Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.7.2022.


IzudinB

Recommended Posts

1. HNL

Screenshot_714.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Community Shield

Screenshot_716.png

COMMUNITY SHIELD- DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.7. u 22:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Kako je sam početak sezone ne sugeriram velike uloge već rekreativno klađenje. Momčadi se još uigravaju, puno je nepoznanica te je transfer period još otvoren. Samim tim i sam se slabije kladim zadnjih tjedana ali kako će se ljeto približavati kraju i to će se promijeniti. Od jeseni obično krenem sa ozbiljnijim igranjem i ulozima, kada se momčadi malo uigraju i kada prođe nekoliko kola da se vidi tko je gdje.

Očekujem pobjedu Hajduka na gostovanju kod Varaždina. Dinamo mi se ne sviđa previše pod vodstvom Aten Čačića. Vidjet ćemo kako će se to razvijati ali mislim da bi HNL ove godine mogao biti itekako zanimljiv. 

Utakmica dana je svakako susret Liverpoola i Cityja gdje se ne usudim prognozirati pobjednika ali razmotrim ponudu što se specijalnih oklada tiće. 

U Umagu se danas igra polufinale i mislim da će se svi složiti da bi sutra u finalu trebali gledati susret Alcaraza i Sinnera u kojem, siguran sam kao i @LeonardoDrugi, očekujem da Alcaraz osvoji turnir. Trenutno je 1,36 da Alcaraz osvaja tako da je za očekivati oko 1,30 sutra na Alcaraza protiv Sinnera. 

Screenshot 2022-07-30 at 09.26.35.png

Link to comment
Share on other sites

Atp Umag, polufinalni mecevi, pobede Alcaraza i Sinnera, ukupna kvota 1,21

Danas cu napisati post sa predlogom na kvotu od 1,21 i to na dva meca. Jedinica na Alcaraza je 1,08 a jedinica na Sinnera 1,12 i to su moji predlozi za danas. Za one koji ce me proglasiti svetskom budaletinom  sto predlazem dve kvote od 1,08 i 1,12 ide nastavak ovog (dobitnog) posta. Pokusajte da predlozite bilo kojoj svetskoj kompaniji da radite za njih, i da imate 20 procenata od prodaje. Pokusajte, isto tako da budete sportski menadzer i zatrazite od igraca 20 procenata od svakog ugovora koji zakljucite u njegovo ime, ukljucujuci i one reklamne. Pokusajte da predlozite bilo kojoj svetskoj banci da orocite svoje bogatstvo na godinu dana i predlozite im da vam daju kamatu od 20 procenata. Mozete i da pokusate da predlozite bilo kojoj svetskoj kladionici da otvorite kladionicu u nekom svinjcu, a zatrazite da vam daju 20 procenata od ukupnog prometa. Mozete da probate i da se zaposlite na svetskoj berzi i sacekate sta ce se desiti ako cena celika na svetskom trzistu padne za 20 procenata. Administratori bi isto tako mogli da predloze svetskim kladionicama 20 procenata zarade od reklamiranja i promocija na ovom smesnom Portalu. Kada se sve ovo desi, slobodno me nazovite da mi kazete sta su vam poslodavci/klijenti odgovorili, iako znam da su vas oterali u tri pic*#**ke materine. Dakle, ne mozete sebi dozvoliti da kazete “meni je kvota od 1,20 mala i ne isplati se igrati” jer tih 20 procenata nigde necete dobiti. 

Dakle, svi ocekuju sutrasnje finale izmedju Alcaraza i Sinnera, danasnji njihovi protivnici su nevidjeni otpadi, iako je ovaj Agamenone izuzetno zanimljiv lik i zasluzuje poseban post. U nekoj bajci on bi mozda i mogao da pobedi Sinnera i to bi bilo jedna od najlepsih sportskih prica, jos od one istorijske tirule  Leicestera.

Zamolio bih kolege sa Foruma da sutra ne pomisle da pisu analize za finale Umaga izmedju Alcaraza i Sinnera, kao i za zensko finale Evropskog Prvenstva u fudbalu izmedju Engleske i Nemacke jer tesko da ce neko to bolje uraditi od mene.

Link to comment
Share on other sites

Pozz svima...Mislim da je i Sarajevo danas izgledan tip protiv novajlije u ligi BiH Sloge iz Doboja.. jedina otezavajuca okolnost je sto Sarajevo igra u Zenici jer se na stadionu Kosevo mijenja trava pa zbog toga svoje domace utakmice ce Sarajevo igrati u Zenici. Sve je na strani Sarajeva od iskustva do kvaliteta, Sarajevo ove godine najavljuje pohod na titulu. Mislim ga vezati uz @Goksim Hajduk ili ova dva tenisa od @LeonardoDrugi .. sretno i lp

Screenshot_20220730-104557_Samsung Internet.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ipak nisam izdrzao. Jednostavno moram da vam napisem nekoliko recenica o danasnjem protivniku Sinnera, italo-argentincu Agamenonu. On je rodjeni argentinac i ima cak 30 godina. Nekada je puno obecavao jer je bio najbolji argentinski igrac u kategorijama Under 10, Under 12 i Under 14 godina. Nakon toga je jednostavno nestao, sto se kaze pojeo ga mrak, i sve sto je igrao su bili nizerazredni ili regionalni turniri. I tako gotovo deset godina. Nakon toga su ga na nekom Futures turniru uhvatili, i to u 27-oj godini zivota, da je koristio nedozvoljene supstance. Olaksavajuca okolnost je bila da ih nije koristio svesno sa namerom, te je suspendovan na deset meseci. U 28-oj godini je resio da krene od nule, preselio se u Italiju, zatrazio njihovo drzavljanstvo i poceo sa igranjem u klubu, sto danas ne rade ni deca od 14 godina. Klub je naravno sa juga, u pitanju je Lecce, a igrao je za njih, prakticno za stan i hranu. Igrajuci za njih, ostavio je dusu i srce na terenu, a ovi iz kluba su u naletu emocija, odlucili da ga podrze u individualnom napretku. I kao totalni outsider, pa jos u 28-oj godini je krenuo od nule, da bi ove godine prvi put usao u glavni zreb nekog turnira, a to je bio, ni manje ni vise Roland Garros. Ove godine se ugurao medju 200 igraca na Atp listi, trenutno je oko 160-og mesta, a danas cak igra polufinale Umaga, a da niko ne zna kako mu je sve to uspelo. Kladionice na danasnjem mecu njegovu pobedu kvotiraju sa 7,00 unibet cak sa 8,00.

Osim mene, tesko da je bilo ko za njega ikada cuo, ali ga je publika u Umagu odmah prihvatila, i navijala za njega i to iskljucivo zbog govora tela, a iz aviona se vidi koliko on ima posten odnos prema sportu i koliko daje sebe u mecu. Tesko da ima neke sanse protiv Sinnera, ali je veoma poucno i stimulativno gledati ga.

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Manchester City više od 2.5 gola i oba daju gol (1.95) bet365

Rivalstvo je ogromno između ova dva tima, jer su vjerojatno najbolji timovi u ligi u posljednjih nekoliko sezona. Manchester City je doveo neka ozbiljna pojačanja u svom napadu tijekom ovog prijelaznog roka i sigurno će se boriti za naslov. Pod vodstvom Pepa Guardiole se transformiraju u jednu od najboljih momčadi ikada u Europi i čini se da žele još više. Postižu dosta golova, dok su također izvrsni i u obrani. Prošle sezone su izgubili samo tri utakmice, a pritom su postigli ukupno 99 golova. Vrijedi spomenuti da su primili samo 26.

Također uzmite u obzir činjenicu da su imali prednost od samo jednog boda na kraju sezone u odnosu na svoje rivale Liverpool. A bilo je zaista napeto do posljednjeg kola.

U međuvremenu je Liverpool postigao 94 golva tijekom prošle sezone, dok su također primili samo 26 golova. Izgubili su samo dvije utakmice i zaista ih je zaboljelo što su propustili osvojiti naslov u posljednjem kolu. Danas između ova dva tima očekujem dosta golova i golove na obje strane terena po kvoti 1.95 u bet365 kladionici.

Redsi su bili neporaženi u 17 od proteklih 18 utakmica, dok su pritom ostvarili zasebni niz od pet utakmica, kao i druga dva niza od četiri utakmice. S druge strane je Manchester City pobijedio u devet od proteklih 11 utakmica, dok su postigli dva ili više golova u deset od prethodnih 12. Sretno!

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Diaz

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish

Screenshot_748.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Leipzig - Bayern 2 (1.90) bet365

Bayern će imati ozbiljan izazov pred sobom ove subote. Bavarci su 10. puta zaredom osvojili naslov prvaka Njemačke i sa lakoćom su postali najbolja momčad ikada u Bundesligi. Ipak, morali su se oprostiti od svoje zvijezde, napadača Roberta Lewandowskog koji je u klubu proveo devet godina. Baš me zanima kako će se snaći bez poljskog reprezentativca. Doveli su neka nova pojačanja, ali ostaje nam da vidimo da li će to biti dovoljno za zamjenu jednog od najboljih napadača na svijetu. Tu je prije svega Mane koji može napraviti razliku na terenu protiv bilo koje momčadi.

No, čini se da uprava ima puno povjerenja u Juliana Nagelsmanna. U svakom slučaju, teško će biti stati na kraj desetljeću dugoj dominaciji Bayerna.

Bavarci su bili neporaženi u 25 od proteklih 30 susreta i pritom su ostvarili niz od šest pobjeda kao i tri odvojena niza od po dvije pobjede.

Što se tiče Leipziga, oni su prošle sezone završili na 4. mjestu njemačke Bundeslige i bili su sjena momčadi koja je prije samo dvije sezone zamalo stigla do finala Lige prvaka. No, tada su na čelu imali Juliana Nagelsmanna, a ovaj put će igrati protiv njega. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati ova drama.

Leipzig je bez pobjede u šest od posljednjih devet utakmica, a pritom su također zabilježili i niz od dva poraza.

Uzimajući u obzir formu obje momčadi kao i međusobnu nadmoć Bayerna, očekujem pobjedu Nagelsmanna protiv bivšeg tima. Sretno!

Leipzig: Gulacsi (c) - Simakan, Orban, Halstenberg - Henrichs, Schlager, Kampl, Angelino - Olmo - Nkunku, Silva

Bayern: Neuer (c) - Mazraoui, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Sabitzer - Gnabry, Müller, Coman - Mane

Screenshot_749.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, IzudinB said:

Liverpool - Manchester City više od 2.5 gola i oba daju gol (1.95) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Rivalstvo je ogromno između ova dva tima, jer su vjerojatno najbolji timovi u ligi u posljednjih nekoliko sezona. Manchester City je doveo neka ozbiljna pojačanja u svom napadu tijekom ovog prijelaznog roka i sigurno će se boriti za naslov. Pod vodstvom Pepa Guardiole se transformiraju u jednu od najboljih momčadi ikada u Europi i čini se da žele još više. Postižu dosta golova, dok su također izvrsni i u obrani. Prošle sezone su izgubili samo tri utakmice, a pritom su postigli ukupno 99 golova. Vrijedi spomenuti da su primili samo 26.

Također uzmite u obzir činjenicu da su imali prednost od samo jednog boda na kraju sezone u odnosu na svoje rivale Liverpool. A bilo je zaista napeto do posljednjeg kola.

U međuvremenu je Liverpool postigao 94 golva tijekom prošle sezone, dok su također primili samo 26 golova. Izgubili su samo dvije utakmice i zaista ih je zaboljelo što su propustili osvojiti naslov u posljednjem kolu. Danas između ova dva tima očekujem dosta golova i golove na obje strane terena po kvoti 1.95 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici.

Redsi su bili neporaženi u 17 od proteklih 18 utakmica, dok su pritom ostvarili zasebni niz od pet utakmica, kao i druga dva niza od četiri utakmice. S druge strane je Manchester City pobijedio u devet od proteklih 11 utakmica, dok su postigli dva ili više golova u deset od prethodnih 12. Sretno!

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Diaz

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish

Screenshot_748.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Pogođeno :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use