu sudeći, očekuje se da će Benfica večeras pred svojom publikom ostvariti uvjerljivu pobjedu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici.

Benfica je trenutno u nizu od 6 pobjeda i ukupno je zabila 19 golova u tom periodu. Također su izgubili samo jednom u proteklih 12 susreta, a ovaj jedini poraz dogodio se protiv portugalskog prvaka Porta.

S druge strane, Midtjylland je bio bez pobjede u 5 od prethodnih 6 utakmica, a to su ostali i u 3 od prethodna 4 gostovanja.

Benfica: Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Fernandez, Weigl; Neres, Ramos, H Araujo; Musa

FC Midtjylland: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Charles, Paulinho; Chilufya, Dreyer, Isaksen

Screenshot_755.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Dinamo je najbolja momčad Balkana, ali Ludogorec ima jednu veliku prednost i šansu

DINAMO u utorak od 19:45 u bugarskom Razgradu igra treće pretkolo Lige prvaka, a protivnik će mu biti stari znanac Ludogorec, koji je u prošlom pretkolu svladao irskog prvaka Shamrock. Dinamo je već jednom igrao kvalifikacije za LP protiv bugarskog prvaka, a slavio je golom Domagoja Vide u zadnjoj minuti sudačke nadoknade.

Za analizu dvomeča kontaktirali smo bugarskog sportskog novinara Teodora Borisova, koji je za Index napisao najavni komentar dvoboja Dinama i Ludogorca. 

Dinamo je najbolja momčad Balkana 

Ništa novo hrvatska javnost neće čuti ako kažem da se u Bugarskoj Dinamo smatra najboljom momčadi Balkana. Izvrsni rezultati u Europi i dominacija u hrvatskom prvenstvu ovaj zaključak čine logičnim. Svi se sjećamo prethodnih susreta ova dva kluba, no od tada se puno toga promijenilo.

Ludogorec je promijenio čitavu generaciju, jedan od najvažnijih igrača u to doba Cosmin Moti je postao sportski direktor, a prije Ante Šimundže, koji je sad na klupi, izredalo se nekoliko trenera. Među njima i današnji trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Za razliku od prethodnih godina, sada bugarski igrači imaju važnu ulogu u ekipi. Ludogorec danas ima najboljeg nogometaša Bugarske za 2021. Kirila Despodova, veznjaka Dominika Jankova i napadača Spasa Deleva. Nedavno je Ludogorčeva akademija postigla neke uspjehe, ali daleko je od onoga što Dinamo ima u smislu talenta i transfera.   

Ludogorec ima ogroman problem u gostima 

Protiv Shamrock Roversa se vidjelo da Ludogorec posljednjih godina ima problema kad igra u gostima. Unatoč odličnom rezultatu kod kuće, dozvolili su da protivnik u uzvratu dominira u svim segmentima i bili su izrazito nervozni. Nije slučajno da su utakmicu završili s deset igrača.

Veliki problem Ludogorca su situacije kad protivnik napravi pritisak na golmana Padta i užu obranu. Tu se jako loše snalaze i to može biti veliki hendikep. S druge strane, Ludogorec ima nekoliko jakih individualaca poput Tekpeteija, koji mogu odlučiti svaku utakmicu.

Dinamo nije počeo sezonu na najbolji način. Rezultati su tu, ali igra nije najbolja. Situacija u Dinamu na terenu i van njega pokazuje nestabilnost koju će Ludogorec htjeti iskoristiti. Ujedno, nakon loših rezultata Osijeka i Rijeke u Europi, Dinamo će dati sve od sebe da dodatno ne ugrozi hrvatski koeficijent. Lani je protiv Olympiacosa Ludogorec pokazao da zna iskoristiti takva kolebanja protivnika koji je na papiru favorit.

Dinamo je izbacio Tottenham bez trenera, a sadašnji trener Ludogorca je Engleze pobijedio lani

Nemam pojma kako bi izgledala momčad Dinama da je trener umjesto Ante Čačića postao Sergej Jakirović, kako se pisalo u hrvatskim medijima, ali Čačić očito ima kvalitetu. Sadašnji trener Ludogorca Šimundža je lani kao trener Mure u skupini Konferencijske lige pobijedio Tottenham, godinu dana ranije Dinamo je isti taj Tottenham izbacio praktički bez trenera, tako da trener nije kriterij koji mora biti nužan faktor.

Dinamo je favorit, Dinamo je bolja ekipa, ali za Dinamo bi bilo kobno da podcijeni Ludogorec. Ta bi greška mogla biti kobna. Teško da će Ludogorec dobiti jednaki tretman u hrvatskim medijima kao Gzira ili Shkupi, ali bilo kakvu neozbiljnost u pristupu Ludogorec će iskoristiti.

Bugarska javnost ne poznaje najbolje igrače Dinama, znaju Mislava Oršića kao junaka pobjede protiv Tottenhama, ali Dinamo je uvijek imao odlične individualce i to je velika prednost u ovom dvomeču za hrvatskog prvaka. Šansa Ludogorca je da ima pragmatičnog trenera koji zna igrati na rezultat.

Nema imperativ joge bonito, već ga samo zanima prolazak dalje i Ludogorec može odigrati jako dobro taktički. Tu vidim veliku šansu za bugarskog prvaka. 

Izvor: index

Link to comment
Share on other sites

BIVŠI NOGOMETAŠ PARTIZANA UPOZORAVA: ‘DINAMU NEĆE BITI LAKO, ALI ZNAM KOJA JE NAJVEĆA MANA BUGARA...‘

‘Iako su šanse nekako podjednake, ipak bih ulogu laganog favorita dao Dinamu!‘

 

Bivši nogometaš Partizana, Saša Ilić (44), prije dva mjeseca sjeo je na klupu sofijskog CSKA. Ilić je, podsjetimo to, 1997. godine, kao 19-godišnjak, bio pričuva Partizana i ulazio je u igru na obje utakmice s Dinamom/Croatijom (0:1, 5:0), a prije četiri godine sjajno nam je analizirao način igre Dinamova tadašnjeg suparnika u Europskoj ligi, Viktorije iz Plzena, budući da je Partizan ranije igrao protiv Čeha.

Dobri inozemci

Nazvali smo stoga ovog mladog trenera da nam kaže i poneku riječ o Ludogorecu, koji je, uz sofijski Levski, najveći suparnik CSKA u tamošnjem natjecanju.

"Kvalitetna je to momčad, pa 11 godina uzastopno prvak je Bugarske! Ta je apsolutna dominacija temeljena na inozemnim igračima, koji su tehnički iznimno dobri i traže nadigravanje u svakoj utakmici. Konstantno igraju u Europi i Dinamu sigurno neće biti lako. Nije bilo ni prije deset godina, sjećam se one lude utakmice u Zagrebu, kad je Dinamo pobijedio u sudačkoj nadoknadi", rekao je Ilić.

Istaknimo da u svom rosteru od 25 igrača Ludogorec ima samo osmoricu s bugarskom putovnicom, a od te osmorice četvorica imaju dvojna državljanstva - Ukrajinac Plastun, Brazilac Cicinho, Kanađanin Jankov i Ganac Tekpetey. U dvije utakmice protiv Shamrocka (3:0, 1:2), pokazao je Ludogorec dva posve suprotna lica, sjajno kod kuće, lošije vani. Zašto? Je li bugarski prvak domaćinska momčad?

"Ne bih rekao da su izrazito domaćinski sastav. Gledajte, u Razgradu su ostvarili visoku pobjedu, pa su očito olako shvatili uzvrat i ušli su u probleme, ostali su i s igračem manje. No, izvukli su se i najvažnije je da su prošli dalje."

Kakvo je ozračje na domaćim utakmicama Ludogoreca na Huvepharma Arena u Razgradu, na novom stadionu kapaciteta 10.500 mjesta?

"Nema tu nogometnog fanatizma. Stadion je lijep, uvjeti za igru su odlični, ali nema vulkana s tribina. Dinamovi su navijači kudikamo vatreniji i glasniji."

Na vratima Ludogoreca iskusni je Sergio Padt (32), kakav je ovaj čuvar mreže s nizozemskom i talijanskom putovnicom?

"Odličan je golman! Nisam primijetio da je “kiksao”, obrani ono što mora obraniti. Ludogorec je taktičko-tehnički jaka momčad, dobro su posloženi, igraju brz nogomet i osjetno su bolji i dominantniji od ostalih bugarskih sastava. Stalno pokušavaju kroz igru, kombinatorikom, doći do suparničkih vrata, imaju hitre igrače sposobne za takav, brzi i okomiti način nogometa i vrlo su opasni."

Zaslužuju respekt

A koje su im mane?

"Jasno je da imaju mane, svaka ih momčad ima. A Ludogorecova je najveća mana što nema tijekom sezone velik broj jakih utakmica poput ovih na europskoj razini. To je i mana svih momčadi s ovih naših prostora jer osim u nekoliko domaćih utakmica, samo u Europi imaju taj jaki podražaj koji ih tjera da daju maksimum. Protiv Dinama će Bugari neprijeporno morati ponuditi sve najbolje što imaju, a imaju velik potencijal i svakako je suparnik kojeg Dinamo mora respektirati."

Tko im je najbolji igrač?

"Treba posebno pripaziti na tog ciparskog napadača Sotirioua, a osobno mi se najviše sviđa Brazilac Cauly, ofenzivni veznjak, koji u 4-2-3-1 sustavu igra iza napadača."

Koliko poznajete Dinamo?

"Gledao sam Zagrepčane u dvobojima sa Škupijem. Bile su to očekivano teške utakmice za Dinamo, početak je sezone, još nije sve posloženo kako treba. Nije to bilo na nekoj visokoj razini, ali najvažnije je da je ostvaren cilj i prolaz u sljedeće kolo. Dinamo je jak, ali i Ludogorec je jak i pred hrvatskim je prvakom znatno teži posao. Bit će to posve različite utakmice od onih s Makedoncima, budući da Ludogorec traži nadigravanje i neće biti defenzivno orijentiran poput skromnoga Škupija, koji se fantastično branio i tražio je svoju priliku u protunapadima."

Je li dobro za Dinamo što uzvrat igra u Zagrebu?

"Nakon što je UEFA ukinula pravilo gola u gostima, posve je svejedno gdje se igra prva utakmica, mnogo se toga promijenilo u razmišljanjima i u pripremi utakmica, poanta je da u obje utakmice moraš biti maksimalno koncentriran. Ni jedan rezultat nije jamstvo prolaza, ali isto tako ni jedan rezultat nije nedostižan."

Tko je favorit?

"Iako su šanse nekako podjednake, ipak bih ulogu laganog favorita dao Dinamu! Ima iskustvo igranja u Europi, stvorio je ime i kod svakoga pobuđuje respekt. Nadalje, Dinamo ima mnogo bolje ozračje na Maksimiru, nego Ludogorec u Razgradu, Zagreb je nogometni grad i frenetični navijači dat će mu gromku potporu. Stoga dajem prednost Dinamu", rekao nam je Ilić, čiji CSKA dijeli vrh ljestvice bugarskog prvenstva s Ludogorecom, nakon četiri odigrana kola obje momčadi imaju po deset bodova."

TRANSFERI SANTANE I SOTIRIOUA SU ZA BUGARSKE PRILIKE DOBRE PRODAJE

Ludogorec će protiv Dinama igrati bez dosad standardnog dvojca zadnjih veznih igrača – Brazilac Santana vratio se u domovinu, a Angolac Show bio je isključen u Irskoj. Koliki je to hendikep za Bugare?

"Jako će im nedostajati! Santana je nogometaš oko kojeg se vrtjela igra Ludogoreca, držao je sredinu travnjaka, a Show je također vrlo zahvalan i odgovoran defenzivni vezni igrač. Međutim, treba znati da Ludogorec ima široki roster, u svlačionici ima 25 gotovo podjednakih igrača, sve pršti kvalitetom. Stoga su se i odlučili na prodaju jer smatraju da mogu nadoknaditi odlazak svakog igrača. A i odmah su kupili zadnjeg veznog, Poljaka Piotrowskog."

Kakve su relacije u Bugarskoj kad je riječ o izlaznim transferima? Santana je prodan Atletico Paranaenseu za 2,5 milijuna eura, najbolji strijelac lige, Pieros Sotiriou, ide u Japan za 1,5 milijuna eura... Je li to dobra prodaja ili – rasprodaja?

"Za bugarske prilike to su svakako dobre prodaje! Malo je igrača iz Bugarske otišlo za takav novac u inozemstvo."

Izvor: jutarnji.hr

 
Link to comment
Share on other sites

Ovako je Dinamo izgledao kad je zadnji put igrao s Ludogorcem. Izgubio je

DINAMO večeras od 19:45 u bugarskom Razgradu igra prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv tamošnjeg prvaka Ludogorca. Riječ je o protivniku koji je u ovu fazu natjecanja došao izbacivši irski Shamrock, dok je Dinamo prošao makedonski Shkupi. Podsjetimo, zagrebački klub je 2012. godine već igrao kvalifikacije za LP protiv Ludogorca.

Nakon što je prva utakmica tadašnjeg drugog pretkola završila 1:1, u uzvratu na Maksimiru prolazak Dinamu osigurao je Domagoj Vida golom u zadnjoj minuti sudačke nadoknade za konačni rezultat 3:2 i jednu od najvećih pobjeda u novijoj povijesti kluba.

Međutim, bugarski prvak revanširao se već iduće sezone, kada su se Dinamo i Ludogorec našli u skupini B Europa lige. Prvo su u Sofiji slavili 3:0 nad Dinamom koji je tada vodio trener Branko Ivanković, da bi u zadnjem kolu na Maksimiru bilo 2:1 za Bugare.

Screenshot_764.png

Samo je jedan igrač i danas u Dinamu

Gol za Dinamo u zadnjoj međusobnoj utakmici protiv Ludogorca, odigranoj u prosincu 2013. godine, postigao je Duje Čop. Trener je bio Zoran Mamić, a u početnih 11 našli su se: Grzegorz Sandomierski, Ivo Pinto, Joe Šimunić, Josip Ćalušić, Ruben Lima, Marcelo Brozović, Arijan Ademi, Zvonko Pamić, Soudani, Junior Fernandes i Čop. U drugom poluvremenu Alen Halilović ušao je umjesto Pamića, a Fatos Bećiraj umjesto Soudanija.

Devet godina kasnije Ademi je i dalje igrač hrvatskog prvaka, kao i Čop, no on se trenutno nalazi na posudbi u Šibeniku. Ludogorec je te sezone 2013./2014. osvojio prvo mjesto skupine B Europa lige. Dinamo je pak bio zadnji s jednim bodom.

Izvor: index

Link to comment
Share on other sites

Monaco - PSV oba daju gol (1.57) bet365

Da li je moguće da nitko od članova ništa ne igra danas? Dajte ljudi ajmo se aktivirati sezona u ligama samo što nije počela, sad će i završnica ovih kvalifikacija, ajmo se zagrijati pred Posljednju Šansu :) Evo od mene još jedan za večeras.

Monaco je došao tako daleko da bi sada ostao praznih ruku, dok se čini da je PSV u nevjerojatnoj formi. Obje momčadi su odlučne i dati će sve od sebe kako bi osigurale ulazak u nadolazeće izdanje Lige prvaka. Monaco je prošle sezone završio na 3. mjestu u francuskoj prvoj ligi, a druga pozicija mu je izmakla za samo dva boda. No, ipak treba spomenuti da su cijelo vrijeme zabijali dosta golova, a pogotovo kada su igrali na domaćem terenu.

U međuvremenu je PSV završio na drugoj poziciji u domaćoj ligi samo dva boda iza svog glavnog rivala Ajaxa. I dok je to bio bolan poraz, donekle su se iskupili sa pobjedom u Superkupu protiv istog protivnika. Bili su ubitačnoj formi u posljednje vrijeme i postizali su dosta golova.

Većina međusobnih susreta između Monaca i PSV-a završavale su sa velikim brojem golova, a nešto slično sada očekujem i ovdje. Monaco je neporažen u 16 od proteklih 18 utakmica, dok su pritom ostvarili niz od devet pobjeda. Također imajte na umu da su postigli dva ili više golova u šest od prethodnih 10 utakmica.

PSV je u nizu od tri pobjede, a u tom periodu su zabili čak 12 golova. Od te tri pobjede, jedna je bila upravo protiv Ajaxa u Superkupu gdje su postigli pet golova. Očekujem golove na obje strane terena. Sretno!

Monaco: Nubel; Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique; Vanderson, Fofana, Lucas, Golovin; Volland, Ben Yedder

PSV: Benitez; Hoever, Teze, Ramalho, Max; Veerman, Sangare; Bakayoko, Til, Gakpo; De Jong

Screenshot_766.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use